Coș pentru un om ca un cadou: idei originale

Coș pentru un om ca un cadou: idei originale

Coș de bacanie – cadou, adecvat în majoritatea cazurilor. Acolo puteți pune jucării, fructe, bomboane, bere – totul depinde de cine este adresat cadoului. Desigur, un coș destinat unui om diferă în compoziția celui care este destinat unei femei. Și deoarece există o gamă largă de produse în magazine moderne, puteți asambla un set cu adevărat chic pentru orice ocazie. Ceea ce anume poate fi pus în coș și cum să o facă în mod corespunzător, a spus mai jos.

Gamă

Cel mai adesea în kiturile bărbaților au pus carne, produse de brânză și alcool. Puteți face carne separată de mezeluri, separat – brânză sau coș mixt.

Dacă opriți produsele din carne, este necesar să se țină seama de faptul că durata de valabilitate este cea mai des mică (excepția este, poate, cârnații deseori).

Prin urmare, pentru a dobândi toate componentele necesare în ajunul sau în ziua livrării. Același lucru este valabil și pentru brânză – are o durată de valabilitate și mai mult, dar este încă mică. Pentru înregistrarea setului de carne va fi adecvat: carbonade, inele Caracwow, cârnați de vânătoare, cervical, Sneaker, Chearage, semi-compus, lapte și mezeluri de doctorat.

La brânză pentru o gourmet de om va fi adecvată pentru a adăuga două struguri și o pereche de sticle de vin roșu cu un gust bogat.

Alcoolul puternic este potrivit pentru coșul de mezeluri – Vodca de înaltă calitate va completa un set.

Fructele de mare sunt bune pentru amator, deci dacă talentul dvs. de la numărul lor va fi corect să includă într-un set de tipuri de locuitori marini – midii, caracatițe, carne de crab, creveți.

Este mai bine să nu luați alimente înghețate, există o mare probabilitate de dezghețare a acestora. Deși dacă prezentarea este planificată în cazul în care există posibilitatea de a pune imediat înghețarea în frig, este permis să le includă în set.

Fructele de mare este obișnuit să folosească vin alb, deci o soluție excelentă pentru a adăuga la setul formabil de câteva două sticle de băutură italiană sau franceză.

Pentru un amator de bere aduna un coș chiar mai ușor – 6 sticle de bere (întuneric sau lumină, în funcție de preferințele de a fi crezut), chips-uri, biscuiti, nuci, biscuiti, puteți arunca deschiderea inițială, iar dacă ești legat cu prietenos sau relații de prietenie – lanterna pune cu seria sa de televiziune preferat.

Dacă aveți nevoie pentru a face un cadou unei persoane cu statut, puteți sta pe un astfel de set: o sticlă de coniac bun, cu un fragment de cel puțin 5-7 ani, o bancă de cafea de înaltă calitate, amar sau lactate (sau ambele, și celălalt) ciocolată și o pereche de lămâi parfumate.

Dacă o persoană fumează, puteți adăuga la coșul de un cuplu de trabucuri cubaneze.

Puteți da un prieten-Coffeeman pentru a da un coș, asamblat cu propriile mâini: o pereche de soiuri de cereale de elită sau cafea măcinată, ambalaje nalba, smântână, scorțișoară. Există, de asemenea, poate fi pus o cană frumoasă sau o duzină de cupe de hârtie originale. Și dacă el este, de asemenea, un dinte dulce, de altfel, gogosi va veni, chifle-synabon sau turtă dulce creț mare.

Cum de a colecta coșul original, pentru un om ca un cadou, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: