Cum de a alege un brad pentru Anul Nou și cum să ai grijă de ea?

Cum de a alege un brad pentru Anul Nou și cum să ai grijă de ea?

Simbolul Anului Nou și Crăciunului este considerat în mod tradițional un brad viu, care, dacă se dorește, poate fi înlocuit cu orice plantă de conifere – pin, tee, brad. Aceste plante într-un soi mare apar pe rafturile lanțurilor de comerț cu amănuntul, sunt achiziționate nu numai pentru celebrarea Anului Nou, ci și pentru aterizarea ulterioară a terenului de uz casnic sub forma unei plante de grădină.

Caracteristici și avantaje

Bradul este destul de frumos, dar o plantă foarte solicitantă. Ea iubește răcoarea și udarea bună – numai cu bună îngrijire, frumusețea verde nu va reseta acele sale.

Cel mai spectaculos soi aplicat ca un copac de Anul Nou, frazera.

Aceasta este o plantă compactă, a cărei ac este ținută destul de ferm și lungă.

În ajunul sărbătorilor de Anul Nou la vânzare, FIR vine în principalele soiuri pitice. Acestea sunt în creștere lentă – primăvara o astfel de plantă poate fi deplasată pentru o creștere ulterioară a grădinii. Comparativ cu un brad de ardere, brazii vii în creștere într-o oală atrage faptul că arborele rămâne în viață, nu va trebui să utilizeze după sărbători și să le respecte în viitor, timp de mulți ani pentru creșterea și dezvoltarea. Planta de viață va deveni un decor excelent de grădină, și, prin urmare, banii vor fi cheltuite nu în zadar.

Criterii de selecție copac de Anul Nou

Atunci când cumpără brad viu într-un ghiveci destinat pentru decorarea interiorului Anul Nou, ar trebui să ia în considerare momentele importante.

  • Achiziționați o instalație într-un centru specializat de grădină, la fel ca în non-core de magazine de transport brad poate fi realizată cu un sistem de rădăcină deschis, și apoi puse în ghivece de plante în ajunul vânzării. După un astfel de transport, șansele de supraviețuire în fir sunt în scădere semnificativ.
  • Nu cumpăra plante pe stradă. Deși ramurile de brad vor fi proaspete și moi, sistemul lor rădăcină poate fi înghețat, ceea ce va duce ulterior la moartea satului.
  • Aspectul plantei este esențial – dimensiunile sale, culoarea coniferelor, ramura coroabă. Cele mai tinere plante își păstrează aspectul și, ulterior, au avut succes în grădină.
  • Cumpărați plante sănătoase care nu au fisură, rinichiul au o culoare verde, iar sfaturile acelor ar trebui să fie moi și flexibile, cu o aromă de conifere caracteristică.
  • Planta din oală trebuie să stea strâns, rădăcinile sunt acoperite cu pământ, ceea ce nu este turnat. Scoateți FIK cu aterizarea corectă în recipient numai prin agitare.
Citește mai mult  Cadouri într-o cutie pentru un om real

În timpul achiziției, este necesar pentru a afla cum nota de brad este numit ce caracteristicile sale sunt în cultivare. Ceea ce este nevoie de îngrijire, iluminat, compoziția solului, umiditatea aerului și regularitatea irigării, precum și regimul de temperatură.

Utilizare

Bradul este o plantă care iubește apa și dacă există o cantitate suficientă de umiditate în sol, atunci în casă va suporta săptămâna fără a aduce atingere aspectului său. Dacă bradul este în casă în care este foarte cald, atunci pentru a evita moartea unei plante sau pentru a-și scufunda acele, este mai bine să o instalați pe stradă.

Compoziția festivă cu bradul poate fi instalată în recipientul de nisip și urmăriți că rămâne într-o stare umedă. În cazul în care partea de sus a plantei este prea mare, nu-l taie, se va accelera strălucitoare ace, iar planta nu va fi în măsură să vă încânte pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru a imbraca bradul este recomandat imediat imediat ce l-ați adus în casă în timp ce ramurile ei sunt flexibile și, fără umiditate potabilă, ei nu au devenit prea elastic. Puteți decora satul cu mici jucării de Crăciun, arcuri sau beteala. Pentru a crește decorativismul de Kashpo cu ambalaj de brad hârtie sau pânză de sărbătoare.

Cum de a economisi mai mult?

Salvați bradul de la domiciliu poți, dacă ai grijă de ea și în mod regulat apă. Micul copac este cultivat după vacanța, astfel încât el poate fi plantat după noul an și rădăcina în grădină. Transplant de brad poate fi in primavara.

Indezirabil pentru a pune brad lângă dispozitivele de încălzire, coroana frumuseții verde ar trebui să fie pulverizat în mod regulat.

Electrolyands din cauza pulverizare frecvente nu pot fi folosite.

Cu cât mai repede eliminați jucăriile din copac, cu atât mai mult va avea o șansă să-l încolțească în primăvară pe un loc permanent.

Citește mai mult  Ce să dea o fată adolescentă pentru Anul Nou?

Cum de a alege un brad viu pentru noul an, uita-te în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: