Cum de a aranja bilele fete ziua de nastere 1 ani?

Cum de a aranja bilele fete ziua de nastere 1 ani?

Cât de repede timpul zboara. Se pare doar ieri, fiica a fost externat din spital, iar astăzi ea este deja 1 an. Deși copilul încă nu înțelege destul de semnificația acestei date, este mai bine să facă o vacanță pentru ei în acea zi. Așa că el rămâne în memorie, este în valoare de un pic de lucru, implicat în proiectarea de cameră, achiziționarea unui cadou, prepararea de mâncăruri delicioase pentru copii și oaspeți. În timp ce copilul este încă mic, nu ar trebui să se ridice în picioare o sărbătoare magnifică, în caz contrar nu este atât de mulțumit cu copilul ca obosit sa. Cea mai bună opțiune va fi sărbătoarea obișnuită în cercul de părinți și persoane familiare cu ea. O astfel de atmosferă de siguranță va place ziua de nastere.

Particularități

Odată cu apropierea prima zi de nastere a copilului, multi parinti incepe sa te gandesti cat de frumos pentru a aranja camera. Ei începe să ruleze de cumpărături, cumpărare tot ce vine peste pe drum. Puteți decora camera folosind:

 • Baloane+
 • țesut ușor întins sub tavan+
 • Hârtie Pomponov+
 • Întinzându-se cu felicitări+
 • meserii de hârtie ondulat și alte elemente decorative.

Alegerea opțiunea corespunzătoare, trebuie remarcat faptul că copilul va dori să încercați cu mâinile sau chiar dinții acestor articole, de aceea este important să ne amintim de tehnica de siguranță. În cazul în care camera este curățată, obiecte mici și ascuțite, capabile să damageing copilul. În acest caz, este mai bine să aleagă decoratiuni mari luminoase și le atârnă deasupra, la îndemâna firimiturile.

Utilizarea jucării în vrac sau pompe, ar trebui să le fixați în siguranță, pe suprafață, astfel încât acestea să nu cad accidental și nu a speria copilul. Nu cumparati produse din plastic ieftine.

În plus față de mirosul neplăcut, ele pot fi toxice, ceea ce duce la intoxicații sau alergii.

De obicei, orice eveniment din copilarie nu face fara baloane cu greutate. Acestea vor deveni o versiune excelenta a designului de toată casa sau doar o cameră pentru copii. Prin achiziționarea ei, este mai bine să acorde prioritate de înaltă calitate și produse puternice, în caz contrar spargere minge poate speria copilul. Acest atribut luminos poate fi agățată:

 • o minge+
 • Grupuri+
 • în ordine haotic+
 • Sub formă de compoziții interesante+
 • sub formă de figurine sau numere+
 • sub formă de arcuri, coloane.
Citește mai mult  Totul despre quest-uri de Anul Nou pentru copii

Modelele mici pot pur și simplu dense împrăștie în jurul camerei, sub forma unui covor multicolor. Mica printesa fericit ruleaza pe ea. Bile de heliu arata foarte frumos sub plafonul. Mergând în jos panglici sau fire lucioase vor completa decorul. În plus, birthdaynica se poate juca cu astfel de panglici, smulgându-i si da drumul balonului cu aer. O astfel de simplu distractiv va provoca o mică fată o mulțime de emoții pozitive.

Pentru ziua de naștere a fetelor în 1 ani este mai bine pentru a decora camera cu bile de nuanțe pastelate delicate. Culoarea lor poate fi combinat cu elemente de interior, tapițerie. Este important să nu exagerați cu culori bogate și țipând, în caz contrar aceste nuanțe luminoase pot afecta copilul supărător. Pentru fata, produsele preferate de culori roz sau de piersici blânde vor fi.

Atunci când alegeți o gama monofonic, este de dorit să se dilueze accesoriile sale de contrast și componentele decorative în formă de inimi, îngeri, fluturi sau flori.

Decorarea camerei

Mulți părinți preferă să decoreze un secret al camerei de copii de la copii să se trezească dimineața, copilul a văzut imediat camera decorată. Chiar și în ciuda faptului că bebelușul este încă destul de mic, ea va înțelege că astăzi este o zi specială pentru ea. decorarea camerei pentru copii cu baloane va permite să transforme instantaneu camera, aloca zone individuale.

Deoarece copilul este de 1 an, această cifră trebuie să fie prezente în decorul. Poate fi realizat din carton, readucerea robușilor ondulate de culoare roz roz sau o scoate din hârtie colorată, folie. Puteți utiliza, de asemenea, una sau mai multe baloane în acest scop de a face o figură ca unitate. În interiorul bilele puteți pune note cu dorințe, jucării mici, se toarnă confetti.

Citește mai mult  Prezentare generală a concursurilor pentru data de 23 februarie pentru petrecere corporate

Ajustați decorarea copiilor vor ajuta:

 • Rezervați-vă de dorințe pentru o cameră de zi de naștere+
 • Growthometer cu marcaje+
 • Raid de fotografii Pat pentru anul trecut.

Setarea de masă pentru copii merită atenție. Puteți decora cu buchete de flori, arcuri pe dispozitivele de cantină, cocktail-uri luminoase paie. Nu este de obicei acceptat în prima zi de nastere a copilului de a organiza petreceri zgomotoase. Suficient pentru a face un bufet deschis, gatiti dulciuri, fructe tăiate. Evenimentul nu ar trebui să fie mult timp, astfel încât să nu influențeze copiii.

Cum sa faci un arc pe un an?

În cazul în baloane cu aer utilizați în proiectarea, este recomandabil să se construiască un arc frumos dintre ele. Se poate face cu propriile mâini sau să recurgă la ajutor. Pentru arcurile de auto-construire pentru ziua de naștere a fetei, trebuie să pregătiți materiale și unelte în formular:

 • Baloane+
 • Pompa+
 • Linie de pescuit robusi, fire sau furtunuri.

    Pentru cameră există bile mai mici până la 25 cm. Dacă arcul se va face la intrarea în casă, puteți alege un produs mai mare, de la 30 cm. Cantitatea lor depinde de tipul de arc și de forma sa. Construirea arcului unui copil timp de un an, aveți nevoie de următoarele.

    1. Face baza pentru designul viitor.
    2. Asigurați fundația.
    3. Umflați bilele helium sau doar aer.
    4. Legați-le la bază.

    De obicei, pentru arcașul utilizează schema de bază de țesut, dar puteți lega bilele în orice ordine. Ei trebuie să fie ferm atașați de bază, fără a părăsi golurile.

    Cifrele de idei de la bile

    De la baloanele umflate de diferite forme, puteți face cifre originale, variind de la cele mai simple meșteșuguri – la compoziții complexe. Modelele Latex sunt considerate cea mai comună opțiune pentru Aerobica. Lucrul cu un astfel de material nu este atât de dificil:

    • Trebuie să veniți cu o idee și să luați schița+
    • Explorați instrucțiunile+
    • Inflați-vă bilele+
    • treceți la conexiunea lor consecutivă.
    Citește mai mult  Ce să dai Ziua Tatiana?

    Umflați bilele lungi mai bine cu o pompă specială. Este necesar să lăsați un loc puțin fără aer pentru răsucirea ulterioară a produsului și formarea figurilor.

    Puteți decora o vacanță pentru copii cu cifre din desene animate preferate, figuri animale sau insecte, flori.

    Exemple frumoase

    Alegerea baloanelor ca o decorare a camerei de ziua de naștere pentru o fată, puteți transforma rapid camera într-o încuietoare fabuloasă. Micul prințesă se va întâlni acolo eroii ei preferați, personaje fabuloase.

    Bilele atașate la spatele scaunelor sau la picioarele de masă vă vor permite să evidențiezi zona copiilor pentru celebrare.

    Photowon de la bilele Soft roz va fi locul perfect pentru fotografia fetei de ziua.

    Vezi mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: