Cum de a da un cadou?

Cum de a da un cadou?

În ajunul sărbătorii, toată lumea se gândește la un cadou, dar este important nu numai să-l cumpere, dar este interesant de mână. Idei despre cum să facă acest lucru? Luați în considerare în acest articol.

Reguli pentru prezentarea un cadou

Aici, principalul criteriu sunt interesele și hobby-uri ale unei persoane care este prezentat. Este necesar să le ia în considerare, sigur de a vă rugăm, și nu doar pentru căpușa pentru a da cu convingerea că „nu te uita la un cal cadou în dinți“. Este, de asemenea, nu obișnuiește să dea cadouri cu etichete de preț. Este recomandabil să se predea un cadou în cameră, și nu în coridor.

Cât de neobișnuit prezentate?

Una dintre cele mai comune metode este Ambalare prezent în cutii de Matryoshka. Darul în sine este în ultima, cea mai mică cutie. Abonați fiecare strat de păpuși cu hârtie de ambalare de diferite culori și cum va fi mai multă culoare, cu atât mai interesant. Utilizați fotografii sub formă de colaj sau scrieți dorințe pe pereții laterali. Poate fi în fiecare separat, cu excepția ultimului, puneți o mică surpriză ca o adăugare. În timp ce talentul va ajunge la premiul cel mai valoros, el va experimenta emoții de neuitat.

Livrarea creativă va fi o comandă de taxi. Spuneți-i iubitului sau iubit că, ca un cadou într-o zi atât de minunată, doriți să-i numiți un taxi pentru a ajunge confortabil la locul de muncă sau pentru a studia. Ar trebui să negociezi un șofer de taxi în avans, care deodată dau un buchet superb de flori prietena sau soțului tău și citește felicitările. Și dacă la modă este un bărbat, îl va felicita și el și-și ia mâna. Poate fi aplicată pe un șofer de taxi și prezentarea darul în sine, și nu numai atribute legate.

Frumos felicită ajutor Revendicați Felicitări Poster Cu Billboard. agenție de contact, și acolo va ajuta sa frumos desena o imagine de felicitare cu o fotografie, imprimați și lipiți-l. Principalul lucru este de a alege un loc pentru a observa un astfel de cadou. Cel mai bun se face pe drumul spre locul de muncă.

Dacă doriți să faceți o ofertă pentru prietena ta, atunci Puteți folosi ca un caz pentru un inel de nuci. Într-una dintre ele, a pus decorul și marca, atingând-o cu o panglică și a pus într-un vas comun nu pe cel mai important loc. În timp ce fata doarme, pe tăblia, un frigider sau o oglindă în baie, atașați o notă cu un indiciu că se așteaptă o surpriză și un indiciu, cum să-l găsiți.

Citește mai mult  Cadouri dulci la 23 februarie

Cadou original Gifting va fi pe o bancă oraș în parc. La o plimbare, oferă pasiunea să se așeze să se odihnească pe o anumită bancă, pe care este atașat un certificat de cadou în avans. Se spune că de acum încolo și pentru totdeauna acest magazin este proprietatea acestei persoane și el poate folosi în orice moment și noapte să-l folosească la discreția sa. În plus, puteți aranja un festin mic. tratează pre-planificate în formă de delicatese preferate va fi un mare motiv pentru râs, zâmbete și o stare de spirit minunată.

Același lucru se poate face cu fantana orasului, O sculptură interesantă și alte atracții ale orașului. Puteți da o stradă întreagă prin a face un semn cu inscripția numelui de familie și numele persoanei. Numărul pe mașină poate fi de asemenea făcută nominală.

O idee bună va fi comandat graffiti cu imaginea fiind iubit.

Cutie poștală poate fi de asemenea utilizat. Acesta poate fi pus în ea eu un cadou sau o scrisoare cu felicitări și un pointer la unde puteți găsi un cadou. Pentru iubitorii de senzații acute ale ideii rece de felicitări va fi o excursie la o cameră sau un labirint de frică, în cazul în care un schelet bogat sau un alt terifiante sperie esență, și apoi a da un cadou și o voce crema va felicit în cuvinte.

Wishwish copac – un alt cadou rece. Copaci în avans pe ramuri de dulciuri, fructe, flori și cărți cu acele dorințe pe care le efectuați. Supliment decor poate fi ghirlande. În seara un astfel de copac va arata Magnical.

Puteți aranja Flashmob cu participarea unui număr mare de persoane Sau întrebați prietenii sau colegii, ziua de nastere nefamiliare, cum pot întâlni în mod accidental pe drum și să dea daruri sau de a citi un verset de felicitare pe linia. sexe frumoase va trebui să gust cutia cu cutia de curierat cu fluturi.

Citește mai mult  Revizuirea concursurilor pentru adulți pentru noul an

Popular este Felicitări scrise pe asfalt în fața ferestrelor unei persoane care doresc să feliciteze. Poate fi pur și simplu o inscripție sau o combinație cu un desen. Porniți fantezia, faceți felicitarea originală sau scoateți cuvintele din trandafiri. Dacă vremea este fără vânt, atunci puteți utiliza tablete de lumanari din care puteți face numele iubitului dvs. sau puteți scrie o expresie întreagă.

Păstorii de pescuit se vor bucura probabil dacă a doua jumătate se potrivește în sirenă și pe un tabel improvizat de spumă sau lemn umflându-i de la roaming cu tratate, cântând un cântec de apel. Pentru un costum sirenă, un pește de pește este opțional, este suficient să găsiți o perucă cu păr lung, puteți purta decorațiuni de la scoici sub forma unui seagh sau colier.

Interesant poate fi făcut și Ceremonia de distribuție a cadourilor pentru compania mare. Desigur, va fi mici cadouri drăguțe. Îi poți împacheta în mod egal și stai piramida care o va da seama – la cine cutie. În interiorul fiecărei casete, trebuie să scrieți un indiciu pentru care este proiectată această surpriză.și.

Când o persoană este o mulțime, este foarte interesant să observați cum oamenii ghici adevăratul proprietar al prezentului. Puteți sugera cu note cu ghicitori inventate, glume

O soluție interesantă poate fi Livrare cadou prin curier, îmbrăcată într-un costum corespunzător cazului. Această opțiune este perfectă pentru 23 februarie sau 8 martie.

În funcție de ocazie, mai multe persoane pot fi puse pe aceleași tricouri cu inscripții amuzante, de exemplu, „zână de cadouri”, „Bine / Bun Magician / Wizard”, „Domnul prezent” și dați cadouri colegilor. Starea bună și pozitivă pe hârtie sunt garantate.

Gaming

Faceți un cadou cât de multe căutări vor ajuta atât în ​​interiorul apartamentului, cât și dincolo de. Unul dintre ei este Quest Căutare căutare utilizând note. Primul vârf trebuie să fie pus pe un loc proeminent, iar restul pentru a ascunde, sperăm, astfel încât persoana suferă până când ajunge la premiul. Sfaturi va fi mai interesant în cazul în care nu indică în mod direct la locul următor, dar un indiciu. Le puteți ascunde în apartament, și puteți aranja un traseu interesant de intrare și strada în căutarea unui cadou.

Citește mai mult  Cum să-ți petreci ziua de naștere la un copil timp de 10 ani?

Pe parcursul traseului pe care se poate aranja o campanie în cafenea, în cazul în care chelnerul va aduce o ceașcă de cafea, desert și o altă notă. Sau cuvinte vor spune unde se află următorul vârful. Cafeneaua nu poate fi singurul loc public unde următorul mister va conduce. Acesta poate fi magazine de îmbrăcăminte, un dealer auto, în cazul în care, după un test drive, o persoană va primi următoarea sarcină, un salon cosmetic, în cazul în care se va face unele proceduri, felicit pentru vacanță și punctul în continuare.

Amuzant este scenariul căutarea și du-te în cinema pentru un film interesant, în cazul în care în momentul în care văd un lucrător de verificare bilete la intrare, aduce popcorn și băuturi. In interiorul cutiei de popcorn este următorul indiciu și așa mai departe.

Opțiunile sunt nenumărate, principalul lucru aici – să cunoască gusturile și preferințele persoanei pentru care pregătește o căutare similară.

Dacă doriți să dea bani, este de asemenea posibil de a transforma jocul. În forma de benzi desenate sugerează că aceștia câștigă. De exemplu, puteți împărți suma în părți și pentru anumite acțiuni de a plăti, și așa mai departe ziua de naștere până când întregul dar nu va fi rambursat integral.

Cum pot felicit distanta?

Se întâmplă uneori că o persoană este departe, dar vreau să-l surprindă. Luați în considerare modalități de saluturi.

  • Există un astfel de serviciu ca o „comandă Track“. Ai da informațiile autorilor, și au venit cu poezie impune, muzica pe ele. Piesa se dovedește unul dintre un fel. Acesta poate fi trimis prin e-mail sau instant messenger.
  • Flashmob cu fotografii, felicitări scrise. Linia de jos este faptul că componentele unui colaj cu fotografii ale persoanelor care dețin mâini într-o foaie cu cuvântul scris. Rezultatul este un salut neobișnuit.
  • Puteți trage video cu rostind cuvinte frumoase, nu numai pe ei înșiși, ci și pe prieteni. O astfel de cadou o va încălzi inima omului, care este departe de orașul său natal.
  • Vino cu salut originale și de a organiza o conferință video pe Skype. Puteți da un dans sau cântă un cântec. De asemenea, puteți aduna prietenii și cunoscuții pentru o felicitare.

Pentru informații despre cum să felicit o distanță, oferind piesa poate fi vazut mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: