Cum de a decora o cutie de cadou?

Cum de a decora o cutie de cadou?

Ia-și da cadouri dragoste totul. Prin urmare, ambalajul lor este întotdeauna acordată o atenție specială. aranja frumos un cadou pentru orice vacanță, puteți chiar face singur. Tot ceea ce este necesar pentru acest lucru – un pic de fantezie și materiale de ambalare frumoase.

Decorare pentru noul an

Una dintre cele mai iubite și sărbătorile de așteptat pentru mulți oameni este noul an. Prin urmare, totul se pregătește să-l în prealabil prin achiziționarea și ambalare cadouri. Este plăcut să surprinzi pe cei dragi, decorarea o cutie cu tine prezent. Folosit pentru aceasta diferite materiale.

 • Hârtie Kraft. Aceasta este una dintre cele mai ieftine materiale de ambalaj. Prin urmare, este utilizat în mod activ pentru cadouri. Așa că un astfel de ambalaj nu pare deloc plictisitoare, ei încearcă întotdeauna să-l decora în diferite moduri. Suprafața de hârtie kraft poate fi vopsit cu fulgi de zăpadă, acadele carenă bomboane sau imagini cu personaje fabuloase. Compleces baza unui astfel de cadou un sforii sau panglica de satin. Un cadou de făcut în acest fel pare simplu, dar destul de.

 • Fire. Cutie de carton pot fi realizate și din fire colorate. Pentru a face acest lucru, utilizați ambele fire monofonice și culoare. Un cadou ambalate în acest mod arată frumos și foarte luminos. Minunat, ambalajul cu pompons auto-făcuți atașat la el va arăta. Pentru proiectarea unui cadou de Anul Nou, utilizați fire de roșu sau verde.

 • Hartie colorata. Pentru designul cadoului de Anul Nou, fulgi de zăpadă sunt potrivite, sculptate cu propriile mâini de hârtie duplex. Face ca ei să poată chiar un copil mic. Fluxul de zăpadă este situat de obicei pe partea superioară a ambalajului și fixată cu panglici sau sfoară.

 • Textile. Acum este foarte popular echipament japonez de ambalare a cadourilor, numit Furoshiki. Pentru înregistrarea prezentului, este mai bine să utilizați țesături de înaltă calitate, de exemplu: bumbac sau mătase. Frumos toate se vor uita la materialul roșu sau albastru, decorat cu imprimare tematică. Ambalajul unui astfel de cadou este foarte simplu. Pentru început, materialul trebuie să fie răspândit pe o suprafață plană. În mijlocul pătratului este necesar să puneți cadoul selectat. Apoi, marginile libere ar trebui să fie legate de un nod. Același lucru trebuie făcut cu alte margini. Pliurile rezultate trebuie să fie tensionate, iar sfaturile se ridică în sus. Un astfel de pachet poate fi suplimentat cu barca de bumbac sau ramura de brad. Pe suprafața țesăturii puteți, de asemenea, să fixați pictograma originală cu imaginea unui cerb, un om de zăpadă sau orice alt personaj fabulos.

 • Pulover. Dacă nu există materiale de ambalare la îndemână, ele pot fi înlocuite cu mijloace apus. Deci, pentru ambalarea unui cadou puteți folosi un pulover vechi. Acestea pot înlocui banda standard. Decorează un astfel de ambalaj de cadou, arcul volumetric sau pompon frumos.

 • Pânză de sac. Un alt material popular care este adesea folosit pentru designul cadourilor de Anul Nou – Burlap. Poate fi folosit în loc de ambalare sau bandă. Burlakovina combinată perfect cu lovituri uscate sau ramuri de brad.

  Drăguț va arăta și un cadou, ambalat în hârtie albastră sau verde ondulată.

  Se găsește în majoritatea magazinelor pentru creativitate.

  Cât de frumoasă pentru a face o zi de naștere?

  Când faceți un cadou de ziua de naștere, este important să luați în considerare interesele și hobby-urile zilei de naștere. Ambalajul tematic elegant îl va ajuta să îl facă special și memorabil.

  • Călător. Cutie cadou decorată nu numai cu hârtie colorată. În schimb, puteți utiliza harta. Este ușor să înfășurați caseta de orice formă. Face un cadou special va ajuta harta locului în care băiatul de naștere vrea să meargă. Adăugați ambalaje cu o etichetă tematică și o bandă îngustă.

  • Lista de carti. În acest scop, ziare sau cărți scrise într-o limbă străină, precum și ediții vechi. Puteți decora astfel de ambalaje cu o sfoară și câteva detalii decorative mici.

  • La copil. Pentru un băiat sau fete, puteți găti un cadou cu care copilul va putea să joace. Poate fi o cutie în ambalaje albe cu o mică adâncime sau pe bază de mașină. În acest caz, darurile vor fi în interior și în afara.

  • Bărbați. Făcând un cadou pentru un bărbat care vrea să rămână mereu elegant și atractiv, o cutie poate fi legată de cravată sau suspendatori. Principalul lucru este să o faceți cu atenție pentru a nu deteriora țesătura. Un astfel de cadou arată foarte frumos. De asemenea, puteți atașa o mică etichetă cu felicitări.

  • Dinte de lapte. Un astfel de cadou se va bucura atât de un copil mic, cât și o persoană adultă. Pentru designul său merită să utilizați dimensiunea identică cu bomboane. Ele sunt atașate la ambalarea cadourilor pentru scotch bilateral. Puneți nevoile de bomboane cât mai aproape posibil. Când un cadou va fi gata, puteți să vă încurcați cu o panglică largă. În acest caz, bomboanele nu va dispare cu siguranță la momentul cel mai inoportun.

  Faceți un cadou pentru un iubit unul foarte frumos.

  Opțiuni de decor pentru alte sărbători

  În plus față de ziua de naștere și Anul Nou, există și alte sărbători importante.

  La proiectarea pachetelor de cadouri, este important să luați în considerare caracteristicile fiecărui astfel de eveniment.

  La nunta

  Ambalarea pentru cadouri de nuntă se disting prin har și sensibilitate specială. Pentru înregistrare puteți utiliza un număr de idei interesante.

  • Cutie cu panglici. Cea mai ușoară modalitate de a face un ambalaj cadou este bandaj-o cu o panglică frumoasă. Pentru designul cadourilor de nuntă, este cel mai bine să utilizați elemente de decor de lumină. Urmăriți frumos și combinație de panglică de satin și panglică de dantelă.

  • În tehnica decupajului. Pentru a decora o astfel de cutie, veți avea nevoie de: lipici, câțiva șervețele cu un model frumos și foarfece. Procesul de decorare a ambalajului arată foarte simplu. Pentru a începe, șervețelele trebuie împărțite în mai multe straturi. În continuare, de la unul dintre ei va trebui să taie desenul de o dimensiune adecvată. Acesta trebuie să fie învelite bine cu lipici și atașați la caseta. Când desenul este complet uscat, acesta poate fi acoperit cu un strat de lac. Aceasta va prelungi durata de viață a ambalajului cadou.

  • Caseta cu dantelă. Ambalare pentru un mic cadou poate fi decorat cu dantelă de lumină blândă. panglică Wide trebuie să fie consolidată prin bandă bilaterală sau decorative. Pentru a decora un cadou puteți folosi un șervețel rotund din dantelă subțire. O etichetă fabricat din hârtie artizanale ar trebui să fie vopsite cu un mâner alb sau creion.

  Cadouri DECLINATE arata mai ales frumos și să iasă în evidență, printre altele.

  Pentru ziua iubitorilor

  Cadouri pentru ziua de iubitori, de regulă, sunt realizate în culori roșu și roz. Există mai multe modalități de a decora o cutie cu o prezentare romantică.

  • Garland cu inimi. Pentru a crea o astfel de ghirlande de hârtie duplex dens de culoare roșie, trebuie să taie câteva inimi identice. În fiecare dintre ele, cu ajutorul unor găuri, aveți nevoie pentru a face o gaură. Inimile următoare trebuie ațintit cu atenție pe firul. Ghirlanda rezultată trebuie să fie consolidate pe baza unui cadou, cu ajutorul Scotch bilateral. Inimile ar trebui să fie pe partea de sus a darului.

  • Nutty inima. Acest design din prezent se va multumi placut fraged si natura romantica. Cadou primul lucru pe care trebuie să-și încheie o hârtie de înaltă calitate artizanale. Apoi, firul roșu ar trebui să fie fixat pe suprafața cutiei cu adeziv de înaltă calitate. Stivă aceasta se află sub forma unei inimi. Capătul liber al filetului trebuie să fie închise într-o minge densa si lipici departe de inima. Ajustați compoziția poate fi desenată pe hârtie labei.

  • Flori de hârtie. Frumos aspect și de ambalare, decorate cu flori artificiale. Decor pentru ea se poate face cu propriile mâini. Asemenea flori sunt foarte simple. Pentru a începe, trebuie să tăiați în pătrate mici. De la fiecare dintre ele trebuie să tăiați o spirală. Apoi, este necesar să se formeze o floare îngrijită. Marginea liberă a benzii de hârtie trebuie să fie fixată cu adeziv. Flori de diferite dimensiuni sunt lipite la cutia de carton. Spațiul liber între culori poate fi umplut cu frunze dense de hârtie verde.

  • Inimile mici. Cu crearea unui astfel de ambalaj original cadou pentru a face față foarte ușor. Pentru a porni din carton trebuie să stencil tăiat în formă de inimă. Folosind-o și un creion, trebuie să desenezi câteva detalii despre o dimensiune mică pe ambalaj. Cuțit subțire ascuțit trebuie să taie jumătate din fiecare figură. Trebuie să fie cu grijă cu grijă. De la partea opusă la hârtia de înfășurare, trebuie să lipiți o bandă de carton roșu. Este atașat cu ajutorul scotch bilateral.

  Frumos cadou decorat va face o impresie placuta pe fata si pe tipul.

  Până la 8 martie

  Pentru a face un cadou mama, sora sau prietena, puteți utiliza materiale naturale.

  • plante verzi. Ambalate în cadou de ambarcațiuni de hârtie poate fi decorat cu ramuri cu frunze verzi. O astfel de decor arată deosebit de blând și rafinat. Atașați ramuri folosind panglici de lumină sau sfoară. Acesta va căuta un astfel de design va fi un foarte frumos. În mod similar, puteți decora atât mai mare și ambalaje mici.

  • Flori naturale. În loc de verdeață pentru decorare cadou, puteți folosi flori vii. Ei au nevoie să taie cu grijă și cravată la pachet cu o panglică largă. Ai nevoie pentru a da un astfel cadou o imediat, altfel florile sunt acoperite. Cel mai bun pentru proiectarea prezent este lalele potrivite, narcise și alte plante de primăvară.

  • Dryechvest. Drackers pot fi folosite pentru cadouri. Ei păstrează atractivitatea lor mai mult și să nu se estompeze face. Mai multe lucruri frumoase buchete uite mici, realizate din flori. Ele sunt foarte simple. Tot ceea ce este necesar pentru a fi – colecta un buchet elegant, înveliți-l cu hârtie colorată și rupe cu o sfoară. Acest artizanat simplu poate fi fixat pe cutie cu o bandă dublu adezivă sau legarea la o panglică.

  Voi place persoana strânsă și ambalaj cadou, decorat cu fotografii de familie. Ele pot fi atașate la ajutorul lipici sau scotch bilateral. Frumos decorate de ambalare poate fi legat suplimentar cu panglică.

  fire În schimb, puteți utiliza colorate sau cu fir.

  Folosind ideile propuse, vă puteți bucura de cei dragi de fiecare dată.

  Un alt mod de a decora o cutie de cadou poți vedea în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: