Cum de a decora un pom de Crăciun?

Cum de a decora un pom de Crăciun?

Crăciun decorare copac este o veche tradiție, care combină întreaga familie și ajută la crearea o stare de spirit festiv. Pentru pomul de Anul Nou uitat frumoase și originale, jucării, ghirlande și beteală pentru el ar trebui să ridice în avans.

Unde sa încep?

Înainte de a începe să decora pomul de Crăciun, aceasta trebuie să fie pregătită. Există mai multe reguli simple care trebuie respectate, care au decis sa instaleze molidului vie sau pin la domiciliu.

 1. Nu pune un copac cu un ger într-o cameră caldă. Un molid reacționează negativ la o schimbare bruscă a regimului de temperatură. Din acest motiv, plantele ac pot pierde elasticitatea lor și cad foarte repede.
 2. În cazul în care arborele este prea mare, partea sa superioară înainte de a instala aveți nevoie să tăiați. Locația tăiat poate fi apoi decorate cu ușurință cu o stea sau arc colorat.
 3. Live brad este în valoare de a pune 1-2 zile înainte de noul an. În acest caz, pe tot parcursul vacanță, mirosul de mancat va fi simtit.
 4. Plantele de plante sunt departe de dispozitivele de încălzire. De asemenea, va preveni uscarea rapidă a plantei și apariția acelor.
 5. De regulă, arborele este instalat în colț sau de perete. Acest lucru se face astfel încât planta să nu interfereze cu nimeni.
 6. Molidul viu poate fi plasat într-o găleată cu un umplutură adecvată sau pe cruce. Prin instalarea unui copac, trebuie să vă asigurați că stabilitatea acestuia.

Odată cu instalarea ATE artificială este conectată mult mai puțin decât regulile. Tot ce este necesar este să obțineți un copac din locația de depozitare și să îndreptăți ușor ramurile sale.

Imediat după aceea, puteți trece la decorarea frumuseții de Anul Nou.

Secvența de înregistrare

Pentru copac părea armonioasă și atractivă, merită lipit de o anumită ordine în procesul de decorare.

Electrochirlanda

Primul lucru pe copac se blochează ghirlanda. Inițial, se recomandă descompunerea pe podea și verificarea funcționării becurilor. Numai după aceea că ghirlanda poate fi fixată pe ramurile de brad. Pentru decorarea unui copac, sunt de obicei utilizate 2-3 ghirlande. Ele pot fi poziționate vertical sau orizontal. Folosind ghirlande de diferite dimensiuni, decorațiuni cu becuri în vrac care merită agățate în partea de jos a copacului, cu mic – mai aproape de partea de sus a unui brad.

Cele mai multe lumini, cu atât mai frumos va arăta ca un pom de Crăciun. Puteți utiliza atât ghirlande de culoare cât și monocrom. Alegerea depinde de preferințele personale ale unei persoane, precum și de modul în care este emis stilul copacului.

Jucării mari

După fixarea ghirlandelor puteți începe decorate cu bile de Crăciun. Primele jucării mari pe copac, apoi mici. Ele pot fi atât multi-colorate, cât și monofonice. Jucăriile originale pot fi create și o fac singur. Cel mai adesea, bilele de un singur foton sunt vopsite cu vopsele acrilice, decorate cu paiete sau arcuri în vrac.

jucării din sticlă sunt considerate mai bune. Dar familiile cu copii mici sunt mai potrivite pentru bile de plastic, care nu pot fi rupte.

jucării mari atârnă de obicei, pe ramurile inferioare. În acest caz, arborele de Anul Nou va arata frumos și elegant.

ornamente mici

Agățat mingi în vrac pe copac, puteți trece la decorarea mancat cu cifre mici din sticlă și plastic. Pentru aceasta folosesc produse diferite.

 • Personaje de poveste. Cifrele care descriu personaje din diferite basme și desene animate sunt ideale pentru decorarea bradului de Crăciun. Le place atât copii mici și adulți.

 • Simboluri ale noului an. Frumos pe pomul de Crăciun se va uita la figurine om de zăpadă, Moș Crăciun, Alba ca Zăpada. Ele sunt, de obicei agățat în locul cel mai proeminent.

 • animale de pădure. „Settle“ în arborele poți și diverse animale, precum și păsări. Există o mulțime de figuri tematice pentru fiecare gust.

 • conuri multicolor. Astfel de jucării simple, va fi privit perfect în orice pom de Crăciun. Pentru a decora un copac perfect conuri costum de maro, alb, argintiu sau culori verde.

Puteți decora un copac și cifrele făcute la domiciliu. În procesul de creare a unor astfel de jucării cu plăcere, copiii participă.

 • meserii aluat de sare. Cifrele realizate din acest material maleabil sunt obținute foarte frumos, dar de scurtă durată. Din sare aluat se pot face meșteșugurile volumetrice și plat. După uscare, acestea sunt vopsite în culori adecvate. Fa astfel de decoratiuni au nevoie în avans. În caz contrar, ei pur și simplu nu au timp să se usuce complet. bucle simple de panglici de satin sunt, de obicei atașate la jucării finite.

 • jucării comestibile. Mai ales ca jucării pentru copii, care pot fi consumate. Pentru decorarea unui pom de Anul Nou, puteți utiliza figuri de turtă dulce, felii uscate de fructe, nuci sau bomboane. Procesul de creare și decorare a acestor jucării va trece atât un elevii cât și un copil mic.

 • Hârtie de zăpadă. Astfel de elemente decorative simple sunt capabile să facă chiar și copii mici. Tot ce aveți nevoie pentru a crea fulgi de zăpadă – hârtie albă și foarfece ascuțite. Din figurile frumoase de hârtie, multe matrițe chiar ghirlande în vrac.

Copac cu ramuri pufoaseNu decorați jucăriile prea mici. Se pierd pe fundalul acelor verzi.

Top

Acesta din urmă decorează partea superioară a mâncării. Pentru a face acest lucru, utilizați diferite opțiuni de decor.

 • Arc. Volumetric Bow Bow, fixat pe partea superioară a mânerului, arată frumos și eficient. Poate fi cumpărat în magazin sau să vă faceți. De regulă, panglicele albe, argint sau stacojiu sunt folosite în hârtie. Pentru a decora pomul de Crăciun în stilul de produse sau produse ecologice din Burlap.

 • Înger. Pentru a decora un copac în stil european puteți folosi o figură înger. Poate fi cumpărat în magazin sau o face singur. Uită-te frumos la figuri elegante cu aripi transparente sau albe.

 • Stea luminoasa. Această decorare clasică arată, de asemenea, bine la vârful mâncării. Star de Crăciun, care este numit și Betleem, are cinci raze. De regulă, luptorul este folosit pentru decorarea mânca. Nu mai puțin frumos arată și argint sau topuri de aur.

 • Fulg de nea. După ce ați decis să vă decorați jucăriile de casă de Crăciun, topul clasic poate fi înlocuit cu zăpadă obișnuită. Poate fi făcut din hârtie sau de orice alt material de prietena.

 • Simbol al anului. În partea de sus a pomului de Crăciun puteți repara și figura de sticlă sau o jucărie moale care ilustrează un animal, care este simbolul anului viitor. Principalul lucru este că cifra nu este prea grea.

Montarea unui sfat de Crăciun necesită cu atenție și fiabil. În acest caz, ea nu va cădea cu siguranță la momentul cel mai inoportun.

Margele si Mishura

beteala luminoase și colorate margele sunt acum nu sunt folosite la fel de des ca înainte. Ele sunt folosite pentru a umple un spațiu liber pe ramuri și să facă un copac luminos de Anul Nou și frumos.

Abuzul de Misher nu este în valoare de. Este necesar să-l selectați, astfel încât acesta combinat cu restul de decoratiuni pe pomul de Crăciun.

Cât de frumos pentru a decora în diferite stiluri?

brad de Anul Nou pot fi aranjate într-un stil clasic sau să completeze un fel de elemente originale.

Clasic

Acest stil este testat de timp și ca un număr mare de persoane. pomi de Crăciun decorate cu elegante jucării de epocă, ghirlande și stele, frumos uite atât în ​​case mari și în apartamente mici. Ca o sursă de inspirație atunci când decorarea unui copac de Anul Nou, puteți utiliza exemple de arbori din filmele preferate.

procesul de decorare pas cu pas de astfel de pom de Crăciun pare foarte simplu. Pentru a începe cu, copacul este decorat cu o multime de lumini de culoare. După aceea, bilele de culoare și alte jucării sunt atârnate pe ramurile sale. Cu ei perfect combinate umflături sau flori de poinsettia. Mishura pe copac nu ar trebui să fie foarte mult, altfel va ascunde toate jucăriile.

„Acasă”

Pregătirea pentru o vacanță simplă la domiciliu, nu este necesar să decorați un copac mare de Crăciun și să folosiți jucării scumpe. Uită-te frumos la copac, decorate cu fotografii de familie, meșteșuguri pentru copii și cărți poștale drăguțe. Participați la decorarea acestui an de Anul Nou poate atât copii cât și adulți. Spațiul liber poate fi umplut cu jucării vechi de epocă.

Stil baroc

Caracteristică principală a acestui stil – cordon și abundența decorului. Copacii de Anul Nou decorează cu bile colorate, jucării originale și un număr mare de tinsel. Cele mai populare culori care sunt folosite pentru a decora pomul de Crăciun într-un astfel de stil – roșu și aur. Bilele pe ramuri atârnă nu numai single, dar și întregii „brichete”. Extlore baza bradului de Crăciun poate fi arcuri luxuriante din satin luminoase panglici sau tesatura de aur translucid.

european

Diferența principală a acestui stil este faptul că numai 2-3 culori sunt folosite pentru a decora pomul de Crăciun, care sunt combinate între ele. Ca o regulă, mingi simple, atârnă de dimensiuni identice. Ele sunt, de obicei într-o ordine verificator.

Crăciun arată arbori și imobilizat foarte elegant.

scandinav

Acest stil se distinge prin dragostea pentruMinimalism. Pentru a decora camera pentru noul an, scandinavii folosesc de obicei mici, pomi de Crăciun în ghivece sau coșuri. Ei au decorat cu alb, argint sau bile transparente, precum și ghirlande de LED-uri cu becuri mici.

Frumos pe fundalul ramuri verzi și figurine din lemn sau margele subtiri va arata. Partea de sus a unui astfel de copac o poate fi decorat cu o stea mare, strălucitoare sau lăsați neatins.

„Pentru copii”

În plus față de pomul mare de Crăciun din camera principală, în casă puteți aranja un copac mai mic de Anul Nou. Pentru decorarea sa, folosiți jucării moi, meșteșuguri din resimțite, fulgi de zăpadă și arcuri de panglici colorate. Pentru a vă mulțumi copilul, dulciurile stau pe ramurile de brad. Când decorați un mâncat pentru copii care merită să folosească culori strălucitoare. În acest caz, ea va arăta frumoasă și veselă.

Decorarea copacului de Anul Nou cu copii. În acest caz, ei vor dezvolta un gust bun. În plus, luarea deciziilor cu privire la locul unde să atârnați jucăriile, copilul devine mai rapid.

Țară

Stilul de țară se bucură acum de popularitate. Pentru decorarea unor astfel de copaci de Crăciun, sunt folosite jucării monofonice simple și figuri auto-fabricate. Excelent pe ramurile copacului de Anul Nou, decorațiile din lemn vor arăta. Completați compoziția terminată a arcurilor mici. Ele pot fi boot-uri și fac-o singură.

Floristic

O mulțime de comune cu direcția anterioară are un stil floral. Pentru decorarea unui copac de Anul Nou luminos, flori artificiale sau muguri luminoase realizate manual. Puteți adăuga o compoziție folosind diferite crengi, fructe de padure și frunze. Completați spațiul liber va ajuta bilele de culoare strălucitoare.

Pentru decorarea pomului de Crăciun în stil floral, sunt de obicei folosite diferite nuanțe de roz, galben și purpuriu.

Excelent pe fundalul ramurilor verzi și decorațiuni albe sau argint.

Sfat util

Faceți un copac frumos și elegant va ajuta la sfatul simplu al designerilor experimentați.

 1. După ce a terminat îmbrăcarea unui pom de Crăciun, este important să se acorde atenție decorarea trunchiului copacului. Pentru a face acest lucru, puteți cumpăra o „fustă” specială decorată cu modele de Crăciun. Trunchiul fermecător este, de asemenea, adesea decorat cu tinsel, ghirlande sau umple spațiul sub ramurile cutiilor goale goale. Datorită unui astfel de decor simplu, camera arată mai confortabilă și frumoasă.
 2. Dacă există animale sau copii mici în casă, jucăriile scumpe de sticlă mai bine se apropie de partea de sus a copacului. În acest caz, probabilitatea ca ei să se rupă, vor fi mult mai mici.
 3. Pomul de Crăciun care se află într-o cameră mică și întunecată, este recomandat să decoreze cu bile transparente sau jucării cu o suprafață oglindă. Ei reflectă lumina și îl distribuie în jurul camerei.
 4. Planificarea unei scheme de decorare a copacilor de Crăciun, nu trebuie să amestecați mai multe stiluri de contrast simultan. Va strica impresia generală a oaspeților și a gospodăriilor despre copacul de Anul Nou. De asemenea, este important să combinați corect culoarea. Fie culori legate sau contrastante sunt utilizate, de obicei, pentru a decora pomul de Crăciun. Arată și elegant un copac decorat cu jucării și beteală de o singură culoare.

În procesul de decorare copac de Anul Nou, este posibil să se inspire tradiții care au venit la noi din alte tari.

 • Franţa. Mai devreme în Franța, ca și în alte țări, mere proaspete au fost adesea folosite pentru a decora. Acestea au fost considerate un simbol al plăcerii. De-a lungul timpului, fructe înlocuite cu jucării din sticlă. Acum, pentru decorarea unui pom de Crăciun în stil francez, puteți utiliza atât mere coapte reale, și figuri luminoase de sticlă.

 • Germania. Atributul șef al noului an în această țară este cel mai adesea decorat într-o schemă de culoare verde-roșu. Lumânări se bucură de o mare popularitate în Germania. Cu toate acestea, germanii moderne înlocuiți adesea le cu ghirlande convenționale cu becuri luminoase. Cele mai populare jucărie, care poate fi vazut pe copaci locale de Crăciun – Spargatorul de nuci.

 • Suedia. Pentru decorarea pomilor de Crăciun, suedezii folosesc un număr mare de bijuterii realizate în culori patriotice. Acesta poate fi ambele bile mari și ghirlande formate din steaguri colorate. Aceste detalii sunt combinate perfect cu figuri monofonice si margele subtile.

 • Polonia. Localnicii sunt renumite pentru optimismul și credința lor într-un miracol. Prin urmare, jucării făcute în Polonia sunt foarte populare în formă de îngeri drăguț. Ele sunt un simbol al minunilor de Crăciun.

Aceleași cifre folosesc ambele topuri.

 • America. pomi de Crăciun din SUA în loc de beteala Decorați luminoase de culoare roșie cu arcuri și bile de aur. Copiii cu plăcere Maiestria Musk Mopcorn Garland. De asemenea, ei arata foarte frumos pe ramuri verzi. Complement compoziția cu zăpadă artificială alb. Datorită o astfel de simplu decor, chiar simplu brad artificial arata ca un viu.

 • Japonia. În loc de pomul de Crăciun, mulți locuitori din Japonia au îmbrăcat bonsai sau pini drăguți pitici. Decoratiuni pentru înregistrarea de brazi de Crăciun folosesc, de obicei, cel mai simplu posibil. Frumos pe ramurile lor, păsări elegante din hârtie, felinare sau ventilator.

Îmbrăcat, nu vă fie frică să faceți ceva greșit. Orice detalii neobișnuite va face un copac de Anul Nou mai frumos și unic.

Master Class pe decorarea pomului de Crăciun, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: