Cum de a face un cadou de la mama de hârtie?

Cum de a face un cadou de la mama de hârtie?

Mama este persoana principală din viața noastră. Dacă doriți să vă bucurați și să faceți un cadou frumos cu propriile mâini, surprindeți-l cu un cadou original de la hârtie. O astfel de surpriză va provoca lacrimi de moarte, pentru că vă puneți sufletul și inima în ea.

Instrumente și materiale necesare

Pentru a face un cadou de la hârtie, puteți utiliza nu numai acest material, dar veți avea nevoie de instrumente suplimentare. Iată o listă exemplară a accesoriilor necesare.

 • Hârtie și carton. Aceasta este baza întregii surprize. În magazinele care vând un număr mare de materiale în cea mai diferită categorie de prețuri. Puteți combina diferite culori, texturi și există chiar instanțe depășite. Există un carton similar pe textura de pe țesătură sau acoperit cu sclipici. Hârtia colorată este ușor de tăiat, este adesea folosită ca bază pentru flori, fluturi și alte figuri. Cartea albă va servi ca o carte poștală sau o aplicație. Și carton, iar hârtia poate fi folosită pentru a face un cadou minunat cu propriile mâini.
 • Panglici colorate. Acestea pot fi folosite, de asemenea, elemente de decorare din hârtie și carton de sus. De la casetele pe care le puteți răsuci un arc sau pliați-le sub formă de coșuri, fixați cu adeziv și pe partea superioară a flori de hârtie lipire.
 • Autocolante. Decorați surpriza finalizată poate fi autocolante frumoase. Ele pot fi accesate în magazine cu papetărie. Este mai bine să alegeți ceva festiv: flori, bile, inimi.
 • Margele și pietre. Faceți obiecte în flori sau ochi cu animale pe cadou, folosind margele, margele sau pietre. Aceste elemente vor fi interesate de compoziție, subliniind originalitatea sa.
 • Foarfece. Foarfecele ascuțite de înaltă calitate vă vor ajuta să lucrați cu atenție cu materiale și să nu le striciți. Este mai bine să alegeți acest element cu capete ascuțite pentru a face convenabil să taie piese minore.
 • Lipici. Fără lipici PVA sau creion adeziv este puțin probabil să obțineți detalii despre cadouri de cupru. Dacă surpriza va consta exclusiv din hârtie, atunci un creion obișnuit ar trebui să fie suficient. Piesele mai groase și mari au nevoie de lipici puternici, de exemplu, PVA.

Instrucțiuni pas cu pas pentru a crea un cadou

Ce se poate face ca un cadou pentru iubitul tău mame? Există destul de multe opțiuni, dar vom lua în considerare mai detaliat pe cartea poștală, aplicații și origami. Aflați cum să faceți aceste lucruri drăguțe pas cu pas.

Citește mai mult  Ce să se întâlnească cu noul an 2021?

Cărți poștale

Cartea poștală este o surpriză compactă și plăcută. Mama va fi capabilă să o pună pe desktop sau pe piept de sertare și să vă amintiți periodic, uitați la această imagine. Această ambarcațiune poate fi atașată tuturor iubirii și sensibilității, precum și exprimându-le cu cuvintele în felicitări. Carte poștală nu ocupă mult spațiu și poate fi păstrată de mulți ani. Instruirea creației sale include mai mulți pași.

 1. Decide cu ideea. Cum va arăta cartea dvs. poștală? Dezvăluie panorama sau chiar a păstra un capac frumos și de umplere.
 2. Pregătiți fundația. Este mai bine să utilizați un carton subțire pentru aceste scopuri pentru a da puterea ei. Ori în jumătate și de a efectua tăieturi pe curbă, dacă doriți să faceți o carte poștală panoramică. Bucăți scoate în interior, iar partea exterioară va traversa stratul de hârtie, astfel încât nu există fisuri.
 3. Elemente de carte poștală anexați. Această etapă este principalul. Este important de a plasa cu exactitate toate elementele, așa cum a fost conceput. Nu cruța lipici și să încerce să facă totul cu prima dată.
 4. Spune-o inscripție de felicitare. Luați în considerare ceea ce o vacanță surpriză se face, și cuvinte scrie frumos și felicitări. Pentru a spune bine cum te iubesc pe mama ta și cât de mult bine vrea.

Appliques

În cazul în care timpul pentru un cadou nu este atât de mult, dar pentru a te mama cu o surpriză, a făcut cu propriile mâini, chiar vreau să preia Appliqué. Acest exercițiu poate fi de diferite subiecte.

Dacă îi dați în onoarea Anului Nou, imaginile bilelor de Crăciun și ghirlande vor fi potrivite, iar în cea de-a opta martie este mai bine să se atașeze la aplicațiile de flori și ciocolată.

Frumos sculptat din inima de catifea de catifea va încânta mama ta și spune despre sentimentele tale pentru ea.

Instrucțiunea pas cu pas include mai multe acțiuni.

 1. Gândiți-vă la idee – exact ce va fi descris pe aplicația dvs. Întregul proces creativ începe cu ideea.
 2. Pregătiți fundalul pe care va fi localizat creația. Este mai bine să o luați în contrast cu elementele de bază ale aplicației, astfel încât acestea să arate mai câștigătoare.
 3. Face o schiță de creion. Mult mai convenabil pentru a atașa elementele Appliqué peste marcaj ușor de ștergere. Deci, cu siguranță nu vă confundați când vă creați capodopera. Toate elementele trase pe spatele hârtiei sau a cartonului color, astfel încât acestea să poată fi tăiate.
 4. Tăiați hârtia și carton Toate articolele. Încercați să o faceți cu atenție și în mod clar pentru a nu strica materialul. Cele mai mici piese de aplicații sunt mai bine tăiate cu foarfece de manichiură.
 5. Lipiți-le să pregătească fundalul anterior. Etapa finală a aplicației și este de a-și lipi elementele pe foaie. Decorați pe partea de sus a întregii compoziții cu sclipici sau autocolante să-i dea un tip festiv.
Citește mai mult  Ce pentru a da o fată de 22 de ani?

Origami

Meșteșugurile sunt diferite în dificultate. Una dintre opțiunile complexe este o surpriză de la origami. Aceasta este arta japoneză de pliere din hârtie de diferite caracteristici de animale, păsări și chiar culori. Cu ajutorul unor astfel de echipamente, puteți plia un buchet întreg ca o mamă de cadou pentru o zi de naștere.

Tipurile de figurine sunt foarte mult, dar ar trebui să luați în considerare următoarea elaborare pas cu pas unul dintre cele mai populare figuri – Caravlika:

 • Pregătiți o foaie pătrată de hârtie (poate fi colorată)+
 • Îndoiți-l într-un triunghi – adică un vârf al pătratului este atras de opusul și îndoiți linia de pliere+
 • Triunghiul rezultat se va desface din nou în jumătate+
 • Scoateți triunghiul și ajutați unghiul său la partea inferioară a figurii rezultate – se transformă într-un romb+
 • Extindeți foaia și repetați același lucru pe cealaltă parte+
 • Puneți rhombusul în fața lor și apăsați pe pereții laterali la axa sa centrală, ca și cum ați plia nasul la o aeronavă de hârtie+
 • Top romi înfășurați în jurul pereților laterali pliate+
 • Extindeți din nou figura rezultată în Rinomb – acum aveți liniile de pliere necesare pentru acțiunile de urmărire+
 • Trageți rhombusul pentru colțul inferior sus, pliați-l pe liniile de pliere făcute mai devreme+
 • repetați acțiunea din partea opusă+
 • Trebuie să aveți un romb cu colțuri superioare și inferioare mai acute+
 • Încă o dată, foldați părțile laterale ale rombului până la axa sa centrală – această acțiune este efectuată exact din partea inversă+
 • Deschideți rhombusul și fixați-vă în vârfurile inferioare, apoi deschideți-o din nou în partea anterioară+
 • Am scos pe fostele noduri ale rombului, și îndoiți unul dintre ei înainte – acesta este un cap de caraville + aripile trage mâinile – trebuie să se deschidă+
 • Zhuravlik este gata – poate fi vopsit, trageți ochii și ciocul și puteți transforma partea din spate a frânghiei pentru a le decora cu un candelabru sau o fereastră.
Citește mai mult  Cum de a decora un coleg la locul de muncă pentru o zi de naștere?

  Origami este o pasiune populară acum, care vă dezvoltă inteligența și ajută la crearea unui lucru frumos.

  Un cadou sub formă de figurine de origami va plăcea cu siguranță mama ta.

  Idei interesante

  De fapt idei pentru un cadou de la setul de hârtie. Fă-i destul de simplu, și surpriza va ieși foarte minunată. Vă aducem atenția la câteva opțiuni pentru astfel de meserie care pot fi date mamei dvs. și fără ea.

  • Collage. Utilizați jurnalele vechi pentru a tăia fotografiile de la ele și pentru a face un colaj. Dacă obțineți întreaga familie să meargă în curând pe mare, apoi stick pe fundalul de pe plaja de mare ale membrilor familiei dvs. cu mama la capitol. Puteți, de asemenea, să faceți o surpriză distractivă: găsiți imaginea mașinii de vis a mamei dvs. și plonjați fotografia șoferului dvs. și a mamei dvs. Ea va râde de un astfel de leagăn.

  • Cutie frumoasă. Luați caseta veche, de exemplu, de la pantofi, jefuiți-l cu hârtie sau chiar tapet. Înăuntru, de asemenea, decorați-l: Hârtia de catifea este perfectă pentru decorarea stratului interior. Puteți face compartimente de separare din carton.

  Un astfel de cadou este foarte practic: mama ta va fi capabilă să păstreze diferite bauble și lucruri mici într-o astfel de cutie.

  • Convertor. Fold un plic mai ușor decât simplu: uitați-vă cu atenție modul în care copia poștală obișnuită este făcută și repetată în practică. Realizați-l din hârtie colorată și din carton, iar în partea de sus. Decorează appliqués, autocolante și mănuși.

  • Desen. Trageți pe o foaie de hârtie sau carton o imagine frumoasă, îl puteți decora cu aplicații. Figura cu inserții voluminoase va arăta original.

  • Caiet. Tăiați foi mici de la hârtie și fixați-le cu un capsator, puteți pre-efectua o copertă din carton. Apoi, pentru a decora un notebook cu un model frumos sau aceeași aplicație.

  • Hârtie lanț de hârtie. Tăiați benzi mici de hârtie și lipiți primul în inel. Luați o altă bandă prin prima, închideți-o în inel. Treptat, veți avea un lanț lung, ale căror legături pot fi făcute din toate culorile curcubeului.

   Iată câte meșteșuguri de hârtie pot fi date mamei tale preferate ca cadou. Nu vă fie frică să experimentați să o surprindeți. În orice caz, mama va fi foarte frumoasă.

   Cum de a face o lulip de hârtie pentru mama cu mâinile tale, uitați-vă în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: