Cum de a face un cadou pentru noul an bunica do it yourself?

Cum de a face un cadou pentru noul an bunica do it yourself?

Anul Nou este o sărbătoare de familie, rănit de magia, strălucirea de copac de Anul Nou și cei mai mulți oameni apropiați apropiere. Mai ales vreau să-mi exprim sentimentele cu bunica iubită și cu Prababatka, prezentată unui astfel de cadou care nu numai că va fi plăcut surprins, dar va fi un memento cald de nepotul iubirii sincere.

Desigur, abundența în magazine vă permite să achiziționați orice cadou cu diferite capabilități financiare. Dar este mai bine să faci un dar pentru bunica de Anul Nou cu mâinile tale, punând partea sufletului și aprecierea nesfârșită la o persoană nativă.

Inspirați ideile originale și începeți să gătiți o surpriză de Anul Nou de neuitat pentru bunica ta iubită de astăzi!

Idei interesante pentru meșteșugurile de la cel mai mic

Alegerea o idee creativă pentru un cadou, reproduce în primul rând de la vârsta donatorului. Dacă ați devenit părinții mei și le inventează, cum să vă rugăm bunica cu copilul tau, ofera copilul pentru a crea Anul Nou appliqué, carte poștală interesant. De la cel mai mic incredibil de emoționant și plăcut pentru a obține ca un cadou Figura în orice tehnică: vopsele, creioane, degetele, palmele și chiar picioare. Incredibil arată ușor pentru cărți poștale, în cazul în care există mânere sau picioare de copii cu vârsta lor.

O altă opțiune cadou neobișnuit, în cazul în care locul de muncă manuală este utilizată în mod direct – în sensul literal al cuvântului – Acesta este un pom de Crăciun de hârtie având o formă de palmieri. Te-a lua o mulțime de plăcere de creativitate în comun și pe MIG vin înapoi la copilărie!

Citește mai mult  Cum de a da un certificat original?

Copiii mai mari pot face diferite capodopere mici.

  • tort de hârtie cu urări de bine sau dulciuri în interiorul.
  • Hârtie de cărți poștale.
  • Snowmen de fire sau șosete.
  • Din paste, puteți crea opere reale de artă din figuri simple la întregul set.
  • Gândindu-se la text și tipăriți „însuși cu bunica ta iubită” sau „Diploma onorifică a celui mai minunat mare bun-bunic”.
  • Desenați o tapet cu comentarii amuzante, desene și fotografii ale tuturor membrilor familiei.
  • Toate bunicile din cauza poziției lor – bucătari frumoase și experimentatorilor în bucătărie. Pentru ca capodoperele comestibile pentru a obține chiar mai tastier, dați bucătarului dvs. un echipament special: Coase alb șorț și decorați-l cu copii. Poate fi desene impermeabile vopsea sau dantelă de decor, butoane frumoase.
  • Meșteșuguri tematice din plasticină, aluat de sare, argilă.
  • Dacă locuiți departe, iar bunica rareori vede nepoții și străine, scrieți o recuperare audio sau video de Anul Nou pentru ea. Dacă crocha este doar incepand de a vorbi, scrie-l jos o așezare drăguț, prima poveste sau poem de inima. Pentru bunica va fi un cadou minunat pe care o va încânta în fiecare zi.

Există o astfel de expresie care copiii pot fi diferite, dar nepoții sunt întotdeauna perfecte! Prin urmare, orice cadou de la copil va face o bunică iubitoare.

Hendmade de la nepoți adulți

Cu varsta, fiecare dintre noi este conștient de modul în care modalitate prin care ne bunica, cât de mult a făcut ea pentru noi. Vreau să-i dea întreaga lume și arată recunoștința ta. Dacă sunteți pasionat de scrapbooking, atunci Album de familie sau arborele genealogic al familiei va deveni un mare cadou. Ia povestea familiei tale într-un album exclusiv fier vechi, cu dragoste ridica fotografii, cărți poștale, tăieturi de hârtie, scrisori.

Citește mai mult  Scenariu corporativ la 23 februarie

Pentru cei care tricota, un câmp larg de activitate se deschide pentru. În cazul în care bunica este activi, tineri, vizite expoziții, teatre, Lace Palatina, OpenWork Baktus sau Popular Set cu Snub Va fi la fel. Șosete calde cu ornament de iarnă, șal de puf de capră cald în serile reci și vă va aminti întotdeauna despre nepoata ta iubită. Dacă aveți un stoc suficient de timp și fire, va fi un cadou de lux Set de pat cu perne decorative.

Puteți brodezi cuvintele calde pe pernă sau comandați imprimarea foto pe țesătură. Și dacă vă place să vă îmbogățiți cu margele sau fire, creați Imagine frumoasă în conformitate cu preferințele bunicii tale iubite, și ordonați în atelierul Baget un cadru decent. Cei care sunt angajați în cosmetice de casă sau de a face lumânări, puteți crea Compoziție aromatică, bombardament de baie, cremă cu un miros plăcut.

În tendință acum curly Gingerbread și turtă dulce de ghidare și pictate manual. Din turtă dulce puteți crea un pom de Crăciun comestibil sau o casă frumoasă. Dacă nu există timp și inspirație – Gingerbreads poate fi comandat de la maestru, după ce a crezut anterior un design unic. În continuarea subiectului dulciurilor provocate de om, este imposibil să nu mai vorbim Torturi. Puteți stăpâni în mod independent elementele de bază ale creării de prăjituri mastic și cremă, ar fi dorință.

Alegerea unui cadou pentru bunica ta iubită pentru Anul Nou, amintiți-vă, principalul lucru este să vă grăbiți să o mulțumiți nu numai pentru vacanță, spunând cuvintele principale, acordând atenție în fiecare zi!

Cum de a face o carte poștală amuzantă cu un secret pentru noul an cu propriile mâini, uitați-vă în următorul videoclip.

Citește mai mult  Cum de a decora pomul de Crăciun viu?
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: