Cum de a face un cadou pentru prietena do it yourself?

Cum de a face un cadou pentru prietena do it yourself?

Dă cadouri – fără ocupație mai puțin interesant decât să le primească. surprize de casă sunt deosebit de plăcute. Dacă nu știi ce să dea o prietena aproape, vă sugerăm să ia în considerare mai multe idei de la simplu la original pentru a ajuta sublinia atitudinea ta specială pentru ao.

Idei originale

Desigur, creativitatea prezent depinde de vârsta și stilul de viață. Deci, înainte de a da un ceva de neimaginat prietena, cred cum se va percepe.

idei bune pentru cadouri de casă sunt suficiente, trebuie doar să competent cred în fluxul de proiectare și. Lista de mai multe opțiuni.

 • album foto drăguț cu cartele foto comune. Great dacă există o mulțime de amintiri generale – apoi se dovedește o mare surpriză. Alegerea unei fotografii este un punct important, nu tot felul, dar numai în special memorabil, amuzant și interesant. Pentru inregistrare Ia un notebook neobișnuit. Puteți achiziționa papetărie pregătită: cu încuietori, aplicații de relief, într-o cutie cadou specială. De preferință, alegeți notepads cu Hard-in.

În cazul în care donarian are competențe pe tehnica scrapbooking, atunci albumul este usor de facut cu propriile lor mâini – atunci acesta va fi creativ, iar celălalt cu siguranță nu va fi nimeni. Pentru decorarea foi interne pe care le oferim utiliza diverse autocolante, flori uscate sau fructe de padure, crengi, margele, panglici și șireturi, bilete de la excursii, bomboane de bomboane preferate din copilărie. Folosind toate aceste detalii, ca rezultat, obțineți un suvenir rece pe care un prieten va aprecia în mod necesar.

 • În plus față de album, puteți face un colaj amuzant din fotografiile comune. Aici veți avea nevoie de un motiv sau altul, la care va fi atașat totul. Pentru a face acest lucru, utilizați WATMAN sau rama foto originala pentru mai multe fotografii.

 • O altă opțiune de un cadou interesant, care poate surprinde o prietena este portretul ei. Desigur, dacă aveți o școală de artă din spatele umerii, atunci va fi dificil să o facă. Cu toate acestea, în prezent există lecții on-line în care descrierea acțiunii pas cu pas este disponibil în detaliu atunci când scrieți un portret dintr-o fotografie. Se va lua o anumită perioadă de timp, eforturile vor fi necesare din partea ta, dar cu siguranta, prezentul va surprinde și vă rugăm să sărbătorita. Pictures ne permite să folosească tehnici și stiluri diferite.

similaritate portret complet este opțională. Fetele fericit Încercați să prezinte un desen animat sau de caricatură plină de umor, natura liric – o interpretare mitologică sau fantastic, o poveste de amatori – o imagine în formatul de picturi de epocă.

 • Topiari. Copaci artificiale create din elemente diferite. Cafea – din cafea verde – umple casa aroma uimitoare. În cazul în care un prieten este un filtru de cafea avid, atunci o astfel de potrivire bună. copac bani din facturile răsucite promite bogăție, flori – de la plante de diferite tipuri. Pentru a decora orice Topiaria, margele, panglici, dantele, strasuri, pene, fructe de pădure uscate, ramuri și alte materiale sănătoase. Coroana este realizată prin orice formă: în formă de inimă, castron, cub.
Citește mai mult  Cât de frumos să se plieze un tricou ca un cadou?

 • jucării lucrate manual. Asta în cazul în care nu există nici o limită pentru fantezia și priceperea ta. echipamente diferite, stiluri, materiale. mosoare și tilde textile sunt cusute atât pe mașină de scris și manual. Imaginile sunt diferite – de la animale la oameni. păpuși aromatizate, cu miros de cafea, citrice sau scortisoara face atmosfera in camera prietenului plăcută. jucării de interior din pâslă sau tricotate va muri orice femeie.

 • Quest-uri. Ziua Adventure – Ce ar putea fi mai interesant și incitant? Dragostea cu un prieten pentru a distra în compania, rezolva ghicitori și rebusuri de benzi desenate, căutați răspunsuri la întrebări? Apoi, căutarea este ceea ce ai nevoie!

Prezentări comestibile

Pentru prietena, dinte dulce buchet dulce va trebui să fie la fel ca modul. elementul său principal, desigur, ar trebui să fie dulciuri ei preferate.

De asemenea, nevoie de hârtie ondulat de mai multe culori, benzi pentru decorarea și bază pentru tija: spanks din lemn sau din sârmă.

Tehnica de execuție este următoarea.

 • Detalii de flori sunt tăiate din hârtie: petale și frunze.
 • Candy, de regulă, sunt un mijloc. De aceea, o bomboană este montat mai întâi la tulpină, apoi petalele sunt înșurubate în jurul ei. În funcție de cantitatea lor, mugur pompă.
 • După petale fixa cupe.
 • Apoi, începe să-și încheie tulpina verde panglică TEEP, atașarea treptată frunze la tulpină.
 • Colectarea câteva flori, începe asamblarea un buchet. Diferite elemente decorative sunt utilizate pentru proiectare: hârtie de ambalaj sau grilă, panglici, mărgele, pene. Puteți aranja dulciuri florale într-un coș sau o vază.

Pentru amatorii de brânză, puteți crea, de asemenea, o capodopera comestibile plăcută, plasându-l ca un buchet, sau prezent într-un coș. Aici este important de selecție a soiurilor, nu trebuie să fie mai mică de cinci și, în același timp brânză de înaltă calitate.

În plus față de buchete și coșuri, tablouri comestibile sau organizatori tematice vor fi potrivite. În acest caz, observațiile sunt necesare pentru fiecare produs. De exemplu, „set de la caz extrem“.

 • Folder strans de format A3 este luată. In interior este lipit cu hârtie colorată.
 • Pe de o parte se lipeste o dală mare de ciocolată și semnătura „pentru a produce hormoni bucurie“.
 • Apoi, pachetele de cafea tare și „Soft Ceas cu alarmă“ comentariu.
 • Pe de cealaltă parte a organizatorului, aveți posibilitatea să atașați un bloc de guma de mestecat și semn „pentru prospețimea gândurilor“.
 • Comentariu pentru vitamine „Prevenirea Delicios“.

Fantasize, cu ajutorul unor nume pe etichete și ambalaje, puteți face o întreagă poveste dorință.

  Strank – vocatia? Apoi da de coacere. Ce o prietena iubirile? Gogosi cu glazură de zahăr, prăjituri cu varză, ghimbir cookie-uri, și, poate, bomboane de casă sau bezele? Acum puteți găsi instrucțiuni pas cu pas pe orice coacere Yummy culinare. Surprinde-o, de a crea o crema frumos de gheață sau frumusețea uimitoare a unei Cupcake.

  Cadouri utile

  Utilitate întotdeauna ocazie. Este mai bine să prezinte acele lucruri care sunt folosite destul de des, astfel încât acestea să aibă întotdeauna o nevoie.

  De exemplu, bun venit cu propriile mâini săpun parfumată. Aproape în aproape orice oraș există saloane pentru needlewomen, unde puteți cumpăra toate ingredientele și instrumentele necesare pentru acest. În caz contrar, le comanda prin intermediul internetului. Nu numai că săpunul este o ocupație interesantă, deci va aduce și bucuria celui mai bun prieten al tău.

  Citește mai mult  Totul despre noi Anul Questuri

  Pentru a lua băi, creați pentru o prietena Bombe de sare. Faceți-le ușor, și plăcerea și surprizele de la ele. Vom avea nevoie doar de sare și acid citric în proporție de la 2 la 1, orice ulei vegetal și vopsea alimentară. În primul rând, ingredientele în vrac sunt agitate, apoi 5 ml de ulei sunt turnate în amestec. După amestecarea amănunțită, colorantul este adăugat și agitat până când culoarea devine omogenă. Apoi, o mică apă picurată în soluție.

  Amestecul rezultat este refuzat de matrițe speciale, dintre care bilele primesc printr-un sfert de oră. Până când uscarea completă ar trebui să fie așteptată timp de 2-3 ore, după care sunt stabilite în ambalajul cadou.

  Dacă lucrarea de ac au intrat lung și ferm în viața ta, este supus creării unor lucruri mai complexe, încercați să coaseți o pungă unică. Acest lucru nu va fi rușine să dea o prietena. Ca material, maeștri aleg textile sau piele.

  Chiar și în cazul abilităților slabe în cusut, puteți crea Un caz interesant pentru ochelari, telefon sau căști. Principalul lucru este de a alege un model pe Internet sau o carte specială despre cusut, transferați-l în hârtie și tăiat. Apoi, modelele rezultate sunt suprapuse pe țesături și merg. Luați simțit în aceste scopuri, nu este necesar să se ocupe suplimentar pe margini, este ușor de coase, este destul de puternic și purtând. Magazinele oferă un sortiment mare de foi simțite. Cusăturile cusăturii de pe margine. Unele folosesc fire contrastante ca o mișcare de designer.

  Tehnica de decupare interesantă și simplă. Cu aceasta, orice lucru simplu util se transformă într-o operă de artă. De exemplu, ceasul în bucătărie. Dacă cumpărați clase simple necomplicate, îndepărtați cu atenție mecanismul și degresați suprafața, atunci puteți lipi imagini diferite. servetele speciale cu desene tematice sunt alese pentru decupaj. costume lipici PVA, dar este mai bine să cumpere un decupaj de construcții.

  În primul rând, adezivul este aplicat pe baza cadranului, atunci șervețelul este suprapus pe ea și cu atenție netezește cu o perie. Adezivul este din nou aplicată din nou, straturile trebuie să fie de cel puțin trei. După uscarea completă, ajustarea se efectuează la tipul necesar: tentă, desen, inscripții, instalarea mecanismului. Surpriza va fi de neuitat.

  Într-o astfel de tehnică, scaune proces, banci, keystones, cutii de ceai, jachete si multe altele. Amintiți-vă că produsele din lemn sunt mai bine acoperite cu lac.

  decorațiuni de casă

  Orice femeie, fată, fată nu va rămâne indiferentă față de decoratiuni frumoase.

  Aceasta este sfera în care varietatea de opțiuni și materiale de imaginație uimitoare. Totul depinde de preferințele de prietena dumneavoastră și aptitudinile.

  Pentru frumusetile mici poti face Set frumos de pâslă: colier și RIM pentru păr sau brățară. Utilizarea pentru fabricarea de culori luminoase.

  Jeans Iubitorii de accesorii potrivite cu utilizarea de denim vechi, dovedit, butoane, dantelă și margele mici.

  brățări din piele mici și coliere arata superb. Acest lucru se va potrivi cu femeia de orice vârstă, în plus, ele arata foarte bine cu diferite tipuri de pulovere, în orice moment al anului.

  Citește mai mult  fulgi de zăpadă decor fereastră

  Iubite născuți în timpul iernii poate fi mulțumit bijuterii cu articole din blană. De exemplu, cercei, care sunt în măsură să completeze haina de blană sau blană borgage.

  Pentru modelele mai complexe ca material, luați argila polimer. Lucrul cu ei mai creativ. Există deja diferite culori, revărsării interesante, forme bizare. Dacă aveți abilități de a lucra cu lut polimeric, alegerea va fi evidentă. Dacă nu există o astfel de experiență, nu fiți descurajați: există o mulțime de clase de master atât pe internet, cât și în școlile de artă. În ele, veți explica întregul proces.

  În plus față de bijuterii, oferim să facem o prietena cu părul lung Hair de lux sau jantă cu flori flavian. Acest material modern este convenabil pentru meșteșuguri, nu refuză, este nevoie de o bună formă bine, este ușor de tonifiere, astfel încât plantele sunt foarte realiste. Foumiran este ușor de procesat, chiar și copiii se confruntă cu el, deci nu ezitați să o luați în mâinile dvs. și să vă creați capodoperele.

  Pentru micul de modă, o servitoare master poate da Guma interesantă în stilul lui Kanzashi. Aici fantezie nu există nici o limită, iar panglicele sunt folosite diferite: satin, kapron, guipure, panglică și dantelă. Decoreaza astfel de arcuri cu pietre, margele, margele.

  Beadwork – Un alt mod de a felicita o prietena. Această tehnică a efectua brățări, curele, Brazers, cravate, pandantive, brose, flori, tablouri, jucării în vrac, copaci, panouri și mai mult. Margele – materiale uimitoare, dar necesită amplificare specială și răbdare. Dar prezentul va spune cât de mult înseamnă o prietena pentru tine, din moment ce atât de mult timp petrecut pe crearea unei astfel de capodoperă pentru ea.

  Meșteșuguri simple

  În primul rând, darul trebuie să fie prezentate de suflet, astfel încât costul de multe ori nu contează. Chiar lucru obișnuit este capabil să dea bucurie dacă este interesant să o bată.

  Din hârtie rapid și ușor pot fi create carte poștală originală. Acesta va fi forțele chiar și copiilor. Tipare pentru aplicații găsi pe internet sau tăiate de cărți poștale vechi și jurnale.

  Tu nu va fi capabil să atragă unele desene complicate, nu disperare, face mici figurine origami pentru a decora o carte poștală sau de a crea o aplicație volumetrica.

  Una dintre cele mai simple de suveniruri – Stați sub cana fierbinte. Prietena o poate folosi în birou sau acasă. Efectuați-o mai des de la simțit sub formă de animale amuzante, picături, frunze, fructe de padure sau conuri.

  Va exista o acțiune simplă Posterul de felicitare, care este suspendată deasupra locului de muncă al prietenei. Watman, vopsele, ciucuri, părți decorative din materiale primare vor fi utile pentru fabricarea acesteia.

  Pentru a face un poster interesant, colorat și original, amintiți-vă orice curios, agitați saluturile de comic de la colegi și prieteni, adăugați mai multe fotografii amuzante sau bucăți de cafea în subiect.

   Origami – tehnica care poate afecta prietena cea mai sofisticată, dar va trebui să funcționeze bine și practică. Principalul lucru este de răbdare și o mulțime de hârtie pentru procesul creativ.

   Câteva idei mai interesante de cadouri sunt prezentate în videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: