Cum de a organiza o căutare căutare?

Cum de a organiza o căutare căutare?

Vacanță este întotdeauna un eveniment mult așteptat că vreau să fac luminos și memorabil. În această zi, este important nu doar pentru a da un cadou, dar pentru a încărca autorul celebrării cu energie și emoții pozitive. Prin urmare, o căutare de căutare cadou este opțiunea perfectă pentru cei care sunt obosit de felicitări anuale monotone. Dacă da chiar și cel mai obișnuit lucru într-un mod interesant, acesta va aduce mult mai multă bucurie.

Particularități

Există o mare cantitate de quest-uri. Amplasarea „lipsă“ prezintă pot fi găsite pe stațiile ascunse la stațiile, determină cu ajutorul ghicitori, găsiți pe hartă, părți din care trebuie să fie pre-asamblate și combinate, și multe alte metode care vor fi suficiente pentru imaginația ta.

Numărul stațiilor, adică părți ale căutării, poate varia de la 4 la 10-15, în funcție de complexitatea sarcinilor. Nu faceți prea simplu și scurt la un cadou, deci o persoană nu va avea timp să se simtă emoție. Dar nu întindeți divertismentul timp de câteva ore – băiatul și oaspeții de naștere pot fi obosiți pur și simplu. Pentru Mini-Quest, este mai bine să utilizați sarcini mai complexe, iar pentru mult timp, dimpotrivă, conectați măsurătorile vitezei de măsurare.

Puteți găsi întotdeauna o versiune câștigătoare, dar poate fi adusă în ea o bucată din sufletul meu. Dacă amintirile personale sunt legate de vinovarea celebrării, va fi deosebit de frumos dacă le folosiți la elaborarea de mistere.

De ce ai nevoie?

Înainte de a începe organizația, luați în considerare cu atenție posibilitățile bugetului dvs., deoarece unele quest-uri pot fi destul de scumpe. Unii oameni care comandă în mod specific serviciul de curierat pentru a oferi sarcini sau pentru a cumpăra elemente de recuzită scumpă. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, se poate face cu instrumente de licență cu consumabile de birou mici sau imprimarea fotografiilor. Următoarea este o listă de lucruri care pot fi variabile pentru quest-uri diferite. Puteți alege dintre ele cele care sunt mai potrivite pentru planul tau:

 • Carton colorat+
 • Hârtie (Normal sau ambalare)+
 • Scotch (unilaterală sau față-verso)+
 • foarfece+
 • Cutii de diferite dimensiuni+
 • Markere sau Mânerele colorate+
 • Baloane+
 • Flip și computer+
 • ziare (scrisori sau sugestii pot fi evidențiate în ele)+
 • clip art ilustrare+
 • Fotografii (cu un loc de cadou sau următoarele stații)+
 • Telefon celular+
 • lipici+
 • autocolante colorate.

Această listă poate fi extins la fel de mult ca și imaginația ta. Aveți posibilitatea de a imprima sarcini finite sau să le scrie din mâinile pe eboșe de hârtie frumoase. Dacă decideți să faceți o carte pentru un scenariu familial, acesta poate fi creat artificial cu o soluție de cafea sau lapte. De asemenea, poate fi tras de-a lungul marginilor flăcării din meciuri, arzătoare sau brichete. Cu toate acestea, aveți grijă: hârtia se aprinde rapid.

Dacă acțiunea are loc într-o zonă mare, vă puteți face cunoștințele la stații. Doar cu fermitate, sigur că vor fi liberi în ziua selectată și nu ezitați să-și joace rolurile. Unii organizatori pentru acest angajat, totuși, puteți face divertisment mai ușor, dar cu sufletul și căldura celor dragi.

Instrucțiuni pas cu pas pentru organizație

Indiferent de locația de vacanță, trebuie să ia în considerare câțiva pași importanți pentru a organiza o căutare.

 1. Alegeți un loc non-evident în care să vă ascundeți un cadou în camera de naștere accidental nu a privit acolo în timpul trecerii stațiilor.
 2. Planificați cu atenție fiecare stație (etapă), care nu ar trebui să se intersecteze astfel încât vinovatul de sărbătoare a ratat accidental mai mulți pași. Răspunsurile la ghicitori trebuie să fie făcute fără echivoc și nu prea dificil, deoarece planificați o vacanță și nu o olimpiadă erudită. Dacă o persoană nu face față sarcinilor, el va fi dezamăgit și nu va fi fericit.
 3. Gândiți-vă la un sistem de sfaturi suplimentare privind găsirea unui cadou dacă ați decis în continuare să faceți sarcini non-evidente.
 4. Pregătiți elemente de recuzită în avans. Nu amânați această lecție interesantă. În cele din urmă și gândiți-vă peste tot felul de circumstanțe neprevăzute.
 5. timp calculează după cum puteți mai degrabă. Dacă vă organizați o căutare căutare pentru un cadou de la domiciliu înainte de sosirea oaspeților, acesta va fi un inconvenient în cazul în care vin în mijlocul de distracție. În birou, timpul poate fi limitat la o pauză de prânz, iar pe stradă – debutul întunericului.

Dacă se ia în considerare toate aceste etape, căutarea va fi pe deplin, de înaltă calitate și cu adevărat interesante.

În apartament

În cazul în care limba de naștere trăiește în acest apartament, pentru a aranja o căutare va fi mult mai dificil. Aveti nevoie pentru a pune-l la domiciliu sub un pretext pentru a instala peisaj. Și tu poți face, de asemenea, dimineața devreme, înainte de trezirea făptuitorului celebrării. În acest caz, pentru a alege locuri non-evident că nu va declasifica imediat după ridicare (chiuveta, WC, dulap cu haine sau frigider). Și dimpotrivă, dacă doriți să-și petreacă evenimentul imediat, lăsați prima enigma într-unul din aceste locuri.

Când totul este gata, du-te la una dintre opțiuni.

 • Planificați prima sarcină pentru a primi un cadou. Apoi, căutarea se va dezvolta pe un lanț: va urma solicitările de la o stație la alta, pe fiecare dintre acestea va fi redusă la următoarele (de exemplu, urmați unde este depozitat comoara „- în camera de depozitare +” găsi cea mai înaltă stâncă în acest regat“- Menesoli de cel mai înalt cabinetului). Ghicitorii pot fi risipiți.
 • Se pune căutătorul o bucată dintr-o carte care va indica locul următor. Cu fiecare nouă etapă, el va găsi noi pasaje ale cardului care duce la comoara. Dar vă poate oferi, de asemenea, un ansamblu hartă, mărcile la care el va trebui să se aplice, rezolvarea puzzle-uri. Nu uitați să pregătiți un marker pentru o treazie și alte recuzită necesare.
 • Puteți pune în mod independent întrebări care vă vor ajuta să căutați un cadou. De exemplu, puneți un premiu într-o varietate de casete de diferite dimensiuni, care pot fi deschise după răspunsurile corecte. Această opțiune este bună într-o zonă limitată în cazul în care să se ascundă și să caute un cadou greu.

În birou

Principalul lucru pentru căutarea în birou este de a crea o stare de spirit festiv cu toți angajații. Pentru a face acest lucru, puteți distribui capacele festive in avans sau chiar să le folosească la stații. Acesta va fi mult mai distractiv dacă un număr mare de colegi vor lua parte la organizarea evenimentului. Gândiți-vă în avans convenabil pentru toate timpurile, care nu împiedică activitatea principală.

În birou pentru a crea un detalii, puteți utiliza papetărie prudentă. Locuri unde există mai mult decât în ​​apartament, pe care-l face ușor de la stațiile de plan. Cea mai bună opțiune va atașa fiecare dintre ei la angajat, care va trebui să dea un prompt, o enigmă sau o bucată de carte care duce la etapa următoare. Puteți căuta sfaturi în diferite birouri, sub masă sau pentru jaluzelele, în vase de culori și alte locuri disponibile. Cu toate acestea, nu ar trebui să le pună în cutiile de masă din sala de nastere, deoarece acesta poate fi privit ca o manifestare a ton de rău.

În plus față de felicitări minunate, acest eveniment va contribui la creșterea spiritului de echipă în echipă, pentru a îmbunătăți relațiile și colegii distrage atenția de la rutina de birou. Prezentarea premiului poate fi impusă pe șeful tău, în cazul în care este predispus la astfel de activități la locul de muncă.

In afara

Cel mai intrigant va fi o căutare pe stradă, din moment ce va avea mai multe oportunități de a pregăti stații. Cu toate acestea, înainte de a verifica, citiți prognoza meteo, astfel încât distracția nu strica ploaie sau ninsoare. Alege o zi luminoasă de zi, la fel ca în întuneric, este mai dificil de a găsi sfaturi. Mai mult ghidat de niște pași simpli.

 1. Luați în considerare stațiile de pe teritoriul familiar, astfel că solicitantul nu se pierde.
 2. Găsiți locuri unde vă puteți ascunde ghicitori. Acesta poate fi un woo într-un copac sau crăpătură în fațada clădirii. Mai bine, în cazul în care sarcinile vor da o persoană special livrat: astfel încât veți fi siguri că nu le vor lua de vânt și nu va lua copiii neglijente.
 3. Găsiți oameni de încredere gata să vină în avans. Puteți conecta vânzătorii de magazine, paznici și alte persoane care vor fi la locul lor și sunt de acord să se joace afară.
 4. Desenați o hartă care va afișa cu siguranță stația. În schimb, puteți utiliza fotografii ale locurilor dorite. Asigurați-vă că vinovăția evenimentului le recunoaște.
 5. Luați în considerare, va avea loc o petrecere de ziua pentru a trece stațiile de unul singur sau cu asistentul de însoțire. Ei bine, dacă cineva va trage ceea ce se întâmplă pe aparatul de fotografiat, astfel încât mai târziu de filmare a revenit la o zi plină de bucurie.

Idei interesante

Quest-uri pot fi aranjate atât pentru copii cât și pentru adulți. Va fi o surpriză fascinantă într-o formă de benzi desenate pentru soț, soții, tați ei preferate și mame, prietenul sau colegii. Puteți să-l aranjați pentru ziua de naștere, aniversarea relației și un alt eveniment semnificativ, de la acest lucru va depinde de opțiunile și de nuanțele.

Scriptul poate fi prescris în funcție de pasiunea umană. Poate că acum este acum sau în tinerețea lui de fantezie. Apoi, pregătiți-l o călătorie fabuloasă prin Marea Mediterană sau Narnia. Dacă vă plac mașinile, aranjați o cursă pentru timp la stații. Răspândiți flori – mână în floare pentru fiecare răspuns corect.

Pentru iubitorii de încrucișate și Sharad, puteți face propriul cuvânt încrucișat sau rebus, al cărui cuvânt cheie va fi promptul principal. Exemplele pot fi multe, principalul lucru este de a crea un spirit festiv.

La stațiile puteți folosi mini-jocuri: cu implicarea cardurilor, cu abrevieri de decodificare pentru viteză, ritm de răspunsuri sau soluții de puzzle. Dar nu supraîncărcați jucătorul să se simtă emoție și nu oboseala. Pentru mai mulți participanți, puteți aranja concursuri mini, dar ai grija nimeni nu simt lipsit, pentru că nu este o competiție.

Chiar dacă căutarea dvs. nu este mare, credeți-mă, va aduce emoții pozitive tuturor participanților și va lăsa amintiri calde. Poate că această metodă de prezentare a unui cadou va deveni chiar familia sau tradiția prietenoasă.

Despre cum să organizați o căutare de căutare, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: