Cum de a organiza o petrecere internă?

Cum de a organiza o petrecere internă?

Știind cum să organizeze o petrecere acasă cum să aranjeze o petrecere acasă și că pentru asta ai nevoie – să devină exact oamenii indispensabile în orice companie. Există diverse idei și teme care trebuie să studieze cu atenție, de exemplu, pentru a înțelege cum să facă o petrecere americană pentru fete. În plus față de script-ul și anturajul, trebuie să se familiarizeze cu concursurile și jocurile, cu pricepere selectați-le.

Caracteristicile organizației

Acasă Party – Ca parte integrantă a vieții, cum ar fi munca de zi cu zi, și de afaceri personale da. Nu este atât de dificil, dar este necesar să înțelegem cu atenție cum să organizați o astfel de sărbătoare fără probleme și dificultăți. Abordarea cazului depinde, mai presus de toate, de la scara ideii și a subiectului său. Suficient în contextul unei case private pentru a face o colecție de prieteni, o seară de familie sau chiar invită mai mulți colegi de clasă. Cu cât mai mulți oaspeți, cu toate acestea, este mai greu să pregătiți totul și să eliminați erorile.

Propria casă prezice și fiabile, nu este nevoie să plătiți pentru spațiile de închiriere. Aproape întotdeauna puteți face fără o invitație de organizatori angajați. Cu toate acestea, uneori puteți muta mobilierul, în alte moduri de a reface spațiul. Pentru a face corect și în mod clar o petrecere de ziua de naștere, altfel sau chiar pur și simplu fără motiv, trebuie să încredințezi întreaga idee despre o singură persoană strictă, un maxim de doi sau trei oameni de încredere. Atunci când un astfel de caz este pregătit și toate într-un rând, fără o ordine clară, probabilitatea de eșec este foarte mare.

De multe ori se dovedește că ceva este cumpărat, nu a făcut, sau a cumpărat, și nu au deloc ceea ce ai nevoie.

Petrecere mare cu o mulțime de oaspeți, este de dorit să se pregătească un plan scris pentru. Și nu, acest lucru nu este „formalism excesiv“ este adesea considerat – numai această abordare face posibilă eliminarea tuturor surprize. Cele mai multe persoane vor avea nevoie de o cameră mai mare, mai devreme este necesar să se înceapă planificarea. Festivalul de 50 de persoane pot fi bine pregătiți pentru numai 30 de zile, cel puțin.

Următoarele recomandări trebuie respectate:

 • Implicarea maxim de persoane în pregătirea+
 • evita umflarea costurilor fără a fi nevoie+
 • să țină cont de interesele tuturor invitaților+
 • refuza ustensile de unică folosință (l lyuteyshee prost gust și lipsă de respect)+
 • precomandă Servicii de curățare (în cazul în care o celebrare la scară largă este planificată).

idei de partid Prezentare generală

Pajaman

Această opțiune este mai potrivită pentru copii, astfel încât invitații să nu ar trebui să fie vizual strictă. Mai bine dacă toate celebrarea trece într-o singură cameră mare. Este necesar să se uite acolo jucării moi, ghirlande și baloane, panglici țesături și desene sau suveniruri realizate personal. În formularul „copii“ a unui partid pijama sunt limitate la feluri de mâncare maxime care pot fi ușor mâinile mănâncă. În cazul în care adulții sunt recoltate, alcool slab (băuturi puternice nu sunt adecvate!). mobilier Bulky cu bună știință nepotrivită.

atenție maximă este acordată divertisment vesel.

Spa petrecere

Acesta este cel mai potrivit pentru fete. În cazul în care nu numai că vin, trebuie să se gândească de trei ori și să ia în considerare gusturile tuturor oaspeților. relaxare maximă și armonie. De obicei, 5-6 participanți sunt invitați. Decoreaza camera trebuie să fie culori vii și baloane.

Un rol important este jucat de relaxare muzica usoara, sedinte foto, si, desigur, proceduri cosmetice.

În stilul disco

Disco Stilistică este configurat pentru luminozitate și șocantă. Simbolul său autentic de bile de oțel stralucitoare si muzica de culoare, precum și plin de culoare, dulap chiar mat. Acesta este cazul când să vină la o vacanță în colanți roz este destul de adecvat. bilete de invitație și camera în sine, este de dorit pentru a decora imaginile de celebritati din anii 1980.

Chiar și sfătui să pregătească confetti, discuri de vinil și jucători pentru ei, și cel mai important – în ton pentru distracție învălmășeală.

bal mascat

temă americană și discotecă, spa și stil chinezesc – toate acestea este cu siguranță interesant. Dar, uneori, vreau să visat pe deplin viața de zi cu zi, iar seara zilei de reîncarnare va ajuta. Spațiul de opțiuni este limitată numai de fantezia și capacitățile organizatorilor. Orice epoci reale, parcele de cărți și filme, mituri și basme sunt potrivite – dacă era posibil să dansezi. Vă puteți imagina:

 • Crusaders+
 • Participanți la Oktoberfesta+
 • Participanții la safari+
 • Hippie+
 • Egipteni antici+
 • Cosmos cuceritori și așa mai departe.
Citește mai mult  Ce să dea un tip de 21 de ani?

Seara culinară

Centrul de produse alimentare intră în centrul sărbătorii, gătitul și tot ceea ce este conectat cu el. Competițiile sunt posibile în capacitatea de a se pregăti. Se efectuează chestionare culinare, inclusiv cunoașterea proprietăților produselor și a felurilor individuale. Puteți organiza un concurs „mituri gastronomice și fapte”. Este încă posibil să ghiciți componentele mâncărurilor și produselor individuale cu ochi închisi.

Alte subiecte

Printre seriile tematice, variația americană este avantajoasă. Aceasta este o sărbătoare strălucitoare a tineretului, care poate fi compatibilă cu grătarul curții, și cu o „margine în casă”. Se recomandă utilizarea peisajului în culorile pavilionului american, a stelelor albe notorii din decor, imaginile orlanului alb. Bine ați venit la utilizarea hârtiei beteala. Este util pentru a studia simbolismul stărilor specifice – fiecare dintre ele are „lor“ animale, păsări și flori.

Deci, în partidul Alaska, aroma necesară este creată cu ajutorul nu-mă-uita, potârnichi albe (și imaginile lor). Alte modalități de a reproduce spiritul american sunt după cum urmează:

 • Imagini cu actori celebri și politicieni+
 • peisaje tematice+
 • Simboluri de dolar+
 • mostre de artă clasice+
 • Atributele de indian și cowboy (dar este consumată limitat)+
 • Costume de personaje stereotipice în cultura de masă din SUA.

variație de vacanță pentru copii pot fi foarte diverse. Baza ia de multe ori desene animate preferate, filme sau cărți, chiar și anime și benzi desenate. Aroma necesară este creat folosind aditivi concis simplu la imagini. Folosind 1-2 trăsături, vă poate dezvălui întreaga idee și, în același timp, elimina costurile suplimentare. Seara pentru copii durează de obicei 2 sau 3 ore (pentru mai mult timp ei a lua un interes obosit și pierde).

O idee bună va fi utilizarea de cărți poștale pline de mână, postere, lămpi decorative.

Partea chineză va fi excelent dacă invitații vor fi făcute pe hârtie „în vârstă“, sau sub forma unui sul. Ideea logică Se pare ca designul camerei cu imagini de dragoni, statueta originală. Flori în decor ar trebui să fie prezente negru, roșu și tonul auriu. Atmosfera necesară va contribui la crearea de mai multe elemente, cum ar fi:

 • Hieroglife+
 • parcele tematice de pictură+
 • simbolism stat+
 • „lanterne chinezești“+
 • Produse din bambus+
 • Lansarea focuri de artificii (la urma urmei, în China, ei le-a inventat).
Citește mai mult  Idei Cadouri colegi

Alegerea unui subiect abrupt pentru o petrecere, aveți posibilitatea să acorde o atenție la soiul grecesc. Scene de înregistrare și de divertisment: Foarte mult celebrele eroii de mituri, care populează Olympus zei, titani și Moir, amazoane și centauri, Cyclops, Satira, minotauri, Pegasy, Garpia, Muses, Sirens, sfincși, Lestigons și … nici măcar lista toata lumea. Invitațiile sunt întocmite pe pergament, oferă costume tradiționale grecești. Simbolurile tradiționale grecești sunt de măsline, cunună de lauri și alb-albastru pavilion.

Acesta va fi destul de relevant, de altfel, și afișe cu temele pe care amforelor acoperite.

Merită o atenție și petrecere în stil de Halloween. Există deja cranii adecvate, întunecate și gri vopsele, fantome, lilieci. Anturajul logică va fi vrăjitoare și tot ceea ce este conectat cu ei, butthaphor sânge, ciuperci fosforescente, topoare, ferăstraiele cu lanț, web, dovleac stralucitoare notoriu. Pentru o mai mare muzica de expresie utilizarea alarmantă și sunete înfricoșătoare. Camera trebuie să domnească un amurg.

Mulți oameni vor fi încântați de festivalul „Spyware”. În acest exemplu de realizare, imitarea rece și arme de foc, muniție, „siluete sanguilding negre“. Oaspeții se pot imbraca intr-o pelerina de ploaie guler înalt, ochelari negri (stereotipă imagine știu totul). Camera este decorată în tonuri de galben, roșu, negru și galben. Retroplemen sunt binevenite, „dispozitive de ascultare“.

Un extraordinar și mai rar menționate chiar de către profesioniști este „feroviară“ partid. Invitațiile sunt întocmite ca bilete. Schemele și ceasurile condiționate se blochează pe pereți, pot fi utilizate postere și inscripții tematice. Original „remorci“ sunt pregătite pentru feluri de mâncare, vin cu nume se apropie. Audiere și dulap – în funcție de epoca.

Citește mai mult  Cum să decoreze sala cu propriile mâini pe aniversare de 50 de ani?

Vă puteți imagina chiar participanții la expediție geologică. În acest caz, următoarele elemente sunt adecvate:

 • feluri de mâncare simple și concise, conserve+
 • Foc de tabără (dacă se întâmplă pe stradă)+
 • Animale sălbatice, minerale, Mountain Imagini+
 • carduri+
 • Elemente de echipamente pentru drumeții, simplu și haine aspre, pantofi.

stil italian seara implică următoarele:

 • decorarea camerei în gama verde, roșu-alb+
 • Folosind citrice, măsline, struguri, macaroane+
 • cântece (interpreți tradiționale și moderne)+
 • textile Motley+
 • Baloane+
 • Suveniruri tematice+
 • crini roșii și albe (simbolizând Florence)+
 • haine simple, fără delicii și decor+
 • Test pe cunoașterea istoriei Italiei, cultura și tradițiile.

Cum să pregătească un meniu?

La petreceri banchet adecvat și meniu bufet. Primul tip se va potrivi cu cei care intenționează să fie în principal, la masă, iar cel mai important lucru aici este o abundență și diversitate. Bufetul este mai combinat cu un bufet. Cea mai mare parte prezintă ceea ce se poate mânca fără instrumente. Opțiuni wireless vor fi soluții, cum ar fi:

 • gustări și deserturi pe frigaruile+
 • Sandwich-uri+
 • Buns+
 • Pietele închise+
 • rață coaptă, pui, curcan+
 • Cookie-uri, cupcakes, turtă dulce+
 • Pieuri mici de ciocolată+
 • pește prăjit, sărat sau afumat.

Lista de divertisment

Diversificarea scenariului partidului, hobby-urile speciale vă vor ajuta să vă distrați. Opțiunea nesalaboasa este „telefonul spart”: participanții nu sunt de acord, unul dintre celălalt într-o pereche vorbește cel mai liniștit pentru un cuvânt + cel auzit, îl transmite pe altcineva. La final, comparați ce sa întâmplat. Competițiile față de partidul chinez trebuie să urmeze literalmente unul câte unul. Următoarele soluții sunt binevenite:

 • Jocuri în Domino și Bones+
 • „Poțiunile lui Heron” (transferul de struguri cu bastoane la viteză – cine este mai mult, câștigătorul)+
 • Ghiciind „da sau nu” (fapte despre țara Yangtze)+
 • Scrierea hieroglifelor.

La orice parte, puteți căuta în continuare solicitări. Questurile vor încânta copiii și adulții. Este mai plăcut dacă participanții nu doar să merg undeva și să inspecteze ceva, dar, de asemenea, efectua o anumită „misiune condiționată“, de exemplu:

 • Înșelăciunea este subliniată+
 • Căutați o comoară+
 • Salvați lumea de la străinii agresivi.

Atunci când alegeți un scenariu american, o parte poate include divertisment, cum ar fi:

 • darts+
 • Quiz Intelectual+
 • Quest-uri+
 • Concursuri scurte în baschet și baseball, în Ping Pong.

Disco iubitorii care merită acordarea atenției la următoarele:

 • Karaoke+
 • Dans Compact+
 • Competiții de eliminare+
 • Phanti+
 • Jocul „Guess Melody”.

Cum de a aranja o petrecere de Anul Nou rece, puteți învăța din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: