Cum de a sărbători Anul Nou în Europa?

Cum de a sărbători Anul Nou în Europa?

Anul Nou – o vacanță minunată, iubit de mulți. În Rusia, el este considerat o sărbătoare care se obișnuiește să se sărbătorească într-un cerc de familie. Dar de ce nu merge într-o călătorie și să nu îndeplinească noul an într-o altă țară, după ce a primit impresii noi și familiarizați cu tradițiile altui popor? În această situație, va fi util să știe cum să sărbătorească Anul Nou în Europa.

Particularități

Anul Nou – bun timp pentru a satisface țările europene. În fiecare dintre ele, sărbătorile de Anul Nou au propriile lor caracteristici. Dar, în orice caz, indiferent de țară este ales, sunt de divertisment interesante, impresii de neuitat și doar o stare de spirit buna.

Sărbătoarea principală pentru europeni este Crăciunul. Prin urmare, se pregătește pentru el, mai ales, cumpărat cadouri, mergând la întreaga familie la masa festivă. În ajunul multor participă la biserică – această tradiție este menținută în multe țări pentru o lungă perioadă de timp. Generația mai în vârstă îi spune în mod necesar mai mică despre această sărbătoare sfântă. Multe sărbătoare sunt asociate cu lumină și bună, cu o inimă de casă. Cu această zi, europenii sunt conectați de cele mai plăcute amintiri.

Și pentru noul an se caracterizează prin diverse evenimente care colectează oamenii împreună pe piețele centrale ale orașelor. Pot exista deja divertisment amuzant zgomotos, dans, muzică, focuri de artificii, spectacole de lumini și de foc, carnavaluri, rimeluri și multe altele.

Cum să se întâlnească?

Deoarece Crăciunul este sărbătorile principale, vacanța din toate țările europene încep pe 25 decembrie. Adevărat, există unele diferențe. În unele țări, în week-end este mai lung, în celălalt mai scurt. De exemplu, în Germania, de odihnă începând cu 25 decembrie la 27 decembrie la 31 decembrie la 1 ianuarie, sărbătorește Anul Nou european, și pe 2 ianuarie, este deja merge la locul de muncă.

În Anglia, ei sărbătoresc aceleași sărbători, dar vacanța dura până la 04 ianuarie. Dar, în Italia și Spania, vacanță continua până la 06 ianuarie. datele de bază pentru Biserica Catolică sunt de Crăciun și botezul.

În fiecare țară, o vacanță de sărbători cu un domeniu de aplicare.

 • Italia. țară catolică cu tradiții seculare va da un Crăciun de neuitat. Anul Nou sărbători cina festiva cu muzica, dans, focuri de artificii. În ajunul noului an, trebuie doar să arunce ceva vechi în fereastră și a pus pe lenjerie de corp roșu pentru a atrage noroc, sunt tradițiile.
 • Germania. Surpriza și încântă pomul de Anul Nou, precum și târgurile de Crăciun, în cazul în care vă puteți grăbesc să meargă, uita la bunuri, in timp ce conduceti vin fiert de încălzire. Există o oportunitate în această țară pentru a merge la stațiunea de schi și întâlni Anul Nou acolo.
 • Elveţia. Toate aceleași brazi de Crăciun, artificii, festivități pe piețe, târguri de Crăciun. Și aici vă puteți întâlni pe Moș Crăciun, mersul pe jos cu copii, mari cu sania ascunse sănii. Tot ca în basm „Snow Queen“. Statiuni de schi va lăsa cu siguranță o impresie de neșters.
 • Portugalia. Pe vechea tradiție în ajunul Anului Nou Aici puteți găsi grupuri de oameni care cântă, joacă diferite instrumente. Pentru aceasta trecatori, ei iau dulciuri lor. Foarte amintind de rândurile noastre. Și în această țară în care sunt colectate de la sculpturi din lemn cea mai mare expoziție din Europa, vorbind despre nașterea lui Isus.
 • Franţa. Crăciunul este sărbătorit într-un cerc de familie, iar noul an se sărbătorește restaurante, cluburi de noapte, cafenele. Dar puteți sărbători de vacanță mai original – du-te la o călătorie fascinantă prin Seine, a se vedea torta, iar la miezul nopții pentru a lua parte la colecția de struguri.
 • Spania. Cel mai important pentru amână este ziua de trei regi, atunci când copiii primi cadouri de bun venit. În ajunul Anului Nou, se obișnuiește să fie fericit, sa te distrezi, și cu lupta de clopotei, asigurați-vă că pentru a mânca 12 struguri din soiuri diferite – atunci fericire este asigurată tot anul.

Ce feluri de mâncare pe masă festivă?

Anul Nou nu se face fără delicioase feluri de mâncare, și în fiecare țară există dvs. preferate.

 • În Anglia curcan servit umplute cu legume. Desigur, budinca Plas tradițională este de asemenea prezent.
 • În Franța pregăti curcan cu castane, fasole coapte. Pe masă, printre altele, trufe și FUA-foie sunt prezente.
 • Italia Este renumit pentru tratează sale. Acesta este de obicei tot felul de coacere. Carne de porc va fi prezent pe masă și, fără a eșua, pește, fructe de mare.
 • În Spania Nu va costa fără fructe de mare, curcan și miel coaste, dulciuri și struguri. O decorare centrală a mesei va fi un porc copt.
 • În Germania Masa de Anul Nou va decora crapul, ia locul lor tot felul de cârnați. Asigurați-vă că vor exista plăcinte, fructe și nuci.

Ce puteți arăta copiilor?

Călătorind în Europa pentru Anul Nou va fi un cadou de neuitat pentru copil, deoarece atmosfera însăși are la magie. În toate țările, străzile strălucește cu decorațiuni festive, târgurile de Crăciun oferă impresii vii.

 • În Republica Cehă, În cazul în care în timpul iernii nu există lipsă de zăpadă, se va întoarce să se prăbușească într-un adevărat basm. Copiii vor încânta lollipopii și turtă dulce, care sunt în abundență sunt prezenți la târguri. Nu lăsați copii indiferenți și teatru de stradă și tot felul de maeștri de creativitate aplicată, care vă va ajuta să faceți o jucărie de Anul Nou. Dar cea mai importantă atracție este un copac imens.

În Praga, ceremonia de copac de ardere de 30 de metri de Anul Nou are loc în mod tradițional în Piața Orașului Vechi.

 • În Germania Vă puteți bucura de atmosfera echitabil în aproape fiecare oraș. Și mai strălucitoare și de lungă durată, foc de artificii va mulțumi cu siguranță fiecare copil. El are loc în zona Poarta Brandenburg. Este aici care mulți vor familii pentru a satisface noul an. În același loc există un imens copac frumos.

 • Copilul nu va uita niciodată noul an petrecut Finlanda. Aerul curat, munți înzăpeziți și păduri sunt foarte bune pentru distracție de iarnă. Aveți posibilitatea să eliminați cabana la una din stațiunile de schi și schi și săniuș. Este demn de care arată copiii satului lui Moș Crăciun, care merg acolo în sanie trasă de cerb. O astfel de Kathania va deveni de neuitat nu numai pentru copii, ci și pentru adulți.

 • Dacă sa întâmplat să viziteze noul an Franţa, Că cele mai bune locuri de recreere pentru copii vor fi parcuri de atracții și de divertisment – „Disneyland“, „Futonoscope“, „Du Fu Pugh“, „Asterix“. Frumoase pomi de Crăciun și târguri de Crăciun generos aici sunt de asemenea abundente.

 • Nici o vacanță de mai puțin fascinante pentru copii în Dani. parcuri minunat „Legolend“, „Bakken“, „Tivoli“ sunt în măsură să realizeze visul oricărui copil. Puteți vizita Muzeul de Hans Christian Andersen – O astfel de călătorie o va permite să plonja în lumea magică a Marii basm.

Multe emoții pozitive „Experimentarium”, „Safari Park”, Planetarium.

tradiții europene

   Fiecare țară are propriile sale tradiții, dar unul dintre ei, comune tuturor europenilor, este decorarea cu generozitate pe străzi, case, pătrate, folosind tot felul de decor. Principalele simboluri ale sărbătorii – Anul Nou mancat – instalat pe piețele unde oamenii se distrează toate vacanțele. Ajunul Anului Nou Nu costă, fără focuri de artificii.

   Toate tradițiile sunt menite să devină mai fericit în noul an. Pentru aceasta și să vină cu tot felul de trucuri.

   • În Franța arde de Crăciun plin de familie, astfel încât fericire vin la casa.
   • În Anglia Toate casele deschide Deri pentru a lasa noul an. Iubitorii de a da reciproc sărutări sub vâsc să fie împreună anul viitor.
   • In Italia Nu este mai bine să meargă sub ferestrele – toată lumea consideră că datoria lor de a avea timp să arunce vechi lucru înainte de miezul nopții.
   • În Spania Sub bătălia de Kuranta, aveți nevoie pentru a avea timp să mănânce 12 struguri, astfel încât să nu știi întregul an.
   • În Germania Înainte de miezul nopții, urca pe scaune si sari de la ei. În acest fel, ei „salt“ în noul an.

   Ce țară din Europa pentru a merge pentru noul an, uita-te în video.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: