Cum de a sărbători ziua de naștere unei fete sau un tip de 17 ani?

Cum de a sărbători ziua de naștere unei fete sau un tip de 17 ani?

Zi de nastere – o vacanță specială pe care fiecare persoană este în așteptare pentru o trepidație specială. Pentru adolescenți, aceasta este o oportunitate de a organiza o petrecere mare și rupe-te departe cu prietenii. În articol ne vom uita la caracteristicile evenimentului pentru un tip și o fată de 17 ani într-un cerc de prieteni, să ne dea sfaturi cu privire la alegerea unui loc pentru a organiza o vacanță și oferă mai multe opțiuni pentru jocuri distractive și concursuri.

Particularități

La șaptesprezece ani de vârstă, copiii nu mai sunt dorința de a sărbători ziua de naștere la masă, rudele complete care doresc standard de „sănătate, studii bune, dragoste“. Tinerii doresc să aibă împreună-te cu prietenii pentru emoții luminoase. Fiecare secret, vrea să aranjeze o petrecere, care va aminti apoi totul.

Dacă doriți să aveți succes pentru a sărbători ziua de naștere a unei fete sau a unui tip de 17 ani, cea mai bună opțiune va fi lăsată la ei, și mai bine – o cabană în care tinerii se pot distra. Principalul lucru este de a avertiza imediat că puritatea și ordinea ulterioară vor fi în spatele lor. Dacă sunt permise finanțare, puteți elimina o cabană mică cu curtea pentru eveniment. Aici puteți aranja o sărbătoare, disco și deține concursuri.

În acest caz, plus va fi capabil să plaseze toți oaspeții noaptea, astfel încât să nu trebuiască să meargă târziu în transport.

Oriunde se întâmplă evenimentul este de a avea grijă de design. Arcul mare al bilelor va fi o opțiune excelentă, pe o parte a cărei parte va fi o figura gonflabilă 17 și pe cealaltă – o minge frumoasă sub forma unui inel, cupcake sau minge de fotbal. Gama de culori depinde de podeaua camerei de ziua de naștere. În plus față de bile, puteți organiza o fotowon constând dintr-un poster mare cu o inscripție de felicitare. Este recomandabil să se angaja un fotograf profesionist, care va face fotografii de înaltă calitate și le imediat imprimate.

Citește mai mult  Ce să dea un copil la șase luni?

Pentru adolescenți în vârstă de șaptesprezece ani, este important și meniul, așa că ar trebui să fie gândit corect. Desigur, opțiunea optimă va fi pizza, cartofi FR, burgeri, aripi de pui și o varietate de sandwich-uri și tartine. Este ușor în gătit și alimente din inimă care iubește toată lumea. Desigur, nu este foarte util, dar uneori vă puteți permite.

idee frumoasă pentru ziua de naștere a fetei va fi un mic bar kendy cu o varietate de dulciuri și cocktailuri lactate.

Alegerea unui loc

Sărbătoriți fiica seventeenthole sau fiul, în prezența fondurilor este destul de simplu, deoarece oferă orașul un număr foarte mare de locuri de divertisment. Pentru un eveniment de sex masculin, puteți închiria o pereche de piste de bowling și în cafenea din apropiere, unde voi va fi capabil să mănânce după meci. opțiune excelentă va fi vizitat de bai, saune si piscine. Băieții iubesc locuri similare, deoarece se pot relaxa pe deplin. Fetele pe care le puteți aranja o petrecere de backhereorette într-un spa unde vor face un masaj, manichiură și pedichiură.

Opțiunea universală va fi o excursie la filme, curse de curse sau paintball. Aceste locuri pot fi vizitate în timpul iernii și în timpul verii. O altă opțiune excelentă va fi parcul acvatic. Aici, adolescenții vor fi mulțumiți de glorie. Asigurați-vă că vă gândiți la locul în care vă hrăniți băieții și fetele foame după divertisment. În apropiere ar trebui să fie o cafenea sau un restaurant. Dacă ziua de naștere vara, puteți aranja un picnic în natură. Achiziționarea tot ce ai nevoie pentru kebab, salate ușoare goale, gustări și să ia băuturi.

Sunt necesare mâncăruri de unică folosință, șervețele și sacul de gunoi.

Ziua de naștere poate fi sărbătorită acasă, colectând oameni scumpi la masă. Aranjați o petrecere de costum cu tratamente delicioase și concursuri distractive.

Citește mai mult  Cum pentru a sărbători ziua de naștere de 13 ani?

Idei pentru scenariul de vacanță

Există o mulțime de divertisment interesant pentru adolescenți în vârstă de șaptesprezece ani.

Jocuri

„Scaune“

Într-un cerc aranja scaune într-o cantitate de unul mai puțin decât participanții din joc. Adolescenții merg într-un cerc cu muzica, distrandu. De îndată ce melodia sa oprit, trebuie să luați un scaun liber. Cine nu a avut timp să plece. Câștigătorul devine jucătorul care a reușit să reziste până la capăt.

„Mafia”

Toate carte de joc cunoscut bine. Harta este emis pentru fiecare jucător. Partea – locuitori pașnici, 2-3 jucători – Mafia și unul – Captain Canaly. Orasul adoarme, se trezește Mafia și încearcă să găsească căpitan. De îndată ce Mafia alege victima, orașul se trezește, și civili ar trebui să calculeze mafia. În același timp, nimeni nu știe cine a venit cartea de peste. Jocul se termină în cazul în care mafia ucis căpitanul sau civilii toți participanții la conspirație.

Concursuri

„Ghici melodia“

Pentru început, se recomandă să „încălzească“ adolescenți. O idee excelentă va organiza un concurs muzical. Prezentatorul include o melodie, iar participanții trebuie să ghicească cine interpret și care este numele compoziției. Playlist mai bine argumenta cu vinovatul sărbătorii, astfel că, în timpul concursului a fost o muzică populară în rândul tinerilor.

Dans

elevi moderne, totul, ca unul, este așezat în „Tick-curent“ mișcarea aplicației și repetați sau dans. Activați programul, găsiți un videoclip populare (dans) și oferă fiecărui jucător să se repete. La început, adolescenții vor fi timid, dar apoi toată lumea vrea să se arate în toată splendoarea sa. Puteți elimina chiar și video colectiv, în cazul în care copiii repeta acest lucru sau că mișcarea.

Citește mai mult  Toate despre " partide + spațiu

Quiz

Se prepară o listă de întrebări interesante, de preferință, nu au legătură cu programul școlar. La aceasta varsta, copiii trec o mulțime de examene, astfel încât întrebările cognitive sunt suficiente pentru ei și într-o instituție de învățământ. Quiz se poate referi la filme populare, cărți, artiști și actori. Totul depinde de hobby-urile companiei.

Alte divertisment rece

Puteți finaliza karaoke de seară și disco-ul ulterior. Porniți cântecul cântec-karaoke pe YouTube și lăsați-i pe toți să efectueze compoziția dorită. În timp ce cineva cântă, alții pot dansa și trage video pentru rețele sociale. Numai melodiile de performanțe populare ar trebui să sune pe disco, astfel încât toată lumea să se distreze.

Cum puteți sărbători 17 ani, vizionați videoclipul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: