Cum decora frumos pomul de Crăciun cu bile?

Cum decora frumos pomul de Crăciun cu bile?

Un atribut indispensabil de Crăciun și de Anul Nou este un copac luxuriant. Și este necesar să-l aranjeze astfel încât oaspetele din pădure face opinii entuziaști să se. Pentru aceasta, toate decoratiunile trebuie să fie combinate în culori armonios și se încadrează în interior. îmbrăcat frumos up pomul de Crăciun nu va crea numai o atmosferă de vacanță, dar, de asemenea, taxele gospodăriile cu starea de spirit excelenta.

Reguli generale combinație de culori

Aspectul copac va fi frumos dacă este utilizat pentru înregistrarea de 2-3 culori. Combinația corectă dintre ele va face un copac imobilizat, dar memorabil. Cele Pensible Decoratiuni vor arata prevala și fără gust.

Aici sunt cele mai multe opțiuni comune pentru combinații de culori pe copac de Anul Nou.

Monocrom

Toate decoratiuni sunt alese din diferite nuanțe de aceeași culoare. Tranzițiile trebuie să fie netedă.

Legate de

Acestea includ culori adiacente spectrul de culori. De exemplu, albastru-verde, galben-portocaliu.

Contrast

Astfel de combinații se vor concentra și asupra atenției. Cel mai tradițional exemplu: roșu și aur. Va fi chiar pe nuanțele de copaci prezente în interior.

De exemplu, o culoare care corespunde tapet, al doilea – mobila. În caz contrar, design-ul va fi prefabricate și țipând.

Pentru camere luminoase într-un sistem de monofonic, este mai bine să utilizați o combinație de contrast de culori pentru a face un accent luminos. Soluțiile monocrome restrânse sau legate sunt potrivite pentru interior atrăgător.

Cum de a decora bile de o culoare?

decoratiuni montane fac un pom de Crăciun discret, dar nu mai puțin de lux. Selectați bile necesare, în conformitate cu interiorul camerei, decizia de stil. Camerele monofonice trebuie să fie diluat cu culori luminoase. De exemplu, în cazul în care camera este făcută în nuanțe de verde, arborele este în valoare de decorare cu aur, galben sau albastru. În camerele luminoase, accentul trebuie să se facă pe luminozitate.

Luați în considerare culorile principale de decoratiuni pentru pomul de Crăciun.

alb

O astfel de brad arată în stare proaspătă, ca și în cazul în care a adus numai dintr-o pădure acoperită de zăpadă. Decorațiunile se va potrivi perfect în orice cameră, dar este cel mai potrivit pentru un interior clasic, minimalist sau scandinav.

Roz

Soluție de culoare neobișnuită. Cel mai bun dintre toate decoratiunile roz sunt combinate cu interior pastel.

Puteți diversifica aspectul de copac, folosind bile de diferite nuanțe. De exemplu, combinat perfect roz delicat si decoratiuni purpurii.

Violet

decorațiuni de Crăciun cu astfel de nuanțe se câștigă doar popularitate. Dar pentru un interior monofonic, bile mov nu se va potrivi. Camera este de a diluat cu lavanda, violet sau nuanțe de liliac.

Citește mai mult  Ce să dea jucător de hochei?

Aur

pomi de Crăciun cu bile de astfel decora o umbră din belșug, astfel încât părțile verzi nu au rupt. Accesorii ar trebui să fie de dimensiuni diferite, se adaugă în plus galben deschis becuri, arcuri, stele. În cazul în care culoarea de aur pare prea de curățare, acesta poate fi diluat cu alte nuanțe.

roșu

Culoarea este considerat clasic. De aceea, el se va potrivi perfect în interior tradițional. Monofonice roșu decoratiuni arata foarte bine pe sigilii artificiale, dar ele pot fi diluate cu accesorii albe.

Albastru

Aceasta culoare este asociat cu iarna. Acesta este motivul pentru care este mare pentru Arborele Anului Nou. in afara de asta, nuanțe de albastru liniștitor, care este doar necesară în tulburările pre-vacanță.

Negru

Ciudat, dar cu toate acestea, de culoare universală. decoratiuni de negru se uite în interior modern. Destul de câteva bile pentru a sublinia gradul de sofisticare al arborelui.

Rochie de brad într-o schemă de culori – practică destul de comună. Asemenea mâncat nu arată prefigurat și se potrivesc perfect cu interiorul.

Scheme de decorare Bilele multicolore

Când decorați pomul de Crăciun, trebuie să urmați câteva reguli.

În sine, copacul este luminos verde, și, prin urmare, poate arata spre deosebire de unele culori. Prin urmare, este în valoare de limking la 2-3 nuanțe, dintre care stins va fi principalul.

Toate jucăriile trebuie să fie combinate cu formă și material cu un interior de cameră comun. Pentru a decora pomul de Crăciun cu un număr mare de accesorii – trebuie să fie armonizate între ele.

Nu trebuie să uitați de ghirlande – trebuie să fie pe copac.

Plasați decorațiuni Metodă mai bună a inelului, spirală. Bilele mari sunt amânate de jos, mici – top. Și elementele de decor sunt deja plasate în partea de sus.

O altă modalitate de a se concentra pe ghirlande. Acestea sunt situate în sus în jos, iar bilele sunt amânate de contur. Și toate produsele de pe o singură linie ar trebui să aibă aceeași culoare.

Cu o combinație de bile, mai multe nuanțe ar trebui să fie luate în considerare.

  • Produsele albastru arata mai bine cu mov si visiniu. Pentru elemente decorative folosesc culorile alb și auriu.

  • Red perfect combinat cu alb, verde. În plus, pomul de Crăciun poate fi decorat cu nuanțe de culoare: roz, visiniu, purpurii.

  • Focus în copac se poate face pe turcoaz. Se va introduce prospețime compoziția.

  • Violet este perfect combinat cu roz strălucitor și burgund.

  • Culorile albastre ar trebui să fie diluat cu nuanțe de alb, violet sau turcoaz.

  • Cu un accent pe copac maro decora galben, portocaliu și violet bile.

Citește mai mult  Ce să dea părinților soțului pentru noul an?

soluții de stil monofonice permite utilizarea de bile de diferite dimensiuni. Pentru contrast decor este mai bine să ia produse de aceleași dimensiuni.

Idei originale

pom de Crăciun creează întotdeauna un sentiment de festival în casă. Puteți să-l decora în nici un fel ca gospodăriile fac. Dar există, de asemenea, un accesorii indispensabile care au fost îmbrăcate în ATE timp de câteva decenii – acestea sunt bile.

  • Pentru decorare, puteți utiliza bile neobișnuite făcute de propriile mâini. Ca bază, este necesar să se ia mici baloane care sunt plasate pe fire de culori diferite. De îndată ce adezivul se usucă, mingea trebuie să izbucnească și să se retragă. La lucrarea finalizată rămâne de a lega o frânghie sau o parte dintr-o ploaie strălucitoare, după care mingea poate fi plasată pe pomul de Crăciun.

  • Bile de Crăciun transparente – o mare opțiune pentru plasarea minimalismului. De la lumina soarelui și becurile de ghirlande vor fi blugi diferite culori, mulțumiți tuturor.

  • Indiferent de lungimea, culorile și formele, ghirlanda de la bile tolerează un basm în atmosferă. O astfel de ghirlandă poate fi achiziționată în magazin și puteți să o faceți singur, asigurând bilele selectate pe linie sau fir. Decorează bilele ușoare folosind panglici de satin sau arcuri tinsel.

  • În plus față de bile rotunde, o varietate de bile buclat atârnă pe copaci. Ele pot fi realizate din orice material: hârtie, lemn, sticla. Cifre forme sunt selectate în conformitate cu stilul de copac partajat.

pom de Crăciun îmbrăcat în etape pornind de la alegerea gamei de culori și teme.

Agățat decoratiuni pe partea de jos. Aici sunt cele mai mari bile care se concentrează pe o atenție.

Partea superioară este decorat cu bile mici. Acest lucru vă permite să păstreze forma naturală a copacului și să-l fastul.

Mingi si accesorii sunt plasate în ordine haotic sau spirale. A doua opțiune pare mai frumos.

Terminarea decorarea cu un broda de o ploaie și un decor al macushkin. Pentru blaturi folosesc cel mai des stele sau funde mari. opțiuni neobișnuite vor fi: Moș Crăciun pălărie, mitten, jucărie moale sau relicvă de familie.

Instalarea unui brad într-un vas frumos, sau înfășurați în partea de jos a Mishur. În cazul în care există animale sau copii foarte mici în casă, de la decorarea părții inferioare va trebui să abandoneze. Fire care provin din ghirlande, este în valoare de repartitie la o altitudine de 1 m sau de bine pentru a ascunde.

Citește mai mult  Opțiuni de cadouri școlare de la absolvenți

Exemple de înregistrare

Există principalele tendințe aplicate de oameni pentru a decora tendințele de Crăciun. copaci albi sunt câștigă o mare popularitate. Acestea creează o atmosferă de pădure de iarnă acoperite cu zăpadă. Dar să te îmbraci corect pomul de Crăciun, trebuie să păstrați ținând cont de nuanțele.

pomi de Crăciun alb necesită o mulțime de lumină. Este mai bine de a alege bile luminoase de nuanțe reci. Acest lucru va crea un sentiment de mister.

nuanțe calde sunt, de asemenea, nu mai puțin frecvente, ele dau confortul acasă atmosferă.

Decorare brad alb nevoie de nuanțe apropiate bile contrastante. Dar noi nu trebuie să uităm despre combinarea lor cu interiorul. Un rol important este jucat de decoratiuni. Puteți crea o atmosferă de basm, având un arbore cu bile de o formă neobișnuită. Pentru un astfel de stil, puteți posta jucăria antică pe un brad, de exemplu, acordată de bunici.

Pentru a decora copacii în stilul tradițional, aveți nevoie de bile de aceeași dimensiune 2-3 nuanțe. Ca bază, puteți lua culori albe sau de argint – sunt ușor de combinat cu alții. Puneți bilele într-un cerc, în plus, pomul de Crăciun este decorat cu ploaie și ghirlande.

Datorită atenției ridicate la mediul înconjurător, diseminarea decorului în EcoStel. Ei inseamna ca dupa vacanta nu va fi lăsat nimic care ar putea dăuna naturii. Toate bilele sunt fabricate din materiale de progres: hârtie și fir.

Atunci când decorați chips-uri în stilul minimalismului, accentul principal este pe frumusețea copacului. Numărul minim de bile este găzduit, ghirlande scurte cu becuri mici. Astfel de decorațiuni sunt potrivite dacă nu există idei, un număr mare de bijuterii sau nu vreau să copleșesc interiorul excesiv.

Creați un pom de Crăciun rafinat în stil de Provence. Acesta combină perfect cu un ton blând și design de lux. Pentru decor, mingi folosite, decorate cu ajurata și dantelă ghirlande, vor fi alikes care conțin inserții de la Silka. atribut de stil neîndoielnică este de culoare de aur. Este mai bine de a folosi bile cu note „franceză“, dar puteți limita produsele de tonuri pastelate. Ar trebui să fie evitate prin elemente moderne.

Un număr mare de materiale disponibile vă permite să creați o adevărată operă de artă din copac. Bazat pe capacitățile financiare, puteți crea jucării cu propriile mâini, să ia vechi sau să cumpere cele mai recente tendințe de moda relevante. Un copac decorat în stil decizia drept în conformitate cu toate normele atrage atenția cu acuratețe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: