Cum decora frumos pomul de Crăciun cu Misher?

Cum decora frumos pomul de Crăciun cu Misher?

După ce a stabilit un naturale sau colectarea de un brad artificial de Crăciun, proprietarii după plasarea ghirlandele electrice vor începe să stea mishura. Așa că pomul de Crăciun nu arata Alyapovato și tastelessly, îmbrăcat, stick de la un număr de reguli.

Reguli de bază pentru proiectare

Pentru iubitorii de minimalist, numărul de culori principale nu trebuie să depășească mai multe nuanțe. copac verde de Crăciun, după cum știți, pot fi suplimentate cu lumini galbene de ghirlandele electrice și beteala roșu, alb și albastru.

Acest lucru nu se aplică în cazul jucăriilor de Crăciun complet: un monofonic colorat chiar și într-un lot de bile de Crăciun dintr-un anumit ambalaj nu se găsește întotdeauna. Chiar și jucării vechi produse în URSS au fost diferite întotdeauna în pictură rafinat și colorat.

Dacă vă place o varietate de culori și nuanțe, nu te dus de val de contrast excesiv. Există aproximativ aceleași reguli ca și aici coborau de buchet de culori: vă puteți conecta alb și negru, maro cu culori calde, pastelate. Dar, de exemplu, verde și violet, adăugat la aceeași combinație în exces și mai aproape de centru, strica impresia de ansamblu de ceea ce au văzut, chiar dacă ei înșiși aceste elemente sunt unul bun. Cu toate acestea, un copac verde, beteala violet și galben-verde lumini electrice uite decent: lumini galben în întuneric face roșu țipător.

atîrnă Mishur uniform. Observați netezime, ordinea de linii și valurile pe care doriți să-i înfățișeze. Un pom de Crăciun nu ar trebui să fie enormă: Mishura pur și simplu nu suficient pentru ea, și copac prea mare va crea în camera de anumite inconveniente gospodăriilor.

Selecție de culoare

pom de Crăciun pentru noul an nu ar trebui să fie complet verde. Există, de asemenea, produse artificiale albe care descriu brad de iarnă sau pin, acoperite cu zăpadă, astfel încât să nu vezi imediat ramurile și acele verzi. Pentru un copac alb, alegeți orice culoare strălucitoare, pe fundalul White Wonder toate culorile, cu excepția Negru.

Copacii verzi sunt cel mai adesea decorați cu roz, roșu, argintiu tinsel. Elemente de argint și de aur sunt potrivite pentru capetele albastre și albastre.

Decorarea opțiunilor

Frumos decora copacul de Crăciun cu Mishuroy – înseamnă că nu este îndepărtat de acesta din urmă, ci să-l folosească cel mai rațional și optim. S-au întors în trecut, atunci când nu este atât de mult timp în urmă ploile și ghirlandele din plastic a apărut pe piață, chiar și la vârstnici, forțând cei care să învețe un copac real sau artificiale, astfel încât jucăriile nu erau vizibile sub ele.

Citește mai mult  Ce să oferi părinților pentru Anul Nou?

Pentru un copac alb-verde, similar cu pinul de umflare a zăpezii, se va potrivi cu Garlandul alb-Mishura. Acest lucru se aplică și în argint „ploi“, care nu poate fi sută la sută de argint: pictura ei au o jumatate alb. Pas cu pas, întregul proces de proiectare este completat de faptul că Garland-beteala este agățat la elemente mai mici, și nu după ei: acesta trebuie să fie agățați de ramuri, și cu „ploi“ pur și simplu alunecare.

Partea de jos a copacului pentru a ascunde trunchiul unui copac, puteți închide laturile care formează similitudinea țevii sau o oală mare. Aceste elemente sunt ținute în aceleași tonuri de design ca și copacul în sine. Aceasta va face partea de jos a copacilor invizibilului.

aranja corect întreaga cameră sub bradul de Crăciun specifice, de exemplu, perdele la ferestre, culoarea care coincide complet cu flori de copac în sine. De exemplu, pentru arbori alb-verde, în cazul în care nuanțe de verde-turcoaz domina, perdele similare pentru fereastra sunt potrivite, lângă care costă.

In cele din urma, În cazul în care un apartament cu o cameră sau o cameră într-o pensiune nu face posibil să se facă un copac cu drepturi depline de Crăciun, atunci puteți face ei layout din splaspling pe un perete de pin. Soluția cea mai economică este „pom de Crăciun, fără un pom de Crăciun“. Componentele originale servesc beteală și Garland electrice, țesute pe perete într-o anumită ordine.

Imitație din prezent pomul casei va da de vacanță pentru vacanța de farmecul său special: să se îmbrace perete sub forma unui copac – idee nu mai puțin atractiv decât decorarea unui copac volumetric veritabil.

Exemple frumoase

Dar să revenim la exemplele de decor real copac: un cadou sau de om. Următoarele realizări vor servi ca probe.

  • copac în formă de con de Crăciun Aproape de dormit set de căști poate conține un minim de beteala. Nu este prea mare – doar 1-1,5 m. Poate fi instalat în mijlocul mesei din sala de bucătărie, dacă nu închide o imagine de ansamblu a întregii camere către oaspeți și nu este prea gros și pufos, de exemplu, ca un brad tânăr albastru.

Ca o regulă, dormitor folosește un copac real de pin sau brad un albastru de dimensiuni mici (sau mai multe ramuri de molid albastru sau pin, care a fost o înălțime mare).

  • Mishur aici este complet natural: fulgi de zăpadă poate servi ca lână medicale, fâșii subțiri de materie decorativ, frumos tăiat în formă de „ploi“, naturale de Crăciun conuri de brad, jucarii din lemn, vopsite în toate culorile acuarelă și acoperite cu mănuși lipici lipici. ghirlandele electrice sunt realizate cât mai subțire posibil. Jucăriile de zăpadă, de exemplu, sunt zburat de la bile de plasticină și, de asemenea, vopsite cu vopsele ecologice. Unele jucării, să zicem, case, din hârtie și carton tonuri pastel. Tonuri de jucării, beteala și ea însăși copacii sunt aproape de acesta din urmă, pastelul. Deci, aceasta poate fi produse de o paletă-roz bej.

Adăugarea la luminos și decorat copac contrastful va servi ca o coroană de flori de aceeași culoare din ramuri de pin, molid albastru, trandafiri sau alte ramuri de plante vii, decorate cu ghirlande de plastic, „ploi“ și flori artificiale. Mishur este, de asemenea, stabilite în conformitate cu pomul de Crăciun sau în apropierea acestuia, atârnă pe ferestre și uși.

  • ramură subțire Combinat cu un șemineu într-o casă de țară sau cu un cuptor într-o colibă ​​din Rusia modernă, în stilul care este construit o casă mică dintr-un jurnal de tocat. Cu toate acestea, finisajul nu are nevoie să semene cu decorarea de încălzire a unei probe vechi. Fie că aceasta poate, bradul de Crăciun lângă șemineu va crea un maxim de confort și confort, chiar înainte de sosire sau după plecarea oaspeților.

Din lemn de culoare semineu si placare pin sau molid reale – de top de lux naturale, cel mai versatil opțiune pentru orice casă de țară. Dar un exces de beteala pe o astfel de ea doare o vedere comun al camerei.

  • Design roșu-verde, Precum și violet-verde, este tipa nuante care creează o stare de spirit de distracție fără limite. molid verde, bile rosii si beteala mov – element de magazine de rețea, discoteci și baruri. Folosit pentru a maximiza vizitatori, cumparatori. În mod corespunzător ales să Mishur și verde ghirlandă de flori de brad electric va crea o lumina de fundal violet-turcoaz, care apare intermitent în tactul muzicii (Garland muzică de culoare).

Acesta va da atractivitatea maximă discoclabo în ajunul Anului Nou. Tineretului și adolescenții se vor bucura de acest design de la domiciliu.

  • In cele din urma, decor roșu și alb de copac simbolizează o referire la mâncăruri tradiționale de Anul Nou: „Sellot sub un strat de blană”, vinaigrette, salată de morcovi, Olivier cu betisoare de crab, pui coapte cu mere roșii în sos de roșii sau ketchup și t. D. O astfel de ecouri beteala cu dulciuri: o prăjitură cu frișcă și căpșuni congelate, înghețată cu gem de zmeura, prăjituri cu cremă și o umplutura fondant, chifle cu gem, roz-alb bezea și t. Ns.. Decorul de copac în tonuri de roșu și alb va da nu numai un grad suplimentar de distracție, dar, de asemenea, trezit un apetit – l motivează proprietarii, indiferent de disponibilitatea invitaților, pregăti o varietate de bunătate la 31 decembrie.

În SUA, de exemplu, o astfel de dragoste pom de Crăciun pentru a decora steaguri de pavilion care indică starea țării. Și Santa Claus artificial, înființată lângă un astfel de copac, se desfășoară în stilul Real Santa Claus. În Rusia, pomul de Crăciun roșu și alb completează câteva cadouri frumos ambalate, stabilite cu neglijență ușoară. Ele simbolizează amploarea și generozitatea sufletului omului rus.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: