Cum să ambalaj carouri ca un cadou?

Cum să ambalaj carouri ca un cadou?

Cum frumos pentru a obține o pătură. Acest lucru indispensabil va fi un memento că te iubesc și să te simți confort atunci când sunteți acasă. Conștientizează sincer, de la un astfel de prezent nimeni nu va refuza, fie că este vorba un bărbat, femeie sau copil. Dar cum să prezinte în mod corespunzător darul – aceasta este o întrebare. În cazul de cadouri întotdeauna aveți nevoie pentru a începe cu ambalaj.

Tipuri de ambalaje

pachet frumos carouri ca un cadou, folosind hârtie de ambalaj. Culoarea sa este de dorit să se aleagă tipul și caracterul care este inerent. Și încă mai trebuie să ia în considerare jumătate a persoanei pe care a pregătit o ofertă moale. În tonuri luminoase de hârtie de ambalaj, hoteluri destinate femeilor, fete și copii, și nuanțe mai închise pot fi folosite atunci când doriți să vă rog, un om.

Rețineți că nuanțele roșu, auriu și argintiu se va potrivi cu toată lumea, fără excepție. Mai ales, aceste kokes trebuie să fie folosite atunci când dai o pătură pentru noul an.

Apoi, aveți nevoie pentru a începe alegerea de hârtie cadou de înaltă calitate. Astăzi nu există nici o lipsă. Trebuie doar să ia în considerare dimensiunea dorită și densitatea, precum și următoarele informații vor ajuta la determinarea opțiunii.

  • În cazul în carouri dvs. constă dintr-un material moale și delicat, atunci puteți alege hârtie lucioasă pentru ambalaj. Ea este frumoasă, dar minus ei este un material continuu. Cu toate acestea, pentru lucruri blânde, un astfel de învelitoare va fi destul de bun.
  • Prezentul dvs. va oferi o viziune prezentabilă asupra Watmanului Papiral. Încă numit liniștea. Acest material este adaptat la potrivirea densă, iar jucăriile moi înfășoară de obicei. Pot fi învelite și pline.
  • Canvasul durabil este Kraft. Acest produs este practic sfâșiat, iar cu variații diferite veți fi încrezători în siguranța lucrurilor. În plus, proprietățile sale specifice vor crea iluzia volumului. Argument bun pentru cei care iubesc cadouri mari.
  • Plaid în hârtie ondulată va arăta rafinat datorită embosirii sale majore.
  • Mare și într-un film de tragere. Polisilkul este creat în mod specific pentru ambalarea cadourilor moi, iar suprafața sa este vopsită într-o nuanță metalizată profitabilă.
  • Hârtie practică Malbury. Datorită compresiei capabile să creeze volumul ambalajului. Cadoul dvs. va dobândi contururi favorabile, iar combustibilul materialului va contribui la o viziune minunată asupra pachetului.
Citește mai mult  Ce să dea un om pentru noul an?

Cum de a plia și aranja?

Ai decis să dai o plajă a unui om apropiat și chiar să-l alegi și să-l cumpere, dar cum să se prăbușească și să împachetezi și să nu știu? Nu disperați. Asigurați-un ambalaj neobișnuit cu propriile mâini ușor. Citiți următoarele informații și veți ocupa destul de această sarcină.

  • Pentru a începe cu, pliați chestia într-o specială, cum ar fi, sub forma unei inimi. Pentru a face acest lucru, rola carouri într-o fâșie îngustă de-a lungul lungimii sale (aproximativ modul în care tubul este pliat). Apoi netezi acest tub. Apoi începeți să îl călăuați pe ambele părți în centru. Când ambele capătul răsucite se adună în mijloc, formează o inimă. Secure panglică de argint.

  • Acesta va arăta original și formular sub formă de melc. Pentru a forma următorul model, facem cu o pătură, precum și cu primul caz. Răsuciți chestia în lungime într-o bandă îngustă. Apoi trebuie să minimalizați o margine până la mijlocul și să vă rupeți cu panglică de culoare. A doua jumătate este pur și simplu îndoiți în jumătate (acesta este un cap) și atașându-l într-o panglică de culoare corpului (capetele ei ar fi trebuit să rămână).

Apoi, continuați să împachetați un cadou în hârtie specializată. Pentru aceasta, luăm o foaie specifică care se potrivește cu dimensiunea prezentului. Nu salvați hârtie și altfel forma de cadouri va pierde din vedere. Colectați ușor toate capetele și întoarceți-vă la centru. După aceea, le fixează cu scotch și decorează locul de andocare cu un arc de hârtie mare.

Apropo, sarcina va simplifica dacă completați plaia în filmul de întindere – Polysilk.

Alte optiuni

Numărul lor foarte mare. De exemplu, Puteți face o cutie cu mâinile din hârtie groasă și puteți decora cu material de ambalare. Pentru a face acest lucru tăiat pe model cu dimensiunea dimensiunilor piesei de prelucrat și lipiți toate capetele. Capac decora o funda mare cu bandă de argint. În caseta de culoare, puneți un cadou moale pliat pe gustul dumneavoastră (puteți în formă de inimă).

Citește mai mult  Idei Cadouri Director la aniversarea

Va fi profitabil să se uite la carouri dacă îl transforma într-un cilindru mic, dar strânse și să consolideze cu panglică de culoare. Dar ambalajul sub forma unei bomboane imens va face cadoul de neuitat. Cum de a face totul? Imaginați-vă că carouri dvs. laminate cu role, acesta este un bar imens dulce (bomboane din copilărie), și hârtie de ambalaj este un stanthate dintr-un bar. Tăiați hârtia de dimensiunile corespunzătoare, a pus bomboane-carouri noastre acolo și să formeze o mare bomboane.

Puteți efectua în continuare de ambalare sub formă de pește. Noi luăm hârtia de ambalaj de culoare și dimensiunea dorită (pește există culori diferite, înseamnă că noi le selectați în sensul darului). Facem forma de carouri în forma corpului de pește și rotiți-l în hârtie (repetați manipularea: îmbunătățirea formei sub forma unui pește).

Separat se taie aripioarele și de a face coada (totul depinde de imaginatia ta: nu se poate tăia complet foaia de hârtie în dungi mici, pe de o parte, iar pe de altă parte, pentru a le reduce la minimum cu palma). Suplimentăm corpul coada de pește și a aripioarelor (fixați-le cu o bandă sau lipici). Nu uitați de ochi și gură. Când cazul este adus la sfârșit, veți vedea cum soluțiile creative transformă cadourile făcute din suflet.

Dacă doriți să împacheteze frumos carouri în hârtie în modul standard, vă va ajuta la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: