Cum să ambalaj dulciuri ca un cadou?

Cum să ambalaj dulciuri ca un cadou?

Dulciurile sunt un cadou traditional pentru diverse sărbători. Pentru ca prezenta dvs. pentru a provoca o furtună de emoții, este foarte important să-l ambalaj corespunzător. Cadou percepția variază foarte mult în funcție de ambalaj. Imaginați-vă că ați prezentat cele mai delicioase bomboane, dar în pachetul de obicei de la magazin. Care va fi reacția ta? Deci, să figura lui cât de frumos și pachet inițial dulciuri.

Anul Nou și dulciurile de Crăciun

În Rusia, este obișnuit să dea cadouri dulci copiilor pentru noul an. De obicei le cumpărăm în forma gata făcută. Dar puteți aborda această problemă creativ. Astăzi nu există lipsă în dulciuri, deci este impracticabil să dea pachete mari cu bomboane și marmelade. Mult original și mai valoros va împacheta dulciuri într-o cutie frumoasă cu tema de Anul Nou.

Acest lucru va necesita o cutie convențională, hârtie de prelucrare a ambalajelor, câteva ramuri de brad. Descompuneți ușor dulciurile din cutie. Pot exista brioșe și ciocolată, capace, și marshmallows. Alegeți pentru umplerea dulciurilor care iubesc cele mai la modă. Apoi, întoarceți-vă în jurul casetei de hârtie de crafting. Ea are o umbră plăcută și arată întotdeauna foarte respectabilă. Astfel încât ambalajul nu se deschide, fixați folderele dosarelor.

Rămâne doar pentru a lega o panglică frumoasă și fixați crengi de brad într-o zonă Bang.

Dacă dulciurile de Anul Nou ne sunt familiare, atunci tradiția de a da turtă dulce turtă dulce de Crăciun a fost uitată în perioada sovietică, dar astăzi renaște. Cozonace tematice frumoase pot fi coapte în magazin sau se coace. Foarte emoționant când copiii înșiși să dispară, iar apoi prezentate bunicile lor și alte rude.

Citește mai mult  Cum să decorați pomul de Crăciun cu jucării de argint?

Pachetul fiecare turtă dulce sau prăjituri de casă poate fi într-un pachet separat transparent, decide cu o panglică sau serpentină. Astfel de cadouri mici pot fi donate si colegii. Acesta va fi relevant și nu va lovi portofelul.

Dulciuri intr-un buchet

Este tendința din ultimii ani. firme specializate vă va oferi astfel de servicii. Dar este în valoare de overpaying dacă poți face o astfel de buchet cu propriile mâini? Este cel mai bun pentru buchet de bomboane care au deja obțin din folie de ambalare și forma rotunjită. Astfel de găsiți cu ușurință pe bogăția din cel mai apropiat supermarket. Mai avem nevoie de spank-uri lungi, hârtie ondulată. Acestea din urmă ar trebui să fie două sau mai multe culori. Primul este verde pentru tulpină și frunze, al doilea – pentru proiectarea petalelor.

Petale de culoare aleg la cererea dvs. Într-un buchet, puteți combina diferite culori. Din această lucrare, tăiați mai multe pătrate și trageți petale pe ele. Pentru a simplifica întregul proces, este mai bine să se conecteze la centru. Apoi, fiecare petală este un pic îndreptat și dați forma potrivită. Introduceți unul necompletat la altul, iar în centru pune bomboanele noastre.

Acum ne vom ocupa de tulpină și frunze. Skat se întoarce în jurul întregii lungimi de hârtie verde și fixați adezivul, tăiați și lipiți câteva frunze. Acum rămâne să colectezi flori. Skat străpunge centrul petalelor, astfel încât să intre într-un pic în bomboanele în sine. Rămâne doar pentru a face numărul dorit de culori și de a le colecta într-un buchet. Ar trebui să fie, de asemenea, decorat în hârtie sau film de cadou.

Citește mai mult  Cât de frumos dau bani pentru o zi de naștere?

Cutii și bănci

Selectarea unei opțiuni specifice pentru crearea de dulciuri depinde de numele lor. Deci, drageuri mic, dulciuri mici fără ambalaj și mici cookie-uri mai bine aranja în bancă. Dar dulciurile ambalate achiziționate sunt mai bine de ambalare în caseta. În funcție de motivul, accesorii suplimentare pot fi adăugate la cutie. Pentru noul an, puteți adăuga jucării mici de Crăciun și beteală. Femeile la 8 martie se va potrivi cu astfel de dulciuri, cum ar fi Makaruna, Madfins și Cappoxies, care pot fi combinate într-o singură cutie cu flori.

Dacă da dulciuri copiilor, atunci se poate apropia de proiectare. De exemplu, un borcan frumos transparent poate fi transformat într-un cerb amuzant, un urs sau pisoi. Pentru a face acest lucru, pe bancă însuși, acoperiți piemele corespunzătoare ale feței (ochi, obraji, mustață, cilia). Capacul va fi emis de urechi. Ele pot fi ușor făcute din respect. El păstrează forma bine și seamănă vizual cu lâna umflată. Cadouri dulci pentru copii în cutii pot fi, de asemenea, completate cu jucării moi mici.

Bucurați-vă de copii va fi și mai mult dacă, în plus față de marmalea și dulciurile preferate din cutie, va ascunde un urs de pluș dulce sau pisoi.

Film și coșuri transparente

Film transparent perfect pentru ambalarea cookie-urilor de acasă, plăcinte și case de turtă dulce. În acest caz, nu vă puteți face griji că este limitat sau microbii vor cădea pe ea. De asemenea, filmul transparent este indispensabil atunci când doriți să plasați un cadou în coș sau castron. Coșurile și tăvile pot fi cumpărate și pot fi făcute de dvs. Mai practică va fi achiziționarea unui castron transparent semicircular. Ea nu va ascunde toată frumusețea darului, în viitor proprietarul va fi capabil să-l folosească în bucătărie.

Citește mai mult  Ce puteți da soacra?

Dacă doriți să diversificați un cadou dulce, atunci puteți pune și puneți fructe în castron sau cutie. Mai ales original va arăta fructe exotice și fructe de padure. Un castron sau un coș după umplerea cu dulciuri este necesar să se împacheteze într-un film transparent și să decoreze cu panglici și un arc.

Dar nu există restricții dure. Puteți să vă arătați complet fantezia și să creați un ambalaj unui autor unic al dulciurilor.

Hârtie normală sau ondulată

Una dintre tendințele din ultimii ani a devenit folosirea hârtiei de artizanat pentru culorile și darurile de ambalare. Părea să ne trimită în trecut. Uneori chiar stilizează sub ziar. Asemenea opțiuni, fără îndoială, vor aprecia nu numai oamenii din generația mai în vârstă, ci și tineretul. Opțiunile pentru ambalarea hârtiei astăzi sunt un set excelent. Dacă dai dulciuri, le poți aranja sub forma unei bomboane mari. Este suficient să le puneți în cilindru (puteți face de la Watman) și înfășurați-vă în hârtie frumoasă de folie. Pe laturile merită să se rotească și se leagă panglici.

Bebelușii vor aprecia designul neobișnuit al darului în rucsaci pentru copii. Astfel, două cadouri vor trece imediat – și dulciuri și un rucsac, cu care puteți merge apoi. Design de dulciuri ca un cadou – un proces plin de bucurie și plăcut. Veniți la el creativ. Nu vă fie teamă să experimenteze și să pună în aplicare cele mai multe idei îndrăznețe. Și apoi este oferită o stropire de emoții pozitive de la cei dragi.

Despre cum să ambalaj inițial bomboane cu propriile mâini, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: