Cum să decoreze sala cu propriile mâini pe aniversare de 50 de ani?

Cum să decoreze sala cu propriile mâini pe aniversare de 50 de ani?

Zilele de naștere sunt obișnuite pentru a sărbători distracția și interesantă. Și dacă vine vorba de aniversare, atunci dorește să-l sărbătorească într-un fel neobișnuit și original. Organizarea aniversării pe cont propriu, ar trebui să țină seama de toate nuanțele și subtilitățile, variind de la alegerea salei și decorarea lui.

Particularități

Prindeți o sală de banchet, ar trebui să decideți despre stilul evenimentului. Alege-o, având în vedere preferințele personale ale jubileului. Poate fi:

 • Versiunea clasică a banului+
 • seara dedicată unui anumit eveniment+
 • Partidul tematic, de exemplu, în stil retro, în stil marin și t. D.

Decizia în stilistică, treceți la selectarea locului. Pentru a face acest lucru, trebuie să ia în considerare numărul de invitați, alegeți o bucătărie potrivită, pentru a afla prezența unui ring de dans, muzică live.

La aniversarea vârstei de 50 de ani, este, de obicei, obiceiul de a invita colegi, prieteni, rude, familie. Adică într-un singur loc în această zi oamenii se vor aduna, care a mers aproape de aniversare pentru o lungă perioadă a vieții sale.

Cu o lună înainte de aniversare, ar trebui să trimiteți cărțile invitației oaspeților cu data, precum și subiectul acestui eveniment.

În cazul în care alegerea a căzut pe un partid de costum, oaspeții sunt informați în prealabil despre aceasta.

La plasarea unei sală de banchet sau a altor spații:

 • Elaborarea unui concept si idee de decorare acestui eveniment+
 • face un decor la intrarea instituției, emite un teritoriu adiacent+
 • Decoreaza o sală de banchet+
 • Mai departe pentru servire mese+
 • Creați un colț de fotowon și lounge.

   sala de banchet frumos și decorate cu gust vor crea o atmosferă specială și să ridice starea de spirit tuturor celor prezenți. Compozițiile de la numere simbolizând numărul de ani, sunt o opțiune excelentă pentru un decor festiv. Se poate instala baloane lor, compoziții florale, opțiuni din țesături, hârtie și alte materiale.

   Numerele Volumented din baloane va arata foarte impresionant. Ele pot fi combinate cu arcade din bile sau cu un raft făcut în tonul designul camerei.

   Întinzându-și inscripțiile „La mulți ani!„Și“ La mulți ani!»Va deveni o alegere excelentă pentru aniversarea unui bărbat și o femeie. Desigur, puteți cumpăra deja gata făcut stretching cu felicitări, dar produsele realizate de personal va arata mai interesant, în familia.

   Idei de decorare femeie

   Este imposibil să prezinte nici o sărbătoare fără culori. Puteți decora sala cu propriile mâini folosind compoziții florale originale. Poate fi buchete separate, compoziții întregi sau coșuri. Fata de naștere va aprecia un buchet uriaș de trandafiri de nuanțe non-standard sau un coș de cadou de orhidee și alte plante exotice. Nu vă puteți limita numai cu flori și reîmprospătați un buchet de frunze, struguri sau grenade.

   O opțiune excelentă va fi buchete de fructe, inclusiv, în plus față de culori, fructe delicioase, dulciuri.

   Decorațiunile florale umple spațiul prin frumusețe și aroma rafinată. Alegerea acestei versiuni a designului, ar trebui să luați în considerare posibilitatea alergiilor la flori la unii oaspeți.

   Colajul cu fotografia fetei de naștere va arăta original. Puteți face pur și simplu o compoziție frumoasă a fotografiei sau puteți aranja un colaj sub formă de „50”. Completează colajul cuvintelor sincere și calde.

   Cea mai ușoară modalitate de a da vacanței atmosferei speciale a sărbătorii este decorarea piscinei. Un astfel de decor va arăta grozav într-o cameră spațioasă. Datorită selecție largă de astfel de produse, diferite forme și mărimi, precum și tot felul de versiuni de culoare, puteți transforma instantaneu orice cameră.

   Va fi spectaculos să se uite în sala de banchet și în astfel de elemente.

   • Produse de folie sub formă de litere, numere sau cifre. Puteți construi de la bilele marcate sau numele jubileului. Ei bine, bilele de folie vor arăta sub forma unei varietăți de figuri cum ar fi inimile, stelele sau alte cifre potrivite pentru sărbătorile.
   • Arcuri de la baloane de diferite nuanțe, precum și rafturi ale acestora. Alegerea acestei opțiuni va permite nu numai pentru a decora camera, dar, de asemenea, împărțiți-l în anumite zone, evidențiind o zonă photoconne și lounge separat. Culoarea bilelor ar trebui să se apropie de stilul comun al camerei.
   • Bile de Helium. Aceasta este o opțiune excelentă pentru decorarea unei sală de banchet atunci când sărbătorim ziua de naștere a unei femei. Utilizarea heliului permite bilelor să plutească în aer, creând vizibilitatea noriilor. Această opțiune este potrivită pentru camere închise, altfel bilele pot zbura cu vânt puternic sau cu schiță.
   • Opțiuni moderne cu LED-uri. Ele sunt mai bune de folosit ca sursă alternativă de iluminare. Ei vor crea o atmosferă romantică și ușoară în hol.

    Puteți achiziționa Balls-surprize cu o completare neobișnuită în formularul de sablare, serpentină sau confetti.

    Designul camerei de baloane nu va necesita o mulțime de timp, un astfel de loc de muncă nu va dura mai mult de 2-3 ore. În finalul evenimentului, oaspeții se pot bucura de felinare de fericire sau baloane cu dorințe bune pentru ziua de naștere.

    Cum să aranjezi un om?

    Un om care sărbătorește o aniversare trebuie să-și întâlnească colegii într-un cerc, prieteni, rude. aniversările de sex masculin sunt de obicei mai reținuți și echilibrat. În designul lor, de regulă, sunt aceleași materiale ca și pentru baza corporative de sex feminin. Folosind tesatura curge, flori vii, baloane si bijuterii din hârtie va fi un excelent plus față de decor selectat. Ajutor în acest peisaj și realizate din materiale textile. Folosit care curge tesatura drapat pentru zonele pentru a evidenția. Acesta poate fi pereți, tavan, mese, scaune sau zone de celebrare individuale.

    În proiectarea sălii de banchet ar trebui să adere la anumite norme.

    • Nu utilizați o mulțime de diferite beteală și sclipici. Situația ar trebui să fie mai laconică, fără delicii speciale.
    • În interior trebuie să fie tonuri calme. Culoarea materialelor utilizate pentru drapaje ar trebui să fie erodate ca vin bun. În acest caz, este mai bine pentru a alege materialul strans de alb albastru, rosu inchis sau.
    • Alegerea iluminatului adecvat este un factor important în pregătirea sălii pentru celebrare. Femeile de la aniversare mai bine pregăti lumânări. Pentru un bărbat, o minge disco sau ghirlande LED se vor potrivi mai mult.

     Inscripția luminoasă „Felicitări pentru jubileu!”Ziua de naștere se va bucura. Pe designul festiv al sălii de banchet se potrivește perfect bannerului sau imaginii care ilustrează vinovatul de sărbătoare.

     Când faceți o sală de om-jubilear, puteți folosi o bandă de pavilion reprezentând o panglică cu steaguri luminoase. O astfel de ghirlandă de pavilion este convenabilă de utilizat, nu va lua o mulțime de spațiu, în timp ce se pare că acest decor este foarte interesant și original. Este ușor de instalat, pentru fixarea sa va fi necesară numai pentru a fixa capetele în anumite locuri.

     Se recomandă alocarea unei singure zone pentru fotografie, precum și locul în care vor fi expuse elementele și accesoriile sub formă de literaturi, premii, echipamente sportive sau doar albume foto.

     Organizați frumos un mic bufet pentru oaspeții care au venit mai devreme. Băuturile de răcire și canapele mici mor un pic de mâncare.

     Finalizați vacanța, puteți începe afișarea Salute sau Fayer Show. Un astfel de colegi și rude de evenimente vor discuta mult timp.

     Exemple de înregistrare

     Decoratiunile de hârtie create de propriile mâini vor fi evidențiate între ghirlande standard.

     Cifrele de la baloane, cifre, precum și inscripțiile de diferite culori și forme sunt capabile să dea o mulțime de minute memorabile oaspeților adunării din sala de banchet și numele de naștere.

     Aranjamentele de flori și textilele scumpe vor deveni o decorare frumoasă a mesei. Designul său este păstrat într-o singură schemă de culori. Flori vii în vase, cifre și lumânări completează perfect decorul.

     Nu este atât de important să decorați superb o sală de banchet – mult mai importantă pentru ao umple cu amintiri plăcute de ani de zile fericiți.

     Desigur, designul camerei pentru aniversarea poate parea de afaceri nu este ușor, dar preocuparea care se va manifesta chiar și în cele mai mici detalii vor umple cu bucurie, va aminti pentru o lungă perioadă de timp.

     Un exemplu de proiectare a sălii în clipul video de mai jos.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: