Cum să-ți faci mâinile un cadou unui bărbat pentru noul an?

Cum să-ți faci mâinile un cadou unui bărbat pentru noul an?

O componentă importantă a multor sărbători sunt cadouri și surprize plăcute. Cu ajutorul de cadouri, oamenii își exprimă emoțiile și atitudinea lor față de o persoană. O astfel de sărbătoare, cum ar fi ofensiva de Anul Nou, în fiecare țară este sărbătorită în moduri diferite, dar tradiția de a da cadouri are fiecare națiune. Articolul dedica tema de a crea un cadou de la un om pentru noul an cu propriile lor mâini.

Funcții realizate manual

Se spune că cel mai bun cadou este cel care se face cu propriile mâini. Piața modernă oferă o gamă largă de produse diferite. Puteți alege cu ușurință un cadou pentru fiecare gust și portofel, dar darurile făcute de mâinile lor vor ieși întotdeauna printre același tip de bunuri. Astfel de surprize plăcute se disting prin originalitate și se concentrează asupra unui destinatar specific. Produsele finite nu sunt întotdeauna în măsură să transmită o atitudine adevărată față de o persoană apropiată.

Crearea unui cadou de sex de Anul Nou personal, ca rezultat, se transformă într-o felicitare originală și unică care nu are analogi. Indiferent de felul de relație cu un reprezentant sexual puternic (soț, prieten, frate, coleg sau aproape familiar), veți fi obligatoriu și plăcut să-l surprindeți. Cadourile din secțiunea manual sunt apreciate în mod diferit. Ei sunt capabili să provoace emoții puternice, chiar dacă unii bani au fost cheltuiți pentru creația sa. În lucrul cu o surpriză, dați voia fanteziei sale.

Cadouri comestibile

Principala sarcină a darului este de a provoca emoții pozitive. Prezentul nu ar trebui să fie neapărat un lucru specific exclusiv cu o destinație funcțională. Ca o surpriză de Anul Nou, un om dragi poate fi prezentat unei surprize culinare. Luați în considerare cele mai populare opțiuni

Brutărie

Coacerea dulce și apetisantă – un cadou minunat, în special pentru cei care le plac astfel de delicatese. Chiar dacă abilitatea dvs. culinară este la nivelul inițial, puteți găti cookie-uri delicioase utilizând rețeta de mai jos.

Ingrediente:

 • Uleiul cremos – 200 de grame+
 • Zahăr – 1 cană+
 • un vârf de cuțit de sare+
 • Ouă de pui – 2 bucăți+
 • Făină de grâu (adăugați făină la formarea unei mase dense și groase)+
 • Bazin – Half Pachet+
 • Condimente la gust – scorțișoară, Zedra sau Vanillin.

Metoda de gătit este destul de simplă.

 • Uleiul și zahărul bate cu grijă masa de cremă.
 • După adăugarea ouălor și amestecați la o compoziție omogenă.
 • Se amestecă sarea și praful de copt. Adăugați mirodenii.
 • Făina este adăugată în porțiuni mici.
 • Aluatul este alcătuit cu un strat gros și tăiat cu matrițe speciale.
 • Desert de desert în cuptor timp de cel mult 20 de minute la o temperatură de 180 de grade.
 • După o delicatețe, puteți decora cu glazură de ciocolată, chipsuri de nucă de cocos și altele.
 • Notă: Având în vedere subiectele vacanței, cookie-urile pot fi nituite pe frânghii, decorarea pomului de Crăciun ca și cum jucăriile.

Buchete comestibile

Compozițiile din diferite produse vin să schimbe buchetele standard ale culorilor vii. Ridicând un cadou de Anul Nou pentru un bărbat, puteți asambla un buchet de la produse care iubesc mulți tipi. De regulă, brânzeturi, cârnați, pește uscat și uscat, se folosesc diverse gustări și alte gustări. De asemenea, compoziția este completată de o sticlă sau mai multe sticle de alcool.

Dacă există abilități creative minime și fantezii, este foarte posibil să se emită această compoziție. În caz contrar, puteți utiliza serviciile profesioniștilor.

Având în vedere popularitatea în creștere a unor astfel de daruri, găsiți maeștri în această întrebare nu va fi dificil.

Dulciuri decorative

Popularitatea dulciurilor de frumusețe uimitoare este în creștere rapidă. Tort sub formă de jucărie de pom de Crăciun, Santa Claus, zăpadă fată sau orice alt personaj va deveni un dar minunat pentru orice om, indiferent de relația ta. Un astfel de cadou va fi bucuros ca o rudă și un coleg, dar numai cu condiția ca reprezentantul sexului puternic să iubească dulce.

Masa de seara

Ce poate fi mai plăcut pentru cina romantică pentru doi iubiți în onoarea sărbătorii care se apropie. Organizarea unui astfel de eveniment va fi o surpriză minunată care va provoca un maxim de emoții pozitive. O varietate de rețete vă permite să alegeți vasul perfect, având în vedere preferințele gustului fiecăruia.

decorațiuni de Crăciun

Tradiția de a îmbrăca pomul de Crăciun rămâne neschimbată. În onoarea noului an, un tânăr poate fi dat decorațiuni pentru frumusețea forestieră. Dacă sunteți familiarizați cu hobby-urile și interesele unui bărbat, puteți alege suvenirurile tematice.

Acum, în vânzare puteți găsi jucării transparente de Crăciun din plastic, care nu se tem de greve. Ele pot fi umplute la discreția lor. Bomboane luminoase, pășunatul și alte delicatese similare se potrivesc perfect.

Alcool

O băutură tradițională de Crăciun este șampania. O sticlă de vin spumant poate fi prezentată ca un cadou, mai ales dacă îl pre-decorezi. Puteți utiliza tehnica de decupaj sau de a da idei creative, transformând șampanie într-un alt mod. Dacă un bărbat nu preferă această băutură, dă whisky, vin, cognac și orice altă băutură puternică.

Prezentul artistic

Creați o astfel de forțe de cadouri originale și uimitoare numai persoanelor cu talente artistice și abilități definite. În epoca de fotografii, picturile reale sunt deosebit de apreciate. Puteți să vă recreați fotografia preferată pe panza, când ne uităm la care vor apărea emoții plăcute sau să dați voia fanteziei voastre. Până în prezent, un astfel de serviciu este adesea comandat la un artist profesionist. Oamenii cu un simț excelent de umor pot fi prezentați Desen animat comic.

Folosind abilități de desen, puteți da un tricou cu o pictură unică sau alte haine, decorate cu model manual.

Haine tricotate

Cel mai bun an de vacanță este asociat cu străzile înghețate de iarnă și zăpadă. Posedând abilități de tricotat, puteți să vă mulțumiți un prieten sau pe cel iubit cu haine calde din lână realizate cu propriile mâini. Mănuși, eșarfe și alte elemente ale dulapului vor fi mai mult decât adecvate în sezonul rece. În plus față de haine, vă puteți prezenta un carouri ca un cadou, capac, covor și alte lucruri.

Collage

Pentru un prieten apropiat sau iubitor, puteți pregăti un colaj de fotografii originale comune. Pentru a face acest lucru, selectați cele mai interesante imagini și puneți-le pe un singur canvase. Pentru a păstra în prezent pentru o lungă perioadă de timp, Puneți-l în cadru sub sticla. Asigurați-vă că o astfel de surpriză va aprecia.

cadouri tematice

decoratiuni de Anul Nou realizate prin metoda făcută manual combină decoratii și practic. Poate fi jucării de Crăciun, ghirlande, instalații, sfeșnice și multe altele. De fiecare dată când o persoană apropiată va decora casa lor, el vă va aminti.

Tribleuri plăcute

Pentru persoana iubita, puteți face un cadou cu propriile mâini, ceea ce va oferi o mulțime de luminoase și impresii pozitive. Aceasta este o bancă sau o cutie cu dorințele și recunoașterea. Tara este decorat cu diverse moduri și completați mici notițe în formatul de planificare. Ele sunt indicate de cuvinte și sentimente plăcute pentru o persoană apropiată.

Pentru a pregăti o astfel de surpriză originală, va fi necesar să se pregătească de hârtie de ambalaj, țesături, paiete, panglici si alte materiale care vor veni în decorarea. Formatul, colorarea și aspectul vizual al prezentului depind numai de dvs.

Și puteți găti și cardul manual, cu dorințe sincere și bune.

Ce să ia în considerare atunci când se creează un cadou, ia în considerare în continuare.

 • Primul lucru pentru a fi sigur de a lua în considerare atunci când se creează un cadou – caracterul unei persoane care vor fi adresate să fie adresate. În cel mai bun caz, un cadou nu va provoca emoții așteptate, în cel mai rău – efectul poate fi opusul.
 • Dacă vine vorba de haine, este necesar să se ia în considerare preferințele în stil și de colorat. Și este, de asemenea, în valoare de știind dimensiunile și fizicul să cunoască elementele dulap.
 • Informații despre hobby, interese și hobby-uri va ajuta, de asemenea face alegerea potrivită.
 • La pregătirea cadou comestibil, asigurați-vă că pentru a vă asigura că nu există nici o reacție alergică la produsele utilizate.
 • vârstă bărbați joacă, de asemenea, un rol important. Unele cadouri vor fi nepotrivit pentru o persoană în vârstă de și vice-versa.
 • gama de culori este important atunci când creați cadouri artistice.

Cum de a face un cadou de la un om pentru noul an, cu propriile mâini, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: