Cum să-și petreacă aniversarea unei femei de 50 de ani?

Cum să-și petreacă aniversarea unei femei de 50 de ani?

50 de ani este o dată foarte importantă în viața de fiecare femeie și ei cei dragi. Acesta este motivul pentru care este necesar pentru a sărbători aniversarea că cele mai multe emoții pozitive rămân. Noi am pregătit câteva recomandări, care va permite fiul, fiica sau sora ziua de nastere fata de a pregăti o petrecere de neuitat.

pregătire de naștere

în vârstă de cincizeci de ani, aniversarea este importantă nu numai pentru o femeie, dar, de asemenea, pentru cele mai apropiate rude, prieteni și colegii ei. Toate acestea încearcă să-și exprime dragostea lor, sinceră simpatie și recunoștință – nu trebuie să le lipsească de o astfel de oportunitate. Dimpotrivă, este necesar să se creeze o parte creativă a partidului pentru a sublinia tineret, frumusețea și indiferența jubilex.

În această zi, trebuie arătat tuturor că o femeie care a umbrit frontiera în vârstă de 50 de ani, poate fi energic și activ.

Ca parte a pregătirii pentru celebrarea, următoarele întrebări trebuie să fie rezolvate:

 • Elaborarea scenariului de vacanță+
 • Selectarea camerei corespunzătoare subiectele concepute+
 • decorare Designer sălii+
 • Dezvoltarea de concursuri și jocuri+
 • Prepararea blocului de felicitare+
 • Selectarea materialului pentru acompaniament evenimente muzicale de sunet și+
 • Dacă este necesar, ordinea Tamada și artiști de diferite genuri+
 • Organizarea foto profesionale și video de filmare.

Asigurați-vă că să se gândească la lista de invitați, în această zi o femeie ar trebui să vadă doar acele persoane care sunt cu adevărat aproape și plăcut de ea.

Cu toate acestea, în cazul în care bugetul vă permite să invite aproape de numărul de ani. Cincizeci invitat pentru o astfel de partid o va fi doar dreptul.

Dacă aveți de gând pentru a sărbători aniversarea cu un domeniu de aplicare – nu fac fără o sală de banchet frumos. De la recepția oaspeților la domiciliu este mai bine să refuzați imediat imediat, astfel încât să vă puteți salva de a avea probleme pentru pregătirea, serviciul unui banchet și curățarea ulterioară. Dacă este posibil, atrageți de conducere profesioniști, muzicieni sau focuri. Pentru o astfel de aniversare, mulți vin împreună cu copiii și nepoții – gândiți-vă în avans pentru angajarea copiilor, este mai bine să angajați un animator vesel.

  Pentru decorare, puteți alege orice concept, dar dominantul ar trebui să fie numărul 50. Tensiunea în jurul perimetrului sălii festive a frânghiei și plasați 50 de fotografii ale fotografiei de ziua de naștere pe ea. Atârnă sub plafon 50 comprimate cu cuvinte care caracterizează caracteristicile personale, realizările și succesul jubileului. Asigurați-vă că umflați cele cincizeci de bile de heliu în paleta preferată de satelit a celebrării sărbătorii, ei trebuie să fure sala în sine, precum și arcul la intrarea în cameră.

  Concursuri și jocuri interesante

  Programul de vacanță nu trebuie redus la banchet și la pronunțarea unui toast standard. Această zi importantă nu poate face fără concursuri și distracție interesantă, scene cu umor și alte divertisment.

  Pentru acasa

  Pentru vacanța de origine puteți oferi următoarele jocuri amuzante de băut.

  50/50

  Fiecare dintre evenimentele de conducere invitate au citit întrebarea asociată cu identitatea jubileisului, hobby-urile sale, gusturile preferințelor. De exemplu, „Fata de ziua de naștere preferă dimineața”:

  1. suc+
  2. lapte+
  3. ceai+
  4. cafea.

  Fiecare întrebare are patru opțiuni pentru răspunsuri. Oaspeții pot lua indicii „50/50” – în acest caz, prezentatorul lasă doar câteva opțiuni, iar participantul la joc trebuie să aleagă de la ei credincios. Dacă un jucător poate ghici răspunsul potrivit fără un indiciu – el ar trebui să fie un suvenir de la omul de naștere, dacă dă un răspuns la prompt – devine cel mai simplu premiu, să spunem, bomboane sau ciocolată. Și dacă nu dă un răspuns precis – trebuie să existe vreun dorințe pentru fata de ziua de naștere.

  Citește mai mult  Ce să dea un om pentru noul an?

  Numere, numere, date

  Oaspeții sunt împărțiți în mai multe echipe. Fiecare trebuie să-și amintească cât mai multe date posibil și numere din viața fetei de naștere și descrie. De exemplu, pe 25 mai, sa născut, pe 6 septembrie sa căsătorit, 17 februarie a dat naștere unui fiu și așa mai departe. Echipa va câștiga, ale cărei membri vor chema mai mult decât orice număr.

  Locomotivă de abur după vârstă

  Oaspeții de toate vârstele trebuie împărțite în două echipe. Scopul participanților este de a construi un „tren de vârstă”, adică, ridicați de la cei mai în vârstă la cel mai tânăr. Asta este, înainte va sta cea mai mare vârstă invitată, după el – un pic mai mic, apoi mai tânăr și închide un număr de cel mai tânăr oaspete.

  Astfel, invitația va fi capabilă să se distreze și, de asemenea, să recunoască cine de la cei prezent câți ani.

  Numele zilei de naștere a vârstei

  Pentru fiecare oaspete, Tamada pregătește o mică poveste din viața convingerea celebrării, descrie un eveniment. De exemplu: „În acel an Irina fulgeră părul lung / a fost capabil de a cuceri inima aleșilor lui / a avut o creștere mare în exploatare“. Participantul de distracție trebuie să ghicească cât de vechi a fost ziua de naștere în timpul acestui incident.

  Cântece minunate

  O competiție foarte interesantă va funcționa dacă împărțiți oaspeții în două echipe. Într-o culegere de participanți cu vârste sub 30 de ani – poate fi numit „Traineers“, iar în al doilea pentru a invita mai mulți participanți adulți – să le fie „profesioniști“. Prezentatorul trebuie să spună despre o piesa, iar membrii echipei trebuie să rezolve ceea ce vorbim despre. Oricine ghici ce este conceput cântec – care câștigător. De exemplu:

  • „În acest cântec, apelurile performeri la un băiat mic.
  • Este vorba de munca grea pe Pământ.
  • Ca răspuns la cererea Bătrânului, copilul întâlnește un refuz ascuțit și prost.
  • Acesta este un cântec despre Belarus mândrie și de băieți cu părul roșu „.
  • Răspuns corect: „Antoshka, să mergem cartofi dig“.

  Într-o pereche de cuvinte

  În acest distractiv, fiecare invitat este invitat să numească cinci cuvinte de amintiri de cel mai distractiv și curiozitate, în care el a luat împreună cu jubileului, și ziua de naștere va trebui să ne amintim ce vorbim despre. Să presupunem că un apartament, perdele, spate, neînțelegere. Acest lucru poate fi o situație în care o persoană confuză casa jubiliară cu casa ei vecini, deoarece aceleași perdele atârnat pe ferestre. Dar, văzând că alți oameni trăiesc acolo, imediat a dat inversă.

  În timpul acestei distractiv, toți oaspeții, inclusiv jubileului, va aminti cele mai multe cazuri curioase. Crede-mă – se va ridica imediat starea de spirit.

  artist Blind

  Membrii sarcinii sunt împărțite în echipe. Fiecare dintre ele iese în evidență pe un singur jucător, ochii cravată și să dea o bucată de hârtie cu un creion. Restul oferă o imagine pe care „artistul orb“ ar trebui să atragă. Membrii echipei nu pot să-l spun ce trebuie să descrie – dar ele pot sugera direcția de mișcarea mâinilor (stânga, în jos, la etaj, pătrat, triunghi, cerc). Comanda va câștiga, desenul care va fi cât mai aproape posibil de original.

  50 compliment

  Oaspeții sunt din nou împărțite în mai multe echipe, fiecare trebuie să vină în 5 minute, exact 50 complimente plăcute pentru convingerea celebrării. Numai acele epitete care nu se repetă în cuvintele de comenzi diferite vor fi luate în considerare. Câștigătorii sunt recunoscute de către participanți, care vor oferi complimente mai unice.

  Citește mai mult  La ce dată celebrează vechiul an nou și cum fac ei?

  Pathfinder

  Aceasta este o competiție foarte interesantă. Fiecare oaspete este dat o bucată de hârtie în cazul în care el trebuie să lase urmele sale – sarut cu buzele vopsite, de mână schiță sau picior, lăsați o amprentă vizibilă.

  Sarcina lui Jubilee – ghici cine deține fiecare urmă.

  In cafenea

  În cazul în care vacanță are loc într-o cafenea, atunci puteți activa mai distractiv activă.

  maraton de dans

  Prezentatorul alege mai multe cupluri de participanți. Când muzica se aprinde, ei dansează. De îndată ce melodia se oprește – participanții trebuie să se schimbe cât mai curând posibil unul cu celălalt al unuia dintre lucrurile care sunt puse pe ele. Cuplul a făcut această ultimă, bate afară.

  Jocul durează până când o pereche rămân – este necesar să se predea bomboane sau o sticlă de șampanie.

  Wand-brichetă

  Oaspeții ajunge într-un cerc, conducerea le dă orice element și ei încep să-l transfere unul altuia muzica. Dintr-o dată melodia este întreruptă. Acea persoană care la acel moment, subiectul se dovedește a fi în mâinile sale, merge în centru și începe să-și îndeplinească dorințele omului ziua de nastere:

  • danseaza Danseaza+
  • Apăra cântecul Jubilee+
  • Afișare focalizare.

  Phanti

  Ei bine, desigur, costurile ce vacanță fără fantomă. Regulile sunt familiare pentru toata lumea. Prezentatorul este potrivit pentru oaspeții și solicită să se retragă o bucată de hârtie cu o sarcină din cutie. Sarcina jucătorului – executa-l. Phanti poate fi cel mai neașteptate.

  • Termina fraza: „Vreau fata noastra ziua de nastere in viitor …“.
  • Spune-mi cazul amuzant din viața jubileului.
  • Sphlee La mulți ani de o voce pitigaiata.
  • Spune fiecare complimente de oaspeți.
  • feluri de mâncare listate că sărbătorita se pregătește cel mai bine.
  • Nume doamnelor favorit.

  Cum să felicitați ziua de naștere?

  Celebrarea a cincizecea aniversare a unei femei ar trebui să înceapă cu o parte solemnă – acesta va da evenimentului un sentiment de soliditate și semnificație. Salutări de sărbători de la rude, prieteni, precum și colegii ar trebui să fie incluse în acest bloc. Felicitări stil ar trebui să fie de afaceri, deoarece o astfel de dată solidă presupune o atitudine respectuoasă față de jumper-ul. Dar nu uitați că felicitări ia doamna, discursuri solemne astfel încât să fie sigur că pentru a dilua componenta emoțională.

  Refuză glume și salutări de benzi desenate care sunt adesea folosite pe sărbători masculine – astfel de cuvinte pot pronunța doar prieteni vechi și rude apropiate în cercul de familie. Toți ceilalți oaspeți trebuie să încerce să-și exprime respectul pentru fata de naștere, admira realizările sale, abilitatea de a combina rolurile mamelor, soțiilor, prietenelor și unei femei de afaceri de succes.

  După felicitări, trebuie să acordați cuvântul celebrării sărbătorii, să-i mulțumesc prietenilor adunați și vă spun pe scurt că așteaptă oaspeții.

  Idei de script

  Scenariul aniversării ar trebui să fie întocmit astfel încât să ia în considerare preferințele personale, gusturile și hobby-urile fetei de ziua de naștere, precum și caracteristicile sale fiziologice.

  Deci, nu ar trebui să aranjați o teamă de dans incendiară dacă ziua de naștere are o inimă dureroasă sau o problemă cu sistemul musculoscheletal.

  Oferim câteva idei interesante pentru sărbătoare.

  Stilingters pentru 50

  Aniversarea de 50 de ani a femeilor poate fi observată în subiectul stilurilor. A existat un moment în care au fost considerați adevărații idoli ai tinerilor – au fost citiți, s-au închinat ei, iar tinerii i-au căutat în orice mod de a imita. După câteva decenii, s-au întors din nou – de data asta pe ecrane mari și au cucerit din nou inimile. Aranjat o petrecere în acest stil, puteți să uniți interesele și gusturile mai multor generații simultan, la o astfel de petrecere va fi distractiv și persoanele în vârstă și tinerii.

  Citește mai mult  Top Cadouri pentru barbati

  Asigurați-vă că pentru a avertiza oaspeții să vină în ținutele corespunzătoare. Cel mai bine este să petreceți un astfel de eveniment în stilul „Musicla”.

  Un astfel de concept vă va permite să vă amintiți melodiile preferate – beneficiul tehnicii moderne cu posibilitatea ca karaoke permite tuturor să se oprească.

  Aur aniversare

  În acest caz, decorul camerei, a hainelor și a întregului anturaj ar trebui să fie literalmente saturate cu o culoare aurie saturată. Baloanele și vergeturile de la Golden Koller vor fi potrivite aici – trebuie să transmită toată pompozia și luxul vacanței viitoare. Kushans ar trebui să fie cel mai rafinat, tortul trebuie, de asemenea, să fie parcat cu o miez de aur de aur. Și, desigur, la o astfel de vacanță, nu face fără aur bule într-un pahar – șampanie, iar pentru cei mai tineri oaspeți – Lemonade.

  Amintiri

  Ideea unui astfel de program de divertisment este de a restabili momentele cele mai strălucitoare și fericite din viața fetei de naștere. vă avertizează imediat, pregătirea pentru o astfel de partid o va fi supărătoare de afaceri și va lua o mulțime de timp. Cel mai probabil, o persoană nu se va descurca cu ea. Cereți rudelor și prietenilor jubileilor să participe la pregătirea evenimentului.

  Faceți o film foto cu imagini de numeMan, pregătiți un mic videoclip bazat pe înregistrări video de acasă. În această zi, chiar și Cartemargu.

  Mascare istorică

  Această sărbătoare se va aduna la un singur tabel de reprezentanți ai diferitelor epoci istorice – Petru în primul rând, Ekaterina al II-lea, împăratul Nero, Regina Elizabeth și Alexander Macedonian.

  Oaspeții trebuie să aleagă pur și simplu imaginea potrivită pentru ei în caracter și la ora din dreapta ajung la cină în costumul corespunzător.

  Prezentarea Oscarului

  Nici un loc de naștere nu va rămâne indiferent față de o partidă neobișnuită organizată în stilul unui festival de film. Atributele ei sunt evidente – un covor roșu, fotografii pline de farmec pentru jurnal la intrare, precum și un cod de îmbrăcăminte strict pentru oaspeți.

  Asigurați-vă că pregătiți scena – pe ea invitată „Stele” vor putea să-și exprime principalele gânduri și sentimente despre eveniment.

  Este de dorit să se pregătească câteva filme scurte dedicate unui anumit eveniment istoric în viața jubileului. Asigurați-vă că recompensați statueta Academiei de Film a principalilor săi actori – participanți la acele evenimente.

  Dar dacă limba de ziua de naștere nu dorește să aranjeze întâlniri tradiționale, puteți oferi ei în siguranță pentru a schimba un banchet oficial pentru fascinant, original și ceva chiar și o mică aventură nebună:

  • Sari cu un parașut+
  • Învață să înoți sub apă+
  • Petreceți toată ziua în salonul de înfrumusețare+
  • Ride un surfer în timpul verii sau pe un snowboard în timpul iernii+
  • Du-te în oraș că ea a visat mereu+
  • Mergeți la un concert al artistului dvs. preferat+
  • aranja un cumpărături mari+
  • Petreceți noaptea într-un hotel de cinci stele+
  • Du-te la croazieră la mare+
  • Faceți un tatuaj+
  • Vizitați camera de căutare+
  • Înscrieți-vă pentru lecțiile de dans+
  • Atingeți norocul în cazinou.

  Ei bine, sau doar să luați o vacanță, scor să lucrați și să dedicați toată ziua în relaxare și meditație. Principalul lucru este să vă bucurați de aniversarea celor cincizeci de ani.

  Gândindu-se la toate nuanțele sărbătorii tematice, chiar și într-un buget limitat, puteți sărbători o aniversare de neuitat. Această dată nu ar trebui să fie doar un motiv pentru rezultate, ci și la începutul noilor planuri și perspective de deschidere.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: