Cum să împachetați o carte ca un cadou?

Cum să împachetați o carte ca un cadou?

Dacă ați decis deja la alegerea unui cadou, rămâne pentru mic – frumos și eficient pachetul dvs. prezent. Ce să facă dacă darul este cartea? Ce va fi pachetul – rezolva numai tu. Poate fi complet transparentă sau mată, închiderea numelui cărții, făcând o surpriză sau, dimpotrivă, accentuând conținutul. Există un număr mare de opțiuni pentru ambalajul original al hârtiei cadou.

Materialele necesare

Pentru ambalaje frumoase, veți avea nevoie de hârtie, bandă adezivă față-verso, toate tipurile de panglici și accesorii, foarfece. Pentru a fixa ambalajul, puteți utiliza banda adezivă și lipici și capsatorul. Dar totuși cea mai convenabilă va fi dublu față-verso de adeziune, care nu este numai practic, dar nu lasă urme pe care la crearea de ambalaje pentru o publicație tipărită este un mare avantaj. În plus, foarfece atunci când se lucrează cu el nu va avea nevoie, t. La. el este ușor de râu cu mâinile sale, ceea ce le permite să-l folosească fără prea mult efort.

Probabil cel mai dificil, pentru a alege o combinație de benzi și hârtie. În cazul în care experiența în ambalajul de cadouri este mic, aveți posibilitatea să scuipe combinația de culori și texturi la proiectarea tapet, haine, diverse accesorii. Hârtie, cum ar fi panglici, pot fi diferite în textură și culoare.

Direcția modă în ambalaj de designer este utilizarea de hârtie kraft sau a unui ziar imitație.

Cum să împacheteze?

O idee bună pentru ambalare de cărți vor fi supuse ei. De exemplu, prietenul tău visele de călătorie. Un cadou de succes pentru el va fi atlas sau un ghid pentru una dintre țările. Pentru ambalare un cadou, utilizarea harta geografică. Înfășurată ușor cartea, impune panglica ei strălucitoare. Puteți lipi o busolă de buzunar ca un accesoriu suplimentar.

Citește mai mult  Organizarea photocons pe anul de fata

Un detectiv interesant poate fi administrat în pachetul similar cu Tuxedo. Negru și alb este o opțiune clasică de combinație de culori. În acest caz, împachetați cartea cu hârtie de mătase albă – va fi o cămașă. Hârtie mai densă similară cu catifea creează ceva similar cu jacheta sau fractura. Două părți triunghiulare vor putea imita plăcile jachetei. De la pliate în mai multe straturi de panglică strălucitoare de culoare roșie va fi un arc elegant. Cartea, ambalată în „Costumul Agent 007”, va arăta superb.

Tete, mama, bunica carte culinară ca dar poate fi înfășurat sub formă de matryoshki.Pentru a face acest lucru, utilizați 2 tipuri de hârtie luminoasă. Sora Tomik Pychov poate fi aranjată în Kraft cu rânduri scrise de mari poeți. Deconectarea unei cărți cu o panglică frumoasă, completată.

Ai pregătit un cadou pentru mai multe limbi ale clasicii literaturii mondiale? Va dura mai multe tipuri de hârtie după numărul de cărți din cadou. Profitați de Cunningul de designer: Este mai bine să utilizați hârtia de o culoare, dar tonuri și texturi diferite.

O astfel de combinație va fi perfect combinată în pachet. Pentru liantul total va avea nevoie de casete de ambalare. Există un sortiment mare de benzi: subțiri, largi, simple și complexe, luminoase și neutre, diferite culori și nuanțe. Deci, alegerea este făcută și puteți proceda direct la procesul creativ.

Instrucțiuni pas cu pas

Tăiat din dreptunghiul de hârtie în mărimea cărților, astfel încât darul nostru este complet închis cu hârtie și a rămas o mică parte, egală cu aproximativ 1 centimetru. Faceți-o mai convenabilă cu instanța de cadou, deci nici măcar nu are nevoie de un conducător. Am pus cartea pe întreaga foaie, combinăm marginile și facem o crestătură. Împământa pe lățimea hârtiei de carte tăiat lungimea completă necesară pentru ambalarea din toate părțile.

Citește mai mult  Cum de a face pe mâini un tata cadou pentru o zi de naștere?

Marginea gratuită de centimetri va fi fixată de scotch-ul cu două fețe. Pentru a face acest lucru, pe o parte a piesei noastre de prelucrat, lipiți un segment de bandă adezivă la Waterstock în sine. Scotch din partea a doua nu are nevoie să se presară de-a lungul întregii lungimi, ci doar pentru a elibera un complot mic din filmul de protecție. După ce detaliile hârtiei sunt conectate, întindeți banda care protejează partea a doua adezivă a scotchului.

Înainte de lipire finală, este necesar să se trage bine 2 fețe ale hârtiei, astfel încât hârtia este bine „îmbrățișările“ carte, și nu a existat nici un falduri suplimentare. Remediați rezultatul.

Acum că cărțile sunt înfășurate cu hârtie, a ajuns la o linie de panglici care vor conecta toate cărțile într-un întreg. Combinația de panglici de grosime diferită, culori, texturi va fi inițial. Puteți face intercalarea lor, totul depinde de dorința și fantezia dvs. Pentru țesut, este suficient să aranjați mai multe panglici în direcția verticală și orizontală, așezându-le unul în celălalt. Conectăm panglicile folosind o bandă care va evita cea mai dificilă etapă.

Crearea unui arc sau nod, de obicei, cauzează toate dificultățile și rareori iese de succes. O astfel de conexiune ușurează, rapid și, cel mai important, foarte frumos fără cozile de a conecta aceste panglici.

Rămâne să alegeți un accesoriu frumos potrivit și să vă decorați darul. De exemplu, poate fi un buchet elegant de flori sau un arc de satin chic. Puteți utiliza orice detalii mici ale piesei de prelucrat. Acestea pot fi margele sau butoane de diferite dimensiuni, panglici și fire, piese tricotate sau de hârtie. Folosind un colaj de fotografii personale sau de note cu felicitări și dorințe va da un cadou un efect incredibil.

Citește mai mult  Cum de a alege cadouri pentru o petrecere a burlacelor?

Despre cum să ambalaj o carte ca un cadou, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: