Cum să împachetați un cadou pătrat și dreptunghiular?

Cum să împachetați un cadou pătrat și dreptunghiular?

Cadouri și surprize având o formă pătrată sau dreptunghiulară – soluțiile cele mai comune. Datorită ușurinței de execuție, de exemplu, spre deosebire de cadouri, rotunde și cu multiple fațete ale speciilor non-standard, acestea necesită un minim de fantezie design, și ambalarea lor poate fi realizată în doar câteva minute.

Ceea ce este necesar?

prezintă pătrată sau dreptunghiulară, cum ar fi o cutie de bomboane rafinate sau un tort mic, prezentat ca o surpriză cu o fată iubită, Necesită, în plus față de ambalaj cadou, următoarele:

 • hârtie Kraft – orice decorativ, luminos și plin de culoare de acoperire exterioară, care corespunde stilului unui format de surpriză, care vă dau aproape dumneavoastră să vă+
 • Refrigerare bandă – orice satin, dantelă sau plastic, pot fi suplimentate sau înlocuite în mod similar cu un semnal sonor separat+
 • bandă cu două fețe.

Opțional, imprimarea vopsea cu vopsea lucioasă sau specială poate fi recuperată. Este necesar atunci când magazinul nu a găsit eșantionul dorit de hârtie decorativă, dar există o idee cum să remedieze această neînțelegere.

Foarfece au nevoie de instrumente.

Instrucțiuni pas cu pas

Înainte de a începe să împachetați o surpriză cu hârtie de cadou, dacă nu sunteți sigur, este recomandat să practici pe Wallpaper vechi sau ziar. Cu alte cuvinte, este necesar să tăiați o bucată din forma dorită și să le împachetați cutia. Apoi, același ambalaj este tăiat din hârtie decorată.

Dacă sunteți încrezători în acțiunile dvs., atunci pentru ambalarea unui cadou pătrat, faceți următoarele:

 • Alegeți foi de hârtie adecvate potrivite și colorante și în mijlocul locului o cutie surpriză+
 • Înfășurați hârtia în jurul casetei de la începutul fețelor principale ale acestuia din urmă+
 • Fixați hârtia de pe locul îmbinării cu bandă cu două fețe+
 • hârtie Bend pe capete, la fel ca și plicul este de colectare, gata pentru lipirea+
 • Pliați capetele hârtiei la capăt ca adeziv plicul de ieșire și fixați-l cu același scotch+
 • Repetați doi pași anteriori pentru un alt capăt al cutiei+
 • Obținerea o cutie de ambalaje, decora ei frumos panglică, cu un arc pe partea de sus.
Citește mai mult  Surprize idei pentru un om iubit

  Piața formă surpriză Gata pentru a da.

  schemă de prezentare dreptunghiular similar cu un decor cadou pătrat. Diferența se manifestă numai în lungimea piesei de hârtie dorite.

  Dacă nu acționează asupra ochilor, dar în mod clar și răsuciți, și aveți, de asemenea, timp suplimentar, puteți măsura caseta și trage o hârtie de cadou din partea greșită. Metoda este bună pentru că, în acest caz nu taie prea mult. Același lucru va funcționa dacă darul nu este doar dreptunghiular, dar în plus este de asemenea o lungă perioadă de timp.

  Ambalaj din fabrică

  În ambalajul fabrica de formă dreptunghiulară, mărfurile de non-standard, specii rotunde sau mai multe copii ale produsului plat sunt adesea furnizate.

  • Smartphone, Tablet, mini laptop – soiuri de produse sunt adesea livrate într-un ambalaj dreptunghiular. Exemplu – iPhone, ambalare de sub care are un aspect de cărămidă. Pentru același contur se apropie deloc orice obiect gadget.
  • Ciocolata gresie unitate de en-gros, ciocolata. Dă o dală de ciocolata mici nu toată lumea va lua. Prin urmare, un set de dulciuri cu umpluturi diferite de la diferite firme este cumpărat sau mai multe bomboane de ciocolată „de tip unic“ sunt cumpărate, apoi un ambalaj adecvat este ales sub ele. Același lucru se poate spune și despre cutii de bomboane sau prăjituri – aceste surprize sunt de multe ori nu plat.
  • Coș cu un set de produse cosmetice / parfumerie, care nu este timpul sau dorința de a încheia și de a decora pentru o lungă perioadă de timp și decorați, dar dintr-o dată a existat o dimensiune adecvată pentru dreptunghiulară sau de ambalaj „cub“. Acesta din urmă este apoi elaborat de schema de mai sus.
  Citește mai mult  Organizați o petrecere petrecere cowboy

  Caracteristicile decorării drepte

  Este strict recomandat ca un pachet care să folosească casetele de la același iPhone, de exemplu, dacă nu este posibilă lipirea hârtiei de ambalaj. Se referă în mod deosebit în mod incorect la brandul scump, vă poate percepe preferatul, susținând ca răspuns la faptul că nu ați dat exact același lucru sau echivalent cu privire la funcționalitate și o surpriză cu costuri ridicate.

  Înfășurați hârtia de ambalare Surpriza dvs. fără panglică de cadou este un semn de neglijență.

  Normal, deși pe tipul de ambalaje destul de decorate, dar fără un nodul de arc sau de flori, se grăbește imediat la ochi – recipientul nu poate percepe complet un astfel de cadou.

  Finalizarea surprizei este una dintre regulile de bază care nu pot fi rupte la darul său.

  Decorarea originală cu propriile mâini

  Dacă nu există hârtie gata făcute la îndemână, puteți utiliza hârtie ambarcațiuni simplu, fără nici un peisaj din fabrică, și de a face design-ul original în sine înainte de a lua direct darul pregătit.

  În plus față de hârtie, foarfece și whiskey, puteți de asemenea, nevoie multicolora vopsele acrilice și perie.

  Deci, surpriza este ambalat în hârtie kraft pe una din instrucțiunile de mai sus. Acum, faceți următoarele:

  • Deschideți una sau mai multe cutii cu vopsele ale culorilor dorite+
  • Ia cu o perie o vopsea puțin alb și cu ajutorul unor mișcări de măturare largi aplica stropi pe hârtie kraft, desenul ar trebui să funcționeze așa cum doriți+
  • Măsuri similare de a face cu o altă vopsea, de exemplu, roz sau maro – desen, creat prin stropire, complet gata+
  • După terminarea ambarcațiunile de colorare de hârtie, înfășurați-l surpriza si decora panglica decorativa.
  Citește mai mult  Maslenitsa - Miercuri Gourmet

   Dacă știți cum să atrageți bine – aplicați perii subțiri și creați o imagine reală. Un cadou într-un astfel de pachet va fi mulțumit pentru a obține toată lumea. Interesant va face, de asemenea, posibilă designul, efectuat cu ajutorul spray-ului de vopsea.

   Desenați o imagine sau ilustrând imaginea corespunzătoare pe hârtie kraft înainte de a-l va folosi pentru a încheia un pachet cu o surpriză. Principalul lucru – după aplicarea dorită de desen pentru a da hârtia în sine bine să se usuce, astfel încât să nu frotiu imaginea rezultată și nu schimba darul în sine.

   În loc de vopsele acrilice, creioane colorate, markere și explozii sunt de asemenea folosite. Există markeri chiar speciale si gluchs de diferite culori în care aceste articole sunt deja incluse, – să le aplice separat.

   Dacă, ca artist și un designer, sunt inventivi și neobosit, puteți face, de asemenea, un ambalaj frumos prin aplicarea de confeti extrase din codană.

   Opțiuni pentru decorarea unui set cadou patrata sau dreptunghiulara – utilizarea optimă pentru persoana pe care doriți să vă rugăm prezentarea.

   Diferite tehnici de ambalare sunt prezentate în film.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: