Cum să semnați un cadou pentru Anul Nou?

Cum să semnați un cadou pentru Anul Nou?

Inscripția de pe cadou de Anul Nou dedicat o anumită persoană o face specială și memorabil. prezent pe dreapta și frumos semnat va aduce cu siguranță o mulțime de emoții pozitive. Acest tip de inscripții sunt mai multe specii, de exemplu, cu o fracțiune de umor, solemn sau patetic. Cel mai important lucru atunci când semnează un cadou de Anul Nou este de a lua în considerare unele dintre nuanțele acestui proces și inscripția de felicitare nu doare o persoană.

Inscripția original

Inscripțiile de familie de Anul Nou trebuie să fie creative. În același timp, nu este necesar să se facă inscripții în formă poetică. Acest tip de dorințe poate fi scris în persoană personal, dar când nu există nici o dorință de a inventa ceva nou, puteți folosi quatratrele, șabloane și dorințe gata făcute. Până în prezent, găsiți felicitări pentru noul an nu va fi dificil. Dar desigur, Pentru a face un cadou mai memorabil, la procesul de semnare este cel mai bine să se apropie de creativ.

Ascundeți-vă dorințele sincere, făcând o carte specială și acoperind vopsea acrilică. Se pare efectul loterie instant atunci când o persoană găsește dorește sub stratul ascuns pentru a șterge. Pas cu pas arata ca.

  • Necesitatea de a face o carte cu inima, rombice sau orice figură ca și să-l acopere vopsea acrilică. Waear în timp ce conduceți.
  • Apoi, în proporții egale trebuie amestecat cu vopsea acrilică cu detergent lichid și rotiți figura la amestecul rezultat.
  • Apoi, scrie dorințele pe card și să le acopere cu ajutorul ruj de sex feminin de igienă. În cele din urmă, toată lumea ar trebui să fie acoperite cu vopsea acrilica una de mai mult timp, dar fără detergent.
  • Felicitări gata. Pentru a citi, este suficient pentru a șterge stratul protector.

Aceste carduri pot fi legate de cadouri ca etichete sau puse în interiorul casetelor.

Felicităm original, poate fi o carte, semnat de un scris frumos caligrafic. De multe ori, este adesea foarte dificil de a face o astfel de inscripție, dar găsirea unor template-uri pot fi accesate.

Citește mai mult  Ce să dai un bărbat timp de 33 de ani?

Semnăturile pentru copil

Pentru darul pentru copil este cel mai bine pentru a da o carte poștală cu o imagine frumoasă și un mic felicitări scrise de mână. Copiii mai ales iubesc să vadă diferite personaje din desene animate sau personaje de Anul Nou pe cărți poștale. Aici nu este atât de importantă semnătură, cât de mult este imaginea.

Un cadou original poate fi un felicitator de felicitare pentru copii cu o semnătură frumoasă, cu scrieri de mână caligrafică. Felicitări pe o carte poștală sau o etichetă poate fi scrisă cu mânere luminoase sau vopsele. Copilul va fi încântat! Dacă pentru Anul Nou un cadou pentru un copil va fi ascuns în șoseaua de Anul Nou, atunci felicitări pot fi cusute pe ea.

O altă opțiune excelentă pentru felicitări în noul an poate fi gravura. Mai ales în cazul în care darul este ales pentru un iubit. Gravura se efectuează aproape pe toate obiectele metalizate care pot fi date. Pe blocuri, brățări, brichete, baloane și multe alte lucruri. De exemplu, dacă un cadou se întâmplă ca dar, chiar pe el și puteți face gravura cu dorințele voastre. De asemenea, pentru gravura poate fi adecvată și o oglindă de buzunar, partea protectoare care este confecționată din metal.

Tag-uri pentru cadouri

Tag-uri sunt cele mai cerute pentru felicitări atât pentru reprezentantele sexului frumos și bărbați de toate vârstele. De asemenea, tag-uri sunt folosite pentru cadouri de Anul Nou, destinate copilului. Tag-uri de Anul Nou, dacă se dorește, se poate face în mod independent, acest lucru nu va necesita o mulțime de efort, sau le puteți achiziționa într-o formă gata făcute. Etichetele în formă de pomi de Crăciun și conuri sunt inițial în căutarea, precum și sub formă de cadouri. arcuri mici, flori uscate și chiar crengi de brad sunt de multe ori atașate la tag-uri.

Citește mai mult  Idei de a face buchete pe 8 martie Fă-o singur

Pentru a decora un cadou de epocă și creând o frumoasă inscripție pe ea, puteți încheia un cadou în postboot și scrie câteva rânduri cu vopsea neagră sau albă contrastante pe ea. Cu toate acestea, această opțiune este cel mai bine utilizat pentru cadouri pătrată sau dreptunghiulară. După aceea, un cadou cu o felicitare gata făcută poate fi plasată imediat sub copacul de Crăciun.

Inscripția originală de Anul Nou poate fi plasată pe o cană, prosop, placă sau tricou. Recent, astfel de cadouri de suveniruri sunt în special în cererea de tineri. Dacă există o dorință de a da bani, puteți face acest lucru într-un mod neobișnuit, plasându-le într-o minge de Helium și deja pe minge Puteți să vă ordonați propriul dvs. semnătură de Anul Nou cu felicitări.

La minge arată chiar mai mult festiv, puteți adăuga confetti la bani.

Felicitări

Printre varietatea largă de fraze moderate, preferința este cea mai bună de a-și da gândurile și nu idei terțe părți.

Felicitări din inima pură, compilate în mod independent, sunt evaluate cel mai mult. Mai ales ca un cadou de Anul Nou.

Felicitările de Anul Nou pentru etichete trebuie să fie scurtă, Dar, în același timp, ar trebui să aibă un înțeles special, De exemplu: „Lăsați anul viitor să fie mai bun decât cel dintâi!”Sau” Anul Nou fericit, cu un nou basm!»Pentru gravarea, puteți alege fraze mai lungi în funcție de obiectul pe care vor fi plasați.

Despre cum puteți semna cadou de Anul Nou, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: