Cum să sărbătorim ziua de naștere a unui copil în 2 ani?

Cum să sărbătorim ziua de naștere a unui copil în 2 ani?

Doi ani – aceasta este probabil vârsta în care copilul este mai întâi conștient de ziua sa de naștere. Pentru majoritatea părinților, copilul lor este cea mai mare valoare, iar în vacanța sa pregătesc mult mai intens decât pentru ei. O astfel de abordare este regulat, dar nu vom uita că vinovatul celebrării este deja o persoană independentă, ceea ce înseamnă că evenimentul trebuie să se rotească în jurul lui și să fie interesant pentru Ciad, și nu numai pentru adulți invitați.

Particularități

Pentru a sărbători corect ziua de naștere a copilului, trebuie să înțelegeți ce este un băiat de naștere în cei doi ani. De fapt, mulți experți cred că scenariul primei celebrări în viață ca un întreg poate fi repetată și prea mult pentru a rupe capul peste inventarea unui scenariu cu drepturi depline pentru vinovatul celebrării nu este în valoare de ea – doar pentru că va să nu fie amintit. Cu toate acestea, nu ar trebui, de asemenea, să uităm că de vacanță, în primul rând, mijloacele pentru copii ar trebui să fie cel puțin la fel de interesant.

In cei doi ani, orice copil are deja unele preferințe în tot ceea ce-l înconjoară. Unele jocuri, cum ar fi el, și altele – nu, și aceeași passability se observă în basme și în desene animate. Aloud, omul ziua de naștere este puțin probabil deja vorbește despre ceea ce îi place, dar părinții, ceva într-o reacție de zi cu zi, ar trebui să înțeleagă cum să vă rugăm lor Ciadul. Toate aceste informații ar trebui să fie bătut cu competență atunci când aleg o temă de vacanță: toți stimulii ar trebui să fie eliminate, care înconjoară vinovatul celebrării doar de ceea ce este interesant pentru el. Cu toate acestea, despre alegerea subiectului vom vorbi puțin mai târziu.

În același timp, este merită atenția asupra faptului că în cei doi ani copilul poate fi deja o personalitate mai degrabă socială. Totul depinde de condițiile în care copilul a fost adus până la acest moment – în timp ce la unele dintre cuvântul „stoarce“ fiecare cuvânt (mai ales în prezența unchiului altor oameni și obiectiv), iar altele sunt fericiți să vină la contact si chat-ul fără tăcere. Despre prezența prietenilor, desigur, este prea devreme pentru a vorbi, dar dacă sa întâmplat că comunicarea cu colegii se întâmplă deja într-o formă sau alta, este posibil să se organizeze o astfel de companie de ziua de nastere.

În general, oaspeții vor fi în majoritate adulți, dar, din nou, amintiți-vă că acesta este sărbătoarea unui copil, și nu al tău, așa că nu ar trebui să inviți oameni care nu au văzut niciodată un băiat de ziua de naștere și pe care el însuși nu este prea interesant.

Sărbătoarea pentru copii este cea mai rezonabilă să se petreacă într-o formă de joc, dar ideile dvs., desigur, ar trebui să fie implementate de eforturile unui copil de doi ani. Despre respectarea rigidă a scenariului nu poate fi vorbire – dacă copilul a izbucnit brusc, este necesar să refuzați că provoacă Chagrin, chiar dacă pregătirea concurenței sau jocul a durat mult timp și efort.

Dacă există mai mulți copii în vacanță, în toate competițiile, copiii ar trebui să participe doar la o echipă cu adulți – un ofițer de ziua de naștere poate fi elementar pentru a intra în centru în fața tuturor și ceva ce vor. Concurentele sunt cele mai bune, participarea la care nu prevede invitații evidenți – chiar și participanții adulți nu ar trebui să spargă și umbrele de frustrare pe față, deoarece vinovatul celebrării nu este o neînțelegere, așa cum crede cineva.

Entourage este un subiect separat. Lăsați copilul și nu-și amintește această zi, dar astăzi ar trebui să fie bun fără rezervă. Un atribut integrat al vacanței este o figură mare, arătând cât de vechi făptuitorul celebrării – poate fi cumpărat sub forma unei minge gonflabile, faceți-o de la carton sau hârtie colorată sau chiar și chiar răsuciți pe perete astfel încât să fie amintite.

Dacă sunteți prudent nu petrece o vacanță într-un moment în care copiii ar trebui să doarmă, apoi ghirlande luminoase și vergeturi festive va fi adecvată, dar numai nu în cantități prea mari, în caz contrar a pus copilul la somn nu poate fi de până la o noapte adâncă.

Consideră că copiii, mai ales în cazul în care există mai multe dintre ele, nu este interesant să stea cu tine la masă – le place să acceseze cu crawlere și umil. Dorința de mișcare continuă ei au o mulțime, dar cu abilitățile de a rămâne pe picioare, să nu străpungă nimic, până în prezent mijloace probleme, lasa-le să se distreze la partea de jos, în cazul în care numai că a fost în condiții de siguranță. Pentru aceasta, ele colectează o zonă întreagă se relaxeze pentru ei, pentru „construcția“ care absolut nici un produs moale sunt potrivite: perne, pături, saltele, sau, în cazul în care există un scaun de pere. Se combină toate acestea pot fi în combinațiile cele mai neașteptate pentru a construi un oraș întreg.

Alegerea temei

Deși scenariul greu este un copil mic pentru orice, este mai bine să sărbătorim ziua de naștere a copilului într-un anumit anturaj, care, după cum am spus, trebuie să se potrivească gusturile și preferințele camerei de ziua de naștere. Iată câteva exemple tematice bune pentru inspirație sau chiar imitație.

 • Little Builder. Opțiunea optimă pentru băiat nu este un tip care în copilărie nu a încercat să construiască ceva sau reparații. Aici, cu toate acestea, ia în considerare un alt punct: copilul este adesea mai interesant pentru a rupe, și nu construi, astfel încât un bun organizator, pe lângă proiectantul condiționată de blocuri, oferă, de asemenea jucărie ciocan – să fie mai confortabil. Tehnica de jucării pentru anturaj va fi, de asemenea, în subiect.

Adăugați coloritis va fi capabil să felicitări în formă de indicatoare rutiere, iar gama totală este cel mai bine pentru a rezista în culorile negru și portocaliu.

 • toate fructele. Deși în mod oficial un astfel de script se va potrivi cu un copil, indiferent de podea, este adesea considerată optimă pentru fata. Asta în cazul în care nu trebuie să rupă capul foarte mult – este important ca masa este cât mai multe fructe diferite ca este posibil, asigurați-vă că nu numai delicioase, dar, de asemenea, frumos! Zidurile de fructe imprimate pe perete sunt, de asemenea, agățat pe perete, dar este de dorit nu cei pe care nu există pe masă – de ce aurorei pentru a șicana apetitul celor prezenți? În jocurile, motivele de fructe sunt, de asemenea urmărite, în cazul în care există jucării în formă de fructe – în general, excelent.

 • tânăr fermier. O altă opțiune care va interesant în mod egal la copiii de orice sex, deoarece mulți copii iubesc tema animalelor, precum și luminoase și legume și fructe frumoase. În cazul în care copilul are cel puțin o idee generală despre modul în care place cum arată grădină, atunci un astfel de scenariu poate fi un foarte interesant.

Pentru culoare, puteți utiliza în interiorul camerei de aspectul speriat, jucării sub forma oricărui echipament agricol, fie că este vorba de o grebla, lame sau umăr, pungi decorative cu fân.

Conform unui principiu similar, părinții pot veni cu un anumit subiect de celebrare și de a crea rechiziție adecvată pentru o gospodărie. În cazul în care se decide să nu pentru a sărbători acasă, dar în unele instituții publice, în întregime și complet orientat pe vizitatori mici, atunci animatorii locale va oferi o mulțime de idei interesante și asistență activă în crearea anturajul necesar. Datorită acestei abordări, nu este deloc dificil de a organiza o vacanță credibil în stil, de exemplu, Masha și Ursul.

Revizuirea divertismentului

Și copii și adulți, la nevoia de vacanță pentru a fi implicat în ceva interesant – este imposibil doar să mănânce tot timpul! Programul de divertisment va consta din jocuri foarte simplu pentru băiat ziua de naștere și prietenii lui, dacă cineva sunt invitați, iar adulții își pot permite concursuri în cercul lor – ei pot rezolva sarcini mai complexe și nu va fi prea supărat, chiar dacă ei pierd.

Concursuri

În cazul în care o companie de adult celebreaza intr-un sens separat de copii, atunci pentru ei puteți inventa concursuri cu drepturi depline – cu singura diferență că subiectul vinovat de sărbătoare sau copilărie ca un întreg ar trebui să fie divulgate. Iată câteva idei bune.

 • Victorina despre ziua de naștere. Nu există persoane aleatorii la un astfel de vacanță o, dar puteți verifica întotdeauna cine știe cei prezenți câteva fapte despre viața celebrarea sărbătorii. Întrebările merg la participanții în ordine aleatorie și cantitate egală se referă la cele în care sa născut copilul și în care spital de maternitate, ceea ce lui preferat de alimente, desene animate și așa mai departe. Câștigătorul este determinat de mai multe răspunsuri corecte și poate revendica un premiu simbolic.
 • Recall copilărie. Adunându despre vacanță la copil, adulți își amintesc în mod inevitabil propria lor copilarie. Această idee poate fi transformat într-un joc în cazul în care prezentatorul condițională va arăta oaspeții eroilor populare desene animate din ultimele decenii, și ei vor trebui să ghicească cine înseamnă. În mod alternativ, conducerea poate schimba – care ghici, el va fi următorul lider de. Apoi, este logic că cărțile cu personajele sunt vopsite în prealabil, și toată lumea le-a tras la întâmplare.

Jocuri

Divertisment pentru copii ar trebui să fie subordonat temei generale de vacanță sau cel puțin să nu-l contrazic în mod clar. Mai sus, am oferit trei opțiuni diferite pentru vacanță tematică – respectiv, pentru fiecare dintre ele, vom oferi un joc, iar apoi vă va arăta ei înșiși și diverse programul de seară fantezie.

 • Drumuri cu obstacole. Una dintre versiunile vechiului labirint bun cu obstacole sub formă de perne, jucării și lucruri asemănătoare. De către un astfel de oraș puteți merge sau „plimbare cu mașina”, pe care copiii o vor fi cu siguranță foarte fericiți.
 • Colorarea fructelor. De ce nu – copiii iubesc o astfel de divertisment, și în formatul „Tutti-Frutti“ se potrivește perfect. Culoare, în mod natural, va fi fructe. Nu ar trebui să fie condusă de copii în cadrul general acceptat – chiar dacă ei confundă complet culorile și vă atrag un măr albastru sau o piersică verde, ei se distrează și nu trec examenul.
 • Cursa de cai. Tipic „fermier” distractiv, care ar trebui să-i placă copiii. Ca un cal, folosiți tot ce vă îndepărtați chiar și în cazul în care nu există nici o mască sub formă de cap de dimensiune necesară, tastați șosete și suge-l pe un baston. Ride mai distractiv cu muzica, și cu atât mai mult – în compania prietenilor adevărați!

vacanță de finisaj Cum originală?

Din cauza capriciilor copiilor erou de ocazie ar putea dori să termine festivalul mai devreme decât era planificat, dar acest lucru nu sa întâmplat, trebuie doar să ne amintim că oboseala la copii de doi ani de pronunțat, spre deosebire de mai mult pentru adulți. Prin urmare, la sfârșitul serii ar trebui să fie relativ devreme, dar astfel încât oaspeții nu numai jignit, dar, de asemenea, să înțeleagă că scenariul completat în mod logic.

Iată câteva opțiuni pentru finalizarea frumos permis.

 • poem Ziua Recunoștinței în numele eroilor de ocazie. Citește-o pe cineva de la adulți, mulțumindu-se presupus copilului cu o aluzie clară față de faptul că mi-a plăcut, dar sunt obosit. Această opțiune este bună că poate juca și la sfârșitul neașteptat al serii – vei primi un foarte credibil. Desigur, rime citit după camera de zi de naștere obosit pentru a merge la culcare.
 • Distribuția cadouri persoane. Ajuns cu greu se așteaptă ca în altcuiva cadouri le va primi – cu atât mai puternic le va surprinde si te rog. Dulciuri sau jucării minore pentru copii, fotografii ale vinovatul de sărbătoare sau discuri cu filmul despre el pentru adulti – acesta este un semnal fără echivoc că sărbătoarea este de peste, dar dacă cineva ar fi fost dezamăgit, este nivelat printr-o surpriza placuta .
 • Rularea în cer de felinare cerești sau baloane. Acest lucru este mai târziu, câțiva ani mai târziu, focuri de artificii va fi o opțiune chic – acum el este un copil, mai degrabă, sperie. Dar ceva este frumos și luminos, care zboară în cer – este foarte spectaculos și simbolic. Principalul lucru nu este de a trece un băț, iar apoi copilul poate părea că cel mai important lucru pe care tocmai și-a pierdut, pentru că în ochii lui este mai valoros ceea ce arata frumos.

Despre cum să sărbătorim ziua de naștere a copilului în 2 ani, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: