Cum să te îmbraci pentru o petrecere gangster?

Cum să te îmbraci pentru o petrecere gangster?

Parte cu o anumită prejudecată necesită un costum adecvat. Stilul gangster al anilor ’30 ai secolului trecut, care vor fi discutate in articol, este asociat cu o astfel de capodopera a cinematografiei, ca „Marele Tatăl“. Lui personaje principale care au jucat Al Pacino și Marlon Brando, astfel sigilate în sufletul fanilor filmului, care consiliază cel puțin o dată în viața lor pentru a vedea acest film celebru.

Imaginile spectaculoase pentru o petrecere în stil gangster va fi eliberat chiar și cei mai timid – Ei vor simți personalități neobișnuite și unice. La urma urmei, ne vom difuza imaginea și percepția vă în lumea din jurul nostru – cuvântul, suntem percepuți ca ne gândim la tine. Să încercăm să ne dăm seama ce stil este cel mai potrivit pentru partidele tematice, precum și să învețe unele sale nuanțe.

Caracteristici stil

Gangster Stil (în continuare numit stil Chicago) este asociat cu clanuri mafiote care operează în America, în anii ’20, ’30 și ’40 ai secolului 20. Adesea este luată în calcul pentru o varietate de retro. Se crede că Acest stil este potrivit pentru cel mai îndrăzneț și îndrăzneț. Costume pentru o petrecere gangster trebuie să fie reținut, dar subliniind gustul impecabil.

O femeie gangster care însoțește, a priori nu poate uita gri. Ca o regulă, tovarășii lor a pus pe blana, rochii scumpe din cele mai bune țesături, asistate ei înșiși, cu decorațiuni spectaculoase care atrag atentia.

Acest luciu tipa a fost potrivită pe gangster de noapte partid – în lumina acelorași bărbați și femei au ales tinute modeste pentru ei înșiși.

Stilul Gangster pentru femei este caracterizat prin faptul că El ajustează cifra. Coafura – un atribut important de stil. Femeile au făcut un Kara și și-au pus părul într-un val (acum este destul de necesar să taie părul, la urma urmei, perucă pentru fiecare gust și portofel sunt vândute). in afara de asta, Stilul Androgin a venit să înlocuiască feminitatea – în tendința sa dovedit a fi un corp subțire și a refuza forme luxuriante.

Pentru bărbați, o petrecere în stilul gangsterului implică prezența unui costum frumos și elegant. Opțiune perfectă – Clasic, ușor Baggy. Pantaloni în mod necesar cu aterizare înaltă și cămașă de unitate. Caracteristica de stil devin suspensoare elegante. O atenție deosebită este acordată pantofilor – ar trebui să fie în retrostilă, pentru care Oxfords, Lofer, pantofi de dantelă, perfect potriviți.

Dacă un om vrea să arate și mai extravagant, el este invitat la părul neted și lubrifiați-le cu gel – o astfel de așezare a fost în tendința din Chicago 30s.

În plus, un atribut demn, subliniind statutul și succesul unui om, a fost „Gangster Stuff“ – trabuc cubanez. Astfel de produse sunt cunoscute în toată firea unică la nivel mondial de tutun în provincia Pinar del Rio cubanez.

Crearea de imagine

Invitație la Partidul gangster – un motiv de mare pentru a vă prezenta într-o lumină neobișnuită și noi. Tinuta trebuie sa fie se potrivesc perfect în distracție potabilă a epoca mafiei din Chicago. Direcția stilistică ia începutul în 20-30s secolului trecut, deci este în valoare de un pic pentru a reaminti povestea. În America, în acele zile, legea „uscat“, a fost acționat, dar tineretul, care nu a fost de acord cu acest lucru, organizat baruri „subterane“ și cabarete. În aceste instituții a existat un cod vestimentar: haine au fost aruncat, șocant, gangster.

Oricine poate sa îmbrăcat în gangster stil Principalul lucru este de a atașa un pic de fantezie și să profite de sfaturi utile.

Pentru fete

Însoțitorul unui succes, gangster de afaceri poate fi doar o femeie spectaculos – aceasta este rezolvată printr-un machiaj si tinuta potrivita. Culorile de îmbrăcăminte (atât pentru bărbați cât și pentru femei) trebuie să fie reținut. Acestea sunt relevante: alb, visiniu, albastru, maro, și, desigur, clasice este negru. Rochii pentru femei poate fi doar din țesături scumpe: tafta, satin, soarta, catifea, mătase, și este de dorit ca acestea să aibă un decupaj mare pe spate.

rochii stil Gangster sunt 2 specii: de seara lungi si cocktail. Pentru petreceri, fetele moderne prefera o rochie de cocktail puțin deasupra genunchiului.

Pentru referință: în 1930, doamnele purtau rochii la glezne, iar în anii ’20 – la genunchi. Scurt si rochii elegante sunt decorate cu pietre, margele si paiete, acestea sunt franjuri pe ele, sau toate rochie este acoperit cu un fir – argint sau de aur.

Mănușile sunt puse în mod necesar pe rochia – la cot sau puțin mai sus. Acestea sunt alese în tonul rochiei sau, dimpotrivă, au contrast puternic cu ea, de exemplu, o rochie neagră, iar mănușile sunt roșii. În ceea ce privește pantofii – se potrivesc perfect în imaginea de pantofi lac negru pe toc sau bărci la un toc jos. Culori valide: negru, verde inchis, visiniu inchis.

Hairstyle – un atribut foarte important atunci când crearea unei imagini de gangster. Soft Locks trebuie să fie blocate în apropierea rădăcinilor, a pus și să facă un val. companioni Hanggers a făcut o coafura cu o probor laterală și în mod necesar completat accesoriile sale: bandaje de țesut cu Lurex, margele, care a dat strălucire și expresivitate întreaga imagine, făcându-l completat.

Pentru bărbați

Un bărbat ar trebui să impresioneze gangster de afaceri. cămăși de tonuri inadecvate roz, pastel, si nu se poate purta o eșarfă de col uterin. Costumul trebuie să fie strict, dar cu gust selectat. Cel mai bun soluție – închis Suit cu dublă reproducție Blazer. Pe ea este permisă benzi – adaugă imaginea Sharma. În plus față de negru, de asemenea, potrivite pentru costume, cum ar fi alb, maro.

Troicii costum ar trebui să includă vesta, iar pantalonii trebuie să fie cu o aterizare de mare. Dezbracă tipul de gangster va ajuta jartiere elegant și o cămașă monofonic. Ea trebuie să fie potrivite pentru costum – Regula principală: tricou ar trebui să fie de aceeași culoare ca un costum, sau să se alăture contrastul cu ea. țesături Shirt potrivite naturale: matase, bumbac.

detaliu important – cravată sau fluture. Este dificil de a prezenta o imagine finit fără aceste piese. Ideal pentru negru, roșu, cravate albe într-un stil strict fara desene. Un alt element important este o pălărie – ar trebui să fie larg grad, din pâslă, de aceeași culoare ca un costum. În ceea ce privește pantofii, imaginea va da pantofi cu șireturi Laid chic. Hairstyle Gangster se distinge prin reținere – un om trebuie să-și combine părul înapoi și să fixeze gelul de coafură.

Nu uitați să utilizați articole suplimentare – trestie, trabucuri, mănuși sau ceasuri pe un lanț.

Costumele gangsterii americane Al Capone au fost întotdeauna impecabile. Dulapul său avea mai mult de una și jumătate de sute de costume, iar o pereche de pantofi adecvați a fost aleasă la fiecare dintre ele.

Dacă sunteți limitat în finanțe, este mai bine să luați un costum de închiriere bun – este mai bine decât să cumpărați un model ieftin.

Recomandări

Stil gangster Potrivit pentru toată lumea fără excepție: Oameni cu temperamente diferite, prosperă, de orice vârstă, astfel încât să puteți încerca în siguranță această imagine și să vă simțiți la partidul „pește în apă”. Femeile și bărbații Pentru a crea o imagine ideală a stilistului oferă câteva recomandări – urmându-le, puteți să „prăbușiți” în memoria partidului oaspeților.

Start Să recomandări profesionale pentru femei.

  • Machiaj. Femeia ar trebui să fie vizibile chiar și în amurg, așa că machiajul ei ar trebui să se distingă prin luminozitate. Este necesar să se aducă ochi, aplica un ton dens, vopsea fard de obraz și roșu buzele luminoase.

  • hairstyle. În coafura de Hanggers companion prevalează linii stricte, astfel încât părul trebuie să fie prevăzute cu linii netede, nu vă puteți permite bate toroane. Pentru a evita apariția de acest lucru, ar trebui să fie utilizat de păr sau gel lac.

  • decoratiuni. Stilul presupune utilizarea decoratiuni catchy. Perfect potrivite: margele lungi înfășurat în jurul gâtului, în mai multe revoluții, broșe, brățări (încuietori gratuite și cu greu relevante).

  • Accesorii. Hanggers tovarăși sunt obligați să sublinieze statutul lor. Acest lucru se face cu ajutorul unor accesorii suplimentare: cuplaje, cape din blană scumpă.M

Barbatii sunt, de asemenea, în considerare în valoare de recomandările stiliștii.

  • Accesorii. Este dificil să ne imaginăm gangster, fără astfel de elemente, cum ar fi un trabuc, arme (desigur, nu ar trebui să folosească în prezent, puteți cumpăra destul de arme în magazin pentru copii). Hat este ceva, fără de care este imposibil de a face cu exemplul unei imagini gangster.

  • Decorațiuni. Din lucrurile mici există o imagine comună. Un bărbat în imaginea sa se poate folosi sondaje masive, precum și butonii atractive, trestie de zahăr, ceas pe un lanț. Aceste atribute vor sublinia stilul impecabil.

exemple Stylish

Stilul gangster este un sinonim pentru lux, uppiness și patos. Cuvântul „scump“ este perfect potrivit pentru această imagine. În același timp, trebuie să existe toate: haine, incaltaminte, decoratiuni. Cu toate acestea, a fost doar în anii ’30 ai secolului trecut – acum pentru petrecere, la toate, nu este necesar să-și petreacă o mulțime de bani cheltui pe haine, și puteți închiria întotdeauna.

Exemple cu design elegant din fotografii nu va ajuta ghici imaginea crearea. După cum puteți vedea, costumele de gangsteri completează pantofi de lac perfect selectate – și mai mult strălucirea în ele, cu atât mai bine. Femeile sunt exquisied, sofisticate, coafuri lor sunt inscoul.

Pe scurt, toți bărbați și accesorii pentru femei indica un lux – aceasta este ceea ce ai nevoie pentru a realiza, crearea unei imagini pentru o petrecere tematică.

Stilul Gangster alege de bună voie de case la modă pentru show-urile lor, folosind imagini scandalos și sexy în colecții. Recreează stilul care a devenit un simbol al unei întregi epoci, pentru toată lumea. Principalul lucru este de a evidenția principalele detalii: coafura, haine, accesorii și comportamente. În plus față de atributele, nu poți uita de încredere – Gangsters nu au nici o idee despre ce înseamnă a fi prins prin surprindere, iar acestea sunt de multe ori necunoscute un sentiment de insecuritate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: