Cum sa faci flori la 8 martie o faci singur?

Cum sa faci flori la 8 martie o faci singur?

Cel mai adesea, copii si gradinita, iar la școală ca un cadou de mama la 8 martie, flori este că. Dar vreau să diversifice Mimos tradiționale de bile de bumbac și lalele de o hârtie colorată triplat pliat cu ceva original cu adevărat, a făcut cu propriile mâini.

Materiale și instrumente

În funcție de ce, poate fi nevoie de un buchet de flori sau aveți de gând să faci:

  • Hârtie – Culoare (dens subțire sau), ondulat, folie+
  • Servetele de diferite culori+
  • lipici+
  • Tuburi din plastic sau din lemn spanks+
  • foarfece+
  • Creion simplu.

7

Fotografii

Mai bine înainte de a începe lucrul pentru a verifica prezența nevoii de a crea un cadou viitor, astfel încât în ​​procesul de muncă nu este distrasă.

Se prepară un loc de muncă – ar trebui să fie destul de spațioasă, astfel încât să poată fi nestingherit să se răspândească detaliile și semifabricatele de culori viitoare, tăiate și lipici-le. Furnizarea de iluminare bună.

Decât copil mai mic, mai sigur trebuie să fie elemente de tăiere. Preșcolarii și cei mai tineri elevi de lucru mai bine sub supravegherea unui adult.

Flori de fabricare

Înainte de a începe lucrul, trebuie să decideți ce flori și în ce cantitate este planificată pentru a produce. Poate că va fi un buchet sau coș cu flori. Sau compoziție în care mugurii privi afară dintr-un plic de felicitare. Prin alegerea unui cadou viitor, puteți începe să creați-l.

Romashki

Pentru cei care au o răbdare non-odinal, vă puteți recomanda pentru a face o carte poștală spectaculoasă cu „opt“ de margarete în vrac.

Asigurați-o carte poștală mai ușor – pentru asta ai nevoie de o foaie de carton albastru format A4. Această foaie trebuie să fie îndoit în jumătate. În ceea ce privește margarete, este nevoie de o singură coală de hârtie de culoare albă și galbenă. tăiat hârtie albă pe 11 benzi cu o lățime de 2 cm fiecare. Galben – De asemenea, pe 11 părți, dar lățimea unei benzi va fi de 1 cm. Pe dungi albe pe care trebuie să reduceri make, distanța dintre care va fi de 5 mm. Cu țagle galben, același lucru se face, dar „pas“ a focarului – 2 mm.

Pentru a face miezurile margarete, urmează fiecare bandă de pe partea inferioară a adezivului, după care mancarime pe un schelet de lemn sau scobitoare. După uscarea adezivului, trebuie să eliminați în condiții de siguranță de rezervă. Astfel, sunt formate toate miezuri. dungi albe trebuie să fie închis ușor din partea tăiată, formând îndoire de petale. Asigurați-vă că poate fi creion. După aceea, banda albă vânturile pe miez, după care mușețel este gata.

Atunci când se fac toate margarete, cartea poștală ar trebui să fie făcută pe cartea poștală pentru viitor „opt“. Nu este nevoie de la spate. Cercul superior trebuie să aibă un diametru de 4 cm, mai mic – 6 cm. După marcarea cercurile pentru „8“ cifre, va fi necesar să le taie cu atenție, încercând să nu deteriora cartea poștală. Rămâne doar pentru a transforma foaie și bățul mușețel pe ea.

Trandafiri

trandafiri de hârtie din carton ondulat foarte eficient. Pentru a face o astfel de buchet, aveți nevoie de: hârtie-onduleu – bucata roșu și verde, mici de carton, fire, sârmă groasă, și lipici și foarfece.

Mai întâi trebuie să taie dintr-o foaie de hârtie roșie cu dungi. Parametrii săi trebuie să fie 58×19 cm. Apoi banda trebuie pliată de-a lungul lungimii în jumătate, patare partea de jos cu lipici. Trebuie să frotiu de-a lungul părții granulata a foii. Jumătăți ar trebui să fie lipite.

Anterior, este necesar să se facă o țaglă unei petale de trandafir, cu o dimensiune de 9.5×7.5 cm, conferindu-i o formă corespunzătoare. Apoi, banda de hârtie ondulată roșie trebuie pliați în muzicuța (dimensiunea unei secțiuni a „acordeon“ este de 7,5 cm) și petale tăiate. Ei vor primi 15 bucăți.

Fiecare petală este pictat, care se întinde de la marginea de sus, astfel încât el ușor indoite. Primele 2-3 petale sunt înfășurate pe o bucată de sârmă (acestea trebuie să se potrivească bine să-l). Restul înfășurate în mod liber pentru a forma o floare. Când totul este gata, aveți nevoie pentru a lega floare cu un fir roșu, fixându-l.

Apoi, rândul său, de Chasselisticikov. Pentru ei ai nevoie de hârtie verde-plisat. Dezbracă ar trebui să aibă o dimensiune de 12×9 cm. Lungimea cuișoare sunt tăiate, înălțimea care nu trebuie să depășească 7 cm. După aceea, mașina de frezat trebuie să fie gătite în partea de jos a florii, pre-lipsa locului de fixare cu adeziv pe lungimea benzii.

Pentru formarea tijei, va fi necesar să se taie frunzele în cantitatea dorită – lungimea lor nu trebuie să depășească 6-7 cm. Frunzele trebuie să fie atașat la banda sau sârmă verde fin sau firul de culoare corespunzătoare.

Pentru fabricarea de trandafiri muguri, mai puține petale vor avea nevoie, dar nu au nevoie sa îndoit. În interiorul fiecare floare sau Bud, puteți pune bomboane, atunci darul va fi, de asemenea, cu o surpriză.

Puteți face, de asemenea, trandafiri din hârtie, mai degrabă strâmt pentru scrapbooking. În cazul în care este reliefare, se va adăuga doar textura o floare.

Dintr-un pătrat mare (dimensiuni sunt determinate de unul singur) este nevoie să taie un cerc. O spirală este tăiat în afara cercului, și începe de la marginea exterioară a centrului. În același timp, spiralele ar trebui să fie aceeași lățime.

După aceea, trandafirul trebuie să aibă o formă prin răsucire. În funcție de mărimea spiralei, va fi nevoie de o baghetă de lemn sau creion. Ai nevoie să se răsucească cât mai aproape posibil, și apoi relaxați-vă un pic de poftă de mâncare, astfel încât aspectul de flori pierde. Apoi, trebuie să-l imediat cleiul pe o bază rundă de fund.

arata foarte frumos astfel de trandafiri lipite pe inima, opt sau un cerc de carton. Puteți lua câteva nuanțe de hârtie și de a face un gradient de culori. Sau alege două culori și un machiaj cuvântul „mama“, și altele – să-l fraterniza. Aceleași trandafiri pot fi făcute din pâslă, dar apoi pentru lipire va avea nevoie de un alt adeziv.

Lalele

S-ar părea că toată lumea știe cum să rola de hârtie lalea. Cu toate acestea, puteți adăuga o floare de originalitate. Se va lua: hârtie colorată, hârtie pentru crafting plic, autocolant sau autocolant pentru inscripție cadou, lipici, foarfece, spanks din lemn.

Pentru o lalea aveți nevoie de trei petale. Pentru a le face, este necesar 3 hârtie pătrat. Fiecare dintre ele îndoiți în jumătate și se taie petala. O nevoie de petale pentru a implementa – va fi centrală, iar altele două îndoiți în jumătate și lipici petalele centrale pe laturile. De la tăiat hârtie de culoare verde cu dungi de-a lungul lungimii de spanks de lemn, înfășurați banda cu adeziv din interior și înfășurați-l în jurul frigaruile, lăsând un loc pentru a lipi frunzele. Apoi, ar trebui să taie frunzele și le lipici la pedunculul.

Pentru a minimiza plic, pătrat de hârtie kraft este pliat în jumătate, apoi unghiurile laterale trebuie să fie bătut spre centru. Îndoirea colțuri, vaza trebuie să fie dovedit. Plicul este gata.

Rămâne doar pentru a lipi autocolant, scrie o felicitare și se introduce lalele intr-o vaza plic.

În cazul în care fabricarea unei astfel de vază cauzează dificultăți, puteți face o oală pentru lalele.

Mimosa

Cum să clei bulgări de lână, vopsite cu galben, pe o carte poștală, chiar și copiii ghici. Dar crea Mimos de șervețele de hârtie sau de-onduleuri – ei nu știu chiar și mulți adulți. asa de, Veți avea nevoie de: galben serviete sau subțire carton ondulat, verde Hârtie colorată, din lemn sau plastic Wand, lipici, foarfece.

Pentru a face flori, de la șervețele de hârtie sau tăiate benzi de 3 cm lățime, ori le în jumătate și să facă reduceri foarte frecvente de-a lungul întregii lungimi. adâncime Cut – nu mai mult de 1 cm, în caz contrar se rupe piesei. Decât „pufos“ devine un gol, cu atât mai bine. Acum, fiecare dintre ele trebuie să fie vânt într-o rolă. După aceea, culorile sunt formate și fixate pe tija. Fiecare floare ar trebui să fie un număr impar de role.

Frunzele Mimosa sunt fabricate în același mod, numai lățimea benzii trebuie să fie mai. Benzi nevoie de două. După ce a făcut o mulțime de reduceri, este necesar să vânt frunzele bagheta-stem, înfășurat în partea de necontestat de adeziv. Pentru a realiza ambarcațiunii, puteți pune mimoza nuiele într-un pahar de plastic sau halbă crafting, și adăugați hârtie mototolită verde spre interior. Sticla în sine trebuie să fie salvat de hârtie în culoarea buchetului rezultat. Dacă Mimosa se află în cercul original, nu este nevoie să o aveți.

Mugurii de servetele

Buchetul original de prietena poate fi făcut destul de repede. Pentru aceasta aveți nevoie de șervețele cu trei straturi de două culori, foarfece, capsator și de sus dintr-o sticlă de plastic cu gât (Va fi o vază).

Pentru a obține păpădia, șervețel este pliat de mai multe ori, tăiate în pătrate, crucea va fi fixat la capsatorul în centru, există tăieturi superficiale frecvente în jurul marginilor. În plus, fiecare strat este puțin pliat în centru, formând un bud pufos. Sârma verde este potrivită pentru tulpina, un capăt al căruia este introdus ușor în floare. Frunze tăiate de hârtie verde și ușor atașați la pedunculul.

Făcând cantitatea potrivită de păpădie, ei completează „Vaza”. Pentru a ascunde aspectul inestetic al vazei, acesta poate fi înfășurat cu hârtie în tonul buchetului.

Garoafele pot fi de asemenea făcute din șervețele. Pentru fabricarea de cuișoare, șervetelele sunt pliate în armonicul fin, în centru sunt fixate cu fire sau fir subțire. Ca urmare, se pare un arc. Floarea ulterioară este formată din armonică. Cu cat mai multe straturi în șervețel (și cum straturi mai subțiri), cu atat mai magnific va exista o floare.

Hârtie ondulată

Corgator de hârtie – material universal pentru crearea de culori și dimensiuni diferite.

Există mai multe tehnici pentru a face o floare de hârtie de crep: prin aplicarea straturilor unul pe celălalt, prin ansamblul cu șurub, transformând într-o rolă. În plus, puteți colecta muguri sau flori din petale, fixați-le pe o bază plată sau fixă.

Lucrul cu straturi implică un ansamblu de semifabricate într-un singur întreg, urmat de fixarea firului. Această tehnică creează penoni și trandafiri.

Anunțul cu șurub este potrivit pentru crearea de flori de la ondulații cum ar fi lavanda, liliac, hyacinth. Pentru a le face, aveți nevoie pentru a face o mulțime de tăieturi pe fâșii de hârtie, și apoi înfășurați în fiecare bandă pe un creion sau o baghetă de lemn pentru a da produsul realist. După aceea, țagla este înfășurată pe o bagheta-stem din lemn sau plastic, cu fiecare transformă mutat în jos.

Prin rabatarea în rola, garoafe sunt bine obținute. Mai ales se pare frumos, dacă luați două nuanțe de o singură culoare – de exemplu, luminos roz și sub formă de pudră roz. Aceasta va adăuga volumul produsului finit.

petale separate – foarte silitor de lucru, deoarece aceste flori nu au nici un fundament, ele sunt conectate literalmente unul câte unul cu altul. In aceasta tehnica make-flori de cires, meri, panselute.

Alte idei de cadouri de flori

Speecually arata ca un bol de flori. Acesta va lua un martor sub forma unui bol de spumă sau de carton la care trandafiri sau bujori finite vor fi lipite. Mingea poate sta pe suprafață, în acest caz, partea sa inferioară poate fi doar saked cu hârtie în culori de ton. În cazul în care mingea este complet coapte, atunci acesta poate fi agățate sau puse în coș.

Chiar și un prescolar se poate face cu crearea unei umbrele cu flori ca un decor de o carte poștală. Cartea poștală este făcută din împăturit în jumătate o foaie de carton sau hârtie de culoare strâmt. Pentru o umbrelă se potrivi cu un mic șervețel ajurat, pliat fourly sau hârtie pentru scrapbooking cu un model în relief sau. Acest element este lipit de carte poștală. Detalii mici – mânerul și gura de scurgere a unei umbrele poate fi desenată cu un stilou cu vârf de pâslă sau de a face din hârtie colorată. Florile care vor fi umplute cu o umbrelă poate fi oricum – lalele, trandafiri, păpădia și bujori se potrivesc. Ele pot fi efectuate în oricare dintre tehnicile de mai sus. Pentru copiii prescolari, păpădia sau trandafiri din șervețele sunt potrivite.

Puteți face un ventilator cu flori lipit de ea. Fan poate fi sub formă de harmonica de hârtie colorată, ce să faci este foarte simplu. Poti munci din greu, cu o opțiune mai complexă – face un ventilator de la boxe din lemn ondulat împachetate interconectate printr-o grilă de țesătură. Dacă faci un pic de efort, produsul va fi foarte spectaculos.

Exemple

Bujorului din carton ondulat poate fi orice mare.

Lalele într-un convectiv cu o inscripție cadou – doar și drăguț.

Pars din hârtie pentru scrapbooking.

La prima vedere și nu distinge acest mimosis din prezent!

Carnation de servetele arata viu.

Umbrela cu flori – un cazan cu care chiar și un copil poate face față.

Cum de a face o carte poștală cu chamomiles la 8 martie, uita-te în film.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: