Cum sa faci o surpriza pentru un soț?

Cum sa faci o surpriza pentru un soț?

În fiecare relație este necesar să se facă noi emoții și senzații, astfel încât „Okonok nu a dispărut”. Deci, trebuie să facă surprize. În acest fel, veți arăta soțului / soției dvs. că nu vă este sensibil și nu ați pierdut interesul pentru asta. Ce să-l împiedice de la aceasta să-i amintească de sentimentele sale?

Ce surpriză merită să facem?

Simpotrivă cadouri, din când în când în fiecare sărbătoare, este deja dificil de a numi surprize. Un alt lucru este cadourile neobișnuite pe care nu le-ai dat niciodată.

Cadouri plictisitoare includ astfel de lucruri cum ar fi: șosete, accesorii pentru baie, birou, keynote.

Dar, în continuare, unele prezentări obișnuite pot avea o viziune complet diferită. Puteți defini lucrul său preferat și doar schimbați-l puțin. Dacă este un cuțit, un balon, atunci puteți face gravură.

Dacă omul tău colectează ceva, atunci puteți să-l prezinte Instanță pentru a reface colectarea. De asemenea, un mare cadou va fi, Dacă înveți ceva nou pe care le-am făcut niciodată. favorit dvs. va fi incredibil de mulțumit cu o astfel de turnură a evenimentelor. Dacă nu ați lucrat capodopere culinare, atunci ar trebui să o facă. Acest lucru poate fi orice: tort, carne, diverse deserturi. Poate că soțul cumva ți-a arătat o rețetă pentru un fel de vas și a spus că el ar fi încercat să-l. Sau pur și simplu selectați un fel de mâncare pentru gustul și experiment.

Scoate un dans frumos: dacă n-ai dansat cu ea, este în mod clar surprins de o astfel de surpriză. Puteți alege orice direcție (dansuri orientale, Latino sau mai multe Frank). favorit va fi minunat de corp, har, mișcări, pasiunea cu care dansezi. Și ea va fi cu siguranta transferat la el. Acesta se va dizolva în voi.

Astfel încât această surpriză se dovedește este să fie ca lecțiile de dans. Va fi și mai interesant dacă obțineți costumul corespunzător.

Un cadou bun va fi un telefon nou – Poate un mic banal, dar încă o surpriză va reuși.

Cu siguranță, omul tău nu se va aștepta la un astfel de act de la tine. Și dacă a visat mult timp de un nou smartphone, dar încă nu a putut să-l cumpere, atunci aceasta este o opțiune excelentă pentru a mulțumi soțului. Smartphone-ul merită nu numai pentru a cumpăra și de mână, dar și pentru a împacheta originalul.

Citește mai mult  Când și cum să sărbătorească Anul Nou evreiesc?

Există multe modalități de a face acest lucru, dar în acest articol vor fi descrise mai multe. Desigur, puteți să o împachetați simplu în hârtia festivă și legați o panglică, dar puteți face din ce în ce mai interesant.

Luați cât mai multe casete de diferite dimensiuni și pliați telefonul Conform principiului „matryshka”. Fiecare cutie deschisă va crește interesul.

Luați pachetul de pe telefonul vechi al butonului și puneți un nou smartphone acolo. Sau pune-l într-o cutie de dulciuri și să le prezinte la acest prezent, și apoi apelați noul aparat. Soțul este foarte surprins atunci când aude muzica care vine de acolo.

Surprize romantice pentru sotul

 • Video din fotografii comune. Pentru a face acest lucru, nu veți avea nevoie de anumite abilități. Va fi necesar pentru a alege fotografiile preferate, face slide-uri și muzică substitut. Această opțiune poate fi foarte usor de facut la domiciliu și fără costuri.
 • Cadou făcut cu propriile mâini. Acesta poate fi o rama foto, un organizator pentru mânere, o ceașcă. Doar ia elementul la care el folosește de multe ori și de a îmbunătăți prin aplicarea fantezie și abilități creative. Sau cumpăra o piesă de lucru „curat“ (care este acum foarte multe în magazinele cu acul) și frumos decorați.
 • Oferta soțul pentru a juca „în Dl.“. Lasă-l să vină o zi stăpânul tău, iar tu ești sclavul său credincios. Și toată ziua te va conduce. Podeaua puternic place. Doar uita-te astfel că un astfel de joc nu intră în obiceiul.
 • Cântecul tău. Dacă soțul tău ascultă radio, atunci când merge la locul de muncă sau se ocupă cu treburile de zi cu zi, aceasta este în valoare de comanda exista o melodie care este pentru ambele ambele. Acum, mai multe posturi de radio sunt foarte populare „tabele de comenzi“, atunci când DJ pune melodia comandat și citește mesajul SMS cu cuvinte plăcute. modalitate foarte bună de a mărturisi iubirea și surprinde soțul!
 • „Seara de pasiune“. Se prepară o atmosferă potrivită, lenjerie sinceră deschisă. Și să acționeze: în acest formular puteti întâlni chiar la pragul.
 • data bruscă. De exemplu, trimite-l la magazin pentru produse sau în altă parte, și în timp ce el va merge, dintr-o dată vin acolo și mână-l două bilete la cinema sau la teatru. Acesta va fi foarte fericit.
 • Aranja o petrecere. În secret de la el, să organizeze partidul și să invite prietenii săi. Nu gatiti o mulțime de feluri de mâncare. Cea mai bună opțiune va cumpăra fast-food sau pur si simplu, pentru alimente acasă de la restaurant. El va fi fericit să-și petreacă ceva timp într-un cerc de prieteni.
 • Ia-o bucată de hârtie și scrie calitățile pe care le valoare în ea, și pentru ceea ce-l iubesc. Bărbat frumos pentru a asculta laude.
 • Actualizare Gardersoba. Soția ca nimeni altul, cunoaște gusturile soțului ei iubit. Cumpara un nou tricou, lenjerie de corp, blugi – acestea sunt elementele de dulap, din care nici un om nu va fi cu siguranță refuzată pentru motivul că acestea sunt universale. Și ei nu sunt niciodată inutile.
 • Scrisoare de dragoste. Ia-o mică broșură și scrie cuvinte, există sarcini sau în faptul că „va începe“. Și a pus această notă înapoi în cazul în care el o va găsi exact.
 • cină în aer liber. Când stelele apar pe cer, ia soțul ei și du-te la picnic. Puteți lăsa, de asemenea, rural și de închiriat o cabana. Sau vizitați restaurantul cu o terasă în aer liber. Această opțiune este potrivită numai pentru timpul verii.
 • Harta dorințelor. Oferta soțul pentru a crea o comună „familie“ carte de dorințe. Finger: Ce doriți să faceți în viitor? Găsiți imagini adecvate în reviste, alcătuiesc-le împreună și să-l pe WATMAN. Chiar dacă soțul tău este un sceptic, nu va renunța la o astfel de distracție în comun. Iar atunci când dorește să înceapă să devină realitate – acesta va fi surprins și intrigat.
 • Micul călătorie. Amintiți-vă în cazul în care ați dorit întotdeauna să meargă, dar nu suficient timp. Există și du-te: Verificați bilete, rezervați o cameră. Și se bucură societatea reciproc.
 • baie comună. Toată lumea devine obosit după o zi grea de lucru. O baie caldă cu spumă parfumată va ajuta iubitul ei se relaxeze + și dacă te duci acolo împreună, atunci vei nu numai odihnă, dar ne vom ascunde reciproc.
 • Plimbare pe pescuit. Daca sotul tau este pasionat de ea, sugerează-l să meargă împreună. Poate ca va place prea, și de acum încolo de pescuit va deveni favorit joc de familie. Dar dacă favorit este împotriva, atunci ar trebui să nu fie impusă. De asemenea, nu-l deranja în timpul de pescuit.
 • Masaj de relaxare. Barbatilor le place atunci când le ating. Ele se topesc la atingerea ta delicată. Începe capul cu umerii mei și, treptat, du-te jos. Puteți frumos, șoaptă, să-l întreb – în cazul în care el vrea să fie mâinile tale. Și continuarea masajului nu va face să așteptați mult timp.
 • În cazul în care soțul ia acasă de casă, pregătește-i un prânz neobișnuit. Pe capacul recipientului poate fi pus o notă de dragoste.
 • flirt. Partenerul tău va dori cu siguranta, atunci când începe să se scutura cu el. Acest lucru îi va aduce aminte de vremurile de datele primele și va ridica starea de spirit.
 • Mesaje. Dacă există o distanță între voi, atunci este în valoare folosind această metodă. Puteți arunca fotografia lui frumoasă, cu o semnătură sau un mesaj romantic.
 • emoții noi. Du-te la magazin „pentru adulți“ și cumpără-ți ceva interesant. Bazați-vă pe soț fantezie. O astfel de surpriză îl va surprinde cu exactitate.
Citește mai mult  Ce pentru a da mama-in-lege și test pentru noul an?

7

Fotografii

Lucruri pe care nu ar trebui să fie prezentate soțului

De la omul său iubit va lua orice surpriză, dar unii nu pot intelege. Prin urmare, este în valoare de a merge la un dar cu toată seriozitatea și bine gândirea.

Ce idei nu ar trebui să fie pus în aplicare ca un cadou pentru om ei.

 • Cărți despre psihologie și de motivație (indiciu asupra unor probleme interne).
 • Abonament într-o sală de gimnastică, sport atribut (formă fizică proastă). Excepție – un om care este pasionat de sport și zozh.
 • Jucării antistres (instabile în planul psihologic, prea nervos).
 • Diverse instrumente (nu face nimic în jurul casei).
 • Un număr mare de note de dragoste (impun, nu dau un spațiu personal).

Opțiuni de surpriză poate fi o mulțime. Găsiți detalii în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: