Cum sa faci un pachet pentru un cadou cu propriile mâini?

Cum sa faci un pachet pentru un cadou cu propriile mâini?

Nimic nu crește starea unui cadou ca un ambalaj frumos. Cu toate acestea, pentru cadouri mici, este adesea destul de un pachet destul de frumos. Materialul din acest articol vă va spune cum să facă astfel un pachet cu propriile mâini.

Ce se poate face?

În ciuda faptului că producția pentru fabricarea de pungi de cadouri utilizează materii prime diferite, la domiciliu este oportun să se ia ceea ce păstrează forma bine. Acest lucru înseamnă că nici cellophan, nici material, nici folie de hârtie este potrivită – va trebui să parieze pe hârtie. În același timp, aceasta poate fi cea mai diversă, în lucrarea poate fi utilă:

 • Foi de hârtie A4 sau A3+
 • Hârtie pentru scrapbooking sau origami+
 • Hârtie Wallpaper standard Lățime+
 • servetele pentru decupaj.

Hârtia de folie nu este adesea lipire, în plus, nu deține o formă și, prin urmare, un pachet de ea nu va arăta frumos, în ciuda strălucirii materialului. Imaginile de fundal vă permit adesea să creați unul dintre cele mai interesante tipuri de pungi de cadou: sunt durabile, puternice, frumoase și adesea elegante, deoarece imaginile de fundal de hârtie de astăzi sunt prezentate în cel mai larg sortiment, pot fi copii care sunt fabuloși. Există printre desenele tipăriturilor pe subiectul Parisului Angliei, Graffiti.

Pachete de cadouri superbe de la Hârtie Kraft. În plus, hârtia specială se poate face independent prin selectarea designului preferat descărcând-o și imprimarea pe imprimanta color. Prin tehnologia aproximativă, puteți face hârtie pentru designul ziarului. Spre deosebire de ziarul obișnuit, acesta va păstra forma, cu forța produsului finit.

Singurul dezavantaj al hârtiei imprimate este în loc de cerneală în timpul umecției.

Dacă șervețelele sunt luate ca bază a hârtiei decorative, atunci înainte de a trece cu plierea pachetului de cadouri, este necesar să se separe stratul decorativ al șervețelului și, trecând pe toată suprafața foii obișnuite cu clei de creion, stick aceasta. În care Este important să lipiți ușor șervetele, nu permiteți inițial bulele de aer. După ce șervetele este lipit, trebuie să dați hârtie pentru ceva timp la adoptarea formularului, astfel încât să nu o deranjeze în viitor.

Componente auxiliare

În funcție de ce fel de pachet cadou vreau să fac, este posibil să aveți nevoie de:

 • Adeziv creion (PVA sau chiar „Titan“)+
 • Linie și creion simplu+
 • Punerea găurilor și foarfece+
 • Coardă inferioară sau panglică de satin+
 • Little Card de felicitare+
 • Carton sau ambalaj din carton+
 • Elemente de decor (aproximativ la fel ca pentru scrapbooking).

În plus, un termopistol cu ​​adeziv fierbinte poate fi util în lucrare. În ceea ce privește elementele de decor, apoi ca ei, la fabricarea unui pachet cadou, puteți utiliza diverse flori sculptate, figuri forme geometrice, confetti, flori croșetate de dimensiuni mici, paiete mari in forma de scoici, frunze, culori și alte motive ornamentale.

Alegerea uneia sau o altă opțiune, este în valoare luând în considerare tipul de adeziv. De exemplu, un decor de hârtie are loc perfect pe adeziv obișnuit pentru hârtie și pva. Dacă aveți nevoie pentru a stabili paiete sau elemente decorative tricotate, aceasta este în valoare folosind un thermoclaim sau „Titan“ lipici, care folosesc adesea de masterat angajate în creativitate.

Ca pliată?

Asigurați-un pachet pentru un cadou cu propriile mâini ușor. După ce sunt pregătite toate elementele necesare pentru lucru, se poate trece la punerea sa în aplicare. Puteți utiliza schema aproximativă.

 • hârtie decorativă pune în fața unui desen în jos.
 • De la marginea din stânga, se retrage aproximativ 1-1,2 cm și îndoiți această indemnizație.
 • În interiorul acestuia este pus sub el cu hârtie auxiliară, care nu va permite excesului de adeziv să intre în locuri inutile.
 • Bateria este eșantionată de clei, după care hârtia este acoperită din al doilea, lipită, formând un tub de hârtie. Hârtie auxiliară după lipirea scoaterii.
 • Tubul de hârtie rezultat este de două ori. În acest caz, o față laterală va fi situată strict pe alocația de lipici, iar al doilea – opus.
 • Determinată din lățimea ambalajului, pentru care este măsurată în partea dreaptă a transmisiei lipite și 3-4 cm și pentru această marcă se îndoaie conducta de hârtie.
 • Piercing o față nouă și ținând un gol pe suprafața desktopului, vă petreceți mâna spre dreapta laterală, determinând astfel cea de-a patra față. Toate liniile sunt în mod clar arsuri. În această etapă, piesa de prelucrat arată ca o cutie fără partea de sus și de jos.
 • De sus fac o pauză pentru mânere, îndoind marginea de sus aproximativ 3 cm. Pentru ao pune în interiorul ambalajului, alocația este flexibilă și înfășurată în interior.
 • După ce ați aprins alocația pentru mânere, trebuie să mergeți din nou în partea de sus a fețelor laterale ale unghiei pentru a obține marginile clare ale topului.
 • Pentru a face pachetul exact pe analogul magazinului, lățimea fețelor laterale este împărțită și îndoiți înăuntru. În acest stadiu, pachetul are un vârf și se îndoaie în interiorul laturilor.
 • Înclinați la designul NIZA, al cărui lățimea este la fel de mult ca și lățimea fețelor laterale a fost la început. Alocația înfășurată pe tine însuți, împingând în mod clar unghia.
 • Sursa de alimentare se întineri, îndoiți în direcția opusă pentru a obține o linie clară. Următoarele se îndoaie unghiile, combinând partea anterioară cu o linie montată de Niza.
 • Întregul design se desfășoară, se îndoaie în prima parte a NIZA, formând un trapez pe laturile ambalajului, apoi una dintre laturi.
 • Partea sa centrală este bolnav și lipite cu a doua parte a Niza. Este important ca lățimea Niza și coincide părți, toate excesul va trebui să taie.
 • În această etapă, donyshko și locurile de fixare a mânerelor sunt consolidate folosind carton obișnuit. Pentru aceasta, benzi dreptunghiulare sunt tăiate: trebuie să se potrivească cu partea de jos, alte două se potrivesc sub cotele superioare.
 • Knock donyshko de carton, după care alocația de părți sunt trimise spre interior, iar coturile de jos în oricare dintre părțile laterale ale pachetului exterior.
 • Stick carton sub mâner. Indemnizația nu ar trebui să captureze laturile laterale ale piesei de prelucrat.
 • Ia pumn gaura și cu ea piercing găuri pentru frânghie. După aceea, cablurile de tăiat lungime dorită de pe marginile lor, au simțit în găurile și nodurile de legătură de la toate cele patru laturi.

Dacă aveți de gând să stea o felicitare mic pe mâner, acesta este purtat la coarda înainte de a nodulilor preveni căderea coarda.

Opțiuni alternative

În plus față de structura de bază a unui pachet de hârtie pentru un ambalaj cadou, există mai multe variante de design. De exemplu, aceleași cablurile pot fi înlocuite cu panglici de satin. Dacă nu doriți să vă încurcați cu călăria datorită lipsei de găuri, puteți pur și simplu să pliați armonicarea marginea superioară a pachetului de ambalare după prezentarea în sine în ea. Alte scheme de origami fac posibilă crearea cutiilor cadou, altele asigură lipirea buzunarelor decorative.

Puteți veni cu diverse elemente decorative care vor fi cam castele pentru sac. În plus, dacă doriți, puteți imprima un pachet cadou la scanare și îl puteți plula. De regulă, astfel de structuri sunt în mod intuitiv ușor de asamblat. De multe ori este necesar pentru a lipi marginile laterale și se colectează în partea de jos. Partea superioară poate fi fixată cu panglici înguste de satin, butoane decorative. În plus, acesta poate fi un ajurat, care se realizează prin intermediul găurilor buclat.

ei înșiși Pachetele pot fi, de asemenea, ca nu numai pe modele standard de ambalare – forma lor poate fi originea în formă de genți sau umbrele animale amuzante, fluturi, doamnelor. Pentru o mai mare similitudine, astfel de produse sunt adesea intermitent pe mașina de cusut, astfel imitându-cusături textile. Alte produse seamănă cu o băcănie în formă de con.

Despre modul de a face un pachet pentru un cadou cu propriile mâini, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: