Decor de ziua de naștere pentru băiat

Decor de ziua de naștere pentru băiat

Părinții încearcă întotdeauna să pregătească surprize de ziua de naștere pentru copii. Designul sărbătorii este o ocupație dificilă, dar bucuria pe fața copilului merită. Puteți pregăti o cameră ca o sărbătoare cu rude și la o petrecere cu prietenii. Designul sărbătorii pentru băiat depinde puternic de vârsta și preferințele sale.

Prezentare generală a elementelor

Înregistrarea zilei de naștere a copilului este ușor de făcut. Sunt utilizate mai multe elemente standard standard, iar rezultatul final depinde numai de combinația lor. Vacanța pentru un copil mic poate fi făcută cu o mulțime de bile, bijuterii și culori de hârtie. Pentru un băiat mai adult care merită să ridice alte opțiuni.

Mingi

Acest element este adesea folosit atunci când este decorat. Bilele pot fi pur și simplu puse pe podea și pe suprafețe diferite. Mult mai interesant de a le umple cu heliu, astfel încât ei au atârnat sub tavan. Dacă nu există nici o astfel de posibilitate, puteți lega pur și simplu bile mai mari.

Pentru copii este mai bine să alegeți dimensiuni mici sau medii. minge mare arată frumos, dar este extrem de incomod să se joace cu el. Dacă copilul este un adult, atunci nu există restricții. Culoarea este, de asemenea, selectată pe baza vârstei.

Decorațiuni de hârtie

Cel mai simplu mod de a face în mod independent, ghirlande. Nevoie de hârtie colorată obișnuită. Dacă doriți să faceți o opțiune mai durabil, atunci cartonul va veni. Ușor de a face inscripții: „La mulți ani, (Nume)!Felicitări „+“!”Si t. D.

Găuri pentru panglica se poate face printr-o gaură. Și aceste cercuri mici vor crește pe deplin pentru confeti, copiii le place să-l împrăștie. Asta e doar în cazul în care copilul este mic, atunci trebuie să urmeze, astfel încât să nu mănânce hârtie. băiat adult poate fi preparat mai confetti pentru jocuri cu prietenii.

bile pompoase de hârtie nu sunt numai frumoase, dar, de asemenea, chiar și în condiții de siguranță pentru copii. De obicei, acestea sunt fixate la tavan, cu o bandă sau în orice alt mod. Hârtia trebuie să fie luminos utilizat, plin de culoare. Este interesant să se uite produse de la onduleuri și panglici. Pompona poate fi făcută cu propriile lor mâini sau de cumpărare.

umbrele hindușii sunt foarte neobișnuit, dar interesant. Ele pot fi sorbit pentru a decora camera sau proiectarea photowons. Decorul este destul de ușor să te faci: vei avea nevoie de hârtie, capsator, șervețele și pistol de lipit. Instrucțiuni de fabricație:

  1. ventilator de hârtie ori+
  2. Se scurge foi în jumătate, cupru margine cu un capsator+
  3. clipuri alternative pentru a conecta trei ventilatoare.

stele Volumetric sunt bine potrivite pentru vacanță. Acesta este decorul și pentru camera, și pentru photocons. Puteți face stele mari sau mici, le atârnă la tavan. Înregistrări din hârtie și carton.

Ia hârtie, lipici, creion și foarfece. În primul rând taie pătrat de dimensiunea dorită. Acesta trebuie să fie pliat, astfel încât o jumătate din cifra. A doua piesă este de asemenea făcută. Componente lipite împreună și totul este gata.

Flori

Un astfel de decor în vacanță de copii pentru băieți nu este deosebit de multe ori. Cu toate acestea, florile vor fi adecvate atunci când sunt photowons proiectarea. O soluție de succes va fi buchete neobișnuite sub formă de animale, mașini sau caractere de desene animate. Astfel de compoziții vor dori băiatul de toată vârsta.

Alte

Puteți utiliza fotografii în decor. Doar costul de a pune la îndoială cu atenție. Dacă băiatul este destul de adult, unele imagini pot provoca jena. Interesant de a cheltui pe perete sau sub tavan, frânghia și atașați fotografii cu ajutorul unor cloturi frumoase.

Dacă o vacanță cu rude, atunci puteți aranja un fotocon.

Se pare original sub formă de numere. Va dura mai multe casete de carton dens și spumă de dimensiune dorită. Toate părțile numerelor sunt tăiate și lipite. Când baza este gata, mergeți la decorarea. Puteți utiliza hârtie sau hârtie de ambalare, figuri animale, flori și bile.

Cum să decoreze camera luând în considerare vârsta?

Prima zi de naștere poate fi complet realizată pentru gustul dvs. Copilul este încă la fel ca el va fi în fața lui. Principalul lucru trebuie să fie aproape. Toate decorațiile trebuie să fie în siguranță și hipoalergenice. Dar cu băieții mai în vârstă, povestea este complet diferită.

În 2 ani, băiatul se mișcă deja în mod activ și studiază lumea. Nu puteți folosi obiecte ascuțite și tot ceea ce poate dăuna. De asemenea, este recomandat să refuzați detaliile pe care copilul le poate înghiți accidental. Mingi de dimensiuni medii deosebit de relevante pentru jocuri.

În 3-4 ani, utilizați bijuterii mai interesante cu care copilul va interacționa. Puteți aranja o zonă de jocuri folosind o Shala sau Wigwam. Trebuie să colectați designul în timp ce copilul doarme. În interiorul confortului plasat cu pat și perne. Bilele pot fi doar elemente de decor, ci și inventar pentru concursuri.

DETEM în vârstă de 5 până la 9 ani. Este logic să se aranjeze partidele tematice cu înregistrare corespunzătoare. Selectează complotul în sine și mai multe culori principale.

Dacă familia de ziua de naștere și părinții lor merg în vacanță în vacanță, atunci masa pentru copii ar trebui să fie pusă separat.

Decideți asupra subiectului nu este dificil, puteți alege un desen animat sau un film pe care copilul le place. De obicei, băieți ca super-eroi la această vârstă. Fiecare personaj are culori de bază care trebuie utilizate în design. Și imaginile cu imagini ale eroilor pot fi cumpărate sau print.

Pentru copiii cu vârsta de 6-7 ani, o soluție bună va fi alegerea temelor marine sau piratate. În ultimul caz, merită pregătirea unui piept de comori. Este ușor de făcut dintr-o cutie de carton și hârtie. Puteți facilita o zi de naștere și oaspeții pălării și bandaje de ochi. Nu uitați de papagal pentru căpitan.

În 10-11 ani, copilul ar trebui să conducă camera pentru a decora camera. Prietenii vor veni să viziteze, iar opinia lor pentru băiat la această vârstă este foarte importantă. Părinții nu ar trebui să zdrobească, dar pot da sfaturi. Ca bază, puteți lua interesele și preferințele copilului.

De exemplu, în cazul în care un atlet zi de naștere, puteți adăuga mai multe atribute adecvate, împreună cu bile standard și ghirlande de hârtie.

La această vârstă, poate să apară un interes special în proiectarea photowons. Băieții vor dori să facă nu numai fotografia colectivă, dar, de asemenea, selfie. Pentru înregistrare, puteți utiliza elemente de decor standard, precum și ghirlande, Anul Nou Mishura. În plus, vă puteți pregăti confetti pentru fotografii spectaculoase.

La aceasta varsta, copiii vin de obicei fără părinți, o așa destul de masă cu feluri de mâncare. Dar tratamentele ei înșiși ar trebui să fie emise într-un mod special. Salate poate fi decorat sau așezați sub forma unor cifre. Tabelul trebuie să atragă copii, cauza admirația și pofta de mâncare.

vacanță de vacanță pentru un adolescent generează o mulțime de întrebări. În primul rând, băieți de la 15 ani rareori sunt de acord să-și petreacă toată ziua în apartament. Dar chiar dacă acest lucru, atunci în problema decorarea camerei trebuie sa se consulte cu un adolescent în fiecare etapă. petreceri tematice sunt solicitate din nou aici. De obicei, detectivi, fantezie sau benzi desenate vin la salvare, sport.

O optiune interesanta va fi o petrecere gangster. Ca pistoale de jucărie necesare uzate, pălării și set de poker. Neapărat prezența photocons grijuliu. Este mai bine să-l aranjeze astfel încât să obțineți destul de diferit de fotografii din unghiuri diferite.

Puteți utiliza astfel de elemente ca un colorwoman pentru a crea o atmosferă de o parte reală.

Exemple frumoase

Ai nevoie pentru a decora camera astfel încât copilul este interesant. Decor poate fi cumpărat, face-te.

Iată câteva idei de succes.

  • Boss-milkosos arata foarte de drum, deoarece copiii sunt întotdeauna astfel de comandanți. soluție bună pentru copii de 1-2 ani.

  • Minions sunt deja popular pentru mai mult de un an, băieții pur și simplu le adora. Sub această înregistrare puteți face și costume adecvate și concursuri.

  • Mașina din cutii este ușor de făcut, dar arată foarte interesant. Copilul poate juca cu prietenii absolut sigur.

  • Astfel încât să puteți aranja o fotowon pentru un băiat de aproape orice vârstă, chiar și pentru un adolescent. Este demn de remarcat faptul că toate articolele pot fi făcute personal.

  • O opțiune interesantă și neobișnuită. Potrivit pentru un băiat de orice vârstă.

Ideea de înregistrare a copiilor pentru naștere în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: