Faceți fulgi de zăpadă de hârtie în vrac

Faceți fulgi de zăpadă de hârtie în vrac

Ce este nou an fără zăpadă? Țara noastră este la nord, zăpada este suficientă. În troiene Orientul Mijlociu a celor mai mici fulgi de zăpadă. Luați în considerare orice într-un microscop și vedeți un miracol extraordinar. Preceda în noul an decora locuințele lor Oamenii cu fulgi de zăpadă artificială.

Particularități

Plat fulg de nea bidimensională poate face fiecare. Ea este, fără îndoială, bună. Dar pentru noul an vreau ceva neobișnuit, și aici au venit la salvarea de fulgi de zăpadă tridimensionale.

Pentru a decora camera unde se află pomul de Crăciun și o masă festivă, creați fulgi de zăpadă neobișnuit – frumoase și deschise de hârtie, de la carton, din orice material care a cedat la foarfece, este scurtcircuit, lipite, coturi.

Doar câteva ore de creativitate inspirată – și casa ta va fi transformată în remiză fabuloasă.

Materiale și instrumente

Fluxurile de zăpadă pot fi făcute din materiale diferite. Cel mai adesea folosesc formatul de hârtie A4. De la o foaie poți tăia atât una cât și mai mult de două fulgi de zăpadă.

Instrumente necesare:

 • foarfece+
 • Capsator+
 • lipici+
 • Cuțit de papetărie+
 • Creion simplu+
 • rigla.

Implementarea tehnicii

Mai jos sunt clase principale care arată cum cu propriile mâini din diferite materiale pas cu pas pentru a face fulgi de zăpadă de Anul Nou.

De la carton

Pregătiți numărul necesar de foi de carton cel puțin două culori, de la calcularea a 2 coli de diferite culori (de exemplu, galben și albastru) pentru o fulg de zăpadă. Următoarele acțiuni sunt după cum urmează.

 1. Locație o foaie de-a lungul părții principale în trei părți. Negrii 2 linii. Puneți a doua foaie, tăiați peste linii. Avem 6 dreptunghiuri.
 2. Ne îndoaiem fiecare la jumătate, facem tăieturi perpendiculare pe diviziune după cum urmează: 2 exterioare, care nu ajung la un câțiva centimetri la margine și 2 interne – mai scurte jumătate. Aceleași acțiuni pentru alte piese.
 3. Fiecare dreptunghi rândul său, în fulgi de zăpadă în petala: întreaga parte centrală ne-am dezbrăcat în față în raport cu unghiul general, și banda scurtă în mijlocul ei ne duce înapoi la colțul. Sârguință accident vascular cerebral toate coturile.
 4. fulg de nea Collect. Pentru a face acest lucru, lipici, culori alternante, toate spații libere cu benzi exterioare. Gata.

Mic

Următorul fulg de zăpadă este universală în dimensiune, cu toate acestea, mai multe detalii vor fi necesare. Munca este simplu, dar silitor – lecție bună pentru copii. În plus față de hârtie multicoloră, veți avea nevoie de un pachet cu paiete. Dimensiunile exacte nu dau, pentru a alege le rezista aproximativ rudele de mai jos.

 1. Taie doua cani, diametrul unuia de 3-4 ori mai mică decât diametrul celuilalt.
 2. Am recolta 8 pătrate din hârtie de o singură culoare și laterale ori în 2 mai mult decât prima cana. Și alte 8 în raport cu al doilea. Twist și lipici 16 ÜLTS. Acestea sunt petale fulg de nea.
 3. De-a lungul circumferinței uniform cana mai mare am lipici petale primul mare, iar după uscarea adezivului – mic.
 4. Suntem garnitură de un mic cerc în centru. La final, și marginile de petale paiete mari decorare.
Citește mai mult  Cum să sărbătoriți fetele de ziua de naștere 11 ani?

Să le arătăm fulg de zăpadă, care poate fi tăiat și copped capsatorul în 10 minute. Se prepară 6 pătrate de hârtie sau de branț. Dimensiuni si culori – la alegerea ta.

 1. Piața indoite în diagonală, triunghiul rezultat ne plia din nou.
 2. Asigurați-vă în direcția de pliere 4 baze paralele a triunghiului. Distanța dintre ele este de 1-1,5 cm, vom lăsa aceeași sumă pe partea opusă.
 3. Implementa piesa de prelucrat. Conectați colțurile croșetă și sigură centrală. Întoarceți și fixați următoarele 2 fâșii. Repetăm ​​de 2 ori.
 4. În același mod, vom face 5 petale.
 5. Noi conectați petalele în 2 grupuri de 3 bucăți și deja de la grupuri obținem rezultatul.

Un alt simplu fulg de nea volumetrica cu dungi. Material, instrumente standard.

 1. Se taie 10 fâșii identice din materialul selectat. Ne pune 5 dintre ele pe o suprafață plană, cu decalaje de până la lățime. Altele 5 sunt puse perpendicular pe întrețeserea printr-un singur.
 2. Adeziv benzile adiacente în perechi. rămâne cel mai liber.
 3. Noi lucrăm și cu al doilea martor.
 4. Lasam o semidery pe masa, a doua rândul său, peste și se adaugă la prima, cu o rotație de 45 de grade, astfel încât benzile libere a intrat în benzile răsucite de cea mai mică. In acest loc benzile lipici.

Iată un alt fulg de zăpadă de hârtie.

 1. foaie pătrat să se plieze pe diagonală de 3 ori.
 2. Creion petrece 3 arce de-a lungul latura mai mare a triunghiului, astfel încât 2 fund nu ating nervura.
 3. Foarfece tăiat peste linii. Sub tăiat cu arc inferior din 2 triunghiuri.
 4. Implementați piesa de prelucrat. benzi medii de raze îndoiți la centru și Glit.
 5. În același mod vom face de-al doilea martor.
 6. Lipiți-le cu laturi plate, care implementează reciproc.
 7. Am lipici ceva frumos la centru, de exemplu,.

de la Isolon

Acesta este PPE-F din polietilenă, ISOLON 500 și 0.2-10 mm grosime. Materialul este potrivit pentru a crea meșteșuguri într-o gamă largă de dimensiuni. Iată proprietățile sale de bază:

 • Lumina, în medie, 30 kg / m3+
 • Soft – foi de milimetru sunt tăiate cu foarfeca sau cutit pentru constructii+
 • necombustibile, se topește când este încălzit+
 • dați într-o mică întindere, formând un val care poate decora produsul+
 • lipite cu lipici fierbinte, fire sau capsator sau debit de aer încălzit de la cuptor electric, uscător de păr, fier de lipit, fier+
 • își schimbă forma de încălzire în mod exclusiv, nu se tem de picături de temperatură și umiditate.

Pentru fabricarea de fulgi de zăpadă din Isolon, vom avea nevoie de:

 • uscător de păr, cu două moduri de încălzire+
 • Pistolul adeziv cu comutator de temperatură (de lucru – 105 grade)+
 • Kraspopult+
 • Smalț acrilic sau vopsea de cauciuc.

Țineți minte, Isolonul nu poate fi supraîncălzit, altfel se topește, iar piesa de prelucrat va trebui să facă din nou. Vă recomandăm să experimentați materialul de tăiere cu o temperatură de încălzire a unui uscător de păr și pistol adeziv.

Să facem o fulg de zăpadă simplă din Isolon. Avem nevoie de foi de 3 culori: alb, albastru și albastru.

 1. Instalați benzi: 5 bucăți de alb, 10 – Alte culori. Benzi albe – cea mai lungă, lungime medie albastră și cel mai scurt – albastru. Dimensiuni arbitrare.
 2. Lipiți vârfurile dungi albe. Pentru lipire, este mai bine să se potrivească cu arma adezivă. La fiecare looper alb pe ambele părți, glit primul albastru, apoi buclele albastre.
 3. Colectați fulgul de zăpadă de cinci petale.
Citește mai mult  Quest organizație pentru soț

În centru puteți pune niște decor.

Fluxurile 3D de zăpadă

Arată cum să faci o fulg de zăpadă tridimensional foarte creativ. De la instrumentele de care veți avea nevoie:

 • Eraser școlar+
 • Fir cu ac+
 • busolă.

Algoritmul de acțiune.

 1. De la hârtie A4 pregătim 8 pătrate identice. Tăiați cercurile din ele.
 2. În fiecare cerc, cercul mic. Realizăm 4 diametre la un unghi de 45 de grade și pe ele într-o mică cană pe care o facem tăieturi. Avem 8 sectoare.
 3. Fiecare sector pe toate cercurile pe care le transformăm cutterul, puteți cu ajutorul mânerului, adezivului.
 4. Luăm un ac cu un fir. Mai întâi împingând o bucată de erats și omite la nodul, astfel încât să nu rupă hârtia. Ridem 4 semifabricate cu tăietori în sus, întorcând aproximativ 20-25 de grade, apoi în josul rămas 4 cu aceleași rotiri.
 5. A doua piesă de elastic stoarce construcția noastră, încercând să aducă atât guma cât mai aproape posibil. Îndreptați spini – Flowflake gata.

Original de zăpadă-copac de Crăciun.

 1. Negrii pe un profil de frunze triunghi – Profil copac. Înălțimea ei în centimetri ne va da numărul de straturi, lăsați-o să fie 17. Printr-un centimetru de-a lungul înălțimii, liniile vor face linia paralelă cu baza. Liniile din diagramă va da diametre de cercuri.
 2. Pentru fiecare diametru: Măsurăm valoarea sa, taie pătrat cu o astfel de parte, cot la diagonalele, să efectueze fibrele ale liniei, trage cercul în interiorul acestuia, taie acest cerc, rahat de-a lungul liniilor de un pic mai mult decât mijloc.
 3. Fiecare sector al cercului este strâns cu un creion, astfel încât se formează conuri ascuțite, le-am pus. A primit stele 8-end.
 4. Noi producem sârmă prin capacul și fixați-. Noi plimbare stelele în ordine descrescătoare a diametrelor, transformându-le în așa fel încât conurile se afla în Verificator.
 5. Sârmă de mai sus puteți îndoi doar. Și se termină pomul de Crăciun răsucită în cornul.

Mare

Materiale necesare:

 • 5 coli de hârtie A4+
 • lipici+
 • metal linie, creion simplu+
 • luminițe colorate, paiete.

acțiuni etapizate sunt astfel.

 1. Negrii linie de mijloc De-a lungul Lista Lista. Noi ori o parte a foii cu o linie transversală linie cu aproximativ 1 cm. Începem cealaltă parte, până la mijloc și lipiți-l în lateral deja curbat. Sa dovedit o cifră volumetrică.
 2. Cu un creion de mai sus și de jos de la marginea, observăm 2 cm. Personalizați marginile pe marcajele, puteți folosind linia. Ca rezultat, 2 pliuri și pliul principal pe fiecare parte. Repartizăm figura și îndoire ușor principalele falduri interior.
 3. Noi plia piesei noastre în jumătate, am sample astfel încât să nu se desfășoară, sărbătorim mijlocul. Pe partea dreapta vom face o etichetă de 9,5 cm de la marginea superioară, pe stânga – 5.5 cm. Am conecta aceste etichete cu două linii, taie triunghiuri extreme.
 4. Repetați pașii anteriori pentru patru bucăți de fulg de zăpadă.
 5. Adeziv piesei. Adezivul este aplicat cu o literă inversată „T“: dungi în mijloc și îndoiți. Partea de jos a pachetului de 5 părți pot fi găzduite de dulap de papetărie, până la uscarea lipici.
 6. Vom aplica lipici la partea de sus a piesei de prelucrat, se desfășoară complet un fulg de nea. Faceți clic pe, așteptați atunci când se usucă lipici.
 7. decorare fulg de zăpadă. Ne sunt aplicate sclipici sclipici pe cele mai multe sfaturi ale razelor, paiete lipici în mijloc.
Citește mai mult  Ce pentru a da o adolescentă?

Un alt fulg de zăpadă. Design ușor, dar atractiv pentru aerul său. Necesitatea de a pregăti:

 • 2 foi de hârtie+
 • lipici.

Instrucțiuni de fabricație.

 1. Din hârtie, vom face 6 quadraticles identice: de la o foaie de 4 și de la al doilea 2.
 2. Una dintre pătrate adăuga în diagonală. Din unghiul directă de-a lungul partea planificăm 6 screaks 12 mm unul față de celălalt. În paralel cu cealaltă parte a acestor etichete, vom efectua linia, nu ajunge la cotul de aproximativ 1 cm.
 3. Pentru a accelera de lucru, a pus restul de 5 în pătrat distins. Bend, cu accident vascular cerebral de presiune. Efectuarea de tăieturi pe liniile. Implementați 6 țagle de petale.
 4. În partea de sus a fiecărui butuc formează un con, lipici-l. Am rândul său, peste forma, lipici următoarele două benzi. Așa că faceți încă 4 ori. Petalele sunt gata.
 5. Colectăm 2 grupuri de 3 părți, fiecare. În cele din urmă, lipiți toate fulgurile de zăpadă.

Fulg de nea-balerina va fi următoarea artizanat. Materiale standard.

 1. Ne tragem sau găsim o siluetă de balerină de dans pe Internet. Este de dorit să se utilizeze în continuare mai multe cifre diferite. Imprimare, Shove pe carton alb subțire, tăiat – Balerina este gata.
 2. Fusta este o fulg de zăpadă. Luați cel mai simplu șablon plat. Tăiați tot ce este pictat în negru.
 3. Vom face un gol pentru o fustă de balerină. Pentru a face această reducere pătrat a foii A4. Mișcându-l diagonal de 2 ori, alinierea temeinic a coturilor.
 4. Luați piesa de prelucrat pentru ambele unghiuri și trageți unghiurile sub bază cu impunerea, ca și cum ați fi răcoroasă. Vom realiza că unghiul ascuțit rezultat în partea de sus a fost buna, fara pliuri, iar coturile nu a mers dincolo de părțile. Aliniați ambele coaste forme.
 5. Din partea verso, un triunghi anoscele sa format la care matrița selectată poate fi aplicată. Vom atribui un șablon pe un triunghi, noi de aprovizionare contururile, taie totul prea mult, Unfold. Aici este un pachet de balerine.
 6. Am pus fusta pe figură, am căptușeala în cazul în care nu deține.
 7. acum elementele de fixare. Dacă aveți de gând să configurați un snowbox-balerina pe copac, lipi firul, de exemplu, să se ocupe de ea.

Dacă decideți să pună pe pervazul ferestrei, folosiți papetărie de rufe. variante set.

În ajunul Anului Nou, adulți și copii doresc să facă fulgi de zăpadă cu propriile lor mâini pentru a decora casele lor.

Articolul prezentat oferă instrucțiuni pas cu pas, cu care este ușor de realizat din hârtie, carton sau isolon. Frumoase tridimensionale, fulgi de zăpadă în vrac.

Cum sa faci un fulg de zăpadă în vrac, cu propriile mâini, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: