Faceți plicuri de Anul Nou

Faceți plicuri de Anul Nou

Odată cu sosirea sărbătorilor de Anul Nou, mulți copii încep să viseze la cadouri pe care le vor găsi sub frumusețea verde. Pentru a face acest lucru, ei scriu scrisori Santa Claus. Pentru a trimite un mesaj, este necesar un plic. Despre cum să faci un plic festiv cu propriile mâini și va fi discutat în acest articol.

Inventarul necesar

Pentru a face un plic independent pentru Santa Claus, trebuie să pregătiți anumite instrumente și materiale în avans. Este important ca produsul obținut să fie frumos, deoarece ar trebui să fie Santa Claus. Puteți, desigur, găsiți modele gata făcute, alegeți opțiunea. În acest caz, șablonul selectat este imprimat pe imprimanta color și tăiați cu atenție goale folosind foarfece. Apoi, ar trebui să-l îndoiți de-a lungul liniei de pliere, fold și adeziv.

Pentru a face un crawl cu propriile mâini, veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • Forma de hârtie A4 Format+
 • Hartie colorata+
 • PVA clei sau creion adeziv+
 • Feltolsters și creioane+
 • Elemente decorative.

Pentru a decora produsul Utilizați hârtie colorată sau bandă colorată, panglici decorative, gitter gel.

Șabloane și scheme

Este imposibil să se prezinte un nou an fără o atmosferă festivă. Totul legat de această vacanță magică este de obicei decorat. Nu mergeți fără atenție și scrisori de felicitare Grandfather Frost, plicuri pentru bani. Pentru a face un plic frumos de Anul Nou, Este suficient să găsiți opțiunea dorită și să o imprimați sau să faceți propriile mâini folosind diagrame și modele.

Pentru a crea independent un produs de care aveți nevoie:

 • Luați o foaie de hârtie A-4+
 • Pe fiecare parte, tăiate 7 cm pentru a obține romb+
 • toate unghiurile de romb de a se conecta la mijloc+
 • Trei unghiuri pentru a purta și rămase – îndoiți+
 • linii de fixare lipici PVA sau scotch decorativ.
Citește mai mult  Cum de a alege un cadou pentru o fată de 10 ani pentru noul an?

Hârtia poate fi luată alb și pictează-o pe propriile modele de iarnă. Utilizați, de asemenea, modele gata făcute. Astfel de golfuri pot avea o formă și o dimensiune diferită. Puteți imprima nu numai un plic de felicitare, ci și o literă introdusă.

De obicei, aceste opțiuni sunt luminoase, decorarea acestora cu decor, scânteieri sau tinsel. Desenate fulgi de zăpadă, pomi de Crăciun, figurine de animale destul de des pot fi văzute pe pachetele de iarnă.

Nu arată mai puțin în mod eficient plicurile de felicitare alb-negru. Această opțiune este mai potrivită ca o prezentare de numerar.

Cum să faci etapele?

Cea mai ușoară opțiune pentru realizarea meșteșugurilor pentru Anul Nou este achiziționarea unui plic gata și decorarea acestuia. Puteți să o faceți sub forma unei fețe a unui cerb sau a imaginii lui Santa Claus, tăind piesele necesare în avans. Pentru a face acest lucru, pe un plic curat lipiți o margine a unui cerb cu coarne sau tăiați conturul omului de zăpadă și t. D.

Pentru cărți festive, puteți utiliza resursele care sunt la îndemână. Ca bază, puteți lua hârtie de ambalaj, care a rămas de cadouri de anul trecut. Utilizarea imprimantei șablon, acesta este în valoare de a face un gol pentru convertit în viitor. În acest caz, bucăți de dantelă, satin panglică pot fi utile, precum și șervețele frumoase.

Din materialele existente ori produsul și se completează până compoziția. Pentru stratul inferior, este folosit un șervețel ajurat, decorat cu dantelă și panglici, completează imaginile.

Este mai bine să lipici utilizare instantanee, și se aplică stratul.

Puteți construi cu ușurință un mesaj de la A4 de hârtie. Pentru a crea o operă de artă aveți nevoie de:

 • Ia o foaie de hârtie albă sau colorată+
 • Folosind șablonul selectat, ar trebui să-l imprimați+
 • Cu ajutorul unui creion simplu, aveți nevoie pentru a muta schița pe foaia pregătită+
 • Cut bara+
 • Folosind o riglă, îndoiți marginea produsului sub forma unui plic+
 • lipici.
Citește mai mult  Ce să dea antrenor pentru noul an?

În acest caz, desenul poate fi cum să taie din hârtie colorată sau desenați-te. Puteți decora un model intr-o tehnica quilling sau origami.

Astfel de plicuri originale pot fi trimise la Gerilă sau atarna pe pomul de Crăciun cu urări pentru vacanță.

Clasic pentru scris Moș Crăciun

În versiunea clasica, pachetul festiv face în format A4. Dar, cu ajutorul fantezie, puteți construi o ambarcațiune neobișnuit din tesatura densa, pâslă de piele sau din carton. Șablonul selectat este aplicat materialului, l conduce și se taie în jos conturul.

Puteți utiliza adeziv pentru lipirea pieselor, dar pentru astfel de materiale este mai bine sa utilizat un suport mai durabil. Needlewomen poate trage detaliile de pe firele de mașină de cusut sau coase manual.

Utilizarea de decor în formă de imprimare de ceară, fixat cu sfoară decorativ, va da ambarcațiunii care rezultă din mister.

Pentru bani

Adulții, cum ar fi copiii, sunt în așteptare pentru abordarea sărbătorilor de Anul Nou, pentru că acesta este momentul de minuni și realizări magice. Ca un cadou, adulții sunt de multe ori dat bani. Doar da bani nu este în întregime corectă, așa că este mai bine să le-a pus în original, convertit.

Desigur, acum puteți cumpăra plicuri pentru bani în orice magazin, dar astfel un pachet este puțin probabil să livreze cât de mult plăcere, ca un făcut, în mod independent. În timp ce utilizările obișnuite sau de hârtie colorată de lucru, sau alege carton. Prin șablon, produsul este tăiat și formează un plic. Este de dorit ca el a avut o formă alungită. Dimensiunile sale trebuie să corespundă cu valoarea facturilor care vor fi plasate acolo.

Citește mai mult  Nunta Photowon: Design si cele mai bune idei

Este important de a decora ambarcațiunii. Pentru barbati, este mai bine pentru a alege o serie de opțiuni decor mai stricte, femeile vor fi mai potrivite pentru femei cu panglici de satin, dantele, elemente decorative lucioase.

Sfat

Prinderea Plic de Anul Nou, Ar trebui să urmați anumite reguli și să faceți produse prin șabloane și scheme. Dar este posibil să se obțină un rezultat la fel de bun, făcând o ambarcațiune cu propriul design. O parte importantă a fluxului de lucru este decorul produselor similare. Pentru design frumos puteți folosi o mulțime de elemente decorative. Chiar și mâncărurile și mirodenii pot merge.

Atunci când face o ambarcațiune, puteți folosi scorțișoară bastoane, chips-uri de fructe, asterisc badyan.

Puteți plasa un mesaj cu jucării de Crăciun strălucitoare, decorați o ramură de brad și fixați sfoară decorativă. Un astfel de decor suplimentar transformă instantaneu ambarcațiunile. Dacă copilul este mic, părinții ar trebui să ajute copilul în designul meșteșugurilor.

Chiar și numărul minim de elemente decorative va face plicul inițial de felicitare. Suficient pentru acest scop pentru a lua hârtie de artizanat, pliați-l sub formă de plic și aplicați un model de iarnă de vopsea albă.

Este la fel de important să semneze mesajul de îngheț bunic, altfel scrisoarea nu poate găsi destinatarul. Trebuie doar să umpleți liniile goale și să introduceți în ele o dorință prețuită.

Despre cum să faci un plic de Anul Nou cu propriile mâini, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: