Făcând un șemineu din cutii pentru noul an cu propriile mâini

Făcând un șemineu din cutii pentru noul an cu propriile mâini

Nimic nu este atât de decorarea camerei, transformându-o instantaneu ca un șemineu. Utilizați-l nu numai ca încălzire, ci și ca element decorativ. În ultimul caz, nu puteți folosi un design voluminos și scump, ci un șemineu fals făcut de dvs. O astfel de concentrare improvizată va da o dispoziție de Anul Nou, va fi configurată la modul dorit, va completa atmosfera magică a acestor zile misterioase de neuitat.

Particularități

Cei care au decis să facă un șemineu din cutii cu propriile lor mâini pentru Anul Nou, ar trebui să fie decise în avans cum va fi, alegeți tipul său.

Focusul fals se poate face folosind diferite opțiuni.

 • Minunat. Aceasta este o opțiune destul de simplă în care întregul design este situat la perete.
 • Incorporat. Această opțiune este mai potrivită pentru camerele cu o nișă existentă.
 • Unghiular. Un astfel de design este ideal pentru un aranjament de unghi gol.
 • Insulă. Un astfel de model este de obicei instalat în centrul camerei.
 • Sub forma unui design miniatural. Datorită dimensiunii mici a Mini-Focus, puteți găzdui chiar într-o cameră mică.

Deși lucrările la fabricarea unui semineu decorativ din casetele nu este foarte complicat, dar este nevoie de perfecțiune, răbdare și de îngrijire. Aceasta este o ocupație mare pentru oameni creativi, care vor fi capabili să realizeze idei interesante.

Ei vor fi în măsură să arate fantezie pentru a crea o capodoperă exclusivă și să facă un șemineu capabil de decorarea camerei, l utilizați pentru cadouri, elemente decorative.

Instrumente și materiale

Puteți face un șemineu fals din orice mijloace depuse, dar este mai ușor să-l construiască din carton. În acest caz, este mai bine să aleagă un material dens. Acesta poate fi o cutie veche de mare de produse electronice sau aparate de uz casnic, pantofi.

Carton este principalul material pentru a face un design. În plus, comandantul trebuie să fie pregătit pentru alte instrumente. Nu face în procesul de creare a unui accent fără anumite materiale, deci trebuie să se pregătească:

 • Motor Scotch (banda adeziva)+
 • foarfece și cuțite ascuțite+
 • PVA Glue+
 • Regulă sau ruletă+
 • creioane.

De asemenea, este necesar să se ia în considerare modul în care se va întocmi șemineul și să aleagă anumite elemente decorative sub formă de vopsea, tapet, șervețele de hârtie. Pentru a da un model de naturalitate, ar trebui să aveți grijă de conținutul intern de construcție în avans. Prezența cardurilor reale din lemn sau artificiale de pe carton ondulat, alegerea ghirlandelor cu LED-uri sau lămpile strălucitoare ne va permite să transformăm modelul obișnuit la un adevărat „Flaming”.

În cazul în care materialele de înaltă calitate și puternice au fost utilizate în timpul lucrării, un astfel de design ar putea fi subiectul decorului nu numai pe sărbătorile de Anul Nou și de Crăciun, ci și la decorarea camerei în mod constant.

Instrucțiuni pas cu pas

Cei care nu sunt familiarizați cu particularitățile de a crea seminee decorative, este mai bine să facă de lucru, având în vedere recomandările comandanților mai experimentați și urmând instrucțiunile pas-cu-pas. Vă puteți încerca într-o astfel de afaceri de la construirea unui model de mici dimensiuni.

Pentru a face un mini-semineu, trebuie să luați:

 • cutie de pantofi+
 • Mai multe cutii mici de formă alungită,+
 • Cartonadă strânsă+
 • foarfece+
 • lipici+
 • Elemente de decor.

După pregătirea materialelor necesare pentru a putea începe constructii. Pas-cu-pas instrucțiuni va ajuta la simplificarea procesului și de a ajuta în activitatea de începători.

 1. Este necesar să se ia cutia și se pisa în partea de jos, cu ajutorul unei benzi și lipici.
 2. Lama lung este respinsă pe partea exterioară pentru a crea o bază proeminentă a unui mini-vatră.
 3. O altă clapă lung este legat cu două clape scurte pentru a obține o fereastră.
 4. Atunci cutiile de dimensiuni mici și să le aplice în jurul perimetrului, aplicarea de marcare.
 5. După aceea, cutiile sunt curățate și de a crește fereastra, eliminarea excesului de carton.
 6. Apoi, cutiile sunt plasate în locul marcajului pentru a crea un portal de vară.
 7. Pentru a face raftul pentru un șemineu fals, utilizați spumă sau plastic. Din materialele selectate efectuați un vizor, a căror dimensiune trebuie să fie mai mare decât lungimea modelului cu 5 cm.
 8. Produsul rezultat este pictat pe toate laturile. În interior, puteți folosi un film autoadeziv sau puteți alege un tapet pentru cărămidă.

Un astfel de mini-model poate fi pus în orice loc potrivit. Ea va decora un copil, birou, locul de muncă în birou.

Cu arcul

Produse cu gâtul original sub formă de arc. Pentru a face un model similar, trebuie să ridicați două cutii de carton identice. Este necesar să le combinăm astfel încât rezultatul să fie un sertar mare. În locurile de conexiuni, trebuie să fumați și să fixați scotch.

În urma instrucțiunilor pas cu pas, pentru a construi un astfel de șemineu cu arcul va fi ușor.

 1. La etapa inițială, este necesar să se construiască un podium pentru un model. În acest scop, puteți alege o bucată de spumă.
 2. În continuare trebuie să tăiați hârtia din foaia de hârtie. Fereastra în mărime trebuie să corespundă dimensiunii focalizării.
 3. Modelul trebuie atașat la partea din față a produsului, având-o simetric, astfel încât fereastra viitoare să fie localizată în mijloc.
 4. Șablonul trebuie să fie spart cu un creion și apoi tăiat sub forma unui arc.
 5. Un raft de șemineu este lipit în partea de sus a produsului, plintă decorativă.

La etapa finală, întregul design este lipit cu hârtie.

Pentru a crea zidărie, puteți face „cărămizi” de la carton sau utilizați tapet sau film autoadeziv imitând zidărie.

Unghiul de unghi

Înainte de a crea un astfel de proiect, trebuie să măsoare unghiul în avans, în cazul în care va fi instalat șemineu. Este important ca el se potrivește exact cu dimensiunea unghiului, nu a vorbit sau nu a fost mult mai scurtă de perete. În primul caz, designul proeminente va interveni, iar în al doilea produs se va parea desprinsa in unghiul.

Pentru a construi un design unghiular, aveți nevoie pentru a pregăti foi de carton dens sau de a lua o cutie mare de sub frigider, TV și T. D.

Este necesar să se facă un design de proiectare, în urma măsurătorilor.

Eforturi suplimentare sunt efectuate urmând instrucțiunile planului.

 1. La etapa inițială de lucru, taie partea din spate a cutiei.
 2. Haina speciala de pe partile laterale lipite cu ajutorul benzii.
 3. Încorporați la construcția raftului superior. Pentru a face aceasta, puteți lua un Fane sau utilizarea de carton foi pliate împreună.
 4. O gaură pentru vatra se taie cu fața de proiectare.
 5. Design preparat este măcinat și vopsit vopsea albă.
 6. Pentru înregistrarea vetrei fals make „cărămizi“ care taie din carton.

Culoarea și dimensiunea acestor cărămizi pot fi cele mai diferite, în timp ce în interiorul cărămizile de proiectare pot fi făcute mai larg și scurt, și este prea îngust și lung. Pentru contrast IMPART, în interiorul modelului cărămizi sunt vopsite într-o culoare roz blând, și în afara – în roșu închis.

zidăria decorative realizate în diferite moduri. Cel mai simplu mod de a utiliza un film sau imitare tapet zidărie de cărămidă autoadeziv. Puteți picta, de asemenea, suprafața de vopsea roșie și de a face lumets de vopsea gri sau alb sub formă de cărămizi.

Exemple de decorarea sălii

Pune semineu decorativ în centrul camerei, a pus-o la perete sau în colț. În orice caz, acest design ar trebui să fie un element de decor al camerei, confort da, creat pentru un mod solemn. Folosind un semineu artificial ca un decor suplimentar. Acesta va deveni un loc în care vă puteți organiza o petrecere de ceai seara, vorbesc cu prietenii, discuta afaceri cu familia. Pentru a face semineu decorativ un An Nou de casă pentru a fi decorat cu camera, aveți nevoie pentru a reflecta designul atât la exterior cât și în interior.

Pentru a crea un efect de incendiu, puteți utiliza dispozitive diferite.

 • Monitor LCD.
 • Flame Imagine Imagine. O astfel de imagine este o lipit pe peretele din spate. Pentru a da naturalețea în interiorul lumânărilor pune produsul cu lumini artificiale.
 • Ghirlande, lumânări sau sare Lămpi. Pentru a obține efectul de dispersie a luminii va permite ghirlandă, care este plasat în recipientul de sticlă. În interiorul accentul puteți pune lumânări artificiale cu lumini pâlpâirea sau lampa de sare. Utilizarea unei lămpi de sare va permite nu numai pentru a obține efectul flăcării, dar, de asemenea, pentru a îmbunătăți aerul din încăpere.

Pentru a realiza imitarea lemnului de foc smoldering, puteți lua câteva lămpi sau ramuri groase și puneți în interiorul ghirlandelor din interior. Alternativ luminile de bronzare vor crea un efect de ardere a flacării.

La rafturile de șemineu va fi un loc pentru cadouri, este un loc ideal pentru a găzdui lumânări, jucării de Crăciun, compoziții decorative. De mai sus, puteți pune un copac de Crăciun miniatural sau puteți pune o frumusețe forestieră în imediata apropiere a șemineului. Iketubana de iarnă din ramurile de pin, vaza cu tangerine, precum și o varietate de figurine de îngeri vor completa decorarea festivă a camerelor. Șemineu, realizat manual, va da un sentiment de o vacanță care se apropie.

Cum să faceți un șemineu din casete pentru Anul Nou, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: