Idei de cadouri de buget pentru noul an

Idei de cadouri de buget pentru noul an

Anul Nou este momentul de magie, nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Cu toate acestea, achiziționarea de cadouri pentru întreaga familie este foarte adesea lipsit de bani, așa că mulți cred despre cum să iasă din această situație.

Recomandări pentru alegerea

Nu merită trist despre acest lucru. La urma urmei, puteți cumpăra ceva, în conformitate cu bugetul familiei. Mai întâi trebuie să distribuie mijloacele, astfel încât acestea sunt suficiente pentru cadouri tuturor close. Chiar dacă banii sunt un pic, trebuie să ia în considerare în continuare interesele și dorințele celor care sunt destinate. De asemenea, este foarte important și nu de economisire pe calitate. Este mai bine să alegeți un fel de mic, dar un cadou bun, fals sau un bauble chinez, care se va rupe în a doua zi de utilizare.

Puteți salva darul de Anul Nou, alegând ceva rece în loc de lucruri practice. Adevărat, astfel de daruri vor fi potrivite pentru cei care au un bun simț al umorului. În plus, chiar și cadourile bugetului reprezintă un ambalaj frumos.

În același timp, este posibil să efectuați complet hârtie de împachetare ieftină sau să faceți un ambalaj din materialele primare deloc.

Prezentări de top pentru prieteni

Cadourile bugetare oferă adesea prieteni. Și acest lucru este relevant nu numai pentru timpul studenților, când nimic nu lipsește pentru bani. La vârsta adultă, vreau, de asemenea, vă mulțumesc cu plăceri plăcute atât de multe. Și mijloacele pentru toată lumea lipsește. Prietenii pot fi încântați să vă bucurați de o selecție de cadouri tematice. Mai ales dacă toți oamenii au aceleași interese.

Diferite articole de papetărie, cu simboluri ale grupurilor preferate, filme sau emisiuni TV, roți, săpun parfumat sau produse cosmetice va fi potrivit ca un cadou. De asemenea, puteți ridica ceva pentru acasă – perne amuzante, covoare cu inscripții amuzante și așa mai departe. Nu uita cărți poștale despre neobișnuite. Acum, ei sunt vândute pentru toate gusturile, astfel încât să puteți veni cu mesaje originale pentru toți prietenii.

În plus, este realist să se facă și ordinea individuală. În acest caz, prietenii vor primi cărți poștale unice, cu anumite glume sau a unor expresii comune. Iar pentru acei prieteni care, la locul de muncă au uitat complet despre restul, acest bibelou este potrivit, ca un cap de masaj. Literalmente câteva minute de astfel de auto-masaj, și puteți uita de oboseala.

Cadouri simple pentru tineri sunt diferite gadget-uri și completări elegant la ele. Puteți alege un pad luminos al mouse-ului, un nou microfon sau căști.

Toate acestea este ieftin, dar aduce o mulțime de placere pentru cei care petrec mult timp stând în fața ecranului de laptop. Același lucru se poate spune despre cercuri decorative, seturi de ceai și capace luminoase.

Fetele pot da ceva mai dragut. De exemplu, un kit de ieftin pentru pensule de machiaj, piepteni, lumânări parfumate. Frumusețe, care se uita la figura lor, pot fi prezentate cu un buchet de fructe sau un certificat pentru o excursie într-un SPA-salon sau un centru de fitness.

Chiar și cu un buget limitat, vă puteți mulțumi pe cei dragi cu cadouri plăcute.

Idei de cadouri pentru părinți

Este foarte important să nu uităm despre cele mai multe persoane importante din viața ta – părinți. De asemenea, ei au de multe ori de a face cadouri modeste din cauza lipsei de fonduri. Dar ei plătesc exact o atenție nu la prețul de lucruri, ci pe valoarea lor reală. Un cadou pentru rude, care arată că copilul îi pasă cu adevărat despre ei – produse de patiserie de acasă. Chiar și Kroch-prescoler poate lucra cu aluatul. Mai ales dacă sora mai mare sau bunica îl vor ajuta în această chestiune.

De noul an puteți coace diferite tipuri de cookie-uri: American cu miez de ciocolată, ghimbir, miere, scorțișoară. Astfel încât darul este mai drăguț, este suficient doar pentru a da forma cookie de pinion sau inimile și pentru a înfășura vasul finit în ambalaj. În memoria momentelor cele mai plăcute din ultimul an, un copil poate să-i dea părinților un album foto.

Dacă nu există timp să faceți totul manual sau există îndoieli că totul se întâmplă cu adevărat atât de frumos, după cum doriți, puteți comanda darul dvs. pe un site special.

Acum, multe companii sunt angajate în sigiliu de fotobuguri și institute. Există un astfel de miracol relativ ieftin. Dacă bugetul este mai mult, puteți comanda un album realizat manual, decorat în tehnica de scrapbooking. Puteți decora paginile cu poze cu diverse autocolante, inscripții și chiar desene. Părinții vor petrece cu siguranță nu într-o seară, având în vedere această operă de artă creată de fiica lor iubit sau fiu.

Un alt mod de a arăta fantezie și talentul tău este să închideți un cadou original ca jucărie manual de Anul Nou. Există mai multe oportunități pentru creativitate și mai mult. Din cea mai simpla prietena, puteți face ambele bile clasice pe pomul de Crăciun și figuri neobișnuite, decorate cu un strat de zăpadă sau translucide panglici. Un astfel de decor este un apoi agățat pe un loc proeminent pe pomul de Crăciun și se lasă pentru memorie.

În cazul în care părinții au un bun simț al umorului, ei pot da „cupoane pentru dorinta“. Într-un carnet de cecuri mic, puteți introduce astfel de elemente ca „Chiar si cu familie“, „Ajutor pentru economie“ sau o excursie de cumpărături în comun. Puteți începe să se manifeste de îngrijire și fără cupon. Deci, pentru Anul Nou, în loc de cadouri clasice, puteți găti o cină de familie luxoasă.

Desigur, nu este vorba despre alimentele obișnuite de zi cu zi. Puteți pregăti o pastă de arahide sau o salată de fructe uscată cu miere sau lămâie pentru a întări sistemul imunitar mai slab. De asemenea, o opțiune excelentă – preparați ceai de la ierburi parfumate și sănătoase sau să gătească vinul nealcoolic alcoolic. Fiecare borcan poate fi semnat cu inscripțiile originale, de exemplu, „amestec de Anul Nou Magic” sau „Medicină din Handra”.

În plus, la masă puteți da tuturor sacii cu amestecuri de Anul Nou. Acestea pot include scorțișoară și garoafă și piele de tangerină uscată și nucșoară. În plus, fiecare sac ar trebui să fie o etichetă de casă cu compoziția, precum și dorințele de Anul Nou. Cei care dețin tehnicile de tricotat pot surprinde părinții cu veasiuni sau șosete sau leagă două eșarfă identice. Aceste lucruri vor încânta mult mai mult decât dobândite în magazinele de baubles.

Cei care încă nu stăpânesc internetul și nu știe cum să folosească gadget-uri, puteți da o unitate de disc flash sau cu muzica preferată.

Lista opțiunilor ieftine pentru copii

Cadouri de Anul Nou sub copacul de Crăciun iubesc să găsească toți copiii. Cei mai mulți oameni încearcă să respecte aceste tradiții. Nu este necesar ca cadourile erau scumpe, principalul lucru este că ei ca ei copiilor. Puteți afla despre visele lor, cerând să scrieți un copil pentru Santa Claus. Cu toate acestea, pentru cei care deja cred în ea, puteți cumpăra o jucărie moale sau un puzzle mare cu eroi din desene animate preferate. Copiii vor fi interesați să obțină o mașină de scris pe control sau de păpușă capabilă să vorbească.

În plus, cadouri pot fi achiziționate în conformitate cu hobby-uri pentru copii lui. De exemplu, poate fi un set de broderie ca fire și margele. Pentru cei care sunt îndrăgostiți de scrapbooking, un set de hârtie de regine sau colorat este potrivit. Probabil cele mai preferate cadouri pentru copiii de toate vârstele vor fi dulciuri, achiziționate în magazine sau făcute cu mâinile lor. Original puteți da o carte poștală de Anul Nou cu felicitări făcute sub forma unui tort. Nu este doar interesant de citit, dar puteți încerca.

O idee excelentă va face o casă de turtă dulce, precum și coaceți un om de turtă dulce. Acest cadou poate și juca un pic și când te obosesc – mănâncă-o. Un alt cadou popular care apreciază cu acuratețe copiii – medalii și alte figuri mici făcute din ciocolată. Și dacă aveți ocazia să vă mulțumiți copiilor cu un set mare de dulciuri, puteți cumpăra o cutie de bunuri. Acesta poate fi colectat la discreția lor și cumpărați în formularul finit.

Principalul lucru este să vă asigurați că darurile dulci au expirat. Noul an este, de asemenea, potrivit pentru o astfel de prezenta creativ, ca un rucsac hârtie cu bomboane de ciocolată sau caramele.

Acesta poate fi folosit și doar pentru jocuri sau atârnă pe perete ca decor original, de Anul Nou.

Ce pentru a da colegilor?

Nu uita în ajunul sărbătorilor de Anul Nou și despre cei care oamenii de lucru petrec cel mai mult timp. Mici, cel puțin pur cadouri simbolice în valoare de alegerea si colegii lor. Același lucru este valabil și pentru șefii. Angajații pot da unele mici fleacurile. Mai ales dacă la compania acestei persoane momentul în care este efectuată exclusiv în cadrul biroului. colegii mai mult închide sunt lucruri potrivite care corespund intereselor lor. La locul de muncă, este destul de realist pentru a explora hobby-uri și caracterul unei persoane. Deci a găsi ceva care va face sigur de el, foarte simplu. Pentru alte cazuri, există suveniruri.

De asemenea, nu uitați de subiecții de papetărie, fără de care nu este necesar să faceți în birou – mânere, foldere, clipuri frumoase de hârtie și notebook-urile merită în continuare lucrătorilor de birou. În plus, chiar și cele mai originale daruri sunt frumos ambalate, astfel încât o persoană să se bucure nu numai din prezent, ci și din procesul de despachetare. În concluzie, putem spune că chiar și pentru bani mici puteți să vă mulțumiți rudele și prietenii cu cadouri elegante.

Principalul lucru este de a acorda întotdeauna atenție intereselor și personalității fiind credeți și prezenți ceea ce face plăcere.

În următorul videoclip aștepți și alte idei de cadouri bugetare pentru noul an.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: