Idei de cadouri pentru noul an pentru fete 11 ani

Idei de cadouri pentru noul an pentru fete 11 ani

Anul Nou – vacanță preferată a tuturor copiilor. În acest moment, visele copiilor cele mai intime devin realitate. În ajunul Anului Nou chiar vreau să surprindă copilul un cadou special pentru vacanță să-și amintească pentru o lungă perioadă de timp.

Ce să ia în considerare atunci când aleg un cadou?

Deci, ia în considerare Principalele criterii de alegere a unui prezent.

 • Interesele copilului. În cazul în care o fată de 11 ani îi place de înot, și părinții ei dau role – impresia de cadou se va deteriora. Ai nevoie întotdeauna să dea ceea ce un copil visează, în caz contrar nu este un cadou, ci o achiziție ordinară.
 • Scrisoare de Moș Crăciun – cheia pentru cadoul perfect. Suficient pentru a cere fiica să scrie dorințele prețuite ale bunicului bărbos, care se plimbă cu sania trasa de cai, – și lista de cadouri pe care fiica va aprecia cu exactitate, părinții sunt deja în buzunar.
 • Bright Ambalaje – Jumătate de succes cadou. Sarbatoarea este impresii și emoții, așa că trebuie să se gândească în prealabil cu privire la ambalaj, în care va fi dat darul. Nevoie pentru a ridica hârtie Crafting un An Nou sau o cutie festiva.
 • Nu au nevoie de un cadou în avans. Aceasta strică toată magia Ajunul Anului Nou. Este mai bine să distragă atenția unui copil mic, după debutul de douăsprezece ore de noapte și a pus cadouri sub brad. Aceasta va întări credința copiilor în Moș Crăciun și surpriza copilului.
 • Cadou – pentru un copil, și nu pentru părinți. lucruri practice pe care părinții vor folosi este bun, dar în Anul Nou aveți nevoie pentru a da o fata ce numai ea va folosi.

Nu plăti alegerea cadou prea mult timp, forțele și bani. Anul Nou este o sărbătoare de familie și este important să fie familia în această zi. Cadou preț nu contează dacă dă o familie iubitoare.

Cel mai bun cadou pentru noul an, care nu va necesita investiții în numerar, în general, – Atenție părinți. 31 decembrie puteți distrage atenția de la tam-tam și pregătirea pentru vacanță, să aloce timp liber și du-te cu fiica mea pentru o plimbare. Puteți hrăni rațele în apă sau uita-te la copac în centrul orașului – nu ruta este importantă, dar scopul de mers pe jos.

Top lucruri utile

Mai jos vor fi prezentate cele mai populare cadouri pentru fete de 11 ani.

 • Kit de cusut. Pentru a crea un hobby și captiva fata în orice ocupație interesantă, puteți da o mașină de cusut în miniatură pentru Anul Nou. Astfel de dispozitive vă permit să facă cusături simple, și de a crea rochii pentru Barbie, de exemplu,. Dacă vă place darul, puteți intra în canalul colector la nivel profesional.

 • Dolls. fete de unsprezece ani încă continuă să joace păpuși sau să colecteze casa pentru ei, așa că dau câteva păpuși în ajunul Anului Nou va fi o opțiune de câștig-câștig.

Puteți alege seturi, incluse cu case mici sau camere (bucatarie, living sau cameră de montare).

 • Carte. Literatura – un mare cadou pentru orice vacanță. Dacă o fată este serios interesat de lectură, puteți achiziționa un e-carte ca un cadou. În comparație cu imprimate, o astfel de carte o are o mulțime de avantaje. Cumpărarea unui e-carte va crea o bibliotecă uriașă într-o tabletă mică, și se economisește timp, bani și loc în apartament.

 • Jurnal sau jurnal personal cu blocare. Toate fetele le place să păstreze secrete sau de a organiza viața lor într-un fel sau altul. jurnal personal în care vă puteți înregistra propriile experiențe și le ascunde de la străini, – un mare cadou pentru noul an. În jurnalul copilului va fi capabil să înregistreze importante evenimente viitoare, pentru a nu le pierdeți.

 • Cosmeticichka. 11 ani – vârstă atunci când fetele încep să se gândească la propria frumusete. Mai multe produse cosmetice simple, ruj igienic, oglinda – nu mai este nevoie să adăugați altceva în cosmetică. Produsele cosmetice pentru noul an va multumi cu siguranta fata, care se întinde la cosmetice pentru adulți.

 • Vopsele, șevalet și desen album. Dă accesorii de desen în Anul Nou – o modalitate foarte bună de a atrage o fată la un nou hobby.

 • Fitness brățară. Accesoriul pe mână efectuează nu numai o funcție decorativă, dar, de asemenea, are un număr de caracteristici pozitive: brățara poate îndeplini rolul de ceas cu alarmă, citiți pulsul, să ia apelurile primite, analiza de somn.

un astfel de gadget „inteligent“ va provoca cu siguranta încântare de copil.

 • pusculita de bani. Pusculita își asumă primele acumulărilor pentru copil, astfel încât achiziționarea sa este extrem de necesară. Fata va fi capabil să arunce un fleac, din care va veni o cantitate mare de timp cu. Există opțiuni pentru pușculițe de Anul Nou, precum și pușculiță în formă de animale.

 • Caz pentru smartphone. Cauza – un accesoriu foarte util, deoarece salvează telefonul de la fisuri și zgârieturi pe ecran. Sub stilistrul de Anul Nou, puteți achiziționa capace de design de Anul Nou – peisaje de iarnă, oameni de zăpadă și focuri de artificii.

 • Piept sau sigur. O cutie mică pentru stocarea lucrurilor importante va servi unui copil cu un magazin personal pentru stocarea secretelor.

 • Mp3 player. Dacă copilul este îndrăgostit de ascultare a muzicii, un cadou bun va fi un jucător de înaltă calitate pentru a juca melodii. Ar trebui să alegeți un model cu o marjă de memorie mare pentru a avea suficient pentru întreaga bibliotecă de muzică.

 • Sanie. În timpul iernii, copiii petrec adesea timpul de rulare din diapozitiv. Sale Safe vor încânta iubitorii acestei activități în aer liber.

 • „Watrushka” sau tubul. Darul are caracteristici comune cu Sledes, cu toate acestea, diferă în design. Tuburi – anvelope acoperite cu coajă de rag afară. Pe „Watruskka” puteți accelera în siguranță la viteza mare, în timp ce sanțele sunt asociate cu riscul de îmbrățișare sau de a cădea.

 • Constructor. Pentru fete, există un număr mare de designeri pe tema Cafenelor și dulapurilor pentru femei. În plus față de faptul că designerii cu detalii mici sunt bine dezvoltați imaginația și motilitatea mică, sunt foarte percepute ca cadouri de Anul Nou.

Puteți cumpăra mai multe seturi mici sau o subiecte vechi de un an.

 • Doll House. Multe fete în vârstă de 11 ani visează la o casă reală în miniatură: camere, pereți și acoperiș. Fetele tinere doresc să echipeze fiecare cameră și planul care vor trăi într-o anumită cameră. Pentru Anul Nou, puteți îndeplini fetița de vis dacă cumpărați o casă mare pentru Barbie.

Idei originale de cadouri

Lista cadourilor neobișnuite este după cum urmează.

 • Film, Waterpark sau Muzeu. Acest dar poate fi, de asemenea, dat nu numai fiicei, ci și de orice altă fată: prețul unui bilet este mic, cu toate acestea, o mulțime de impresii vor da o mulțime de impresii. Mai aproape de noul an este mai bine pentru a alege bilete pentru filme de Crăciun în cinema.
 • Papuci de casa. Pentru noul an ca un cadou puteți cumpăra adidași moale mari sub forma unui animal. Iepurii, walru sau lei – adidași drăguț pufos va dori cineva.
 • Mâner personal cu un design de Anul Nou. Prietena sau sora se poate ocupa un mâner cu numele ei: individualitatea cadou va incanta orice fată, iar mânerul în sine va veni la îndemână în școală.
 • Coperta de Anul Nou pentru pașaport. Capace frumos pentru documente – cadouri originale și utile. În Anul Nou puteți alege opțiuni de iarnă colorate.
 • Set de zăpadă artificială. În ajunul Anului Nou, fiica poate da un set de „Magic de zăpadă“. Este o substanță uscată din care este posibil să se facă de zăpadă artificială într-un mod simplu. Zapada va interesul superior al copilului și să dea o mulțime de impresii placute.
 • Big jucărie moale. Snowman, Santa Claus sau Snow Maiden – Nu contează, principalul lucru este că jucăria este impresionantă și tratată de Anul Nou. O jucărie mare de pluș are o impresie adecvată și este una dintre cele mai bune cadouri pentru Anul Nou.
 • Noapte de noapte de Anul Nou. Există mai multe opțiuni pentru nopți de somn pentru somn, care sunt echipate cu un sistem de culori diferite: albastru, roz, violet. Un astfel de cadou de Anul Nou va surprinde fata și va da un vis calm în culori calde.

Ce să dai nu merită?

Există o serie de lucruri care în Anul Nou unsprezece ani nu merită. Ia în considerare detaliile lor.

 • Bani în plic. La o vârstă fragedă, orice sumă de bani nu este capabilă să provoace încântare. Pentru copii, banii nu sunt un atribut atât de important, ca și pentru adulți. Pentru că dacă nu există idei pentru un cadou, este mai bine să cumpărați un cadou dulce.
 • Prosop, șosete și alte accesorii. Adidasii de Anul Nou sub formă de animale – un cadou acceptabil, dar un prosop cu un nou tip de imprimare pentru un copil va părea plictisitor și un cadou plictisitor. Șosetele aparțin, de asemenea, lucrurilor care ar trebui achiziționate din orice sărbătorile. Cadourile „gospodării” includ, de asemenea, eșarfe nazale, calcule, lenjerie de pat.
 • Animal de companie. Obțineți un nou rezident în Anul Nou – nu cel mai bun eveniment. Animalele nu pot fi făcute, pentru că este un pas serios: trebuie să aveți grijă de un lucru viu în fiecare zi. Excepție de reguli: dacă părinții copilului au dobândit conștient un hamster sau un câine ca dar, deoarece fiica a visat mult timp de un mic prieten.
 • Pantofi. Aproape cel mai rău cadou pentru Anul Nou – o nouă pereche de pantofi. Dacă copilul are nevoie de pantofi noi, este recomandabil să nu o cumpărați în zilele de vacanță. Nici un copil nu va fi încântat cu cizme noi, la sfârșitul anului.
 • Brățări, inele și cercei. brățară inteligent nu este bijuterii, dar diverse accesorii pentru purtarea – sunt. Într-o astfel de vârstă fragedă, copilul dornici de a obține o surpriză pentru noul an, și nu o cutie mică cu cercei.
 • Tort. Pentru noul an, tort va arata nepotrivit ca un cadou. Da, delicatețe delicios, ci ca un cadou de la Moș Crăciun tort nu se potrivește. Dacă nu așteptați să se hrănească fata cu dulciuri, este mai bine să rămână pe un cadou dulce de Anul Nou cu ambalaj luminos.
 • notebook-uri școală, creion, forma. Toate elementele legate de școală ar trebui să fie excluse de la posibile cadouri. Într-o vacanță, copilul vrea să distragă atenția de la studiile de la școală și de a obține magie, nu un notebook.

Unele mai multe idei pentru cadouri pentru copii de această vârstă este prezentată în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: