Idei de cadouri pentru un băiat de 9 ani pentru Anul Nou

Idei de cadouri pentru un băiat de 9 ani pentru Anul Nou

Fiecare copil, indiferent de vârstă, cu un sentiment special așteaptă un nou an, pentru că în vacanță el va primi un cadou de la Moș Crăciun. În acest articol ne vom uita la ideile de cadouri de Anul Nou pentru băieții de nouă ani, spune-mi ce să acorde atenție atunci când aleg și ce cadouri de a da nu ar trebui să.

Caracteristici de vârstă

În nouă ani, băieții rămân în continuare copii. Ele sunt active, curiozitate, adesea petrec timp cu prietenii și dragostea pentru a pierde în greutate. La această vârstă este deosebit de plăcut pentru a obține ceva băiețesc ca un cadou decât vă puteți lăuda înainte de colegii, și va da, de asemenea, posibilitatea de a se distra. Din păcate, băieții de nouă ani nu sunt atât de ușor.

La această vârstă, ei nu mai sunt interesați de jucăriile moi și de alte daruri tipice pentru copii, au nevoie de ceva mai grav. Ar trebui să ia în considerare faptul că La această vârstă, copiii încep să ghicească sursele reale de darurile lor și lipsa unui Moș Crăciun magic, care aduce cadouri copiilor cuminti. Băiatul va fi foarte recunoscător părinților pentru un cadou de bun ca el a visat mult timp de.

Apropo, la această vârstă devine deja un pic plictisitor de fiecare dată când a găsi un cadou de sub pom de Crăciun. Pentru a diversifica ușor procesul de a primi un cadou, Vino cu o căutare mică. Lăsați băiatul va găsi o cutie mică de hârtie de ambalaj, și în interior – o notă cu felicitări festive și un cuplu de bomboane de ciocolată. Nota ar trebui să fie un indiciu la locul următor.

Încercați să organizeze o căutare atât, astfel încât copilul a trebuit să se în jurul valorii de aproximativ cinci locuri și la sfârșit pentru a găsi darul său mult-așteptata. În fiecare notă trebuie să fie puzzle-uri, ghicitori și alte sarcini, răspunsurile la care se va indica următoarea vârful.

Băiatul cu hobby-ul va trece toate testele și va fi de două ori mai bucuros pentru a obține său de Anul Nou prezent.

Ce să dai nu merită?

Există o anumită categorie de lucruri care nu stau.

 • Computer joc de fotografiere. Psihologii au fost mult timp vorbit despre un efect negativ asupra copiilor de astfel de jocuri, acestea provoacă agresiune, chiar și un băiat bun se poate transforma intr-un adevarat monstru. Este bine să cumpere ceva mai mult calm, dar, în același timp, nu mai puțin interesant.
 • Un alt cadou periculos este Focuri de artificii. Un astfel de lucru nu trebuie administrat chiar și la adulți, ce să vorbim despre copii, el nu va aduce nici un beneficiu.
 • În nici un caz nu dau un cuțit perochny sau pistol cu ​​un scripete, băiatul poate face rău fizic nu numai pentru el însuși, dar, de asemenea, la prieteni, iar acest lucru se poate întâmpla cu totul întâmplător, dar donatorul va fi vinovat, adică, tu.
 • De la cadouri-tabu, de asemenea, este în valoare de haine si accesorii pentru Highlighting școală. Baietii nu le place să fie la modă, preferând blugi și tricou cu orice rochii Scholatsky. Desigur, hainele sunt considerate unul dintre cele mai practice cadouri, dar nu cel mai fericit pentru băiat de nouă ani. Același lucru se aplică discipline școlare. Birou, maculator, cărți, creioane – toată lumea este dat la 1 septembrie, dar nu pentru noul an.
 • Nu este recomandat pentru a da o astfel de unitate de modă ca gyroscur. Oricare ar fi bucuria a adus nici copilul să-l folosească periculos. băieți în vârstă de nouă ani nu vorbesc atât de bine la coordonarea acestora, astfel încât achiziția va trebui să amâne vârsta mai târziu.
Citește mai mult  Ce să dai un tip de 22 de ani?

Reguli pentru alegerea cadouri

La alegerea cadou băiat în vârstă de 9 ani de Anul Nou, încercați să se concentreze asupra preferințelor sale gustative și hobby-uri. La această vârstă, băieții deja, de regulă, a decis cu privire la clasele de hobby și de interes, astfel încât este dificil de a alege un cadou.

 • Dacă băiatul este pasionat de box și vrea să învețe cum să lupte, alegerea optimă va fi Box pere cu mănuși incluse. El va fi capabil de a te antrena acasă, iar în sine suportul pentru tuburi nu va lua o mulțime de spațiu în cameră.

 • Dacă un copil îi place să surprindă pe alții și urmăriți reacția lor, o prezentare mare va deveni Un set de un Focker cu o pălărie, o baghetă magică și alte accesorii. Cele nouă-card va fi fericit să se așeze pentru instrucțiuni, de învățare un nou accent, și apoi executați și afișați toți prietenii.

 • Rare Boy nu este interesat de fotbal. Acorde o atenție la lucrurile cu un simbolism de fotbal, un sport forma de un jucător favorit de fotbal, un fular, pălărie, portofel și alte accesorii ale echipei preferate se va potrivi cu darul. În plus, puteți da o minge corporative.

  Inainte de a cumpara bunurile de mai sus, vă va cere cu siguranta despre echipa pentru care fiul este bolnav, precum și să învețe player-ul preferat. Va fi foarte insultarea pentru a obține o formă de Messi ca un cadou atunci când sunt bolnavi pentru Neimar. Specificați dimensiunea de îmbrăcăminte, astfel încât forma sau adidasi sunt în formă, și să nu crească sau deloc.

  Oricare ar fi un cadou pentru noul an ați ales, amintiți-vă că ați obține pentru un copil, și nu pentru mine, așa că se concentreze pe dorințele sale, și nu pe opinia ta.

  Idei originale

  Mai jos sunt opțiuni interesante pentru cadou de Anul Nou la băiat în vârstă de nouă ani.

  • Automobil cu telecomandă. Cadoul perfect este nu numai pentru noua placa, dar, de asemenea, pentru un tip de orice vârstă. Alege-brand-ul preferat de masina si da copilul ei. Mercedes, BMW, Porsche, Range Rover si alte tipuri de mașini cu un panou de control sunt prezentate într-o gamă largă în magazin orice copii.
  Citește mai mult  Ce pentru a da fiica?

  • Ochelari de realitate virtuală. Design-ul ar trebui să fie pus pe ochi și porniți selectând unul sau un alt mod și conectarea la consola de jocuri. Datorită efectului 3D, băiatul va fi în interiorul unui joc pe calculator favorit și va fi capabil să facă teste, împreună cu eroi.

  • Dron. aparate de zbor moderne cu camera de pe panoul de control – visul multor băieți. El este capabil să se ridice la orice înălțime și să tragă totul într-o fotografie sau într-o fotografie.

  Pentru băieți, nouă ani este mai bine să achiziționați modele mici manevrabile care pur și simplu gestionează. Unități mari cu lame largi Lăsați mai bine pentru un prieten sau un soț.

  • Călătorind în Santa Claus. Agențiile de turism oferă un număr mare de vouchere la prețuri democratice. Un cadou de Anul Nou minunat pentru băiat în vârstă de nouă ani va fi o excursie în Finlanda la acest Moș Crăciun sau Veliky Ustyug – Santa Claus. Chiar și 2-3 zile petrecute în setarea magică vor pleca în memoria infilorării nenumărate emoții pozitive.

  • Darts. Darts pe magneți sau pe velcro vor încânta băiatul nu mai puțin decât alte jucării. El va putea să-și antreneze acuratețea și va aranja turnee reale cu prietenii și părinții.

  • Adidași cu tălpi luminoase. Pantofi de sport la modă și elegant, cu iluminare de fundal vor fi invidia colegilor de clasă. Mai ales adidași spectaculați se uită în seara fie în spațiul umbrit.

  Lumina de fundal poate fi de orice culoare: galben, albastru, verde sau roșu, poate clipi de multe ori, rareori sau strălucire stralucitoare.

  • Certificat pentru vizita Kart pentru copii. Băieții adoră mașini și tot ce este legat de ei. Posibilitatea de a sta în spatele volanului va conduce copilul în plină încântare. El va aștepta cu nerăbdare o campanie comună la Karting și cu plăcerea pe care o va strecura în mașină ca adult.
  Citește mai mult  Ce să dea Tatiana la ziua lui Tatiana?

  • Designeri. Poate că designerii sunt cel mai versatil cadou pentru un băiat de nouă ani. Puteți fi siguri că copilul va fi încântat cu setul LEGO, care va fi ocupat de la câteva ore până la două sau trei zile, în funcție de nivelul de complexitate. Magazine de jucării pentru copii moderne oferă o gamă largă de designeri interesante pentru toate gusturile si portofelul. Acest lucru poate fi un camion sau o secție de poliție întreg, un camion de incendiu cu o stație și pompieri privat, o casa sau ceva de mare tematic, de exemplu, un set cu Harry Potter și prietenii lui sau erou al „Star Wars“, cu nava de zbor și mult mai mult.

  • accesorii Spy. Băieți place să joace jocuri de rol. Nouă ani, ei preferă, de obicei, subiecte de spionaj. Un cadou excelent va fi un set de spionaj, care include mai multe pentru tine și metrologic prieteni, lanterna, mâner cu cerneală invizibilă, binoclu, alarma pe ușa camerei, ochelari de vedere de noapte și alte lucruri.

  Cu astfel de accesorii, fiul dvs. va deveni un real Agent 007 și va fi reprezentat ca și cum ar face o misiune importantă și poate elimina dușmanii, găsirea de mesaje secrete.

  • Certificat de paintball. O altă ocazie de a se apropia de copil – să meargă cu el la paintball. Această competiție într-o formă militară reală și cu o armă va da copilului să simtă un soldat sau ofițer.

  • Ceas cu alarmă cu țintă. Un shooter cu laser ciudat, în care copilul va trebui să joace imediat după trezire. De îndată ce este inclus sunetul alarmei, țintele se ridică din acesta, în care este necesar să obțineți de la pistolul laser pentru a opri semnalul.

  Fotografiere nu este întotdeauna necesară, puteți să faceți clic pur și simplu pe butonul special, iar alarma va fi oprită. În ceasul vă puteți înregistra melodia preferată, trezirea mult mai rapidă și mai plăcută.

  Idei pentru cadouri pentru băiat Vedeți următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: