Istoria și celebrarea Ziua Îndrăgostiților

Istoria și celebrarea Ziua Îndrăgostiților

Istoricul I celebrarea Ziua Îndrăgostiților practic inseparabilă. Și cunoscând istoria vacanță de sex feminin la 14 februarie, înțelegând în mod clar cine Valentin într-adevăr – sărbătorește doar un beneficiu, pentru că celebrarea lor va fi bine gândit. De asemenea, este în valoare de utilizare abuzivă cu tradiții și obiceiuri în această zi.

Cine este Sfântul Valentin?

În jurul acestui nume era deja un întreg real legendă, în care să înțelegeți foarte mult poporul injectabil și foarte greu. Chiar și în acele state în care catolicismul este larg răspândit, o serie de iluzii în acest sens. În diferite surse, se susține că este fie un presbiter, adică un preot obișnuit sau un episcop. Și se spune că a mers căsătoria bisericii de soldați din legiunile romane la un moment dat când era sub o interdicție strictă. În unele variante, povestea este menționată chiar că mulți legionari după un astfel de rit au redus de la drumeții ulterioare, în orice mod încercând să părăsească armata și să vindece o viață pașnică.

Când autoritățile au aflat despre astfel de acțiuni de Valentine, sau mai degrabă, împăratul roman a fost vinovat de închisoare și apoi executat. Dar, în acest sens, partea legendară nu se încheie. Uneori, ei chiar susțin că Valentin a trimis o anumită scrisoare iubit și semnat – „Valentine ta“ – deja din închisoare. Este, de obicei, a declarat că în onoarea unui astfel de act și tradiția de a sărbători 14 februarie a apărut.

În realitate, totul, să-l puneți blând, nu este cazul – și adevărul este că detaliul numai de încredere al legendei este însăși existența unei astfel de figuri biserici.

Mai precis, două figuri sunt un preot și episcop, care ulterior au fost amestecate între ele, în mintea oamenilor. Există o altă persoană cu același nume, care, de asemenea, a trăit în perioada antică romană, dar nu mai crede că ierarhia bisericii. Datele de viață a tuturor celor trei capete nu mai târziu de 270 al erei noastre, care este, din secolul al III-.

În același timp, în mai devreme din lista martirilor care au venit în ziua de azi, numele lor lipsesc. Despre unul dintre acele valentine nu este cunoscut deloc, în plus față de moartea sa în orașul Cartagina, împreună cu grupul altor pelerini. Celălalt dintre ei era într-adevăr un episcop în orașul Interamines, dar informațiile despre data morții sale diferă de aproape 100 de ani. Ce, totuși, nu este surprinzător în ERA, când multe secole au rămas înainte de apariția pașapoartelor, a decesului și a certificatelor de naștere. Soarta cea mai exactă a Presbiterului Valentina – a fost executată de tăiat capul în intervalul de 268 până la 270 de ani de epocă noastră.

În acel moment, creștinismul era încă răspândit și foarte puțin. Aproape legionii romani din acea epocă nu știau despre el, mai ales că după ce a urmat acest cult a fost strict urmărită. Și pentru că nunta masivă a soldaților este puțin probabil să fie numită cel puțin o versiune veridică. Dar chiar și acest lucru nu este de ajuns – este necesar să se menționeze imediat că nunta ritului a fost format în forma sa încheiat după 500-600 de ani de la acele evenimente care chiar traversează mai fiabil legenda.

La sfârșitul secolului V, Pontiful Gelacy face o decizie – toate Valentine perpetuează în memoria bisericii. Cel mai probabil, deja, informații fiabile despre ele au fost limitate și, prin urmare, decizia privind gloabă a fost aplicată imediat acestora și la un număr de alți martiri. Decizia se spune direct despre faptul că „numele sunt destul de venerat printre oameni, dar faptele sunt cunoscute numai de Domnul Dumnezeu“. Data de sărbătoare nu a fost aleasă din întâmplare – a fost numită pentru a șterge din memoria mai vechi, festival pur păgâne Luprekali. Într-un fel sau altul, este clar că, în sensul curent, Ziua Îndrăgostiților nu a fost sărbătorită atunci.

Istoria sărbătorii

Apariția acestei sărbători în realitate a avut loc deloc cu mult timp în urmă, așa cum este obișnuit. Literalmente în 1999 a fost complet necunoscut că el a fost sărbătorită în Rusia oriunde. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că sărbătoarea nu are nici o preistorie – lăsați-l să arate în mod substanțial altfel decât se obișnuiește să se gândească. În tradiția creștină, această zi înseamnă doar amintirea martir Valentin. Nu există nicio conexiune cu teme romantice vede nici o biserică.

In timpul domniei lui Ponfild, Julia I, în zona Ponte Mall, un dedicat Sfintei Biserici a apărut. În același timp, porțile orașului de la Roma pentru o lungă perioadă de timp a fost numit în onoarea lui. Referirile la Valentine creștini zelos și experți cu privire la această religie sunt celebrate în viața filialei Sfintei Marii Britanii a cultului, în Sacramentaria și alte surse. În programul medieval se obișnuiește să se descrie sau cu o ramură de măslin și sabie în mână, sau vindecare aducerea.

Originea versiunii moderne de Ziua Îndrăgostiților este, aparent, în mijloc și a doua jumătate a secolului al XIII-lea.

În 1260, așa-numita de Aur Legenda spune că el ar fi întâlnit cu împăratul Claudius, și apoi a vindecat pe cineva de la probleme cu viziune și Heales. Dar, în același timp, cea mai mică referirile la povești romantice, transferul secret al note, căsătorii încheiate în mod ilegal nu au fost încă.

Acum, mulți sunt înclinați să Ziua tuturor iubitorilor de fapt, a venit cu Jeffrey Choseer. Mai degrabă, într-una din lucrările sale, el a persistat în mișcare, care a fost în această zi că păsările încep să se caute un cuplu. Este demn de remarcat faptul că, chiar și dintr-un punct de vedere pur ornitologice a, această hotărâre nu este destul de adevărat, și trecerea calendarului iulian a reușit să facă în continuare locul de muncă.

Dar a fost această afirmație care a fost luată de scriitorii erei romantismului și apoi a fost deja răspândită chiar și în multe surse solide și solide. Deja în enciclopedia din Brockhaus și Efron, informațiile au fost făcute de celebrare, ci Pe o anumită tradiție care a apărut în Anglia în secolul al XIV-lea. Ca și cum biletele au fost extrase din urne speciale și la coincidența numelui au fost determinate perechile care au susținut relațiile romantice în spiritul literaturii cavalere. Cu toate acestea, acest tip de informații merită mai multă încredere.

De asemenea, se crede că prima pe planeta scrise felicitări legate de Ziua Îndrăgostiților este datată de 1415 de ani. El a fost trimis în turnul închisorii – unul dintre aristocrații britanici și a adresat propria sa soție.

Este demn de remarcat faptul că abordările din diferite tradiții ale bisericii sunt diferite în această zi. Deși toate reglementările Creștini Unanim în faptul că nu indică „Ziua tuturor iubitorilor” și nu ar trebui să fie chemată în acest fel, în RCC în 1969, la ajustarea calendarului memoriei Sfintelor Records despre valentina confiscată. A fost motivată de faptul că nu există date despre martirul însuși, excluzând existența sa și întrerupt cu o sabie. Aceste informații au fost discutate complet insuficient pentru a recunoaște orice merit. Din 1969 pentru că Catolicii Nu sărbătoriți oficial 14 februarie ca Ziua Îndrăgostiților și, dacă este sărbătorită, atunci doar pur opțională.

Dar B Ortodoxie Totul este mult mai interesant. Opinia larg răspândită este că aceasta nu este o sărbătoare rusă și că „adevăratul om rus” nu poate fi sărbătorit – deși în biserică – sincer incorect. Mai mult decât atât, este obișnuit să vă amintiți cele două cele mai renumite valentine separat în ROC. Presser Roman își amintește la 19 iulie (pentru calendarul bisericii – 6 iulie). Și episcopul de pe Internet, respectiv – 12 august (sau 30 iulie pentru tradiția Juliană).

Dar toate acestea se referă numai, de fapt, un cerc îngust de credincioși creștini + de la un anumit punct că această vacanță a fost reciclată semnificativ și a pus pe bază comercială. În Evul Mediu și la noua timp nou, sa observat extrem de modest – pur și simplu trimiterea de note și suveniruri mici. Da, și acest comportament a fost caracterizat numai pentru o parte din britanici și francezi.

Toți au început să se schimbe când emigranții s-au întărit într-o lumină nouă. La început, pur și simplu notebook-uri imprimate cu versuri, astfel încât nici măcar nu înzestrați cu cadou poetic ar putea să-și felicite reciproc mai bine. Dar după Comercial a început să provoace peste și în a doua jumătate a secolului al XX-lea, sărbătoarea Zilei de Valentine a luat o scară mare. Adevărat, cu acest lucru complet spiritul inițial al vacanței.

Tradiții și obiceiuri

In Rusia

După cum știți de către toți cei interesați de acest subiect, și nu numai, în Rusia a existat o vacanță complet diferită de conținut similar. Cu toate acestea, tradițiile nu le amesteca + în plus, În Rusia, poți vorbi doar despre obiceiurile de celebrarea Ziua Îndrăgostiților, deoarece este sărbătorită doar aproximativ 20 de ani.

În tineret și mediul de student, se obișnuiește să se organizeze cabine, cărți poștale Dea și mici cadouri, produse de cofetărie. Unul dintre atributele sărbătorii a fost donarea de culori. În restul cadrului stabilit, nu există nici o.

In alte țări

tradiții în străinătate a sărbători această zi sunt mai mult găsite. În tradiția engleză A doua zi, similară cu privire la conținutul a fost sărbătorită în secolul al XIII-lea. Chiar acum în Marea Britanie carduri da, flori rosii. Pe de altă parte La Mansha Se obișnuiește să se cânte Serenada. A B Italia La aceeași dată, aveți întotdeauna în ziua de dulciuri, asa ca gurmanzii sunt incantati. danezii Ar putea să stârnească britanic – acestea sunt înclinați la faptul că cel mai romantic nu este de culoare roșie, dar flori albe, și culori nu separate, chiar, dar herbaries intregi.

V Spania Un lucru complet obișnuit este de a trimite porumbeii poștali cu cazuri adecvate și în mod necesar scris de posturi. Dar B Japonia La 14 februarie, numai femeile și fetele care dau așa-numita curtoazie de ciocolată își pot arăta emoțiile. Apoi așteaptă cu nerăbdare exact 30 de zile pentru a afla dacă delicatesele tradiționale nu vor veni la răspunsul la 14 martie.

Cea mai mare variantă de aplicare a zilei de Valentine Statele Unite. Există doar un an de la adoptarea declarației de independență, mai întâi a remarcat masiv în noua lumină, și de atunci scara este în continuă creștere.

După cum a menționat?

Este clar, desigur, că însăși logica sărbătorii îl împinge cu soțul său iubit, cu o fată și așa mai departe – uita la cel care efectuează inițiatorul. Cu toate acestea, „doar stau acasă“ sau chiar „mers pe jos superb în restaurant“ – este puțin probabil să fie cea mai bună soluție. Este prea model și previzibil. Există o serie de idei care fac posibilă pentru a face un memorabil de vacanță și, în același timp, nu a suportat costuri suplimentare. Destul de un mod demn de petrecere a timpului – patinaj.

Pe romanticity acest tip de sport este, practic, nu.

Chiar și care nu au experiență în patinaj se confruntă cu emoții neobișnuite. Dacă, din anumite motive, este imposibil sau patinoarul este deja vizitat, dar vreau altceva, Puteți pur și simplu du-te sau du-te la acele locuri în care nu a fost încă aduse. Dacă propriul oraș plânge de-a lungul și peste, puteți merge în aceeași regiune în aceeași regiune și plimbați-vă acolo pentru a fi senin. Sau du-te la malul râului, în parc, în pădure.

În orice loc practic poate sculpt de zăpadă și joacă bulgăre de zăpadă. Când puneți cifra, mulți oameni își arată abilitățile creative la maxim. Pentru fanii de agrement mai calm puteți recomanda Vizitarea cinematografelor uneori – inspecția expozițiilor și expozițiilor muzeului (Dar numai cu încredere totală că va place, desigur). După orice plimbare bine Fugiți în lanțul chinez chinez sub forma unei inimiși + Cu toate acestea, chiar și casele salvate sunt puțin probabil să refuze de dragul unui astfel de acoperiș.

Inimile care au devenit un simbol al Zilei de Valentine, pot fi, de asemenea, utilizate fără cea mai mică oscilație. Astfel încât nu se uită la complimentul datoriei, locația ar trebui să fie gândită cu atenție, să scrie felicitări de la noi înșine, dar, de asemenea, să nu abuzați o astfel de recepție. Acasă util pentru a pune lumanari sau lampă aromatică. Excelentă starea de spirit romantică va crea Proiectoare „Starry Sky”.

Important: Dacă acompaniament muzical este planificat, lista și secvența tuturor compozițiilor trebuie gândite în avans.

Nu prea des menționat, dar destul de un mod adecvat petrecere a timpului liber festiv – SESIUNE FOTO. Alegerea personalului și idei pentru ei este pus în scenă aproape nelimitată. Și imagini de succes mai ales pot fi imprimate întotdeauna și decora cu ei.

În cazul în care prezentarea de cadouri este programată, atunci puteți Joaca jocul „cald-rece“ – Se va crea intriga și evidențiați necesare. Principalul lucru este să se gândească prin tot astfel încât este distractiv și mai mult ca o căutare profesionist. De asemenea, nu este necesar să se gândească joc prea complex – orice prezent trebuie să fie 4-6 etape, în caz contrar se pot produce reacții negative.

Iată câteva idei mai atipice:

 • Efectuarea toată ziua sau mai mult de ea în imaginea eroilor de filme, emisiuni TV, cărți+
 • Competiții în diferite lucruri ridicole și amuzante+
 • Invitatie de maxim de prieteni și cunoștințe (mulți, destul de ciudat, această oportunitate este trecut cu vederea)+
 • Crearea unei pagini de pe Internet dedicat … Pentru a decide pentru tine (va trebui, desigur, Tinker asupra continutului, dar rezultatul este în valoare de ea)+
 • Hike în Circus.

Fapte interesante

  În islamică prevede celebrarea Ziua Îndrăgostiților aproape peste tot interzis. Prin urmare, este mai ușor să-l sărbătorească în Rusia și mai sigură. Dar, în Franța, se obișnuiește să se dea o rosie coapte pe această vacanță. Există unele informații mai neașteptate:

  • În Finlanda, la 14 februarie, există, de asemenea, o zi de prietenie, cadouri da prieteni, colegi, chiar rude+
  • La mijlocul lunii februarie, în multe țări, detectivii primesc multe cereri pentru căutarea de felicitări anonime+
  • 53% dintre cei care nu au primit o surpriză în această zi se va transforma în curând să fie singur în planul romantic+
  • 14 februarie, cel puțin 9 milioane de oameni din întreaga lume încearcă să plac animalele de companie+
  • În ciuda varietății de cadouri și inimile chiar și specifice cu ocazia, conducerea absolută încă mai face parte bomboane și ciocolată+
  • Cea mai mare instanță de ciocolată până la 14 februarie a fost făcută de cofetari elvețieni în 2011+
  • A fost Ziua Indragostitilor că țara noastră sa mutat la calendarul gregorian, după 28 de ani, calculatorul public Eniak (deși el a început să lucreze la apărare vizibil înainte)+
  • Locuitorii din Țara Galilor în această zi trimite ca un cadou lingura din lemn, decorat cu inimioare+
  • 50% „Îndrăgostiților“ este achiziționat timp de 6 zile înainte de celebrarea.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: