Maslenitsa în aer liber: Script Idei

Maslenitsa în aer liber: Script Idei

Maslenitsa – iubit de mulți vacanță de primăvară. El merge întotdeauna distrați cu o mare mulțime de oameni. Atunci când deține o vacanță pe stradă, scenariul poate fi cea mai diversă.

Cum să se pregătească?

Pentru organizarea de mers pe jos de stradă amuzant pentru sat a fost la cel mai înalt nivel, aveți nevoie pentru a pregăti toate nuanțele la pregătirea sărbătorii.

 • Celebrarea Carnavalul pe stradă presupune prepararea diverselor structuri, destinate pentru tot felul de concursuri și jocuri. Acesta poate fi o varietate de baruri, stâlpi, orizonturi. Foarte bine în cazul în care firele de iarnă pentru sătenii se poate face de lângă terenul de sport. Apoi, o parte a competiției poate fi realizată pe ea și nu trebuie să construiască instalații suplimentare. Dacă nu, atunci nu este atât de dificil de a construi mai multe structuri de lemn, și apoi să le demontați.

În regiunea zăpadă, este necesar să existe un diapozitiv, deoarece distractiv de iarnă pe firele de iarnă va fi foarte de modul.

 • Veți avea nevoie de un inventar divers pentru concursuri. Acesta poate fi, de exemplu, perne, frânghii, funii, frânghii. Totul depinde de ce fel de jocuri, concursuri va avea loc. Le, de altfel, ar trebui, de asemenea, să fie gândit în avans.

În cazul în care, de exemplu, un concurs culinar este planificat, ar trebui să obțineți feluri de mâncare pentru toți participanții. Un concurs de cântec sugerează prezența microfoane și echipamente muzicale. Poate că va fi un ansamblu viu.

 • Maslennichny eveniment este o sărbătoare luminoasă, deci este în valoare de având în vedere că și design, Se prepară toate atributele și decor cu care vor fi trase zona, în cazul în care sărbătoarea va avea loc.

În plus, trebuie să se pregătească în avans costume pentru cei care vor participa la scene și prezentări de teatru, precum și a face un carnaval înfundat.

 • mers popular în această zi este însoțită în mod necesar de delicioase feluri de mâncare, coacere mare, băuturi calde. Și pentru acest lucru trebuie să decidă în avans, ceea ce întreprinderile din industria alimentară invita pentru comerț organizat. În cazul în care vacanță are loc în mediul rural, de foarte multe ori sătenii se pregătesc diferite feluri de mâncare și delicatese și le tratează aduc calitate pentru o vacanță, mai ales în cazul în care un concurs culinar este organizat și planificat pentru a desemna și câștigătorii recompensa.
Citește mai mult  Ce să gătească la 14 februarie?

 • Asigurați-vă că formulând și disponibilitatea premiilor pentru diferite concursuri. Nici un eveniment de pasageri, fără costuri concursuri amuzante și cadouri. Prin urmare, este imediat în valoare de a decide dacă bani de la buget vor fi alocate pentru toate aceste obiective sau aveți nevoie pentru a căuta sponsori.

 • Un alt punct important pe care trebuie să vă amintiți este instrumentele de securitate. Sarbatoarea presupune un grup mare de oameni, prezența focului și a altor momente potențial periculoase. De aceea, stingătoare de incendiu trebuie să fie întotdeauna gata și trusa de prim-ajutor pentru o situație de urgență, și, eventual, un lucrător de sănătate.

Sarbatoarea dureaza mai mult de o oră, și tot felul de situații neprevăzute care nu pot fi eliminate.

decorare de vacanță

Zona, în cazul în care evenimentul va avea loc, ar trebui să fie decorate în culori luminoase. Înregistrarea depinde de buget, care ar trebui să-și petreacă cu privire la organizarea sărbătorii. Acestea pot fi diferite figuri realizate din gips-carton și vopsite în mod corespunzător – colibă, soare, samovare, clătite. Toate acestea, desigur, nu ar trebui să fie haotic. Expunerea ar trebui să fie gândită și, în același timp, să ofere o fotowon unde puteți face fotografii pentru memorie.

Dar, în multe cazuri, există suficient Moale tradiționale, soarele, tot felul de benzi și steaguri. Pentru aceasta, puteți plasa un stâlp înalt în mijlocul pătratului – la etaj se naște galben strălucitor zâmbitor soare. Și de la el în toate părțile vor fi panglici multicolore în jurul perimetrului pătrat. În partea de jos a panglicii trebuie să fixați cu cârlige sau legați copacii, dacă încadrați poiana. Chiar și un astfel de decor vă permite deja să simțiți atmosfera vacanței.

Desigur, nu uitați de costume luminoase de scrooches, alte personaje. Atributele de vacanță sunt și mese frumos decorate cu diverse feluri de mâncare.

Divertisment pentru oameni

Vacanța rurală include întotdeauna distracția populară la care tot felul de concursuri sunt însoțite de distracție și plâns de fani. Acestea includ:

 • Strângerea coarda (două echipe cu același număr de participanți trage coarda – fiecare într-o singură direcție)+
 • Tăcere (ridicarea greutăților, tije, genuflexiuni cu greutate, împingere, tragere)+
 • manifestare de agilitate și putere (aveți nevoie pentru a urca în vârful pilonului, în cazul în care premiul sau certificatul va fi pe obținerea acesteia)+
 • Tot felul de releu, cum ar fi salturi în saci și t. D.
Citește mai mult  Cum să faci o cravată de crawlere pe 23 februarie?

Puteti petrece concursuri pentru adulți pe teme culinare. Pentru a face acest lucru, există mese, plăci și cazane pe incendii, ceea ce va permite participanților să gătească orice fel de mâncare. Celebrarea Carnavalul este întotdeauna însoțită de clătite calde, cu tot felul de umpluturi. Toate produsele de patiserie sunt servite cu căldură, cu căldură, cu ceai fierbinte din samovarul.

Există la o astfel de vacanță Loc concursuri pentru viteza de a mânca clătite și plăcinte, alte feluri de mâncare culinare. Puteți ghici cu ochii închiși, cu care umplutura este al naibii. La urma urmei, materiale de umplutură pentru clătite pot fi un set mare: brânză de vaci, fructe de padure, gem, mere, cartofi, carne, pește, caviar.

Atmosfera de distracție de vacanță atrage, mai presus de toate, copiii. Prin urmare, este necesar să se aranjeze un dans cu cântece, dansuri și jocuri.

Desigur, în această zi trebuie să dețină un concurs de chastushk și a altor artă populară.

De obicei, în programul unei astfel de vacanță a, se are în vedere o reprezentare teatrală, în care iarna se luptă cu primăvara, dar rezultatul va fi învins de primăvară. Punctul culminant devine ardere umplute ca simbol al întregii vechi și inutile, toate grijile și probleme, oferindu-se astfel drumul spre un nou, bun, luminos și natură.

Idei de script

Planul Scenic pregăti De obicei, angajații Casei de Cultură. Este echipa de creatie pe care trebuie să ia în considerare mișcări interesante, o vacanță de teatru cade pe umerii lor.

 • Deoarece dimineața, recuzita necesare sunt introduse pe piață, zona este decorată cu elemente corespunzătoare.
 • Când începe sărbătoarea în sine, prezentatorul își întâmpină oaspeții și apoi vă invită să luați parte într-o vacanță de distracție.
 • În plus, reprezentanți ai echipelor de creație care lucrează în club sunt publicate pe o scenă prestabilită, și oferind telespectatorilor la prima parte a concertului. Acesta poate fi cântece, poezii, dansuri, mini scene.
 • Apoi, toată lumea este invitată să participe la jocuri. Aici organizatorii alege secvența. De exemplu, perne prima bătălie, apoi executați în saci, după – trăgînd coarda.
 • Atunci când o generație mai matur și-a arătat delets lui, puterea și dexteritate, vă poate da cuvântul la copii și să le ofere să spună poezii și să cânte cântece despre iarna și primăvara.
 • După aceea, spectatorii li se oferă o mini-performanță, în care se găsește bătrîna. Iarna cu o fată în primăvară, argumentează unul cu celălalt, dar câștigă, desigur, de primăvară frumoasă. De asemenea, pot exista diferite animale mici în spectacol, care contribuie, de asemenea, la povestea generală, explicând modul în care sunt obosiți de frig și așteptând sosirea căldurii.
 • După primăvară, toată lumea vă invită să continuați sărbătoarea și să ardeți sperietoarea, pre-recoltată pe piață. Sperietoare arse, toate dansurile de apă. Liderii încearcă să atragă cât mai mulți spectatori posibil să participe la sărbătoare. Nimeni nu ar trebui să rămână deoparte.
 • Apoi, toată lumea este invitată la mesele cu clătite calde. Puteți merge la concursuri culinare și pentru a permite cookie-uri și pur și simplu hostess pentru a demonstra talentele lor pentru a te oaspeții. Vasele pot fi cele mai diferite. Aceasta este o sărbătoare de tratamente generoase, pentru că după el există un post lung.
 • Echipele creative se ridică pe scenă și reprezintă audiența celei de-a doua părți a concertului.
 • Oaspeții au fost întăriți și puteți oferi să continuați concursul. Etapa finală va fi acordată. Acestea pot fi o varietate de nominalizări: puteți defini cel mai puternic participant, cel mai distructiv, cel mai inventiv, amuzant și t. D. Nimeni nu limitează alegerea nominalizărilor, totul depinde de organizatori.
Citește mai mult  Cum să aranjați bilele de sală pe aniversare?

În sat, de obicei, toată lumea se știe unul pe celălalt, din această sărbătoare are loc într-o atmosferă foarte caldă prietenoasă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: