Modalități de a proiecta cadouri

Modalități de a proiecta cadouri

Primiți și dați cadouri la fel de frumos, deci este necesar să se apropie de alegerea cadourilor. La urma urmei, în primul rând, scopul donatorului este acela de a vă rugăm, să facă o impresie plăcută, care va fi amintit pentru o lungă perioadă de timp. Așa că totul se întâmplă așa cum crezi, asigurați-vă că să se concentreze pe gusturile celui care este destinat pentru prezent. Dar chiar și ghici darul nu este suficient, opțiunile pentru ambalaj nu sunt mai puțin importante, de fapt, de design – aceasta este fata de prezenta dvs. Hârtie de ambalaj Implementarea sau un alt decor de noi toți se referă la copilărie, într-un basm, ceea ce face anticiparea darului la fel de puternic ca și bucuria de a obține,.

Este absolut opțional, la contactul cu ajutorul packers profesionale, ceea ce poate duce la o sumă decentă. Creați-vă de design este mult mai interesant, pentru că în cele din urmă se va dovedi o compoziție unică, în care investești o parte din sufletul tău.

Particularități

Proiectarea cadourilor are o etichetă proprie, propriile reguli care ar trebui luate în considerare înainte de a intra în pachet. Aceste recomandări sunt, în general, recunoscute, concentrându-se asupra lor, nu veți adormi niciodată.

 • Ambalajul cadou pentru bărbații de orice vârstă nu ar trebui să conțină decor prea „feminin”, chiar dacă acest om este persoana ta preferată. Arcuri, panglici, inimi, urși și alte atribute romantice nu se potrivesc.

 • Cadou de sex masculin extern ar trebui să arate strict și statut, așa că ambalajul unic în favoarea. Fabric deosebit de bun, hârtie cragte, culori neutre, decor discret în cantități mici.

 • Dacă dăm alcool, alegeți ambalajul unui tip clasic – un tub. Dacă un om este aproape, potrivit și mai neobișnuit – un caz textile, burlap, care este deja stilizat în funcție de gustul sau interesele feței.

 • Cadou de ambalare pentru Woman Vă permite să arate mai mult fantezie, puteți folosi culori luminoase, cu motive originale, de imprimare ușor de reținut, o mulțime de decor.

 • Asigurați-vă că să ia în considerare statutul unei femei, proximitatea relației dumneavoastră înainte de a alege un decor prea expresiv și neobișnuit.

 • A face un cadou pentru un copil, puteți întruchipa cele mai strălucitoare și îndrăznețe fantezii, compoziția trebuie să fie distractiv, vesel. Ca decor, folosiți ceea ce este, probabil, ca un copil, de exemplu, baloane.

Proiectarea Stilistică este adesea dictată de starea de spirit de vacanță, și trebuie, de asemenea, să fie luate în considerare.

 • Vacanța de Anul Nou, Crăciun Suplimentele o mulțime de atribute relevante și motive: iarna, zapada, cerb, pomi de Crăciun, jucării, beteala, clopote, serpentine. Puteți utiliza hârtie decor luminos și îndrăzneț, elemente lucioase.

 • Ziua Indragostitilor Are un fundal romantic, deci vor fi trandafiri, porumbei, inimi, ursuleț de pluș și așa mai departe.

 • 8 Martie – Festivalul de primăvară, astfel încât în ​​motive florale preferate, pachete elegante, benzi luminoase.

 • 23 februarie – vacanța de brotal, astfel încât printre cele mai importante tendințe camuflaj, panglici Sf. George, simbolismul militar, gama de culori restrânsă.

În plus față de caracteristicile de ambalare, trebuie să luați în considerare cele mai recente tendințe topice. Cadou de hârtie colorată și un arc ca singura decorare intră în trecut. Tendințele moderne de decor dictează regulile lor. Designerii recomandă acordarea atenției la trei direcții care sunt acum dobândite de popularitate specială:

 • Ecosil+
 • Stiluri eclectice și futuriste+
 • minimalism.

Stilul ecologic distinge în primul rând abundența materialelor naturale și gama naturală a culorii. Nu este permisă utilizarea decorării și bazei artificiale. Elemente decorative sunt foarte des utilizate:

 • Hârtie Kraft+
 • Arcuri și reasigurați de la sfoară, inal.

În minimalism, principalul lucru este reținerea și lacunele. Stați într-un cadru riguros, nu lăsați la simplitate și veți reuși. Utilizați adesea:

 • Cartea alb-negru+
 • Etichete+
 • A tăia+
 • Imprimare geometrică.

Futurismul și eclectismul vă permit să combinați stiluri și direcții, de exemplu, un arc expresiv și spectaculos al atlasului și ambalajului de hârtie artizanală. Fie o cutie elegantă, cu o imprimare luxoasă din țesătură naturală, cu un știft ca element decorativ.

Indiferent de stilul pe care îl alegeți, procedați nu numai de la gustul dvs., ci și din preferințele celebrării celebrării, care este proiectat un cadou.

Ce materiale pot fi necesare?

Aici, restricțiile vă pot pune imaginația numai pentru că puteți folosi de fapt pentru ambalare și proiectați tot ce va veni în minte. Cel mai important, gândește cu competență asupra compoziției, ridica accesorii, astfel încât totul să părea organic. Vă oferim o listă de materiale de bază care pot fi în siguranță pentru a varia, supliment la discreția dvs.

 • Hârtie. Acesta este liderul în cadouri de decorare. Hârtia este preferată, cel mai adesea luminoasă, arată bine atât varianta simplă, cât și ondulată. Hârtie potrivită pentru obiecte pătrate și dreptunghiulare, cutii, bomboane, cărți. Foarte adesea aplicați materialul cu o nuanță de perle, care este luxos deverflow și oferă o strălucire prezentării.
 • Film cu holografie și grilă floraristă. Puteți împacheta nu numai elemente simple, formularul de aici este neimportant. Acesta va fi necesar numai pentru bandă pentru legături, care pot fi ușor foarfece.
 • Textile. Aici puteți alege ca un tip de material spectaculos de sifon, mătase, pluș, astfel și de in și concis, simțit. Burlap foarte relevantă, poate fi, de asemenea, decorată cu minimalist: butoane, chei, cochilii. Sau, dimpotrivă, adăugați elemente de capturare: Rhiss, pietre, margele. Țesătura este perfect dramatic, arcurile, plexurile de fire, noduri, lobii se uită perfect.
 • Praştie. Aici, scopul de fantezie este nelimitat, benzile din satin și mătase sunt legate în arcuri luxoase, sunt, de asemenea, cabluri bune cu perii, sfoară.
 • Elemente decorative. Foloseste flori, ramuri, fire sintetice, pietre, bumps, jucarii mici. Principalul lucru este că decorul este strict în concordanță cu stilul general al compoziției.

Înainte de a gândi ansamblul, calculați cantitatea de material de care aveți nevoie, depinde de dimensiunile cadoului.

În plus față de materiale, bandă de stoc, inclusiv față-verso, foarfece, conducător, creion, adeziv.

Opțiuni creative

Frumos și decorează original, cutie cu un cadou de ziua de nastere sau o altă sărbătoare cu propriile mâini. Decor este important de a alege culoarea și forma. În ceea ce privește schema de culori, există opțiuni creative aici, într-adevăr, o mulțime: nuanțe luminoase, pastelate, tonuri laconice. Așa că ambalajul este, de asemenea armonios, ia în considerare următoarele recomandări:

 • nuanțe reci a deșeurilor menajere de zăpadă-alb, Și aici sunt funde albe – o alegere magnifica, în același timp, gama alb este perfect combinat cu altele+
 • galben – culoare foarte veselă, pentru o potrivire cadou perfect, se combina cu violet, maro, verde+
 • Nuanță Orange – Foarte vesel, se va potrivi cu ei verde, albastru și roșu+
 • roșu În mod ideal, va emite un mic cadou, dar o cutie roșie imens nu este cea mai bună alegere, se combina cu palete cald, aur și argint+
 • roz Potrivit pentru un cadou pentru iubita ta, combina cu decoratiuni in nuante de Bordeaux, Violet, Alb, Argintiu+
 • verde – culoare universal, potrivit pentru orice cadou, uita-te luxos la compoziție, în cazul în care culori diferite de verdeață, aur, argint, gri+
 • albastru, Ca o regulă, axat pe cadouri de sex masculin, arata bine cu aur, argint, galben, zăpadă alb-+
 • Violet – foarte misterios și tonul frumos pentru ambalare, arată foarte bine în tandem cu roz, galben, alb, argintiu.

Ținând cont de aceste reguli le puteți crea nu numai expresiv și neobișnuite, dar, de asemenea, un ambalaj foarte estetic. Vă oferim mai multe opțiuni creative pentru orice vacanță.

 • e-mail de Crăciun. Fă un cadou sub formă de colete de la Moș Crăciun – înseamnă să aranjeze o adevărată sărbătoare ca un adult și un copil. Asigurați-vă că pe ambalaj au fost toate detaliile necesare: Marci, timbre, siret alb-rosu.
 • iubitorii de turism. Subiectul peregrinărilor este foarte popular, dar continuă să fie original. Aici puteți utiliza materiale non-standard: carduri de contur, atlase, carduri politice.
 • cadou Insulated. Perfect potrivit pentru vacanțe de iarnă. Aici puteți utiliza în condiții de siguranță materiale de mână-brad: un fular vechi, un pulover inutil. Asigurați-vă că pentru a adăuga ca pompe de decor.
 • stilul Eco. hârtie Kraft, sfori, umflaturi de brad sau crengi mimoza, în funcție de starea de spirit de vacanță – asta e tot ce ai nevoie pentru a crea o compoziție elegantă.
 • casetă roșie. O bucată de țesătură stacojie și o crenguță de fructe de padure decorative vă va permite să facă un cadou spectaculos și neobișnuit.
 • Detalii non-standard. Flash hârtie, utilizare timbre, tăiate piesele originale din hârtie, stick butoane – utilizarea fantezie, acesta va permite să creați o operă de artă din cea mai simplă cutie.

Idei bugetare

Este interesant să reorganizeze un cadou, fără a investi în materiale. De regulă, este cel mai neobișnuit ca elemente decorative simple, de exemplu, în ecosil. Este suficient să creați un pachet de hârtie, să faceți o floare dintr-o bandă sau să creați o compoziție cu o ramură de brad și bastoane de scorțișoară. Pot fi impresionate de strasuri sau să decoreze pachetul. Vă oferim câteva modalități simple de a decora un cadou în funcție de forma sa.

 • Cutie. Puteți alege orice dimensiune adecvată, lipiți-l cu hârtie, adăugați decorațiuni din materialele infrerate. Cutia poate fi făcută singură, oferindu-i o formă de inimă, floare, piept, cutii.
 • Coş. O opțiune foarte spectaculoasă. Utilizați orice coș care poate fi decorat în funcție de stilul selectat. Tocmai a pus un cadou în ea.
 • Cutie de plastic. Aici trebuie să vă solicitați să vă ajutați talentul artistului sau de maestrul de decupaj.
 • pachetul de ambalare. Este suficient pentru a cumpăra orice pachet de hârtie de neutru și decora în funcție de dorințele dumneavoastră. Pachetul este ușor de făcut pe cont propriu, folosind cărți, reviste, foi de tablă ca material. Dacă un cadou se înțelege un om, formează un sac de tricou cu un fluture. Puteți adăuga pur și simplu un element de decor la pachet, care va depune într-un fel cu interesele fiind iubit.
 • Orice ambalaj va decora etichete și etichete cu inscripții personale, felicitări.
 • Needlers pot folosi talentul lor pentru a crea ambalaje. De exemplu, cravată o pânză de ambalare, țese de decorare macrame sau caz.

Indiferent de ambalare pe care o alegeți, luați în considerare de umplere, mai ales în cazul în care un cadou este miniatură sau fragil. Umplutura va salva în condiții de siguranță și adaugă efectul de ambalaje în sine. Ca umplere, puteți folosi: sclipici, confeti, iarbă uscată, petale de flori, bucăți de hârtie.

Și din următorul videoclip puteți învăța câteva idei noi și originale de ambalare cadou.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: