Opțiuni Decorarea copacului de stradă pentru Anul Nou

Opțiuni Decorarea copacului de stradă pentru Anul Nou

Turbulele de Anul Nou este întotdeauna însoțită de bucurie și bună dispoziție. Copiii scriu scrisori de către Santa Claus, pregătește cadouri părinților. Adulții alcătuiesc un meniu festiv și în loc de Santa Claus rulează la cumpărături în căutarea dorită de Chad prezent. Ei bine, în week-end-ul de vacanță, decorarea acasă și curte începe. Da, curtea ar trebui, de asemenea, să fie decorată la starea de aniversare începe de la prag. Și dacă molidul sau pinul cresc în curte, nu pentru a decora, va fi o mare greșeală.

Selectați ghirlande

Până în prezent, a fost dezvoltată o mare cantitate de decor de Anul Nou. Dar în ciuda acestui lucru? Simbolul șef al vacanței rămâne un copac. Această frumusețe verde atrage vederile entuziaste ale adulților și copiilor, rotile de udare în jurul ei, sub locurile ei Santa Claus ascunde cadouri.

Este copacul îmbrăcat umple casa cu sentimentele de căldură și de confort. Doar un singur lucru atunci când pomul de Crăciun decorat este în casă, – un brad bine îmbrăcat în curte arată complet diferit.

La plasarea unui copac festiv, desene animate sovietice „Pstokvashino” este imediat amintită, unde cele mai diverse ustensile din mansardă au fost folosite ca jucării. Și ceea ce este interesant, chiar și astăzi, această abordare este considerată cea mai acceptabilă. Cu toate acestea, înainte de a obține consumatori de cabane, este necesar să se decoreze lama de brad stradă.

Producătorii moderni de decorațiuni de Crăciun oferă clienților benzi strălucitoare de diferite forme și dimensiuni. Consumatorii rămân doar pentru a alege opțiunea corespunzătoare, având în vedere că ghirlanda electrică va decora brațul de brad stradă.

 • Garland-fir. Cea mai comună versiune a benzii luminoase, reprezentată astăzi în lungime de până la 200 m.

 • Garland rețea. Firele de punere în funcțiune în timpul întinderii creează diferite forme geometrice. În același timp, fiecare fir este umplut cu becuri luminoase.

 • Garland-Bakhroma. Caracteristica unei astfel de ghirlande este în vrac. Firele suplimentare cu becuri sunt atașate la firele principale din locurile intersecțiilor lor.

 • Garlands – Sosselki. Versiune modernă unică a pomului de Crăciun LED. Efectul maxim este obținut când luminile curg în interiorul fiecărui iCicul.

 • Garlands-toys. Decorațiuni conduse interesante, în care fiecare bec este ascuns în interiorul jucăriilor de Crăciun. Această ghirlandă salvează la achiziționarea de decorațiuni suplimentare de Crăciun.

Nu este un secret că ghirlandele de stradă trebuie să aibă o serie de caracteristici tehnice, deoarece vor interacționa cu condițiile meteorologice dure. Uneori, pe noul an temperatura aerului scade la 30 de grade de îngheț, iar în dimineața următoare luminoase Luminile Soarelui începe să trageți zăpadă a scăzut.

Acest lucru înseamnă că Garland ar trebui să aibă caracteristici de umiditate impermeabil, rezistent la îngheț și murdărie-dovada.

Când cumpărarea panglici cu LED-uri, este important să se acorde o atenție indicatorului IP. Acesta este gradul de protecție împotriva umezelii și materiale abrazive. Primul indicator digital, vorbește despre rezistența la subiecți solizi, al doilea – la apă. Specialiștii recomanda oprirea alegerea pe ghirlande cu indicatori IP44 și IP54. Cu cat mai multe numere, cu cât nivelul de protecție a firului de lumină.

Selecția de Crăciun Jucării

Decide cu ghirlandă, puteți începe selecția de jucării de Crăciun. În primul rând, este important să ne amintim – decorul pomul de Crăciun decorat în curte trebuie să fie sigure. Merită abandonarea bilelor de sticlă: cu rafale de vânt severe, pot izbucni și se prăbușește în mici fragmente, pe care adulții, copiii și animalele de companie le pot tăia.

În mod ideal, merită să alegeți bile din plastic sau de spumă cu vopsea rezistentă la umiditate. Jucăriile de broască de calitate slabă de la expunerea la o răceală puternică se pot sparge și chiar să cadă, ceea ce va afecta negativ frumusețea copacului festiv.

Pentru un copac de stradă major, ar trebui să alegeți o dimensiune mare de jucărie. Bile mici vor fi ridicole pentru a privi la copacul festiv. Ei bine, ca și pentru formele de jucării, există curenți pot folosi o varietate de opțiuni.

Astăzi, apropo, jucăriile URSS s-au întors la modă. Numai analogii nu sunt făcuți din sticlă, ci din plastic sigur. Dar în exterior, ei nu sunt inferiori figurilor din casele fabuloase, păsările de luptă și conuri.

Ce altceva să alegi pentru înregistrare?

Puteți decora pomul de Crăciun în apropierea casei nu numai de bile standard, ghirlande și beteală. Subsol și coș de gunoi mansarda va fi folosit ca design-. Principalul lucru este de a alege în mod corect în sus ustensile inutile.

În primul rând, este important să ne amintim că pomul de Crăciun în creștere în curte, vii, respectiv, de mare și de mare. jucării selectate trebuie să se potrivească dimensiunile sale. bile convenționale, în acest caz, va fi nepotrivit. Dar, de exemplu, o pereche de pantofi vechi, vopsite cu vopsea de aur, va fi o soluție creativă în proiectarea de frumusețile de Anul Nou Street.

Vechile mănuși cu un deget, completate de Mishur și fulgi de zăpadă, va fi inițial. jucării pentru copii trimis la mansardă – o idee elegantă a designului unui copac festiv.

Pomul de Crăciun poate fi aranjat cu ustensile de bucătărie inutile, de exemplu: manual de pană, cercuri, chiar și un ceainic colorat. Dacă șeful familiei va putea să trimită un inventar economic înainte de vacanță, va fi posibil să trimiteți tot ceea ce a eșuat: șurubelnițe cu sfaturi bătute, ferăstraie cu pre-dinți îndepărtați și multe altele. Principalul lucru este de a arăta o fantezie, orice lucru răsfățat poate fi emis un brad de Anul Nou, responsabil de acest mod că prezentarea de lumină este.

O atenție deosebită trebuie acordată teritoriului în jurul pomului de Crăciun. Dacă câinii trec prin curte, ei nu pot rupe niște jucării. Și poate fi de interes să-ți apucați dinții care străluceau ghirlandele și să tragă în cabină. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, se recomandă să aranjați pomul de Crăciun pe margini – cutii cu cadouri. Deci, animalele de companie vor fi mai greu să ajungă la copacul festiv și să-și strică decorul.

Cum să faci decorațiuni cu propriile mâini?

Pentru a lucra, veți avea nevoie de: fir pentru tricotat, PVA, Cupa de plastic și mingea de aer.

 • Balonul este umflat.
 • PVA a turnat într-o ceașcă.
 • Filetul de tricotat coboară în PVA, după care este înfășurat într-o minge în ordine haotică.
 • Meșteșugurile amânate pentru o zi.
 • A doua zi, când PVA se va usca, este necesar să străpunge mingea cu un ac și să-și scoată rămășițele din ambarcațiunile filamentare.
 • Rămâne să legați un șir pentru fixarea pe pomul de Crăciun „LAPA”.

Decorarea elegantă a copacului de stradă va fi meșteșugurile din margele. Pentru a lucra, veți avea nevoie de: margele, fir, panglică de satin și pietricele pentru jucării de ponderare. Este important ca firul să fie dense, altfel se poate sparge în frig.

 • Vârful firului trebuie să fie bandit la margelele notificabile.
 • Apoi, firul are forma necesară.
 • Margele trebuie să fie bandajate în sus.
 • Capătul firului după valurile tuturor margelelor trebuie să fie înfășurate de mai multe ori și să se îndoaie astfel încât aeronava să nu se prăbușească.
 • Ultima etapă – fixare panglica de satin. Acesta trebuie să fie sărit prin jucării de top în buclă. Cu ajutorul ei vor fi agățate pe pomul de Crăciun „Lapa“. Și locul comun al firului trebuie să fie ascunsă sub prova banda de satin.

Clasele de master prezentate sunt de fapt foarte ușor de realizat. Cu toate acestea, există meserii mai complexe, care merge mult mai mult timp pentru a crea. De exemplu, un om de zăpadă ciorap. Rezultatul finit este obținut atât de drăguț și atractiv, care este aproape imposibil să-l distinge de meserii de masterat cu înaltă calificare.

Pentru a lucra, veți avea nevoie de: șosete albe, ciorap terry colorate, umplutură de orez, foarfece, mai multe butoane, fire albe, fire negru, margele pentru a crea o fata, pânză pentru fular, lipici și un ac cu fire.

 • De la ciorap alb tăiat partea de sus pentru călcâi. umplere Rice adoarme în ea – astfel încât un pic liber ramâne.
 • Partea superioară clipește cu copci mari și este întârziată.
 • fire albe este legat de mijlocul de șosete umplute – astfel încât partea mai mică a materialului de umplutură este de mai sus.
 • De la reduceri colorate terry șosete până sus. Cu o piesă cu un opritor se taie vârful călcâi și degetul. Este această parte, care este tratat cu o linie secretă, astfel încât materialul nu floare. Aici este și o bluză pentru un om de zăpadă.
 • Partea superioară a spirelor buclate ciorap pe dos, marginea este cusută prin cusături simple. După ce piesa de prelucrat trebuie să fie întors înapoi. Sa dovedit pălărie pătrat.
 • În continuare, firul alb este luat, mai multe fire sunt conectate între ele, după care acestea sunt tăiate, transformându-se în 2 pompon. Acest lucru foarte decor ar trebui să fie decorat cu capace de pe ambele sfaturi.
 • Bluză și capac de uzură pe o figură om de zăpadă. Urmează pe haine cusute nasturi. Fața este lipit de nas si gura. Pentru margele gura de scurgere utilizate, pentru gura – fir negru.
 • Din materiale tricotate, ar trebui să facă o eșarfă și se leagă gâtul de om de zapada.

Există o mulțime de opțiuni de jucărie similare. Principalul lucru este că toate acestea pot fi făcute cu propriile lor mâini utilizând industria vechi de consum de la mansardă.

Exemple frumoase

Decoratiuni pentru pomul de Crăciun în curte poate fi cel mai diferit. De la CD-uri obișnuite, care au deja utilizați, practic, nimeni nu, puteți face frumoase mingi de Crăciun. Și de la vechi ars becuri și puteți face o ghirlanda luminos la toate.

Ideea de a crea Minunat Face Figura Claus din recipiente de plastic de 5 litri.

Cea mai bună utilizare a butoanelor vechi.

Cea mai simplă, și cel mai important, câștig-câștig jucării pentru înregistrare copac Anul Nou.

Despre modul de a face un decor pe pomul de Crăciun, uite în video de etanșare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: