Organizarea celebrarea Anului Nou în școli

Organizarea celebrarea Anului Nou în școli

Anul Nou este, probabil, cel mai preferat și mai masive de vacanță în țara noastră. Conform tradiției actuale, cele mai multe dintre el îl iubesc – pentru ei, acesta este asociat cu un basm, și nu la toate cu întrebările organizației, așa cum ar putea fi la adulți. Școală, ca un loc de acumulare a unui număr mare de copii și o instituție care își asumă responsabilitatea organizării și a libertății secțiilor lor, ignorați celebrarea Anului Nou nu are dreptul.

Particularități

Anul Nou la școală ar trebui să fie efectuat cel puțin pentru că o școală bună nu se limitează la o lecție – Ea este obligată să dea un copil o anumită socializare, să-i ofere o scenă pentru divulgarea informală a talentelor și abilităților sale și doar pentru a ridica starea de spirit cu ocazia sărbătorii. Cu toate acestea, mulți copii școlari au o vacanță în adâncurile „Alma-Mater”, o delicioasă furtunoasă nu provoacă. Este important să înțelegeți ce atitudine este cauzată cel mai adesea de o organizație de evenimente mediocre.

O parte semnificativă a organizatorilor uită că conceptul de vârstă școlară este întins. Unele școli fac un eveniment comun pentru toți elevii și cu ea clipește foarte mult. Trebuie să se înțeleagă faptul că, la fiecare varsta, copilul percepe festival în felul său: elevii din clasele mai mici sunt suficiente pentru a arăta o piesă de teatru strălucitoare și să distribuie dulciuri, in timp ce copiii mai mari nu mai sunt cred într-un basm, ei va fi plictisitor.

Din acest motiv, cea mai rezonabilă pentru organizarea de evenimente individuale, de rupere de vizitatori la mai multe grupe de vârstă, unite prin interese comune.

Pregătirea Hall

Adesea școala misiunii sale de învățare, de fapt primordial vede studenți, împingând celebrarea celui de al doilea plan de. Deci, puteți veni cu primul și ultimul apel, dar aici Prin noul an, este imposibil de a trata acest lucru – aceasta este sărbătoarea principală, care are, de asemenea în mod tradițional o atmosferă aparte. În nici un caz nu ar trebui să dea să înțeleagă copiilor că noul an este peste tot, cu excepția pentru școală, și în interiorul acestuia – doar imitație lui patetic.

Prin emiterea unei sală pentru eveniment, în majoritatea cazurilor organizatorilor se opresc la soluții primitive și banale: În cel mai bun caz, un copac este completat de o pereche de ghirlande, precum și mai multe panglici de ploaie pe pereți și cele mai simple fulgi de zăpadă din cantitatea de mai multe bucăți.

Este important să înțelegeți că, dacă nu vă puteți permite un peisaj cu adevărat neobișnuit și interesant, atunci accentul trebuie făcut cel puțin că sunt cu adevărat foarte multe.

Participarea la decorarea sălii festive pot avea copii. Ei au lecții de muncă, care, în unele școli moderne dobândesc conturul farsă, atunci când copiii sunt implicați în aplicații inutile pe parcursul tuturor anilor de studiu. Școala ar trebui să dea cunoștințe utile și să decoreze camera spre propria dvs. vacanță – acest lucru este cu siguranță beneficiile. profesorii de muncă ar trebui să arate saloanele lor, cum să taie aceleași fulgi de zăpadă -, ei să nu fie perfect frumos, dar ei vor primi pentru a decora toate zidurile și chiar le toarnă sub pomul de Crăciun!

Citește mai mult  Idei de cadouri nominale pentru bărbați

Dacă cineva din ucenicii ofera viziunea sa de modul de a decora sala, nu ai nevoie de a conduce o idee bună, ci dimpotrivă, să încurajeze. Puteți introduce chiar și un concurs special de creativitate pentru noul an – acei studenți care vor veni în sus și în mod independent, va crea cele mai interesante decoratiuni de Craciun pe perete sau pe pomul de Crăciun, va da premii dulci. În același timp, trebuie amintit faptul că neparticiparea sau pierderea în competiție nu ar trebui să formeze un sentiment de inferioritate în copil – dreptul de a participa ar trebui să aibă fiecare, încercarea în sine de a face ceva util și frumos ar trebui să fie deja aprobate.

Program pentru elevii de liceu

Pentru elevi în vârstă, să organizeze un eveniment de Anul Nou bun mult mai dificilă decât pentru copii – elevi de liceu, în principiu, sunt mai exigente, acestea nu vor fi surprins de atmosfera de basm. Dimpotrivă – prea program de „copii“, ei pot calcula dezgustator din cauza refuzului lor părea mici. În același timp, ele sunt deja mai pregătite să ia participarea directă la scrierea scenariului.

Adolescenții nu doresc basme, dar ei doresc să fie distractiv – înseamnă, performanțele sunt admisibile, dar este necesar să le pună pe cale modernă. Ca urmare, chiar vechi și complet obișnuită basm în noua versiune poate veni la public.

Concursuri

Adolescenții sunt încercat să concureze între ele, deoarece unele programe competitive pentru seara este obligatorie. În același timp, accentul ar trebui făcut în căutarea de comandă, unde echipa este câștigată în mod aleatoriu, deoarece în adolescență, copiii încep să înțeleagă că munca în echipă este foarte importantă. Ei bine, dacă concursul ales este amuzant, dar cadrul regulilor trebuie să fie stabilit astfel încât câștigătorul să nu primească un motiv să fie prea mândru de el însuși, iar rata nu sa simțit ofensată de fundalul înfrângerii.

Nevoia competentă în lucruri nepractice, pentru a măsura copiii cu forța, mintea și așa mai nedorită. KVN, poate, cea mai competitivă opțiune permisă pentru astfel de întâlniri.

Mingea de Anul Nou

Adolescenții cu ocazia sărbătorii au nevoie în mod necesar „Tusovka”, iar carnavalul este o combinație surprinzător de succes a unei atmosfere fabuloase și a unui disco clasic. Bagul Big Plus este că copiii de la vârsta lor sunt puțin probabil să cadă într-un eveniment similar în altă parte, pe lângă școală. Aici au, de asemenea, ocazia de a se arăta în cele mai bune costume, uita-te la alții, chat într-un cadru informal și dans.

Citește mai mult  Ce să dea un om de 70 de ani?

Din nou, pentru a spori atractivitatea evenimentului, acesta poate fi transformat în plus într-un bal mascat. Astăzi nu este dificil de a cumpăra zeci de diferite măști interesante și deranjează pe cineva sau un rol, și probabilitatea de a nu învăța prietenii tai vor dori cu siguranta.

Profesorii de muncă pot lucra în ajunul sărbătorilor cu studenții să-i învețe să facă masini sau alte elemente ale costumului independent.

„Tărâmul viselor”

În ultimii ani, popularitatea acestui faimos joc TV a căzut oarecum, dar a fost oprită să se uite la ea la televizor și, de fapt, chiar și pentru premii dulci, chiar și studenții de liceu mândri nu vor fi abandonați. Desigur, analogia completă cu televiziunea nu va funcționa, deoarece școala este puțin probabil să aibă un tambur cu drepturi depline, dar poate fi înlocuit cu un tambur de la „Twister” sau trageți hârtia cu numărul de ochelari.

O astfel de soluție arată ca o non-bancă și vă permite să implicați un număr mare de participanți – atât jucători, cât și spectatori care sunt bolnavi pentru „lor”.

Organizarea de vacanță pentru clase junior

Să organizeze o vacanță pentru copiii din clasele primare în același timp și mai ușor și mai dificil. Ele sunt mai ușor să le convingă că nu există, este mai ușor să faci o impresie de neșters pe un basm, dar pentru preșcolari și studenți mai tineri vor trebui să încerce de decorațiuni – fără culori strălucitoare și un miracol pur și simplu nu recunosc pur și simplu.

În plus, evenimentele copiilor sugerează că participarea limitată a audienței – ei înșiși în rolul actorilor este puțin probabil să poată vorbi în așa fel încât să se intereseze la fel.

Marennik

Efectuarea unui matineu pentru copii de vârstă preșcolară și școlară mică este obligatorie – în cazul în care Moș Crăciun cu zăpadă Maiden nu a fost la eveniment, apoi Anul Nou va trece neobservat și provoacă dezamăgire. O astfel de vacanță necesită în mod inevitabil participarea actorilor adulți. Copiii se pot participa doar la ea ca spectatori sunt invitați pe scurt la fața locului – Nici un student absolvent va fi de acord să participe la vacanță doar ca un actor, fără posibilitatea de a vedea partea predominantă a programului de.

Citește mai mult  Cadouri pentru bărbați o fac singur

Brad de Crăciun

În cazul în care pentru elevii de liceu un copac este, mai degrabă, un anumit simbol și, teoretic, poate fi chiar artificiale, atunci copiii le percep cel puțin solemn decât Moș Crăciun în sine! Arborele festiv ar trebui să impresioneze cu dimensiunea sa – din fericire, în cazul copiilor mici, sarcina nu arata dificil.

Decorarea unui copac, organizatorii sunt pur și simplu obligați să se concentreze pe jucării și decorațiuni pentru a fi la fel de luminos posibil și multicolor – la copiii din clasele junior Sărbătorile sunt întotdeauna asociate cu „carnaval“ decoring decor.

Jocuri

După o parte solemnă, copiii au nevoie neapărat de jocuri active, – ei nu pot sta pe loc pentru o lungă perioadă de timp și oportunitate va ieși. Santa Claus nu se presupune că este angajat în vârsta de vârstă, dar fetița de zăpadă la sfârșit poate oferi un mic program de joc cu jocuri de rulare.

În jocurile pentru cea mai mică, de regulă, nu există învingători și învinși, și, prin urmare, premiile nu ar trebui să fie – în loc după joc, puteți distribui dulciuri tuturor participanților.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: