Photosone de Halloween: idei de design

Photosone de Halloween: idei de design

vacanță de Halloween devine treptat destul de popular în țara noastră. Copii și tineri ca el. Deși, desigur, nu este atât de popular ca, de exemplu, în America sau Europa, dar încă dorința de a decora camera sau pe mine cu un teribil make-up și subiecții decorului au mulți copii, și chiar mai mult captura toate în fotografii.

Ce poate fi eliberat?

Există mai multe sfaturi, cu atât mai bine pentru a decora casa ta de vacanță pentru Halloween. În acest proces, nu numai adulții sunt întotdeauna implicate, dar, de asemenea, principalele iubitorii evenimentului sunt copii, astfel incat designul de obicei merge bine și prietenos. Apartament în stilul acestei sărbători devine un photonosis real, cu mai multe locații pentru fotografii luminoase. Desigur, este dificil de a apela astfel de fotografii cu bucurie și natură, pentru că sarcina principală este de a face camera teribil și de a speria. Și pentru asta ai nevoie de o fantezie.

Este demn de remarcat faptul că nu toate elementele de decor trebuie să fie făcute personal. atribute pentru vacanță Să presupunem că pot fi de asemenea folosite pentru a organiza o photoozon de Halloween în apartament.

Luați în considerare materialele de bază utilizate pentru a aranja photocons în apartament.

 • Baloane. Culoarea este mai bine de a alege cele care sunt asociate cu această sărbătoare. Poate fi portocaliu luminos, care dovleac simbolizează, negru sau gri bile. Din minge portocalie puteți face un dovleac, trebuie doar să bandaj mingea cu sfoară și strângeți-l un pic.
 • Frunziş. Din moment ce acest eveniment este în toamna târziu, acesta este asociat automat cu toamna. Prin urmare, prezența frunziș este destul de explicat. Dar dacă mâna nu frunzele vii este, ar trebui să fie analogii artificiale fine. Ele pot fi tăiate din hârtie colorată pe cont propriu.
 • qhipura. Stofe de ghipur perfect imita pe web. Acesta este un alt atribut, fără de care nu se poate face exact. În cazul în care un țesut nu este la îndemână, atunci acesta va veni în jos banda de mascare.
 • Dovleac. Dovleac – atributul principal al sărbătorii. Ele pot fi folosite în orice cantitate, și a stabilit în locații diferite. De la ei puteți tăia diferite tipuri de forme, se introduce o lumânare în interiorul și veți obține o zonă de fotografie interesantă în stilul de Halloween.
 • Broom sau o mătură. Acestea sunt, de asemenea, o zonă foto bine decora.
Citește mai mult  Concursuri și jocuri de ziua adulților

Cele mai bune idei

Dacă vorbim despre unele idei pentru zona de fotografie Halloween pe cel mai bun, desigur, sunt cei care sunt capabili să realizeze propriile lor mâini. Folosit pentru a crea un complet diferite discipline, variind de la baloane obișnuite, hârtie colorată, țesut, sau frunze de dovleac, desenelor sau modelelor industriale speciale, care creează designeri calificați.

Dar puteți crea și a crea independent elemente de decor exclusive. De exemplu, dacă baloanele convenționale vor fi folosite ca atribut pentru o fotografie de fotografiere, puteți trage pur și simplu diferite grimii pe ele și va fi deja original și interesant. Dar este important să înțelegeți că astfel de bile vor arăta cu succes singuri și nu sub forma arcului. Dar arcul de la bile fără Grimasa se potrivește perfect într-un interior similar.

Dacă se decide să se utilizeze o cretă sau un bord de styling ca fundal, atunci poate fi tras în ea orice dimensiune de dovleac, unitate, o față teribilă sau păianjeni. În cazul în care acest bord nu se dovedește a fi la îndemână, puteți utiliza Watmanul obișnuit. Imprimă orice imagine întunecată care corespunde acestui subiect. Să presupunem că poate fi un oraș pierdut sau o creatură teribilă. Ei bine, sau cimitir.

Încă ca decor pentru casă, puteți folosi hârtie. Mai degrabă, inițial se taie din ea lilieci sau păianjeni. După aceea, setați lumina de fundal corectă, iar decorațiunile vor începe să se debaraseze pe perete sau tavan umbra.

Astfel, nu numai unele zone unul specific va fi decorat, dar întreaga cameră. Selectarea fotografiei locuri crește

Chiar și pentru sesiuni foto, puteți utiliza un banner cu sloturi față. Pentru a face acest lucru, este suficient pentru a alege orice imagine tematică și imprima. Să presupunem cu eroii din desene animate iubit horror. Un astfel de decor va fi interesant atât copiilor, cât și părinților.

Ca atribute folosesc adesea diferite tipuri de pălării și alte accesorii. Acest lucru poate fi, de exemplu:

 • pălărie+
 • masca+
 • Zâmbet pe un băț+
 • Sperietoare ciori în formă de pălărie.

Ca urmare, acesta va fi nu numai creativ, dar, de asemenea, distractiv. Și dacă adăugați o imagine cu un anumit costum, fotografii atunci frumoase sunt garantate. Desigur, pentru tineri, cât și pentru persoanele în vârstă, este important ca casa este decorat nu numai din interior, dar și în afara. Prin urmare, este necesar pentru a decora veranda casei și teritoriul local. Apropo, în America există chiar un fel de competiție între locuitorii unui bloc.

Să presupunem că pentru a face o vacanță mai mult succes, mai multe utilizare decor tratează. Și după sesiunea foto este finalizată, toate pot fi tratate cu bunătăți.

Pentru adulti

Pentru proiectarea camerei sau photowons separate, pentru adulți, aceleași atribute pot fi aplicate ca și pentru copii. Trebuie doar să le adăugați un pic. De exemplu, puteți face lampa Jack de dovleac. Este realizat destul de simplu, este necesar să se taie pur și simplu elementele feței – ochilor și gurii. Și inserați inserați o lumânare. O mai bună, desigur, se taie o grimasă distorsionată, arată apoi dovleac mai interesant. Pentru reclama, există o altă idee cu dovleac. Puteți să-l decora cu diferite modele.

Citește mai mult  Ce pentru a da un băiat nou-născut?

Chiar și pentru adulți zona de fotografie potrivite, care este decorat cu o pânză de păianjen artificială. Se poate atârna pur și simplu în cameră. Și, îl puteți folosi pentru a decora rochia. Și, desigur, diferite tipuri de tratează. Acesta poate fi atât băuturi alcoolice și nealcoolice sub formă de sânge, diverse medicamente sau droguri. Și dacă aceste băuturi sunt servite în dispozitive realizate sub forma unui bec, dovleac, veți obține atât sinistră și vedere teribil. Puteți găti, de asemenea, atributele comestibile sub forma membrelor corpului, păianjeni sau orice monștri. În acest caz, mai rău se întâmplă, cu atât mai bine.

Pentru copii

Dacă vorbim despre cum să utilizați versiunea zonei foto pentru copii la școală, este important să se aibă în vedere faptul că fotografiile se va face în mare parte în mod colectiv. Prin urmare, elementele decorative trebuie să se încadreze în imaginea de ansamblu.În acest caz, va fi foarte bine să se uite la diferite dimensiuni de dovleci, costume pentru copii sub forma eroilor vacanță, decorat cu web artificială, păianjeni, colti de vampir și alte atribute. Puteți tăia, de asemenea, din hârtie colorată vrăjitoare, vampir sau păianjen și decora cifrele de perete. Este mai bine să utilizați hârtie neagră colorată în acest scop. Desigur, nu uita trateaza. La urma urmei, petrecere copii trebuie să fie însoțită de un tabel de dulce.

Puteți găti desert în stil Halloween. Să presupunem că în forma de creier, membrele corpului și orice alte elemente subiecte similare. Puteți aplica în continuare machiaj. Copiii iubesc de divertisment similare. Și machiaj profesionist de Halloween se distinge printr-o luminozitate specială. De exemplu, face pe corpul fluxului sanguin, urme de topor de impact, mușcături și multe altele. Totul depinde de imaginația și abilitățile de grimer.

Ei bine, cum fără costume pentru copii. Pentru cea mai mică puteți face un costum dintr-o țesătură sub forma unui dovleac sau un costum de vampir. Copiii într-adevăr, cum ar fi diferite tipuri de carnavaluri, și ei să fie cu bucurie aspored în fotografie în astfel de rochii.

Exemple frumoase

Există o mulțime de exemple frumoase, cât de repede și ușor de a face un photoconne pentru celebrarea Halloween. Și cele mai multe dintre opțiunile sunt efectuate cu ușurință de la prietena.

 • De exemplu, un arc de bile negre în combinație cu un web realizat din bumbac, creează o adevărată atmosferă de Halloween.
Citește mai mult  Creați un script pentru noul an de la domiciliu

 • De asemenea, arată foarte bine și doar un web. Este foarte ușor de a face de la Wat. Puteți adăuga un astfel de dovleac Photoshot sau păianjeni. Spiders ușor de a lega sau de a face din aceeași lână, și apoi vopsea negru. Puteți utiliza, de asemenea, produse din plastic, deja gata păianjeni sunt ușor de găsit în magazine speciale.

 • instrument universal pentru crearea photocons sunt baloane. Și puteți folosi bile de diferite culori și dimensiuni. Garland din baloane portocalii presupunem decora perfect camera. Mai ales, dacă desenați pe astfel de bile de diferite tipuri de grimase.

 • Ei bine, desigur, în cazul în care, fără dovleci. Ele ar trebui să fie o mulțime. Uită-te bine în cadru de dovleac cu interior lumânare. Și mai rău decât grimasa, cu atât mai bine. Dimensiunea lămpii nu este deosebit de important aici, lucrul cel mai important este faptul că grimasa este tăiat în mod clar.

 • Puteți face, de asemenea, un dovleac dintr-un balon. Și trage un marker grimasă. Un astfel de atribut este un perfect combinat cu orice alt decor.

În general, există mai multe modalități de a crea un photoozon pentru o vacanță de Halloween. Principalul lucru este că ea este luminos și a creat emoții plăcute tuturor celor prezenți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: