Prezentare generală a concursurilor pentru data de 23 februarie pentru petrecere corporate

Prezentare generală a concursurilor pentru data de 23 februarie pentru petrecere corporate

Prezentați un cadou – cel mai ușor lucru în cazul în care este vorba de 23 februarie, vacanță, care în mod tradițional felicită toți oamenii. Și de multe ori aceste daruri nu sunt mai mult decât o formalitate. Un alt lucru este de a organiza un program care va deveni o surpriză plăcută pentru autorii de sărbătoare, precum și distracție veselă pentru organizatori.

Jocuri

Concursuri pentru 23 februarie pentru un partid corporativ – acestea sunt de obicei amuzante, nu au sarcini foarte complexe care pot fi făcute fără a părăsi tabelul. În mod convenabil, în cazul în care locul în care sărbătoarea se desfășoară nu presupune spațiu pentru un program mai interesant.

Când trebuie să faci totul la masă, astfel de concursuri sunt în afara.

Noi da exemple de jocuri.

 • Laudă, și mă voi deranja. joc amuzant este potrivit pentru bun început. Sarcina este după cum urmează: femeile care participă la joc oferă un container cu frunze răsucite. Pe aceste frunze scrise numele bărbaților colegi. Vazand acest lucru sau că numele, o femeie ar trebui să înceapă să-l laude. De exemplu: „El este frumos, inteligent, galant“. Total – nu mai mult de 7 cuvinte.

Sarcina unui om care a decis să o descrie exact, să se ridice și să lucreze la fața locului. De obicei, fie toți oamenii modeste (care, în sine, este un zâmbet), sau mai multe obține în sus și icrelor. În loc de epitete, vă poate da femeilor o astfel de sarcină: compara un om al cărui nume este scris pe un prospect, cu un kinoger. De exemplu: „El este turnat de baronul Münhhausen“.

 • Placă cu o surpriză. În avans, înainte de începerea unei sărbători în plăci, în cazul în care oamenii vor sta, ai nevoie pentru a pune phantas. sarcini simple pe care fiecare om prezent va trebui să efectueze. Nu toate în același timp, dar unul câte unul – pe tot parcursul programului. Sarcinile pot fi astfel: amintiți-vă (sau scriere), dedicate sărbătorii poemului, încercați pentru a reda un prieten care stă pe dimpotrivă, de a veni cu un nume de cod (ca și în cazul în care acestea au fost inteligenta) pentru camarazii lor la masa Si t. D.

 • Cine sunt? Jocul este standard, dar care trece întotdeauna distractiv și luminos. Bărbații de pe cap este pus pe inelul cu inscripția. Sistemul ar trebui să fie de așa natură încât frunzele cu inscripții pot fi schimbate. Și, de exemplu, este scris „James Bond“. El ar trebui să ghicească cine „la numit“ punând întrebări altora. Împrejurările sugerează gesturi pot, grimase, melodii înec, dar nu în cuvinte.

 • Minute scrie I! Această competiție se distrează în mijlocul unei părți. Alege un scriitor – Sarcina lui de a înregistra toasturile pe care altii spun. Sarcina altora – să vorbească împreună lor de pâine prăjită, Threesome sau într-o rapidă. Atunci funcționarul demonstrează rezultatul pe care la înregistrat.

De regulă, este un amestec de toast auzite, care se distrează de toți cei prezenți.

 • El este gogh, el este Gosha. Pentru acest concurs au nevoie de pregătire preliminară. Angajații care știu cum să lucreze în Photoshop sau programe similare ar trebui să facă ceva asemănător cu un fotoobot. Se poate spune că pentru a se conforma cu oamenii lor colegi într-o singură persoană. Apoi, aceste „orientări“ pe cineva scoate și distribuie „grupul de investigație“. Este selectat în compoziția sa, dar eșantioanele „orientare” ar trebui să fie. Ei trebuie să ghicească care colegi au devenit „modele” pentru dorit. Și ar trebui să ghicească de ce caută. Firește, răspunsul corect va căuta cele mai sincere felicitări.
Citește mai mult  Cum de a decora pomul de Crăciun viu?

Și pentru a interesa mai mult infractorii celebrării la sărbătoare, le puteți invita acolo, nu cuvinte și SMS.

  Cu cât sunt mai originale cu atât mai bine. Textul SMS-OK poate fi după cum urmează: „Astăzi la 15 ani.00 Ajungeți la sala de conferințe pentru operațiune „23.02 „. Să aibă o armă (zâmbet fermecător) și mijloace de deghizare (potrivite în civil). Fiți gata să ataci cei prezenți de minunatul simț al umorului și de pregătire pentru experimente. Verificați dacă spiritul aventurismului este disponibil. Dacă este pierdut, luați urgent unul nou. „.

  Divertisment în birou

  Ideile de vacanță corporative pot merge dincolo de sărbătoare. De exemplu, dacă spațiul vă permite să joace scene, basme de benzi desenate, aranja sport de birou pentru angajați și t. D. Noi da exemple de astfel de divertisment.

  • luptator perfect. Acest concurs va necesita o placă, stau pe picioare, orice plan vertical pe care se poate fixa o foaie de hârtie, și care poate fi rotit în partea opusă altora. foaie Având în A-3 și marcator. Sarcina primului participant – pentru a trage capul superobrian (Superman, omul perfect și T. D.). Apoi, el adaugă parte din foaie pe care foaia a pictat, iar cazul său continuă de-al doilea participant. Dar el trage un erou pentru centura. Și astfel 3-4 oameni în mod colectiv, fără a se vedea rezultatele partenerilor lor, un eșantion, luptător perfectă. La finalul competiției, conducerea desfășurare „pânză“ și demonstrează creativitatea colectivă.

  • duel poetic. Pentru a face acest lucru, va trebui să practicați pe cineva în avans în scrierea parodiilor poetice comice. De exemplu, se iau doi poeți de cult: Yesenin și Mayakovski (merită să amintesc că au participat cu adevărat la duelurile poetice). Toată lumea trebuie să-și citească pasajul poeziei, transmise numai de scenarist în favoarea vacanței. Câștigă cel mai convingător, expresiv, similar cu participantul original. Iată exemple de poezii relucrate.

  1. Mayakovsky

  „Noi

  al douazeci si treilea

  februarie

  Notă

  Revoluţionar!

  Mers pe jos,

  A mânca,

  Utilizare

  Până azi

  Prescris

  Lege!”

  2. Yesenin

  „Eu sunt biroul meu de dragoste și drumuri,

  Echipa mea de aur,

  Faceți cunoștință cu vacanțele cu cai,

  Da în Rusia Sit „.

  • Palete de basm de lumină. Stadializarea povestirilor cu participarea actorilor este întotdeauna momente interesante de orice vacanță. Ce este necesar: script, participanți, autori.

  Participați în cazul bărbaților în această zi. Pentru râs, cititorul poate fi legat cu batiste, astfel încât el amintește Granny-povestitor din povestile sale preferate zâne sovietice.

  Dăm un text de aproximativ povești pentru desen în echipa.

  În unele regat, da, într-o anumită stare a existat o prințesă. Ea a fost nemăsurat. Cu un simț al umorului, fata nu a fost bine. TNT nu a lăsat în jos, Comedy Club Maiden nu a văzut. Și tatăl ei a spus: Ah, Mount-Mount, voi emite o fiică căsătorit care o va râde. Și completați în plus. Ei bine făcut asta, bine făcut din toate greutățile din jur da, graba la palat. Primul bine făcut, Yeremy, a decis să cânte Nesmeyan, foarte distractiv. (Primul participant într-adevăr ar trebui să cânte ceva amuzant). Ascultat printesa lui, a spus – O să mă gândesc.

  Citește mai mult  Alegerea o rochie la aniversarea de 50 de ani

  Al doilea bine făcut, Berende, a decis să danseze, vesel (al doilea participant dansuri). Al treilea challenger, Evstigney, a decis să arate numărul de circ, bine, așa cum se poate, de la suflet (al treilea) arată participante. Este timpul pentru a alege, m-am gândit unmeared, m-am gândit, gândul regelui tatăl, a crezut … Și au decis să dea Challengers sarcina finală. (Personajele piesei „Uno Momento“ sunt eroi, probabil – instrumente muzicale, iar ei trebuie să-l îndeplinească împreună). Ca rezultat, unmeaspered fie alege pe cineva singur sau introduce legea cu privire la multi-mindedness în regat și „îi ia pe toți“.

  • concursuri intelectuală sunt de asemenea perfecte pentru programul festiv. Puteți juca cu participanții la „Oh, luckyful“, în cazul în care toate întrebările vor fi dedicate marilor oameni din istorie. Întrebările pot fi de genul: „Care este numele primei stocurilor Everest? În ce an a fost Tsialkovsky? Ce adâncime este directorul de pe Titanic, James Cameron, directorul „Titanic“ (iar el, după cum știți, explorat Mariana Wpadin și a luat filmul despre ea) „.

  Concursuri în natură

  În cazul în care vacanța este organizată în natură, oportunități pentru o organizație de distracție a celebrării chiar mai mult. Și concursuri se pot fi cel mai simplu, nu necesită o formare la nivel mondial.

  Lupta în natură

  Participanții sunt invitați să se împartă pentru 2 echipe. Pentru comoditate, fiecare echipă trebuie să aibă propria sa culoare. Și fiecare participant primește mingea de culoare dreapta. La echipa Toți oamenii trebuie să se umfle bile lor, le lega și să le fixeze pe talie. La semnalul echipei de conducere trebuie să vină împreună în luptă. Mâinile și picioarele pentru a lovi adversarul nu poate fi: este posibil să se lucreze numai talie, cu un balon fix pe ea. Echipa care primele rafale toate bilele de inamic este victorii.

  Este important să nu uităm despre designul muzical al competiției decât este mai amuzant, cu atât mai spectaculoase va lupta.

  Releu

  3 participanți sunt invitați la fiecare echipă. Opus Fiecare echipă a pus o masă cu o sticlă complet blot, un stack și felii de lămâie pe o farfurie. La comandă, participanții încep retraia: Primul deschide sticla, toarnă conținutul în stivă, transferă releul la altul. Cea de-a doua bea conținutul și cea de-a treia gustări de lămâie. Și astfel participanții se schimbă locuri până la băuturi toată lumea și nu apare. Concurența poate fi transformată. De exemplu, pentru a spune că alcoolul într-o sticlă este doar o singură echipă, restul – apa. Dar rid, bea o băutură, toate trebuie – care nu a făcut-o, primește puncte gratuite. Ca rezultat, se pare că apa era tot. Câștiga pe cei care sunt mai buni decât toți încrețiți.

  Cel de-al doilea releu poate fi faimosul concurs „Track complex”. Participanții ar trebui să pună pe picioare, pe ochi – înot ochelari speciali. În această formă, participantul vine la masa, toarnă într-un pahar, băuturi, se întoarce. A cui echipa a făcut față în primul rând, că și a câștigat.

  Citește mai mult  Cum sa faci un fulg de zăpadă în tehnica Origami și ceea ce este necesar pentru acest lucru?

  Rinocer

  Bărbații în această competiție va fi un rinocer, femei – scop. Un corn este atașat la frunte: puteți lua pur și simplu o leucoplasty, străpunge-l de partea din spate cu butonul și lipici. Horn trebuie să fie simbolic. Femeile pe talie ar trebui să fie atașat un balon umflat la nivelul coapsei. Rhino trebuie să străpungă mingea. Toate acestea se face fără mâini. Castiga cel care va face mai întâi.

  Jumatatea mea

  Participanții la competiții trebuie să fie împărțite în perechi „Omul-femeie“. Cuplurile închide pe una coate laterale unele cu altele. Adică, fiecare participant rămâne o mână liberă. Prezentatorul cere unui cuplu de a face ceva, în timp ce cuplul trebuie să se comporte ca unul. Vom câștiga cei care vor face cel mai armonios. Care sunt sarcinile în același timp: pentru a pune pe capac, face buzele, mananca o felie de lamaie, șampanie deschisă și t. D.

  Alte

  Și câteva exemple mai multe concursuri simple care pot fi ținute pe stradă.

  Joc de lumină „MCAT Plâns”: Participanții merg la site, li se dă o sarcină – de îndată ce plumbul numește o sculptură bine cunoscută, un monument, ar trebui să fie descrise. De exemplu, prezentatorul spune: „Statuia libertății” sau „Apollo”, fiecare participant devine această statuie. Juriul prezintă puncte. Câștigă cel care a fost mai expresiv.

  „Eh, sinoptic”. Istoria:: Prognoza meteo de conducere sa îmbolnăvit, trebuie să fie în cadru, iar vocea lui a dispărut. Vorbind pentru el va fi alta, sau, dar pentru a deschide gura si sa se gestioneze artistic. De regulă, se dovedește foarte distractiv. Câteva perechi de „suferință sinoptic” sunt implicați, cel mai expresiv.

  „Parodiș”. Totul este simplu – în centrul numărului de membru al site-ului 1. De îndată ce muzica sună, el trebuie să-l perceapă ca pe o fonogramă și pe sine – ca artist. Cu cât se dovedește mai luminos, cu atât mai multe puncte vor primi. Nuanța este că este în mod neașteptat o fonogramă, iar cealaltă începe. Pentru fiecare participant – 3 fragmente ale fonogramei. În primul rând, el, să spunem, Kirkorov, apoi – puternic egor CRE, și apoi Tina Turner. Câștigă cel mai artistic participant.

  Recomandări pentru exploatație

  Organizația mai clară, cu atât mai bine va trece vacanța. Este necesar să se numească un „sediu”, care va fi angajat în organizație: Dezvoltarea unui script, achiziționarea de cadouri, organizarea unei mese festive. Sarcinile se pregătesc în avans, printout, muzical și, eventual, multimedia-clearance-ul.

  Asigurați-vă că ați numit șeful „Paparazzi” al sărbătorii, care va fi responsabil pentru fotografii și video.

  La sfârșitul serii, puteți urmări un mic zipper-fermoar, care va veni apoi la toți participanții electronici.

  Dacă cineva de la șefii, partenerii dvs., clienții dvs. preferați în vacanță nu va fi a priori, atunci felicitările sale pot fi scrise pe video în avans. Și apoi porniți la momentul potrivit. Această surpriză plăcută va diversifica seara. Au o sărbătoare bună!

  Următorul videoclip prezintă un scenariu gata de competiții la 23 februarie.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: