Sarbatoritilor fete 9 ani: Opțiuni pentru scenarii și concursuri

Sarbatoritilor fete 9 ani: Opțiuni pentru scenarii și concursuri

Pentru a sărbători ziua de naștere a fetelor de 9 ani, trebuie să se gândească cu atenție. Micul doamnă de la acea vârstă doresc o vacanță, cum ar fi adulți, și poate fi supărat dacă există jocuri pentru copii.

Reguli de organizare

atribui imediat o dată exactă, loc, timp de vacanță, contoriza numărul exact de copii și adulți, care vor fi prezenți la petrecere ziua de nastere. Puteți face invitații, dar este opțională. După aceea, trebuie să faci o mulțime.

Vino cu conceptul de vacanță

Acesta poate fi o petrecere in pijama, o sărbătoare în stil de desene animate „inima rece“ sau „Alice în Țara Minunilor“. Necesitatea de a veni de la interesele sărbătorita. Prin urmare, veți avea nevoie de decor si costume necesare. Faceți o photoozone tematică.

Tratamente

Desigur, copiii place pizza, dulciuri și cartofi prajiti. Este acest aliment perfect pentru o petrecere de ziua. Este important să se clarifice dacă există vegetarieni sau persoane cu alergii pentru a le pregăti un meniu separat. Vand șervețele de hârtie, fețe de masă.

Și:

  • Faceți o listă de redare în avans+
  • tort Comanda sau coace-te+
  • Colecta toate elementele care vor fi necesare pentru concursuri și jocuri+
  • Telefoane, Charge camere video și foto.

idei de vacanță

Nu neapărat cheltui o mulțime de bani pentru a marca o zi de naștere bun – puteți sărbători și acasă cu prietenii. Există mai multe idei pentru ziua de naștere a fetei.

În stilul „Princess”

Probabil fiecare fată a visat să pună o rochie, coroană și de a deveni eroina istoriei fabuloase. Prin urmare, merită să dăm o astfel de oportunitate pentru ziua de naștere și prietenele ei. Este necesar să se facă invitații speciale în stilul de desene animate Disney. Culoare mai roz și diverse margele.

Pentru peisaje, baloane de aer „fată” florile sunt potrivite: liliac, roz, alb și altele asemenea. Nu uitați de fețele de masă, ghirlande. Puteți aranja o fotoozonă.

Ca un tratamente ar trebui să fie dulciuri frumoase de culori strălucitoare. Prăjiturile sunt potrivite, bucăți de tort, lollipopuri și capace.

Aranjați jocuri în același stilist. De exemplu, concurs de talent sau joc „Cine este prințesa?”Fetele pot încerca să își deseneze propriile basme sau să vină cu o continuare a deja existente și așa mai departe.

În stilul „Alice în Wonderland”

Aici probabil că veți avea nevoie de animatori sau de părinți care pot juca rolurile reginei roșii, Hatter, iepure.

La un astfel de partid a, există o mulțime de decor, de preferință într-un format mare: Carduri, indicii de călătorie, flori mari, pălării, ceasuri, tablă de șah, cu semne inscripții „Bea-mă“ sau „Mănâncă-mă“. Aranjați acest partid ceai fabulos, ca în „Alice în Țara Minunilor“.

Și, desigur, concursuri ar trebui, de asemenea, să se bazeze pe parcela de basme. Lăsați copiii de viteza vopsea trandafiri albi în scene de roșii sau de joc.

petrecere in pijama

Desigur, la o astfel de vacanță o, oaspeții stați peste noapte. Prin urmare, aveți nevoie pentru a avertiza părinții despre ea. Dar este în valoare de ea, de obicei, fetele sunt încântați cu o astfel de idee.

Lăsați copiii pus pe cele mai bune pijamale, face un spectacol de modă, face fiecare alte coafuri, uita-te la desene animate, va. Aceste părți nu costă fără perne de luptă tradiționale, este important să se ia în considerare. Expedierile poate fi acasă: plăcinte, cookie-uri, bezele, cacao cu bezea sau ciocolată caldă.

Ghirlande și baloane sunt potrivite ca decor, lenjerie de pat frumos. Porniți muzică calmă și confortabilă pe fundal.

Artă Party

În această vacanță ar trebui să fie foarte luminoasă, schema de culori curcubeu și multe decorațiuni colorate.

Fără photocons nu fac aici. Cumpărați mai multe bile, ghirlande, canopies și alte lucruri. Să se trateze și să fie de asemenea culori diferite (lollipops, drage, băuturi).

La partidul de artă ar trebui să fie distractiv muzică și un număr mare de concursuri creative: desen cu culori strălucitoare pe țesătură, creând piramide curat multi-colorate și alte jocuri interesante.

Revizuirea divertismentului

Pentru a lua un copil pentru o zi întreagă, nu este nevoie să-și petreacă o mulțime de putere și de bani. Jocurile și concursurile descrise mai jos vor deveni o modalitate excelentă de a distra fiica.

Concursuri

„10-10“. Oaspeții sunt împărțiți în două echipe. Fiecare dintre ele ar trebui să scrie un cuvânt din 10 litere pe șevaletul său. Potrivit echipei „începe” le schimbă, sarcina lor este de a desena zece cuvinte din scrisorile care fac parte din acest cuvânt. Echipa care o va face mai repede, câștigă și primește un premiu.

„Portret al unui om de naștere”. Prietenii li se oferă o varietate de materiale pentru desen și appliques: creioane, marcatori, sculptate din rochii, coafuri și multe altele. Câștigătorul va fi portretul căruia îi va plăcea ziua de naștere a celor mai multe.

„Spoturi multicolore”. Plumb Specifică culoarea căutării. Sarcina participanților la concurs este de a găsi un subiect de această culoare și de ao atinge. Cel care nu a făcut față – frunze. În consecință, câștigătorul este o persoană care a coborât doar la capăt.

„Phanti”. Într-o pălărie mare, există lucrări cu diferite sarcini de distracție (pentru a dansa la muzică, cântă un cântec preferat, spălați un fel de melodie, jucați o scenă amuzantă). Copiii trag pe spate. Câștigătorul este cel a cărui performanță a plăcut vinovat de sărbătoare mai.

„Barter”. Oaspeții sunt distribuite pe perechi. Fiecare persoană se eliberează saci în care există 15-20 de mărgele, nasturi mici, monede și altele asemenea. Unul dintre jucătorii scoate câteva bile de acolo și le se ascunde în pumn. Sarcina partenerului este de a ghici numărul lor. El poate cere: „Chet sau cu excepția cazului în?”. Dacă el reușește să sune la dreapta număr, el ia aceste mărgele pentru el însuși. În cazul în care nu – dă aceeași sumă din pachetul. Cuplurile sunt în mod constant prevenirea. Concursul durează aproximativ 12 de minute, atunci el câștigă cel care a acumulat cele mai multe dintre perlele.

„Străin misterios“. Plumbul sau ziua de naștere a citit lista de anumite caracteristici care corespund unuia dintre cei prezenți. Acesta poate fi culoarea ochilor, creșterea, ratele școlare, animale de companie, hobby-uri și multe altele. Restul ar trebui să pună numele acestei persoane. Participanții pot pune întrebări despre personalitatea unei persoane. Câștigă cel care fastests restul.

„Varză”. Participanții sunt împărțiți în echipe. De la fiecare ia un voluntar, pe care echipa pentru unul sau două minute, ar trebui să poarte cantitatea maximă de îmbrăcăminte. În consecință, hainele trebuie să fie pregătite în avans.

Jocuri

„Telegramă”. Jucătorii trebuie să scrie numele lor pe suport de hârtie, rola-le și a pus într-o pungă. Acum, toată lumea este un poștaș care nu este norocos. Oaspeții pe rând trage bucata de hârtie, citește numele și improviza cu picior de plecare: alcătuiesc o propoziție, fiecare cuvânt care începe pe un singur nume scrisoare scrisă pe o bucată de hârtie. De exemplu, „sub pomul de Crăciun tigru growl“, t. E. Pe bucata de hârtie a fost Petru.

„Acasă!”. Șapte și mai multe persoane joacă. Pe site-ul obiecte sunt notate „acasă“. Ele ar trebui să fie una mai mică de joc. Jucătorii stau în mijlocul platformei și de 8 ori într-o repetare rând: „Acasă!”. După aceea, ei se împrăștie „case de acasă“. Cine nu are timp să ia un loc merge la cineva de la jucători și întreabă: „Uleiul este vândut?”. El răspunde: „Nu, vinde … (numele unui alt jucător)“. Ceea ce duce la cel care la trimis, întreabă aceeași întrebare și primește un astfel de răspuns. În timp ce el merge de la unul la altul, două „proprietari“ se schimbă în locuri. Sarcina de conducere – să ia o casă temporar gol. Dacă el reușește, cel care a rămas „fără acasă“ devine.

Salca în Japoneză. Minimum patru jucători. Șoferii urmăresc restul jucătorilor. Dacă el se referă la un alt jucător, el începe să conducă. Cu toate acestea, este mai greu să-l, de vreme ce acum el trebuie să ruleze, păstrând pentru acea parte a corpului, care a atins ultima „apă“. Deci, el ar trebui să scape și a mers pentru cineva.

În cazul în care o mulțime de oameni se joaca, alegeți mai multe.

Consiliul de joc „Alias“. Se poate face chiar de la prietena. Participanții sunt împărțiți în echipe. Ei scoate cărțile pe care le sunt date câteva cuvinte. Ei trebuie să explice fiecare dintre ele, cu alte cuvinte, nu este permis să folosească o singură față. Pentru un card oferă 60 de secunde. Sarcina altă echipă este de a ghici cât cuvinte mult posibil.

„Teremok”. Notăm două cercuri pe podea, la o distanță de 10-15 metri. Unul dintre jucătorii în lectura devine în mijloc între Teremes și prinde restul jucătorilor care rulează dintr-un cerc la altul. În timpul exploatării, copiii condamnați: „Terem, Tema, pentru un copac de mare! Stejar, Ball, plaja, nu plânge!”. În cazul în care conducerea va prinde pe cineva, acest om se ridica în locul lui.

Cum să diversificați scriptul?

Puteți organiza o căutare pe aventura. Copiii ar trebui să fie împărțit în echipe. În diferite locuri colaps semne cu nume de țară. Pentru a trece de la unul la altul, participanții trebuie să completeze sarcina. Această echipă va câștiga, care este mai rapidă decât restul va „călătoriți în jurul lumii”. Fiecare copil trebuie să fie implicat în acest proces, este important ca toți copiii să participe la sarcini.

Disco Disco. Poate că este trite, dar întotdeauna cool și distractiv pentru oamenii de orice vârstă, în special pentru copii.

Cereți ziua de naștere la ce preferințe din muzică și prietenii ei, și, de asemenea, nu uitați să cumpărați o minge disco.

Faceți cadouri interesante. O fată care are o zi de naștere ar trebui să ghicească cuvântul încrucișat precedat pentru ea, în mare parte tras și atașat de perete. Când o face, în celulele evidențiate, ea va vedea numele locului unde sunt ascunse darurile.

Toate semnele de dans „Limbo”. Esența este: doi oameni dețin un băț într-o poziție orizontală pe ambele părți.Oaspeții trebuie să treacă sub acest baston la rândul său. După fiecare pasaj, bastonul trebuie să fie coborât aproximativ 10 centimetri. Nu uitați să includeți muzică, de preferință latină americană.

Cum să organizați o petrecere în onoarea zilei de naștere a fetei, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: