Scenariul de ziua de nastere 7 ani

Scenariul de ziua de nastere 7 ani

Copiii de ziua de naștere se așteaptă întotdeauna cu nerăbdare și ușor tremură. Înainte de sărbătoare, nu numai copilul este îngrijorat, dar și părinți. Nu ar trebui să pregătească doar cadouri, ci și să organizeze evenimentul în sine. Fetele de ziua de naștere 7 ani trece, de obicei, într-un cerc de prieteni. Puteți pregăti concursuri interesante sau chiar o căutare întreagă.

  Alegerea unui loc pentru a organiza o vacanta

  Organizarea sărbătorii depinde puternic de locul în care va trece. Alegerea locului depinde de mulți factori, variind de la buget, terminând timpul anului și vremea. La zi, pentru a organiza o zi de naștere pentru o fată de 7 ani într-o cafenea pentru copii, un joc complex sau un parc de distracții. În acest caz, problemele organizaționale nu pot fi angajate în general, de obicei administrarea instituției.

  Cea mai simplă soluție este vacanța la domiciliu. Nu se poate face mai rău decât în ​​orice instituție. În plus, este posibil să organizați cu atenție un program de divertisment. Dacă vremea este bună, puteți petrece o vacanță în natură. Adevărat, vor fi multe detalii pe care merită să le gândiți.

   Tema zilei de naștere

   Ziua de naștere a copilului vă puteți distra acasă. Petreceți o vacanță mai bună într-un anumit subiect. Deci, va fi mai ușor să elaborați camera și să selectați programul de divertisment. Mai mult decât atât, o vacanță în stil unic pare mai interesant pentru copii, o memorati lungă perioadă de timp. Există o mulțime de opțiuni.

   • Circul. opțiune comună, aproape clasic. Decoratiuni sunt destul de simplu, destul de bile. Ca necesar, toată lumea este eliberat nasul rece clovn, masti, capace. costum de master trebuie să se potrivească. Puteți afișa trucuri sau invita un profesionist. Va fi chiar mai distractiv dacă aplicați pe toate machiaj.

   • basme și desene animate. Există o mulțime de opțiuni, există din ce să aleagă. Puteți chiar folosi doar eroi individuale din lucrările preferate. Prezentatorul în acest caz, poate fi un storytener sau un expert. Este logic să animatorii apel, ei au de înaltă calitate și costume frumoase. Haine pot fi închiriate pentru o vacanță independentă.

   carte Aprint cu basme, confetti, o baghetă magică și totul într-un astfel de spirit va fi bun ca articole.

   • In jurul lumii. Puteți alege o anumită țară special sau mai multe. În natură în căldura este ușor de a organiza o petrecere hawaiană sau rochie de toată lumea în Papuans. O idee bună va fi o vacanță în stilul egipteni sau Romani.

   • Prințese și zână. Solutia perfecta pentru fata, daca ii place astfel de eroi. Puteți adăuga unicorni. Concursurile și quest-uri sunt concepute în aceeași ordine de idei. Puteți folosi bile, nori de lână, florale și motive vegetale ca decor.

   • Cosmos și străini. Pentru a intra în rol, folosiți machiaj, peruci și urechi mari. Nimeni nu știe sigur cum arata extraterestrii. De aceea, orice se răcească și costume amuzante sunt potrivite. Pentru decorațiuni stele și planete folosite.

   • Știință și profesie. O decizie bună dacă fata este interesată de acest lucru. Diverse focuri chimice și fizice care sunt ușor de explicat copiilor sunt deosebit de populare. O astfel de vacanță nu numai o voință interesantă, dar, de asemenea, informativ. Puteți adăuga bule de săpun aici. Puteți dedica întreaga profesie de vacanță pe care îmi place foarte mult fata. Este, de obicei, bucătari, medici, modele sau artiști.

   Pregătirea

   După alegerea temelor ar trebui să se mute la designul camerei. Multe decoratiuni pot fi făcute cu propriile lor mâini de hârtie. De exemplu, ghirlande, pinioane vrac, inscriptionari frumoase, cu felicitări și numere. bile Classics sunt considerate, de multe bile.

   Este important să rămânem la subiectul selectat. Nu utilizați totul dintr-o dată, este suficient pentru a alege un cuplu de elemente principale și la fel de mult suplimentare. În caz contrar, camera nu va arata frumos, dar supraîncărcat. În plus, este important să se facă un decor în condiții de siguranță.

   Photowon este doar necesar de ziua fetei. Nu este neapărat ceva prea complicat. Este ușor să stea fundal, este interesant să se arate ca o versiune de folie. Puteți adăuga cifre sau desene pe subiectul vacanței.

   Bile, ghirlande și Nou de Anul Nou va da un model de fotografie de elegacitate.

   Este necesar să se pregătească fețele de masă, șervețele și capacele. Totul este exclusiv conform subiectelor vacanței, altfel va arăta extrem de ridicol. Nu vom putea face invitații frumoase pe care fata o va putea distribui prietenei în avans. Toate aceste nenorociri vor arăta deosebit de solemn.

   Pregătiți nevoia și tratați. Puteți comanda pur și simplu pizza, pregătiți băuturi și un tort pentru dulce. Simplu și rapid, însă există opțiuni mai interesante. Există multe rețete frumoase în care salatele sunt decorate sub formă de animale, personaje animale. Puteți face deserturi în stilul sărbătorii sau doar să le decorați în plus.

   Opțiuni de script

   Vacanța copiilor ar trebui să fie veselă și interesantă. Doar puțin decora camera într-un mod solemn. Ar trebui să organizați și să jucați. Sarbatoarea va fi mulțumită interesant la un concurs amuzant sau Quest fascinant.

   cu concursuri

   Mă întreb de vacanță pentru fata este de 7 ani, cu concursuri de familie. Este destul de simbolic și neobișnuit. Puteți pune în aplicare alte idei, cu o multime de divertisment. De asemenea, între principalele competiții are sens să organizeze jocuri simple.

   • Cunoscătorii de desene animate. Pentru concurs puteți partaja companiei pentru echipa, dar nu este deloc. În cazul în care copiii nu sunt foarte mult, atunci acesta va fi chiar mai interesant atunci când toată lumea concurează pentru sine. Maestrul și-a exprimat numele unui erou, iar restul ar trebui să solicite un desen animat. Punctele sunt acumulate pentru cel mai rapid răspuns. Premiile primi cei care au amintit cele mai multe titluri în cel mai scurt interval de timp. Este în valoare de asteptare eroi non-evidente pentru a fi mai interesant. De exemplu, Marinet este o fată de la Lady Bag și Supercote.

   • Poze. Ar trebui să pregătească cărțile cu desene simple. Prezentatorul închide imaginea cu un carton dens și încet începe să arate piese de mici dimensiuni. Participanții trebuie să ghicească ce este desenată pe card. Este imagini în valoare de cules, astfel încât acestea au fost de la un subiect. Deci, copiii vor fi mai ușor. Câștigă cel care a ghici cele mai multe imagini.

   • Rasă. Ar trebui să se pregătească de jucărie mașini, fire și creioane. O astfel de competiție este ideal pentru o vacanță, în cazul în care nu sunt numai fete, dar și băieți. Prezentatorul leagă aceleași piese de frânghii pe de o parte la transport, iar pe de altă parte – la creion. Puteți împărți toți oaspeții în grupuri în cazul în care copiii sunt mult. La echipa jucătorii încep să lichideze un fir de creion, astfel încât aparatul ajunge la linia de sosire. Noi învinge pe cei care au făcut față mai repede. În cazul comenzilor pentru fiecare jucător promatary, scorul este acumulată.

   • Ștafetă. Oaspeții sunt împărțiți în echipe. Fiecare jucător trebuie să dețină mingea de aer între genunchi și alimentarea cu acest lucru înainte de a termina. Învinge o echipa care va face mai rapid. Pentru a fi mai interesant, este mai bine să împartă copii nu pentru două echipe, dar pentru trei sau patru.

   • Combaterea bile. Pregătirea va avea nevoie semnificativă. Pentru competiția aveți nevoie pentru a umfla un număr mare de bile. Comenzile devin diferite părți ale camerei, pentru fiecare parte care aveți nevoie pentru a pune același număr de bile. Pentru muzica ar trebui să le arunce de pe partea adversarii. După oprirea melodia, este necesar să se calculeze bilele. Înfrângeri echipa de pe partea cui sunt ei mai puțin.

   • Piept de cadouri. Acest concurs va permite nu este ușor să câștige, dar să câștige ceva interesant. Trebuie să pregătiți o cutie frumoasă, cu o gaură în avans, trebuie să fie pus mâna copii. În interior ar trebui să pună mici cadouri, un pic mai mult decât copiii. Acesta poate fi kituri pentru creativitate, decoratiuni, bomboane, fructe, carnete de notițe și toate celelalte. Pentru copii ochi cravată. Jucătorul își scade mâna în cutie și ia un obiect arbitrar, scoate afară. Trebuie să o descrieți și să ghiciți că este. Dacă copilul a fost copiat, apoi lasă un cadou pentru mine. Ca rezultat, fiecare câștigător va fi acordat.

   • Ghicitori. Destul de interesant o competiție inteligentă. Prezentatorul citește cititoarele și întrebările cu trucuri. Punctele sunt date pentru răspunsurile corecte. Merită să se pregătească mai mult material să fie mai interesant. Câștigătorul merită acordat.

   Există o specificitate specifică a unei astfel de vacanțe. Scenariul ar trebui să fie astfel încât echipa și concursurile individuale să se alterneze. De asemenea, jocurile mai relaxate ar trebui lăsate atunci când copiii vor fi ușor obosiți.

   La sfârșitul serii, puteți număra scorurile fiecărui copil și declarați câștigătorul final.

   Cu Quest

   Această zi de naștere va fi extrem de neobișnuită, fascinantă și memorabilă. Classic Quest for Holiday – Căutare cadou. Este necesar să ne gândim la locul în care să ascundeți instrucțiunile, precum și designul sfaturilor în sine. Cele mai populare prăjituri: frigider, dulapuri, oală de flori, cărți, casetă de ușă, gustul tutu. Există multe opțiuni, principalul lucru este că copiii nu pot suferi în timpul căutării.

   Puteți aranja o căutare interesantă „Vrăjitorul orașului Emerald”. Ca indicii, sunt utilizate cărți cu puzzle-uri și respinși. Scopul este de a găsi un loc unde cadouri sunt ascunse. Ar trebui să pregătiți un balon, pene, puzzle-uri mici, o sticlă, decanter cu apă, cutie, fir și plicul. Luați în considerare citiți mai mult Scriptul Quest.

   • Gazda prezintă plicul copiilor cu o scrisoare de la vrăjitorul Goodwin din orașul Emerald. Textul trebuie să indice că maimuțele care zboară au furat un piept magic cu cadouri. Thiefs a lăsat urme de sfaturi. Prietenii Wizard vor ajuta: Anshed, Ellie, WoodCutter și Totem.

   • Primul indiciu în plic. Ar trebui să scrie o Myster despre oglinda de pe card. Puteți utiliza acest lucru: „agățat pe peretele farfuriei, iar în râde farfurioara Rigoarea lui.

   • Mustul prezentator în avans, nu atunci când copiii, pentru a respira pe oglindă și scrie cuvântul „vaza“. Puteți ascunde pur și simplu o notă cu acest cuvânt sau numele unui alt cache. În primul caz, ar trebui să respire rapid pe sticla, astfel încât inscripția se manifestă. Uneori, copiii au nevoie pentru a sugera această nuanță.

   • Sub minciunile vaza o minge cu o notă „Me umflate“. În interiorul un alt card cu un sfat. Pentru a elimina, ar trebui să umfla mingea și spargere.

   • În nota de minge un că vârful va cădea din aer, dar numai în cazul în care este destul de. Și pentru asta trebuie să dansezi. Prezentator include muzica pentru copii. După câteva minute, aruncă imperceptibil o bucată de hârtie pe podea. Există vârful de mai jos.

   • Pe nota enigma Groaznic. Este selectat un „flacon cu răspunsul“. Prezentatorul pregătește în avans și coboară spre interior, un pachet legat de șir de caractere.

   Copiii găsesc o sticlă și trage o notă în spatele cozii.

   • Sarcină din tăietor de lemne. Ar trebui să atragă imagini și animale ghici. Pe primele litere ale titlurilor să se plieze cuvântul în cazul în care vârful de mai jos este ascuns. Listashi cu felii de imagini de crocodil, maimuțe, lup, raton, râsul sunt pregătite în prealabil. Cuvântul „covor“. Puteți ridica alte opțiuni, dacă este necesar.

   • Notă sub covor. Se spune că maimuțele care zboară dragoste banane și le împrăștiate peste tot în apartament. Toate fructele sunt la fel de mult ca și jucători. Pe banane ar trebui să atașați note cu nume de animale sau profesii. Copiii trebuie să mănânce fructe și joacă în phantas, arată în scris, fără a folosi cuvinte.

   • După joc, prezentatorul transmite o cutie cu un tip nou de la Ellie. Copiii au nevoie pentru a găsi o pană cu o aripă de maimuță. Anterior ea ascunde, legat o notă. Stiloul poate fi plasat sub canapea pentru a lipi o bucată.

   • Possed cu apeluri stilou pentru a colecta un puzzle mic, care este ascuns acolo. Există mai multe opțiuni: puteți găsi o imagine cu obiectul dreapta sau a scrie un cuvânt-sfat pe turn a puzzle-ului colectate.

   • Urmatorul Sfat Despre Jug. Puteți utiliza orice enigmă. Partea de jos a notei este stivuite în pachet, astfel încât să nu se ude. Ulciorul este umplut cu apă sau suc. Copiii beau din pahare și de a găsi un sfat pe partea de jos.

   • Această notă este ultima. Forma poetică ar trebui să fie informat pentru copii cu privire la sfârșitul căutarea și să scrie, în cazul în care premiul principal.

   Despre cât de distractiv să-și petreacă ziua de naștere a unui copil la domiciliu, uita-te în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: