SCRIPTUL DE BATHER PENTRU FEMEI

SCRIPTUL DE BATHER PENTRU FEMEI

Nu este întotdeauna o zi de naștere este o sărbătoare care este invitat de conducere profesionist. Din mai multe motive (inclusiv din cauza economiei), oamenii decid să preia organizarea unei zile speciale se. Și reuși în această. Și în cazul în care, concursuri sarcinile, nuanțele de vacanță nu trebuie să fie inventate, dar poti sa te uiti mai întâi la Internet, misiunea nu va părea cu siguranță imposibil.

Ce să ia în considerare atunci când se pregătește un script?

Vacanță la domiciliu pentru o femeie este o oportunitate de la întâlnirile obișnuite de băut cu toasturi tradiționale și vorbesc tipic „despre tot“ pentru a transforma seara în spectacol pentru fata ziua de nastere. Și astfel încât corespunde gustului său și va impresiona cu siguranta vinovat de celebrarea.

Înainte de stabilirea script-ul, ar trebui să vă familiarizați cu aceste recomandări.

 1. Nu este un singur punct în program ar trebui să fie din seria „Ce se întâmplă dacă se dovedește“. În cazul în care locurile nu sunt suficiente pentru o competiție cu drepturi depline sau sarcină, aceasta înseamnă că este traversată inițial din script-ul. Trebuie doar să includă că este clar că se poate efectua cu siguranță și să nu denatureze sensul sarcinii. Exemplu: Dansul unde trebuie să portret „trenul” într-o mică cameră de zi – nu cea mai de succes opțiune.
 2. surprize absolute trebuie să fie în scenariul. De exemplu, fata de ziua are o prietena de școală care trăiesc departe. Dar în epoca rețelelor sociale găsiți-le, contactați-i, cereți să scrieți un mic videoclip de felicitare – nu o astfel de problemă. Dar cum va fi în mod neașteptat și plăcut – să includă în festival un astfel de film.
 3. Scriptul trebuie să știe prin inimă sau de aproape de text. Chiar dacă este doar adunări de casă, iar organizatorii de vacanță nu sunt deloc actorii, modul de a citi totul din foaie și nepotrivit pentru a fi timid în același timp – relicvă. atenția autentică este o mare disponibilitate, scenariu de încredere, ceea ce este respectul și dragostea de ziua de nastere. Da, și prezent vor aprecia nivelul de pregătire.
 4. Nu includeți concursuri dubioase în script. Sarcinile „cu Perchka“ ca nu toate. Mai mult decât atât, mulți oameni sunt, prin urmare, evitarea merge la nunți și aniversări, deoarece acestea nu fac ca aceste sarcini. Și aproape întotdeauna poți face fără ele. Pentru a râde, să se distreze, să posstalgate – pentru aceasta, destul de alte sarcini tipice și concursuri.
 5. În cazul în care programul este prea dinamic, prezent nu va fi capabil să se relaxeze. Nu este nevoie să emită un concurs pentru concurs, și chiar cerând activitate excelentă vizitatori. Lăsați un concurs rapid înlocuiește sarcina în cazul în care oaspeții sunt predominant vizibile. După câteva concursuri ar trebui să fie o pauză de comunicare și tratează.
 6. În avans, determina cine va stabili evenimentul (foto / video). Mare, dacă atunci cronica de vacanță, selectat, decorate în mod corespunzător, va veni ziua de naștere și fiecare oaspete la e-mail.
 7. Script-ul nu trebuie să se rupă. Efectuați o finală luminoasă – fie el se termină cu ceva ambițios (cum ar fi Salute sau focuri de artificii), sau camera ceva, dar și cu versuri memorabile (cântec de ansamblu la lumina lumânărilor).

Ei bine, desigur, mai mult decât un scenariu, cu atât mai mult cu încredere simt cele mai importante.

Opțiuni în funcție de vârstă

fete în vârstă de 16 ani și în vârstă de 17 ani, alcătuiesc un scenariu de tineret sau programul care este cât mai aproape posibil de interesele sarbatoritei și va fi în măsură să se implice în distracție și prietenii ei. În 22-25 de ani, este de multe ori deja script-uri care se bazează pe activitățile profesionale ale femeilor. Dar partidele incendiare amuzant poate fi confortabil pentru femeile mai in varsta: 39, 41, 45, 46 de ani – nu este un motiv pentru a transforma vacanța în ceva patetic, îndeplinite de către funcționarul.

Citește mai mult  Cadouri corporative pentru clienți și parteneri de afaceri

Zile de naștere de 56 ani si mai in varsta poate fi asociata cu o perioada vulnerabila – ea se retrage, dar nu vrea să facă accentul. Cu toate acestea, chiar dacă se întâmplă în 61, esența nu se schimbă.

Dar pentru doamnele mai în vârstă de 70, 75 (77, 78, 79 ani), pensia nu mai este percepută ca un indiciu de vârstă, și anii lor mature sunt evaluate ca bogăție și un motiv pentru a colecta întreaga familie pentru vacanță.

Caracteristici de scenarii pentru diferite vârste.

 • 16-20 ani. Dacă aceasta este o sărbătoare în cazul în care prietenii și rudele vor, avem nevoie de unificatoare, concursuri neutre ușor de înțeles pentru toți. Vă puteți concentra asupra sarcinilor de benzi desenate, etapele de basme, numere muzicale. Concursuri legate de amintiri pentru copii (foto și video) cu fata ziua de nastere va fi perfect potrivi în program.
 • 20-30 ani. De vacanță doar pentru prieteni este o oportunitate de a se concentra pe gusturi comune și interese, muzica iubita, etc. D. Dacă oamenii de vârste diferite au adunat pentru ziua lui, trebuie să caute compromisuri. De exemplu, pentru a oferi sarcini neutre, cum ar fi un concurs complimination, mai bine namenance-descrie audio, desen portretul ei „orbește“. Dar, în scopul de a trage generarea unei mai mari la realitățile timpului, puteți aranja o photoint modernă în casă (sub forma unei ferestre de rețea socială, de exemplu) sau eliminați cu toate video și rapid mount, arătând rezultatul în finala de vacanță.
 • 30-40 de ani. Aceasta este încă o foarte tânără femeie vârstă, dar încă temele comune și interesele cu mai multe persoane. Și vizionarea de filme și muzica preferată. Prin urmare, se poate baza pe script-ul. Principalul lucru este de a evita discursurile și eyelinerul despre înțelepciune, crescând: în timp ce nu ar trebui să faceți accentul pe acest lucru, poate percepe mai ambiguu.
 • 40-50 de ani. Pentru ziua de nastere fata de o astfel de categorie de vârstă, de vacanță pot organiza propriile lor copii frumoși. Ei se vor potrivi cu acest caz, cu umor, ei știu mama lor bine. Și, în același timp, toți oaspeții vor fi interesați să joace tineri, iar mama-birthdaynage se vor bucura astfel de acuitate de la copii.
 • 50-60 ani. Destul de des la această vârstă femeile încep să dezvăluie zilele lor de naștere. Deoarece acesta devine un motiv pentru a aduna întreaga familie, a se vedea rudele, copiii și nepoții, să îndeplinească vecinii nu asupra mediului de zi cu zi, iar la masa festivă. Și mai mulți turiști care merg, de vacanță mai are nevoie de un conductor. Prin urmare, poate fi nevoie de aici un organizator de om care nu unul, ci o întreagă echipă.
 • 60-70 de ani. Nu toți oamenii de la această vârstă Summarize, dar mulți cred despre el. Prin urmare, nu ar trebui să repete datele din script-ul, va exista un bust. Este mai bine de a face concursuri de familie bună, cu ajutorul fotografie și amintirile contemporanilor să-și amintească tinerii sarbatoritei, dar ocolind fără pâine prăjită tare din seria „Ia linia“.
 • 70-80 ani și mai mult. Condiția principală a programului nu este de oaspeți anvelope. Multe dintre ele va fi o vârstă venerat, și, prin urmare, trebuie să fie la fel de plin de tact și să nu facă nimic, care nu va da oaspeții să se relaxeze. program mai bun nu va fi foarte mare, în mai multe moduri nostalgic, muzicale. Să fie cuvinte bune de la clienți, a declarat într-un cerc, sau o prezentare frumos pe marele ecran ca partea centrală a serii.

Este recomandabil de a inhiba in avans ceea ce compania se va întâlni la celebrarea. Vă puteți realimenta informații despre persoane necunoscute: Profesie, probabil, talentele sau unele Forestlights ale biografiei.

Când prezentatorul cunoaște în prezent, istoria prieteniei și sărbătorita, ea întotdeauna mită.

scenarii interesante pentru colegi

Vacanță, colega organizat – nu mai puțin frecvente. Mai ales în cazul în care aceasta este o aniversare, iar în echipa se obișnuiește să se acorde o atenție la astfel de aniversări.

Planul de script Exemplu.

 • start. Puteți începe în mod neașteptat și includ un film despre jubilex. Scoateți-l în prealabil folosind diverse fotografii. Este întotdeauna interesant, deoarece mulți colegi cunosc reciproc numai la locul de muncă, iar fotografia din viața obișnuită reprezintă o persoană cu totul diferită. De asemenea, în film, puteți activa de pre-înregistrate înregistrări video de la cei care nu pot participa la vacanță.
 • Rap-felicitări. Poate că o astfel de continuare incendiara a sarbatorii va fi deja asigurată de amplasarea, deschiderea oaspeții și va fi etapa relevantă în prima parte a sarbatorii. Și aici sunt câteva opțiuni: fie în avans, pentru a găsi interpreți de rap, gata să facă acest lucru arată, sau pentru a aranja imprompt. Vor fi text, va exista un pic, iar participanții pe scenă va citi „viu“. Firește, textul este simplu, viteza nu este suficientă pentru a nu întoarce vacanța într-un test extrem.
 • Blitz. Este momentul competiției, unde toți participă. Prezentatorul trebuie să pună întrebări care să poată fi răspunsate doar de un singur cuvânt. Întrebările ar trebui să vizeze fetița de naștere, activitatea ei profesională și T. D. Și trebuie să fie pe provocatoare amuzante. De exemplu: „Ce îți place să faci mai mult cu (Nameun Nume): Luați un raport și obțineți laudă de la șefi sau beți ceai cu prăjituri delicioase și vis de vacanță?”
 • Stadializare. Sărbătoarea zilei de naștere fără teatralizare poate fi trimisă, dar de ce, dacă este distractivă. Basme, poate că mulți sunt plictisiți de multe, dar performanțele moderne sunt ceva mai original. Exemplu simplu de text care este amuzant și interesant de vizualizare. „A fost o seară luminată, incomodă. Charlie Chaplin a intrat în oraș pentru a admira străzile de zăpadă. El a mers, temându-se de alunecare pe gheață. El întâlnește o fată dulce, ea a dormit râs și l-au asshed inversări. Fata a înlocuit câinele de fumat, care sa distrat de Charlie. Rareori mașinile au condus Charlie. A intrat în magazinul de patiserie, scârțâia ușii, vânzătorul a strigat. Ea a înfășurat Charlie cele mai multe prăjituri delicioase, și el a râs în semn de recunoștință. În stradă se aflau iarna, a condus și purta gândurile lui Charlie Vdal. El a căzut încă pe gheață, dar nu supărat, dar a zâmbit și a fluturat la toată mâna lui „. Este simplu și drăguț și amuzant. În special, dacă vă amintiți că este necesar să se arate actori și un câine, și o ușă siny, și iarna superioară.
 • Concursuri de paginare. În continuare urmează o serie de concursuri de ambalare, pentru care nu trebuie să se ridice la locul faptei. Poate fi standard „pălărie, gânduri de citire”, „toasturi, unde toate cuvintele pentru o literă”, „Concurența Patterului vesel” și T. D.
 • Finala lirică. De multe ori, oaspeții se pregătesc un cântec pentru o fată ziua de nastere. Ia ei preferat sau doar o compoziție adecvată (astfel încât să nu se repete și să fie banală, mai bine moderna), schimba textul și cântă împreună. Puteți defini soliști. Acesta va fi un cântec-dăruire. Puteți face acest lucru: pe o lanternă de hârtie de pre-a făcut, colegii a pus picturile lor (mai bine, de asemenea, în avans), această lanternă este transmisă într-un cerc. Cine îl ține în mâinile sale, trebuie să fie strict o singură propoziție la dorința ceva de dorința de ziua.

Programul poate fi redusă în cazul în care nu implică o seară cu drepturi depline, lăsând doar principal, potrivit organizatorilor, concursuri.

Idei pentru rude

Concursuri și quest-uri din familia Data nasterii, a avut loc fără a toasta, se repetă parțial acele etape care sunt menționate în scenarii pentru colegi.

Citește mai mult  Meșteșuguri pe subiect Firebird

Pentru mama

Cel mai adesea organizarea programului ia fiica ei. În cazul în care o companie mica aduna, atunci o persoană poate face față cu ea.

Exemple de sarcini și concursuri.

 • „În timp ce toți acasă”. Acesta este un concurs pentru o expresie de poveste. Este foarte simplu, dar întotdeauna bine acceptat. Prezentatorul începe mai întâi: „Cumva toată lumea a adunat și a decis să gătească …”. Așezat lângă plumb preia textul și continuă. Și așa într-un cerc. Ca rezultat, va fi lansată o poveste colectivă, în cele mai multe cazuri o caracteristică amuzantă și foarte precisă a personajelor membrilor familiei, obiceiurilor lor, cuvintelor recunoscute și T. D.
 • „Familie excelentă”. Acesta este un concurs de compliment. Fiecare dintre oaspeți trebuie să spună ceea ce a învățat de la fată de naștere la „cinci”. De exemplu, fiica spune că plăcintele au învățat pe primele cinci, iar soțul – ceea ce sa învățat să fie auzit și t. D.
 • „Căldura mâinilor noastre”. Participanții la concurs sunt o bucată de plasticină. În câteva minute, ei trebuie să facă ceva asociat cu ziua lor de naștere. În acel moment, în timp ce unii sunt împinși, alți oaspeți sunt invitați să răspundă la întrebările chestionarului.
 • „Chestionar pentru mama”. Mama este setat 10 (mai multe) întrebări, se face înainte de sărbătoare. Și în vacanță, aceleași întrebări sunt oferite oaspeților. Va fi clar cât de bine știu fata de ziua de naștere.
 • „An după an”. Conducerea apelurilor pe an, iar oaspeții trebuie să ghicească că memorarea sa produs în acel an în raport cu biografia condamnării. De obicei provoacă confuzie plină de umor, și toți mulțumiți și veseli.
Citește mai mult  Idei pentru quest-uri pe 23 februarie

Important! Cel mai bun principiu al celebrării: alternează un calm, care nu necesită ieșire din cauza concursului, cu mai mult activ. Puteți: 2 Calm – 1 Active – 1 surpriză.

Sub surpriza este un recorder video sau o prezentare a unui cadou sau un număr creativ de la unul dintre oaspeți.

Pentru bunica

Nepoții sunt chiar mai ușor să se unească și să petreacă o vacanță pentru bunica sa iubită – atât într-o cafenea cât și acasă.

Cum să saturați programul?

 • „Cutie de memorie” (sau „casetă”). Trebuie să colecteze obiecte care sunt atributul unor repere ale zilei de nume de soartă. De exemplu, un certificat școlar, un suvenir, adus din stațiune, eticheta de la spitalul de maternitate și t. D. Și luați-o pe subiect (orbește), trebuie să fie fiecare oaspete. Sau o parte a oaspeților la fel de mult ca elementele. La început, el sugerează, care este importanța lucrurilor și apoi fata de ziua de naștere vă confirmă cuvintele sale, fie vorbește versiunea corectă.
 • „FotoExecursion”. Trebuie să scanați fotografii ale bunicii de ani diferiți și să faceți o prezentare sau prezentare. În timpul vizualizării, trebuie să alegeți un ghid (unul sau mai multe) a cărui sarcină nu comentează de la imaginea unui ghid profesional, comentați fotografia.
 • „Jam fericit”. În avans trebuie să trageți și să tăiați din hârtie groasă sau carton un borcan. Destul de mare pentru toți oaspeții au văzut-o. Într-un loc convenabil pentru a repara (aduce, de exemplu, Molbert). Oaspeții au atras jumătăți de fructe și fructe de pădure. Sarcină – scrieți pe fiecare dorință. Oaspeții scriu și fixează pe scotch bilateral. Aceste jumătăți la o bancă de hârtie. Apoi maestrul citește „rețeta“, din care a fost fierte acest blocaj.
 • „Muzică nostalgia”. Fragmentele de melodii sau melodii sunt scrise în avans, care îi place o bunică și sunt asociate cu unele evenimente în viața ei. Școala Waltz este o absolvire, o pălărie populară – un cântec care a sunat în tinerețe pe dans și t. D. Sarcina oaspeților – să ghicească modul în care aceste cântece sunt asociate cu biografia fata de naștere.

Exemple de concursuri din programe pentru mama și bunica pot fi, de asemenea, utilizate în scriptul de naștere pentru mătuțe sau alte rude.

Organizarea de vacanță a prietena dvs

Și câteva sfaturi pentru un bărbat care sa angajat să organizeze o vacanță pentru iubitul ei.

Sfaturi utile:

 • Dacă fotografiile sunt folosite pentru competiții, trebuie să fii încrezător că Toate aceste imagini ca ziua de naștere+
 • Nu puteți lua obiecte ale mândriei fetei (De exemplu, ea atrage sau brodate), fără a lua permisiunea ei – poate că le-ar fi demonstrația+
 • excelent în cazul în care persterers organizator rudele iubitei sale, Află povești interesante de la ei din copilărie și va da cazuri reale în scenariu panza+
 • Dacă aveți o vacanță, apoi pe principiul „all inclusive“: și curățarea și invitații, și chiar de gătit, de asemenea, pe organizator+
 • Unele concursuri necesită pregătire preliminară, inclusiv oaspeții: Puteți scrie să le cereți să-și amintească unele cazuri, înainte de a veni cu un toast sau poem despre sarbatoritei, probabil pentru a compune un cântec.

Să vacanță obține minunat, indiferent de un program de scurt sau lung și numărul de vizitatori!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: