Scriptul de vacanță pe 8 martie pentru adulți

Scriptul de vacanță pe 8 martie pentru adulți

Cea mai preferată și mai importantă vacanță de primăvară este ziua 8 martie. În această zi, toți reprezentanții frumoasei jumătate a omenirii sunt atenți la bărbați. Ei dau flori, cadouri, aduc un mic dejun delicios în pat sau pregătește o cină romantică. La 8 martie, se aude laudarea discursurilor și a dorințelor din toate părțile, complimente de duș.

Condiția obligatorie este atât evenimente de felicitare în echipele dedicate acestei zile. Chordul final al acestei zile este, de obicei, o parte corporativă la o vacanță sau un eveniment solemn diferit.

Până în prezent, nimeni altcineva nu ar fi plictisit, trebuie să pregătiți un program de vacanță pentru adulți în avans, să găsiți un scenariu interesant.

Ce trebuie luat în considerare la pregătirea unui script?

Evenimentul până la 8 martie este o oportunitate excelentă de a se apropia de angajați, să stabilească relații cu ei. Este important ca ziua să ridice starea de spirit pentru toată lumea, astfel încât toată lumea să se poată relaxa și să se bucure.

Pregătirea scenariului pentru statul corporativ, ar trebui să ia în considerare cine va fi prezent pe acesta. Dacă bărbații și femeile lucrează în echipă, atunci oamenii trebuie să ia activitatea principală.

În această zi, toată lumea fără excepție femeile dau flori. Nu ar trebui să rămână deoparte și colegii de sex masculin. Ei pot cumpăra un buchet de trandafiri. Numărul de culori în el ar trebui să fie egal cu numărul de femei care lucrează în echipă. Fiecare trandafir ar trebui să fie decorat cu o panglică frumoasă, cu pliante mici cu dorințe de predicție. Fie ca fiecare femeie să audă cuvinte bune la adresa lor și să afle despre îmbunătățirea în viața, cariera sau viața personală.

Ar trebui să se gândească la programul de divertisment al acestui eveniment în avans. Poate include diverse concursuri, quest-uri. Având în vedere că această zi este o sărbătoare de sex feminin, este mai bine ca competițiile sunt mai concepute pentru publicul femeilor. Nu uitați de pregătirea unui bufet cu dulciuri, gustări reci și băuturi diferite. La etapa finală, există o prezentare de cadouri.

În cazul în care numai femeile lucrează în echipă, atunci numai toate minciunile de lucru pe umerii lor. În orice caz, aveți nevoie pentru a ridica concursuri distractive și jocuri, astfel încât chiar și cea mai gravă persoană poate relaxa și distra. Luați în considerare mai multe puncte importante.

 • Mai întâi de toate, ar trebui să decidă cu privire la plasarea în cazul în care evenimentul va avea loc. Ar trebui să existe suficient spațiu pentru banchet, există un mini-platformă pentru dans, o scenă mică pentru a conduce. Premisele pentru celebrarea sunt decorate în avans, astfel încât femeile vor cădea imediat într-o atmosferă specială de vacanță. Având în vedere că, în acest moment, florile sunt destul de scumpe, sala este mai bine pentru a decora cu flori de hârtie de la denivelãrile, pampoane, vene sau lanterne. O opțiune excelentă pentru decorarea sălii este baloane. Puteți completa decorarea camerei folosind ghirlande cu LED-uri sau bile disco, aceste atribute sunt perfect ridicate si arata foarte bine, mai ales cu iluminare înăbușit.
 • O idee excelenta va fi un stand cu fotografii de colegi, un banner sau colaj cu tăieturi interesante din viața echipei.
 • Nu trebuie să uităm despre meniul pentru această sărbătoare, care este mai bine pentru a activa feluri de mâncare pentru ambele tooths dulce și pentru cei care stau pe o dieta.
 • În avans ar trebui să fie distribuite la acest eveniment. Nu uita despre acest frumos lucruri mici.

Script-uri trebuie să ridice concursuri amuzante că această zi nu a trebuit să dor de cineva. În cazul în care festivitățile vor avea loc la masă, aveți nevoie pentru a face o selecție de strigăte, pâine prăjită, teste de benzi desenate pentru o companie de amuzant.

Programul competitiv

Când a trecut timpul părții introductive, puteți petrece concursuri la masa festivă. Având în vedere că multe femei vor fi în rochii și în pantofi cu toc înalt, comportamentul concursurilor active poate fi dificil. Firește, în scenariul trebuie să adăugați mai multe concursuri și jocuri distractive, dansând. Doamnelor drăguțe vor putea participa la diferite concursuri.

 • Competiția de benzi desenate pentru Mademoiselle dulci. Conduceți-l că puteți sta la masă sau pe scenă. La fel de necesar, pentru el este folosit un capac cu panglică. Cu haine de panglică, remedierea vizorului. La capătul bomboanei legată de bandă. Jucătorul trebuie să poarte o cămașă, cerând o panglică și, fără a folosi mâinile, prinde gura gurii. Câțiva oameni pot participa la concurs în același timp. Cine a prins prima dată bomboanele – câștigătorul.
 • Competiția pentru cea mai strălucitoare dor. Participanții trebuie să ghicească cine este descris pe una sau altă fotografie. În fotografii pot fi, de exemplu, părți ale corpului. În plus, poate fi imagini ale imaginilor copiilor.

După concursuri este timpul pentru a merge la ringul de dans. Este timpul pentru a reseta calorii după yummy și dulciuri.

Quest-uri și alte forme de divertisment

Scene de benzi desenate la 8 martie pentru adulti va ajuta ridica starea de spirit a participanților la banchet. Pentru ea, va fi nevoie de doar doi participanți: un bărbat și o femeie. Povestea începe să conducă o femeie. Ea spune cât de bine a trecut ziua 8 martie:

 • El a început cu cafeaua de dimineață în pat și clătite proaspete depuse cu soțul ei+
 • Apoi a urmat un cadou minunat în forma unui card de VIP într-un magazin de modă pe o sumă solidă+
 • Sa încheiat o zi de cină romantică și arme pasionale.

  Și acum cuvântul este acordat un om. ziua lui a fost absolut opusul:

  • El a început cu clătite arse și bucătărie plină de fum+
  • În loc de 20 $ ca un cadou, soția sa tradus din greșeală cartea de tot salariul său cu un premiu+
  • Pentru restul de bani, am comandat cina în cel mai apropiat cantina+
  • Dormi în jos oboseala și epuizată, după ce a comis căsătorie+
  • Dimineața trebuia să-i sun pe șef și să-i cer pe șenunț + bucătarul să meargă fără întrebări, probabil că ziua lui a fost aceeași + bine, că până în următorul 8 martie încă un an întreg.

   Apoi, este mai bine să efectuați concursuri de benzi desenate și să nu uitați să oferiți premii. Quest va deveni o continuare excelentă a evenimentului. Se compune în găsirea unui anumit teanc de memorii și solicitări. În acest caz, este mai bine să alegeți un cadou ca lucru – surpriză până la 8 martie. Quest poate fi un set de puzzle-uri de carduri. Fiecare carte se ascunde într-un anumit loc. De îndată ce jucătorul găsește primul sfat, el primește o indicație în care se mișcă. După trecerea întregului lanț, jucătorul ajunge la o memorie cache de comori.

   Designul cardului este o sarcină destul de dificilă, care necesită abilități în desen sau design pe un computer.

   Puteți cumpăra kituri de sărutări deja făcute, care sunt deja plăci gata făcute, precum și șabloane pentru sarcini, instrucțiuni și răspunsuri la sarcini.

   Pentru o completare frumoasă a scenariului, ar trebui să fie pregătit un felicitare non-standard. Ca daruri este mai bine să alegeți suveniruri originale, dulciuri. Ele pot fi în mână ca un cadou pentru participarea la concursuri, pentru cea mai bună performanță a unei melodii sau a unui dans, a optimismului și a unei activități ridicate.

   Vacanță mai bună Finisați Disco. Muzica pentru ea ar trebui să aleagă, având în vedere vârsta colegilor participanți, preferințele acestora. Puteți veni cu o mulțime de concursuri diferite pentru scenariul, jucați scene comice, basme sau căutarea.

   Principalul lucru este de a crea o atmosferă festivă, luând în considerare vârsta angajaților, profesia lor, interese. În această zi, nimeni nu trebuie să se plictisească și mai ales doamne drăguțe.

   Concurență pentru 8 martie, consultați următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: