Soiuri și selecție de buchete de Anul Nou

Soiuri și selecție de buchete de Anul Nou

buchet de Anul Nou nu este doar un element de decor elegant, creând o atmosferă de sărbătoare, dar, de asemenea, un cadou relevant pentru cei dragi si familiare. În ciuda abundenței soiurilor prezentate în magazine, face un produs festiv mult mai interesant, în mod independent. Acesta este modul în care se va dovedi a lua în considerare toate preferințele celui care se înțelege, și de a crea o cu o abordare individuală.

Particularități

În buchete de Anul Nou, de regulă, fie ramuri vii sau artificiale de arbori conifere sunt utilizate ca bază: brad, pin, molid sau thui. Ei se scufundă imediat în vasul cu apă sau instalat în recipientul umplut cu un burete floristică. Durabilitatea compozițiilor pentru noul an depinde de materiale artificiale dacă doar plante vii sunt utilizate sau în mod exclusiv. În al doilea caz, buchet cu apel propriu-zis va fi păstrat aspectul prezentabilă nu după un an, dar în primul sau cu întârziere ramuri vor începe camasa, dar ace cad.

Cele mai simple de Anul Nou buchet arata ca un ohaper de ramuri de conifere, decorat cu un cuplu de conuri și jucării pentru pomul de Crăciun, după care a plasat într-un recipient adecvat. O astfel de compoziție este o creată în literalmente în câteva minute, dar are dreptul de a fi numit un buchet și creează o atmosferă de sărbătoare necesară în cameră. Trebuie să spun că, pentru a crea o compoziție clasic, practic, este necesar nimic, cu excepția conuri și ramuri de viață. Apropo, acest tip de decor de Anul Nou poate fi realizată cu totul numai de conuri.

O componentă importantă a buchetului de iarnă este containerul în care este plasat. Vaze, oală sau alt vas nu ar trebui să fie decorate numai în festiv, dar, de asemenea, în culori și stilistic, combinate cu o compoziție floral. Aproape orice subiect este potrivit ca o capacitate. Poate fi un pahar și o farfurie și un coș de răchită și o vază și cizme și un kashpo clasic pentru flori. Lucrările miniaturale se vor potrivi perfect într-o cană sau într-o cutie de lemn. În ceea ce privește forma creației de Anul Nou, nu este necesar să se limiteze la clasici.

Compoziția festivă poate fi făcută sub forma unui copac de Crăciun decorat, minge, instalare dreptunghiulară de perete sau chiar de Crăciun pitic.

Revizuirea speciilor

Tot felul de soiuri de buchete pentru noul an pot fi împărțite în trei categorii.

  • Primul implică utilizarea numai a materialelor naturale. Un astfel de buchet este obținut de cel mai parfumat, atmosferic și ecologic, dar, din păcate, timpul scurt este menținut. ramuri florale, umflături, flori vii, Rowan ramuri și adesea mandarinele sunt folosite pentru a crea o compoziție florale. Combinația dintre ramurile de brad și trandafirii albă de zăpadă, decorată cu decor neobișnuit, arată foarte elegantă.

  • Cea de-a doua categorie include buchete efectuate numai din materiale artificiale. De regulă, ramurile artificiale ale copacilor sunt luate ca bază, care sunt apoi alcătuite cu bile de Anul Nou, lumânări, arcuri de satin, figuri miniaturale și alte decor. În aceeași categorie, este posibilă atribuirea produselor din săpun, în care barele individuale sunt făcute sub formă de conuri, tangerine și alte subiecte tematice.

Principalul avantaj al unui astfel de buchet de iarnă este durabilitatea acestuia.

  • Categoria a treia include munca combinată. De exemplu, labele de molid pot fi decorate cu bile sau arcuri sau combină ramurile artificiale și citarele coapte. Durabilitatea astfel de produse nu diferă, de asemenea.

Un conac sunt buchete de dulciuri. În principiu, este imposibil să le numim doar de Anul Nou, deoarece acest tip de cadouri este relevant pe tot parcursul anului. Dar, adăugând mai multe părți tematice, compoziții neobișnuite pot fi destul de prezent, merge într-o vizită la celebrarea noului an, sau locul în centrul mesei. Cel mai adesea buchete comestibile sunt fructe sau executate din bomboane și fructe uscate.

Cu toate acestea, există, de asemenea, variații de la sticle mici de alcool, cu șampanie ca baza compoziției, precum și din ceai.

Cum de a alege?

Ridicarea sau crearea unui buchet de Anul Nou ca un cadou, este extrem de important să se ia în considerare, care este destinat.

Pentru femei

Femeile sunt aproape întotdeauna fericit pentru a primi flori ca un cadou, astfel încât să puteți cumpăra un fel de buchet clasic din iriși sau de apelanți, dar decorat în obiectul de iarnă. Crearea unei compoziții floristice le este recomandat să folosească nuanțe de verde, albastru, alb și roșu. Crengi ar trebui să fie prezidați de zăpadă artificială și o combinație luminată cu casete de bumbac diluate. Oferiți o muncă mai bună într-un coș sau într-un cadru unic.

Decorul relevant include piulițe de argint și piulițe de aur, umflături, tuberculi coapte și, eventual, bomboane scumpe.

Pentru un bărbat

Buchetul de sex masculin perfect nu conține culori, ci constă în părți delicioase. Poate fi ambele sticle mici de alcool și o varietate de dulciuri, în funcție de gustul apartenenței. Interesante, seturi de cârnați sau unele băuturi alcoolice, ambalate împreună cu un aspect gustări. Faceți un buchet pentru bărbați mai bine în culori închise, cu conservarea liniilor clare.

Pentru un copil

Buchetul pentru copii trebuie să fie nu numai frumos, ci și original. Se recomandă să se pronunțe culorile luminoase și formele originale, de exemplu, asamblați compoziția sub forma unui copac de Crăciun sau a unui om de zăpadă. Adăugarea obligatorie la un cadou pentru un copil ar trebui să fie o jucărie moale tematică sau bomboane.

Cum se adună cu propriile mâini?

Pentru a face independent un buchet clasic de iarnă de ramuri de brad, ca bază, este necesar să alegeți o navă destul de durabilă și constantă, de exemplu, din lut sau ceramică. Vaza este mai bine să nu ia, deoarece ramurile agățate pot crea un avantaj inutil, ducând la răsturnarea elementului decorativ.

Cu toate acestea, dacă există doar o astfel de navă, ar trebui să fie în plus de conducere din interior, punând pe fund, de exemplu, câteva pietricele. Pentru a păstra buchetul de prospețime, este mai bine să utilizați un burete floral. Puteți achiziționa acest material de umplere într-un magazin specializat. Buretele trebuie așezat strâns înăuntru.

Baza buchetului este branchele de brad proaspete. Prelucrarea elementelor individuale va fi efectuată cu foarfece și cu un cuțit ascuțit. În primul rând, o bază de molid este format – rămurele individuale sunt pur și simplu introduse în burete floral. În cazul în care nu dețin foarte fiabil, puteți crea un cadru suplimentar de sârmă de aluminiu. Fiabil fixate și ramuri plasate frumos sunt decorate cu fructe de padure Rowan, panglici, nuci și conuri. Gata de lucru este acoperit cu un strat de zăpadă artificială sau paiete.

Doar doar un nou buchet an de fructe este compilat. Un astfel de decor o poate fi pus în capul mesei, iar la sfârșitul serii, pentru a oferi clienților ca desert. Merele de diferite soiuri, mandarine, portocale, pere rigide pot fi folosite pentru munca, ușor banane necoapte și struguri.

Toate fructele sunt demne de luat în stare proaspătă și vizual perfectă, adică, fără nici un prejudiciu, dar cu o ceară. În cazul în care locul de muncă este planificat pentru a fi stocate timp de mai multe zile, puteți cumpăra chiar și fructe nu destul de coapte.

În plus față de componentele comestibile, ar trebui să fie preparate și bastoane de lemn, banda și hârtia.

Spălarea și uscarea fructelor, puteți trece la formarea unui buchet. Toate fructele sunt plantate pe spanks de lemn. Cu cât mai mare greutatea fructelor, bețișoarele mai mult de lemn necesare pentru baza. Aceasta înseamnă că cel mai mare fruct se pot potrivi pe 3 sau chiar 4 bastoane. Dacă se utilizează citrice sau grenade în hârtie, atunci sunt acoperite cu vârful, iar carnea este protejată de filmul alimentar din încurcătură.

Între ei înșiși, bastoanele de fructe gata sunt fixate cu o scotch larg. În intervalele formate între fructele, se introduc crengute de plante verzi. În cazul în care culorile vor fi utilizate ca decor, acestea ar trebui să fie inserate în corzi speciale de extensie florale. Buchetul finit cel mai rău în hârtia de artizanat și legată cu o sfoară.

Exemple frumoase

Inspirați-vă pe propria dvs. creativitate poate și buchetele gata.

Atmosfera unică va crea un buchet combinat decorat într-o culoare roșie festivă. Sucurile de conifere vii sau artificiale sunt folosite ca bază. Centrul compoziției care definește starea de spirit devine o sticlă de sticlă „Coca-Cola”, mulți oameni datorită publicității asociate cu sărbătorile de iarnă. Alte elemente comestibile sunt rodii coapte cu un vârf tăiat și un lollipop dungat. Merele strălucitoare strălucitoare, mai degrabă, efectuează o funcție decorativă și, prin urmare, pot fi folosite fructe artificiale.

Buchetul de Anul Nou este original decorat cu fructe, fructe de padure, nuci și alte elemente decorative. O astfel de compoziție neobișnuită poate fi decorată o masă festivă.

Un alt buchet de lux de Anul Nou este întocmit în culori de aur. Ramurile de conifere sunt, de asemenea, luate ca bază a compoziției luxuriante: artificiale sau reale. Consumul de elemente decorative de lucru includ tangerine coapte și bomboane în ambalaje de aur, fixate pe bețișoare de lemn.

Din părțile artificiale puteți detecta bilele de Crăciun și jucăriile de nuanțe armonioase, unele dintre ele sunt acoperite suplimentar cu paiete. Produsul Raisin este conuri de pădure și bastoane de scorțișoară. De asemenea, în buchet există crengi subțiri de copaci foioase, vopsea alb pictată. Finalizat munca ambalată în culoarea aurului lucios.

Cum faceți un buchet de Anul Nou de Tangerine, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: