Toate decoratiuni despre Crăciun

Toate decoratiuni despre Crăciun

In ciuda afilierii sale catolice, Crăciunul este una dintre cele mai iubite sarbatorilor din lume. Atmosfera de așteptarea unui miracol și ceva bun l-au făcut acest lucru. atribute importante ale acestei zile sunt decoratiuni. Despre faptul că acestea reprezintă modul în care acestea sunt utilizate și ceea ce simbolizează în diferite țări, citiți în acest articol.

  Cum de a decora acasă în diferite țări?

  După cum știți, pentru lumea catolică, Crăciunul este cu greu cea mai importantă vacanță. In zilele noastre, umbra religioasă a sărbătorii a mers la fundal, dar principalele ritualuri sunt strict respectate, în special în Europa. În special, britanicii aparține în special în serios. Una dintre părțile plăcute ale celebrării este de a proiecta un interior de Crăciun. Desigur, atributul principal al sărbătorii este aproape peste tot este un pom de Crăciun decorat. Ce alte decorațiuni de Crăciun sunt folosite în diferite țări, să vorbim mai jos.

  Filipine

  Principalul decorare pentru vacanța din această țară este o lampă de stea. Aceasta este o lanterna in forma de stele situat în centrul cercului. Acesta este fabricat din hârtie, celofan, plastic și alte. Stai peste tot – la ușa de intrare, candelabre, lămpi. De asemenea, un decor obligatoriu în fiecare casă și instituție este Vertpec – Scena nașterii lui Iisus. Este făcută independent de diferite materiale.

  Finlanda

  Procesul de decorare pentru Crăciun în stil scandinav este ușor diferit de tradițiile altor părți ale Europei. Culorile principale sunt albe, albastru, bej și argint. Atributul principal este cifrele gnomilor. Se crede că aduc noroc și fericire. Arborele este decorat cu jucării „tricotate” – poartă capace tricotate. De asemenea, tradiția preferată aici este utilizarea diferitelor elemente tematice – plăci, perne, picturi, perdele și așa mai departe. Toate aceste produse, într-un fel sau altul, au referințe la Crăciun.

  Mexic

  Accentul pe această vacanță în Mexic este scena nașterii lui Hristos. Jucăriile pentru scene sunt făcute independente de carton, hârtie sau alte materiale. Producția de vertețe caldă este, de asemenea, tradiție. Uneori diferite animale pot fi învârte în aceste scene și chiar diavolul însuși. Un alt atribut important – advent coroana. Este o coroană de ramuri de pin, în jurul căreia sunt plasate 4 lumanari groase.

  În centrul coroanei, pot fi plasate cifrele lui Hristos și Fecioara Maria. O astfel de coroană poate fi utilizată în alte state în care este distribuit catolicismul.

  Suedia

  Cea mai faimoasă jucărie de Crăciun aici este un cal. gamut său de culoare este format din trei nuanțe – albastru, rosu, alb. Acest cal este folosit ca decor pentru Crăciun peste tot. De asemenea, un atribut importante sunt cookie-urile turtă dulce și cookie-uri. Cele mai multe dintre toate apreciază copt de casă. Arborele este decorat cu jucării pâslă (îngeri), figuri de sârmă din alamă, și paie.

  Citește mai mult  Ce pentru a da un naș pentru o zi de naștere?

  Germania

  Cel mai important lucru pentru Crăciun în Germania, pentru fiecare familie este prezența unui spărgător de nuci. Tradiția utilizării sale omniprezente originea înainte de crearea același nume. Cu mult timp în urmă, un fermier, obosit să înțepa nuci pe cont propriu, a dat o jucărie, care ar putea face acest lucru – prima spărgătorul de nuci. De atunci, germanii l propria lor moștenire ia în considerare. De-a lungul timpului, ea a început să-l folosească ca unul dintre atributele de Crăciun.

  Portugalia

  Caracteristică Celebration în Portugalia – caracteristică de Crăciun de decorare. Pur și simplu pune, copacii sunt decorate într-un stil sau un subiect. De exemplu, ele pot fi decorate numai cu ghirlande roșii sau jucării sub forma unui joc de telefon sau personaje de desene animate.

  America

  Americanii se deosebesc de una dintre cele mai magnifice sărbători de Crăciun din lume. GCuloare lavabilă Gamut – roșu-verde. Partea principală a bijuteriilor este situată în afara caselor și a apartamentelor. Copacii, gardurile și fațadele din SUA sunt decorate cu o mulțime de ghirlande electrice luminoase.

  În ajunul sărbătorii de pe șemineul casei a atârnat șosete pentru fiecare reședință. Motivul este simplu – mulți copii americani cred că Santa vine prin șemineu. Diferitele daruri sunt puse în fiecare șosetă.

  Decoratiuni traditionale in Rusia

  Crăciunul din Rusia este sărbătorit la 7 ianuarie, pregătirea pentru ea are loc puțin mai târziu decât în ​​întreaga lume și este diferită de celebrarea catolică tradițională. Același lucru este valabil și pentru decorațiuni. Cu toate acestea, în ultimii ani, o parte din bijuterii și designul interior este din ce în ce împrumutat din Occident. Luați în considerare cea mai mare parte a decoratiunilor.

  1. Cununa de ramuri de molid. Ea atârnă pe ușă și chiar și pe ferestrele. De multe ori, decorate cu arcuri roșii, clopote și umflături. În Rusia simbolizează ciclul lucrurilor în natură.
  2. Pentru Crăciun, precum și noul an, ghirlande sunt agățate în locuință. Ele pot fi decorate cu o singură cameră (de obicei, sala) sau apartament întreg. Utilizarea de argint sau de roșii ghirlande este binevenită.
  3. Lumânări. Dacă de Crăciun lumânări roșii sunt distribuite în Europa, apoi în Rusia, ei preferă alb. Ele pot fi atât de subțire și gros.
  4. Îngeri sau figuri Hristos. De multe ori, în familiile în care sunt puse de Crăciun, ele sunt întotdeauna în stoc. Numai la Crăciun, acestea sunt expuse într-un loc proeminent.
  5. Locul central în celebrarea Crăciunului în Rusia ocupă un pom de Crăciun. Aceasta este o sărbătoare de familie cu 12 mâncăruri. Tabelul poate fi decorat cu o vacanță în tonuri albe sau de argint.
  Citește mai mult  idei de decorare de fațadă

  Cum să faci decor cu propriile mâini?

  Decorarea casei dvs. la Crăciun este destul de simplă și pentru că nu trebuie să cheltuiți prea mult. Ce idei pot fi implementate ca decorațiuni pentru vacanță, să spunem.

  • Destul de tocmai pentru a vă face propriile mâini „cele mai tradiționale” decorațiuni de Crăciun – coroană. Pentru a face acest lucru, trebuie să luăm firul grosimii mijlocii și să-l răsuciți în mai multe rânduri. Apoi, faceți-o în această poziție, după care ramurile de brad sunt fixate pe ea. Filmele de brad pot fi înlocuite cu ramuri ale unei alte plante de conifere. Este important să le purtați corect – ar trebui să se uite într-o singură direcție. Opțional, puteți adăuga un alt strat de ramuri.

  Decorațiile clasice pentru astfel de coroane sunt diferite conuri și arcuri roșii.

  • De la hârtie și de la carton este ușor de făcut fals. Dimensiunile sale nu trebuie să coincidă cu prezenta produsul. Puteți face ceva de genul mic teatru de umbre. Carton este permisă utilizarea de orice, dar cel mai bine pentru a opri alegerea pe carton în cutie. De asemenea, au nevoie de foarfece și lipici. În „semineul“ puteți pune câteva lumânări sau vertens. Produsul poate fi decorat cu ghirlande, conuri sau alte mărunțișuri.

  • Ei bine, se va uita sticle cu ghirlande. Cele mai bune etichete sunt îndepărtate sub un jet de apă fierbinte. Puteți face acest lucru cu un uscător de păr. Neobișnuit și spectaculoase ghirlande va arata in sticle roz de sub șampanie și verde. Pentru aceasta din urmă, puteți utiliza o sticlă de sub „șampanie sovietică“.
  Citește mai mult  Cadouri dulci la 23 februarie

  • Decoreaza camera și chiar un apartament mic puteți origami produse din cărți care nu sunt necesare. Desigur, nu aveți nevoie pentru a pune cărți antice sau de valoare. Este necesar să se folosească cărți vechi numai cu adevărat inutile.

  Exemple frumoase

  După cum știți, culorile tradiționale de Crăciun sunt considerate a fi roșii, albe și verde. Este prezența acestor culori pare avantajos și transferă atmosfera de vacanță.

  • Șervețele roșii. Ei vor decora orice sărbătoare.

  • Pălările mici ale lui Santa. Ele pot fi, de asemenea, amplasate pe masă și, de asemenea, pun pe sticle, sare.

  • Miniatura artificială artificială de Crăciun. Odată cu debutul noiembrie, pomii de Crăciun miniatural pot fi găsiți chiar și în magazinele obișnuite.

  • Creați efectul lumanarilor roșii groase de vacanță. La începutul invenției sale, astfel de lumânări simbolizează stelele care luminează noaptea Betleem (nașterea lui Isus Hristos). Ele creează o strălucire moale.

  • Este imposibil să nu marcați o coroană de molid. Coroana frumoasă și masivă atrage atenția și încântă ochii.

  Despre cum să faci o decorare de Crăciun cu mâinile tale, să te uiți în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: