Toate sticlă despre jucării de Crăciun

Toate sticlă despre jucării de Crăciun

Când se spune despre noul an, bradul de Crăciun, Olivier și Moș Crăciun sunt rememorate cu zăpadă Maiden. pom de Crăciun Nu va străluci și uite fără jucării de sticlă de sărbătoare. Luați în considerare istoria, proiectarea și producția de jucării de Crăciun de copac.

Descriere și istorie

pomi de Crăciun a început să decoreze deja în secolul al XIX-lea. Imaginați-vă pentru europeni și decora copacii de oțel în 1860. În Rusia, în acel moment, de Crăciun jucării pentru pomul nu au fost încă realizate, astfel încât a fost posibil pentru a le obține numai în alte state.

Chiar mai devreme, tânărul Petru I, fiind în Germania, a atras atenția asupra pomul de Crăciun neobișnuit, care a fost rănit de diferite bomboane. Devenind rege, el a introdus o tradiție – pentru a sărbători Anul Nou pe asemănarea unor țări europene. După moartea lui Petru I, decretul a început să uite, și tradiția Nicolae I a fost reluat.

Obiceiul a pus copacul și să dea cadouri a devenit popular în întreaga Rusia. Reamintim cum a aparut prima jucărie. Odată ce poporul german a subliniat o lipsă a anului oraș, ca urmare a unor mere care au fost decorarea principal pentru pomul de Crăciun Anul Nou, nu a fost. Rezidenții au apelat la sticla vânturilor cer mere de sticlă pentru decorare. Deci, pentru prima dată a apărut o jucărie de sticlă. masterat germane îmbunătățit și au învățat să arunce în aer o varietate de cifre.

Cum de a produce?

În producția de jucării folosesc sticlă molibden. Acesta este caracterizat prin rezistența la căldură și rezistă prelucrării în flacără. Inițial, mingea viitor are un fel de tub de sticlă (producător de sticlă). Pentru fiecare tip de bijuterii există un calibru tub de sticlă, caracterizat prin diametrul și grosimea peretelui.

Jucăriile sunt create în două moduri:

 • out suflare Formulã+

 • gratuit suflare.

suflare gratuit începe cu încălzirea de o bucată de sticlă cu flux pe un arzător special. Comandantul de rotație uniformă aduce sticla înmuierii. Apoi, printr-unul dintre capetele libere – mustata – suflă aer pentru a obține forma corectă. După aceea, mustății este de asemenea încălzit, răsucită și detașeze.

Subțire și silitor necesită o mai mare experiență. Pentru a crea o minge de diametrul dreapta, un specialist câștigă în aer lumină la fel de mult ca ai nevoie pentru un singur produs. Pentru a crea reliefului, comandantul folosește o imprimare specială, încălzește partea dorită a mingea, înmuierea sticlei și presiunile suprafața cu o ștampilă, în același timp, excesul de aer de retragere.

Înainte de a începe forma formei, desena o schiță, să facă o jucărie din plastilină, și apoi din gips. Numai după acestea fac forme metalice și să înceapă producția. Molding accident vascular cerebral începe cu o încălzire „Pulk“, care este plasat într-o formă de metal, sticlă siguranțe suflă aer și scoate o figură de sticlă din forma. Ultima etapă este arzător ardere.

Urmatorul proces – argint. Sticla acoperită cu un strat subțire de argint pentru reflexia luminii. Există două metode de prelucrare similare.

 • Rece. Potrivit pentru jucării cu două capete. Procesul trece destul de lent.
 • Fierbinte. Se aplică la produsele cu un capăt. Soluție de argint este plasat în interiorul și jucăria merge în apă caldă.

Acum bilele sunt trimise la magazin vopsea. Sustinere pentru mustață rămasă, dip bilă în lac și montați pe suportul pentru uscare suplimentară.

În continuare merge procesul ochiului. Sfârșitul este tăiat și pus pe capac, care apoi va dura firul, astfel încât jucăria poate fi agățată pe copac.

Etapa finală – pictura. În artist, există mai multe spații libere, la o dată. Master care lucrează cu un model au o educație specială, dar ilustrația de pe fiecare jucărie încă se dovedește a individului. Mâna artistului nu poate scrie două imagini absolut identice, astfel încât munca manuală este atât de valoroasă.

Proiecta

Designul de decorare de Crăciun poate fi absolut. O varietate de jucării nu pot provoca încântare – Acestea sunt topurile pentru pomii de Crăciun, bile monofonice, bile cu pictate manual, tot felul de produse curly, ghirlande și margele de la bile mici. Unele jucării de epocă în loc de un capac pentru fire pot fi găsite la clothespin. Cele mai populare bile de oțel cu imaginea simbolurilor anului. Produsele realizate manual pot fi vopsite în stiluri tradiționale și moderne, distincție numai în schema de culori.

Cum de a alege?

Cerințe principale – durabilitate și siguranță. Pentru a evita dezamăgirile de la alegere, trebuie să respectați mai multe reguli.

 • Locuri de achiziție a bijuterii. Nu cumpărați jucării în locuri dubioase (tranziții sau metrouri). În întreruperea condițiilor de depozitare, divorțurile și divorțurile de acoperire sunt posibile. Certificatele pentru jucării În astfel de locuri există, de asemenea, nu, ceea ce este o încălcare.
 • Marcare. La produsele fabrica de înaltă calitate, în mod necesar există un autocolant. Sau jucării sunt ambalate într-un înveliș cu informații despre fabricant.
 • Fixare. Puterea de organe de asamblare pentru jucării din sticlă este deosebit de important. Înainte de a plăti la cumpărături aveți nevoie pentru a obține decoratiuni de sticlă realizate din ambalaje și răsucite pentru bucla. Dacă ați reușit să-l deconectați, este mai bine să renunțe la o astfel de achiziție de.

Dimensiunile optime ale bilelor pentru copac publice de stradă – 10 cm, pentru un copac acasă – 6 cm, pentru miniatură – 2,5 cm.

seturi gata de decoratiuni pot facilita în mare măsură alegerea cumpărătorului. Într-o cutie există o întreagă serie de jucării.

Și, de asemenea, nu uita despre stilul de copaci, de exemplu, dacă arborele decorat va fi armonizat cu interiorul camerei.

Exemple frumoase

În Rusia, primele jucării de sticlă a început să facă în timpul primului război mondial, când germanii au capturat-a arătat cum să creați bile frumoase, mărgele și ghirlande pentru a decora sediul.

Subiectele jucăriilor corespundea evenimentelor din țară. De exemplu, din 1935, când vacanța de Anul Nou au fost rezolvate din nou, primul brad decorat bile cu portretele membrilor Biroului Politic. În prezent, considerate a fi rare decoratiuni realizate în 1937. Pe un fundal roșu al acestor jucării, diferite de oameni celebri au fost reprezentate.

   În timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, pomii de Crăciun au fost agățat figurine de soldați, tancuri de jucărie și aeronave cu stele roșii. cărți poștale lansat chiar cu imaginea lui Moș Crăciun, lovind fasciștii. Acum, o opțiune excelentă este considerat a fi decorarea aceeași culoare cu imaginea de caractere fabuloase sau simbol al anului.

   Cum sunt create instrumente de jucării, uita-te în videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: