Top Cadouri pentru Anul Nou din hârtie

Top Cadouri pentru Anul Nou din hârtie

Zilele înlocuiesc reciproc, iar aici fereastra este deja decembrie. Imediat la domiciliu este umplut cu starea de spirit de Anul Nou, și, prin urmare, este necesar să se facă urgent pregătirea de cadouri pentru cei dragi și prietenii. Prin urmare, ne-am pregătit mai multe idei disponibile pentru a face cadouri pentru noul an cu propriile mâini. cadouri originale sunt ușor de a se crea din hârtie obișnuită, carton și lipici pentru a mulțumi rudelor și celor dragi. Cadourile pot fi realizate intr-o tehnica quilling, scrapbooking sau origami modular.

Pachet dulce cu un arc

Deci, frumos de a face ceva cu propriile mâini, mai ales atunci când copiii te ajuta. Mulți dintre ei doar adore bomboane, acadele, bomboane de ciocolată și alte dulciuri. Deci, un pachet de dulce cu un arc va fi o idee bună pentru un cadou, dar și adulți în suflet a rămas cu siguranță copiii care iubesc dulciurile. Pentru a face o astfel de surpriză gustoase, veți avea nevoie de:

 • hârtie de format A4, arata deosebit de bună neobișnuit și luminos+
 • O coală de hârtie roșie, flexibil de dorit+
 • o hârtie puțin alb, galben și negru+
 • lipici.

  Noi ori prima foaie de hârtie în jumătate, dar vom lăsa un mic decalaj, este de asemenea îndoit și numai după aceea să aplicăm lipici, care leagă capetele hârtiei. Dar aceasta este doar începutul, aveți nevoie pentru a forma încă un fund, așa că acum vom alege una dintre laturile perpendiculare și din nou îndoiți la 4-6 centimetri, îndreptare părțile pentru a obține triunghiuri. Să luăm loc atât petale de la centru, da drumul, treci lipici – partea de jos este gata. Rămâne doar îngrijit, în rigla, îndoiți de-a lungul marginilor lipite, după reapărând forma rezultată. Sa dovedit o pungă de hârtie obișnuită.

  nouă

  Fotografii

  Dar este doar jumătate din muncă, pentru că acum avem nevoie de un arc. Tăiate din hârtie, de preferință roșu (la urma urmei, vom face Moș Crăciun), toate elementele necesare, imitând un arc regulat de panglici.

  Pe capetele de agățat panglici, am lipici alb, ovale și pre-sculptate cizme hârtie neagră urmat, creând picioarele unui bantle Santa. Ultima Decorul este o bandă neagră în mijlocul arcului, și galben „catarama“, consolidarea de design, este atașat la acesta.

  Acum umple pachetul nostru cu daruri dulci, pune-l pe partea de sus, după înfășurat, și lipici un arc ca un decor.

  Dulciuri cu Mos Deer de Anul Nou

  În acest dar este necesar să se pre-a face un cerb. Da, cel care se află în Santa sanie Crăciun. Este, de asemenea, un simbol bine-cunoscut și caracteristic al Crăciunului și al Anului Nou, ceea ce înseamnă că știți perfect și este potrivit în cadou. Puteți găsi o piesă de lucru, dar puteți să-l atrageți singur.

  Vom avea nevoie de o foaie de hârtie pentru a forma din nou un pachet. Am lipit un cerb pe piesa de prelucrat, care va fi o punga in viitor. În acest stadiu, vă sfătuim că coarnele de cerbi să facă un carton și să-i înguze ușor din foaia de hârtie, făcând întregul design mai interesant. Apoi, pentru a tăia burta unui cerb, iar pe partea inversă am lipit filmul, astfel încât să avem o fereastră înăuntru.

  Pachetul formulează în conformitate cu schema descrisă mai sus, în „Band Schever”, obținem un nou cadou interesant. În interior trebuie să pună bomboane sau un cadou care poate fi vizualizat acum prin burta cerbului nostru. Nu țin punga de data aceasta și decorați mânerele de pe benzi, cabluri sau aceleași benzi de hârtie.

  Pentru a început totul, puteți decora un pachet de maruntisuri diferite, autocolante, pomi de Crăciun sculptate sau fulgi de zăpadă, punând totul pe lipici. Acest lucru va face cadou mai individuale și memorabil la care l-ați pregătit.

  fulgi de zăpadă Volumetric

  Zăpadă și fulgi de zăpadă – ceea ce este atât de necesar pentru noi în Anul Nou. Cu siguranță toată lumea își amintește ceea ce am făcut fulgi de zăpadă uriaș în școală și grădiniță. Pentru fabricarea lor, vom avea nevoie de:

  • Multe hârtie+
  • foarfece+
  • fir.

  Munca este cunoscut pentru toată lumea, mai întâi vom forma petalele de fulgi de zăpadă noastre. Pătratul este tăiat din hârtie și role în jumătate, urmat de un pătrat mai mic, și din nou, l-am întoarce din nou. Ai nevoie de a repeta de mai multe ori ca fulgul apare volumetric. Marginile acestor fulgi de zăpadă sunt tăiate, de preferință, înapoi la foarfece pentru a adăuga modele, și cu ei insolitului de ambarcațiune. Acum vom lega 6 petale într-un fulg de zăpadă și a obține o versiune în vrac care nu este rușine să dea un copil.

  pomi de Crăciun, cu dorințe

  Tehnologia Origami si appliqu sunt foarte bine armonizate unele cu altele, astfel încât, cu ajutorul lor se pot face extrem de simplu, dar inima cadouri plăcute. Pentru astfel de ambarcațiuni a, este necesar:

  • roșu și verde de hârtie+
  • lipici+
  • foarfece+
  • Câteva cuvinte calde și urări.

  Pe foi verzi, este necesar să se taie 5 pomi de Crăciun identice. Acestea vor forma principala picioare de Crăciun copac. Acum, toate aceste detalii ne lipici și a obține o jucărie în vrac. La sfârșitul acestui pom de Crăciun am lipici un asterisc sculptat din hârtie.

  Principalele Rămășițele lucru: laturile acestui pom de Crăciun, de dorințele și cuvintele calde felicitări. Aici este o astfel de simplu și cald cadou pentru suflet se poate face în câteva minute.

  Converter cu dulciuri

  idee extrem de simplu sub forma unei bănci. Pe jumătate din foaia de care aveți nevoie pentru a desena circuitul sau imprimați-l. În mijlocul băncilor tăiați fereastra și din interior am pus-o cu o bucată de polietilenă transparentă. Urmată de plierea frunzei în jumătate cu predarea și fixarea adezivului, așa cum am făcut cu plicuri mai devreme. Din partea de jos a hârtiei, pur și simplu adăugăm și blocați.

  Asta e gata, Rămâne să umple un astfel de plic simplu cu dulciuri, iar dupa ce blocat de sus La fel ca partea de jos, formând un simplu, dar convertorul original cu dulciuri de astfel de convertoare dulci poate fi gătit mulți și dați tuturor prietenilor, colegilor și colegilor dvs. Îi va încânta, și voi petreceți mici forțe pentru asta, dar pentru a vă pune sufletul ca un cadou.

  Card de volum

  Oricine poate face acest lucru carte poștală: atât copilului, cât și un adult – la urma urmei, acesta combină origami simplu și appliques în ea. Noi vom avea nevoie:

  • Marcaje colorate+
  • lipici+
  • Foaie albă de hârtie+
  • Hartie colorata.

  Vom lua o foaie de hârtie și opriți-l cu o muzicuta inegale, ca urmare colțul liniei oblice. După aceea ne-am lipici țaglă noastre la banda de hârtie albastră sau albastru. În continuare vom lua de hârtie verde și simplu, ci o varietate de triunghiuri tăiate copaci noastre de Crăciun. Noi le lipici în întreaga carte poștală, fără a uita despre completarea fragmentului alb, nu vă faceți griji pentru a iesi din frontierelor.

  După ce efectuăm Marcatorii și împodobesc cartea poștală în orice mod: atragem fulgi de zăpadă, trage brazii, wealthing troienele. Așa că am primit o carte poștală destul de simplu, lucrul cel mai important, se apropie de creația sa cu suflet si caldura. Acesta poate fi dat oricui: profesor sau profesor, prietene sau cunoștințe.

  chips-uri de Crăciun de la armonica de hârtie

  Cele mai simple și originale homemakes sunt obținute de la muzicuță de hârtie. Un copil și un adult poate fi pliat. pom de Crăciun colorat realizat din straturi de hârtie multiple – acesta este un exemplu luminos. Fiecare armonică în el este pur și simplu îngrijită și după lipirea vnakroy. Dacă doriți să decora pomul de Crăciun verde de la acordeon, chiar mai mult, atunci trata cu grijă cu lac de păr, dar acum acesta din urmă nu se usuce – se presara proiectarea de confetti si paiete. Deci, adăugați starea de spirit festivă și verbost, care vă va încânta pe cei dragi.

  De asemenea, puteți face un An Nou minunat și frumos și de Crăciun îngeri. Pornind de la piesa de prelucrat, trebuie să subliniezi contururile capului, îmbrăcămintei și aripilor angelice caracteristice.

  Pliante pe figurine de hârtie albe, vei tăia un înger care va fi un cadou plin de dragostea ta. Dați-i tuturor celor pe care doriți să vă asigurați în noul an.

  Crăciun sfeșnice-snowmen

  Nu puteți face griji cu privire la tulburări de siguranță împotriva incendiilor, deoarece flacăra în astfel de sfesnice va fi exclusiv din hârtie, și nu o adevărată. Asemenea sfesnice pot fi plasate într-o formă deschisă, ca o carte poștală, pe o masă regulat pentru muncă sau pe un raft suvenir. sfesnice Cute infatisand oameni de zăpadă sunt potrivite pentru un cadou și adulți și copii. Deci, cum de a face astfel de cadouri?

  • Pe o sărind peste hârtie subțire, foaie de lumină, în interiorul Desenați modelul sau de tip pentru a decora burtă noastre noastre sfeșnic-om de zăpadă.
  • Faceti o baza suportului de hârtie groasă.
  • Se taie un om de zăpadă și de a alinia cu el un proiect, în cazul în care modelul este deja descris.
  • Pune piesa de prelucrat pe prosop, astfel încât remiză desen este pe partea de sus.
  • Acum puteți străpunge desenul folosind un ac subțire. Asigurați-vă că proiectul și om de zăpadă perforat și blocat în prosop. Deci, munca all-gratuit.
  • Schimbarea mâinile și capul om de zăpadă, apoi face din hârtie totul altceva: o pălărie și o eșarfă, nas si gura. Ele pot fi decora cu creioane colorate.
  • Colecta toate împreună, veți primi un sfesnic minunat.

  Fa-l glow doar – obține hârtie galben din spate. Aici este o astfel de top de cadouri drăguț și simplu pentru noul an de hârtie poate facilita foarte mult viața ta, și va surprinde, de asemenea, toți prietenii și cunoscuții creativitate și, cel mai important, mentalitate. Se va zgâria în special de vacanță. Amintiți-vă că suveniruri de casă sunt fericit cu mult mai mult decât cumpărate.

  master-class pe crearea unui om de zăpadă din hârtie A se vedea următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: